Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Beursspel« Terug naar discussie overzicht

Wat een zielige vertoning van de spellei

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 juni 2001 12:52
    Dit slaat echt alles!!! Zitten bij IEX soms dezelfde jojo's als bij Eurostockmaster? Wat is dit voor onzin om alle transacties van Ring ongedaan te maken?? Krijgen we dat nu iedere keer als er een fonds speculatief wordt en er leuke rendementen gehaald kunnen worden met daytraden?? Ik maakte geen schijn van kans hoor op de hoofdprijs van deze maand, maar ik had wel een leuk portefeuilletje opgebouwd. Erg zielig, dat de zeikerds, die denken dat ze benadeeld zijn omdat er een bijzondere situatie was ontstaan op de beurs en in dit spel, dus gewoon weer hun zin krijgen. IEX-leiding dit lijkt nergens op !! Volgende maand alle versatelletjes schrappen??? en in augustus UPC ? wat zal september brengen.... Tis dat het gratis is, maar anders.....
  2. [verwijderd] 14 juni 2001 12:57
    helemaal mee eens, ik heb IEX altijd beschouwd als een redelijk betrouwbaar medium maar ik heb nu toch ernstige twijfels gekregen !!! dit slaat inderdaad als een tang op een varken, ik heb in de tijd dat de geruchten rond een mogelijke overname van Baan speelden, koers flipperde tussen 1,30 en 4 Euro, heel aardig kunnen verdienen, dus kom niet met verhalen als zou dit niet gebeuren in de praktijk wat door sommige mensen werd gesuggereerd !! IEX FOEI !!!!!!
  3. [verwijderd] 14 juni 2001 12:58
    Helemaal mee eens! Wat een prutsers, die IEX leiding! Die andere mensen hadden dit toch ook kunnen doen??? Misschien dat IEX een aandelenplan kan maken waar iedereen zich aan moet houden? Word het spel veeeel leuker van, NOT! Ik zit hier realtime rings te handelen, word het opeens ongedaan gemaakt. Ik baal hier dus goed van he!
  4. [verwijderd] 14 juni 2001 13:00
    Krijg een mailtje van ze! staat in: 'Dit alles om het spel, conform onze doelstelling, zo eerlijk en realistisch mogelijk te houden.' DUSSSSSSSSSSSSSSSS, op de AEX zeggen ze dat toch ook niet. En als het nou nadelig had uitgepakt, had ik dan ook mijn geld terug gehad?? Tsssss, echt zielig hoor. Hadden ze dat niet eerder kunnen bedenken??? Nou, de lol is er af voor mij.
  5. [verwijderd] 14 juni 2001 13:03
    zoals ik al eerder aangaf, volkomen ABSURD IEX !!!!! Hoe staat het bijvoorbeeld met Management Share ?? gebeurt hier zometeen hetzelfde ??? Het verloop van dit spel is VERRE van eerlijk, er wordt niet met 2 maar meerdere maten gemeten, dus mijn voorstel is, denk eerst na voordat een spel wordt opgestart en laat iedereen desnoods helemaal overnieuw beginnen, SCHOON SCHIP VOOR IEDEREEN !!!!!!!!!!!!
  6. [verwijderd] 14 juni 2001 13:06
    Ik denk als we nog een keer zo'n aandeel 'vinden' zullen we een mailtje naar alle leden sturen hoe je snel kunt verdienen of verliezen...... Aan zo'n spel heb je toch geen flikker? Het beste is om alles op 0 te zetten en opnieuw te beginnen en het WEL toe te laten. Iedereen kan het toch doen?
  7. [verwijderd] 14 juni 2001 13:15
    Quote uit spelregels: Realiteit: Portefeuilles die in de prijzen vallen, worden door het IEX team beoordeeld op realiteitsgehalte. IEX behoudt zich het recht voor rendementen die tot stand gekomen zijn door fouten in het systeem of door het <B>nabootsten van onrealistische situaties te negeren.</B> Met andere woorden: vals spelen heeft geen zin als je in de prijzen wilt vallen.
  8. [verwijderd] 14 juni 2001 13:17
    Klopt dit is echt zielig, met aan- en verkoop van Ring hebben we geen enkele fout begaan, of geen enkel reglement overschreden, vermits we ons hielden aan de 10% regel. Weet je wel hoeveel tijd hierin kruipt om aan- en verkoop te doen van een fonds? Gewoon tijdverlies voor mezelf dus. Ik ben er bij Eurostockmaster ook al mee gestopt wegens domme en oneerlijke beslissingen van de leiding, gaat dit hier ook al beginnen!! een ontgoochelde speculant
  9. AntonH 14 juni 2001 14:22
    Dachten jullie nou echt dat met 100 keer zoveel virtueel volume als in werkelijkheid, de koers zich zo gedragen zou hebben als in de realiteit gebeurde? Kom nou, dan hadden jullie mooi ringetjes voor 0.03 gekocht en nooit meer verkocht. Het blijkt dat die "10% per keer" regel niet voldoende is om de werkelijkheid te benaderen.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.