Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Waar is Ceeswijers gebleven ????

37 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 juni 2001 15:49
    er zijn mensen die kees de grond in hebben getrap en dat is niet zo mooi dus misschien had hij het gevoel het ZWARTE FORUM SCHAAP te zijn geweest en heeft hij de pijp aan Maarten gegeven. Ik heb zelf ook wel is iets tegen hem gezegd omdat hij af en toe een beetje depresief tegen de toekomst aankijkt. Maar er zat vaak wel een kern van waarheid in zijn verhalen. Ik hoop dat Cees binnenkort weer opduikt, omdat het dan wat gezelliger wordt op het forum!!!!! laters
  2. [verwijderd] 6 juni 2001 18:52
    Ik mis Cees ook al een tijdje hier. Je leest hier ook steeds andere namen op dit forum, maar weinig echte blijvers, of neemt iedereen een andere naam? Trouwens, op de voorpagina is het ook erg rustig, met name van Kraland en Onno al een tijd niets meer vernomen. Is iedereen op vakantie?
  3. [verwijderd] 6 juni 2001 19:16
    Ik denk dat er niet zoveel te melden is en dat ze zich wel zullen melden als er wat meer duidelijkheid is. En anders lekker genieten van de zon met een glas wijn moet voor Heer Kraland geen probleem zijn. De Hr had trouwens wel een reactie op het goud verhaal deze week. Dus ook thuis in Frankrijk is een goede internet verbinding mogelijk.
  4. [verwijderd] 6 juni 2001 21:12
    Hi, Voordat jullie Cees voordragen bij de Paus om hem heilig of minstens zalig te verklaren, was hij het niet die de totale ineenzakking van het Amerikaanse systeem voorspelde, met de Dollar in een "black hole", de Dow op 'n paar duizend en de nasdaq op 400 ? Amor, amor, amor, amo-Holy, holy, holy-ricano.
37 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.