Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Business Class: de avonturen van Harry en Suze

2.351 Posts
Pagina: «« 1 ... 110 111 112 113 114 ... 118 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 15 september 2024 17:07
    Het was vanmorgen om half 11 sharp Business as Usual, Crime-time on Prime-time.
    De bezetting was volle bak en er werd weer van alles uit de kast gehaald om het argeloze kijkbuisvolk flink wat geld uit de zakken te troggelen.

    Harry vroeg nog aan Martine, hoe ben je de zomer doorgekomen.
    Martine zei wel niet zoveel, maar zal wel gedacht hebben, ik heb lekker genoten in een zonnig en peperduur resort op kosten van de provisieopbrengsten van mijn klanten.
    Mij boeit het eigenlijk niet zoveel wat de beurs doet, het geld stroom toch binnen en voor lastige klanten heb ik een doorgewinterde relatiebeheerder.

    Robot Schukking Kool was na een langdurige afwezigheid ook weer van de partij.
    Wie kent er nog het Pyramidefonds van Onwijs&van Oostveen, dit ging volgens mij ook op de fles.
    Naadloos ging dit over in het Blue Value Fund, daarna bedachten ze Trendinvest met robotachtige beleggingen en het overkoepelende Bright New World.
    Fantastische rendementen door de jaren heen, behalve als je vol in de verkeerde trend zat, of niet dan, kuch, en torenhoge in- en uitstapkosten, je moet toch ergens je geld mee verdienen.
    Nu had deze beste man een soort van obligatiefonds opgezet, volgens hem was het heel erg veilig, mooie rendementen, logisch toch als je het dividend bij het rendement optelt en deze gelden ook direct gaat investeren.
    Maar ik denk dan, als straks de rentes fors gaan dalen, wat dan.

    Tussentijds hadden ze het ook nog over de verkiezingen in de States die er aan komen.
    Hun was het eigenlijk een worst, er werd ook gezegd, of je nu door de hond of de kat gebeten wordt, het maakt eigenlijk niet zoveel uit.
    Wel werden er realistische zorgen geuit over de torenhoge staatschuld in het land van de Yankies, tja, wat boeit het, ze leven daar standaard op de pof.

    Lorenzo van Gini Capital was er ook, mooie rendementen sinds het begin maar het loopt de laatste tijd niet zo lekker, het doet mij een beetje aan het Moutainshield Fonds denken.
    Kort werd hun grondstoffenfonds besproken, ik hou het hierover ook kort, het rendement is tekenend en niet om over naar huis te schrijven.

    De man van DGB met zijn certificaten, je moet wel heel veel geduld hebben, ik snap het product ook niet en heb er zo mijn twijfels over.
    Selwyn zie je niet meer, ik ken hem nog uit betere tijden toen hij nog integer was.
    Tja, we zaten een keer samen op zijn kosten een biertje aan de bar te drinken en toen vroeg hij plotseling aan mij, ben jij nu De Zwarte Ridder van IEX.

    Een nieuw kopstuk schoof aan, hij doet in kleine bedrijfsruimtes.
    Bijzonder ik kan zijn naam nergens vinden, hij lijkt wel verdacht veel op iemand die ik ook al een tijdje niet bij Harry gezien heb.
    Ik ben benieuwd, een nieuw soort business, de tijd zal het leren.

    www.youtube-nocookie.com/embed/EM4vbl...
  2. FDRL 15 september 2024 18:19
    quote:

    rene l schreef op 15 september 2024 17:07:

    (...)
    Selwyn zie je niet meer, ik ken hem nog uit betere tijden toen hij nog integer was.
    (...)
    Selwyn Duijvestijn is nooit integer geweest. Hij is een narcist die maar één talent heeft (dingen kunnen verkopen) en dat volledig en genadeloos uitbuit ten koste van nietsvermoedende 'investeerders". That's it. Misschien had hij nog een greintje integriteit bij Marktgevoel, maar dat was nog redelijk vrijblijvend, omdat hij daar geen eindverantwoordelijkheid had over de winsten, Marktgevoel gaf enkel advies.

    Wie richt er anders 3 webpagina's incl. domeinnaam over zichtzelf op?
    selwynduijvestijn.co/
    selwyn-duijvestijn.nl/
    selwynduijvestijn.nl/ --> selwynduijvestijn.nl/cv-ervaring-selw... ....*kots*

    Bijgevoegd (wederom) de rendementen van Mountainshield en let wel, de meeste mensen hadden nog meer dan 60% verlies op het eind, want die keken in het begin even de kat uit de boom en stapten pas in na Nov 2016, nadat hij via een truc met een lege beurshuls bijna 14% in die maand gehaald had en dat bij Harry flink had lopen uitventen door (uiteraard) de boel bij elkaar te liegen, wat resulteerde in een onder-curatele stelling van de AFM
    www.veb.net/artikel/07038/veb-vraagt-...
    fd.nl/beurs/1305750/mountainshield-ba...

    Dus niks integer...
  3. FDRL 15 september 2024 20:17
    quote:

    Arie S schreef op 15 september 2024 18:45:

    trosradar zou eens aandacht moeten besteden aan wat Harrie allemaal aanbiedt. Zo ook Yelza, er zijn volgens mij heel wat mensen die gedupeerd zijn. Er is niets van de grond gekomen ondanks alle beloftes.
    Dan moeten ze secuur te werk gaan, anders klaagt Harry ze aan, ook al is het gewoon waar:
    nos.nl/artikel/277153-mens-eist-recti...
  4. forum rang 4 Hammer 16 september 2024 09:53
    Ik heb afgelopen zondag middag een poging gedaan om de uitzending terug te kijken en ik moet tot mijn enorme spijt bekennen dat dit schromelijk mislukt is. De "reclame" kon ik niet doorspoelen (is dit niet gewoon een integraal onderdeel van de uitzending, immers de koppen die voorbij komen in zowel het programma als de reclameblokken zijn immers hetzelfde).

    Tegen de tijd dat die meneer van DGB aan de beurt was (voor mij het hoogtepunt en DE reden om terug te kijken), was ik mijn geduld al ruimschoots verloren en was ik weer overgeschakeld naar een of andere lineair uitgezonden documentaire over buitenaards leven... Niet veel later heb ik de televisie door het afgesloten woonkamerraam naar buiten gesmeten.

    Normaal ben ik altijd een warm pleitbezorger voor Harry zijn programma, ik denk omdat ik er in de regel nooit naar kijk. Want wat een ongelofelijke beproeving was dit afgelopen zondag. Gelukkig zit ik voorlopig zonder TV in de frisse woonkamer een boek te lezen.

    Wel jammer dat ik nu het item van de clandestiene struikroversbende integere groene commercieel-charitatieve instelling nu gemist heb. Ik had graag meer willen weten over het duizelingwekkende rendement van 8% dat DGB op zijn obligaties biedt.
  5. forum rang 5 Gaasp 16 september 2024 10:06
    De gesprekjes met de diverse gasten zijn nu apart te bekijken via de site van Harrie. Alleen duurt het een paar uurtjes voordat Suze dit heeft geregeld. Als je dus verliefd bent op Liesbeth of Martine, en alleen dat interview wil zien, dan moet je even een dagje wachten, omdat je dan niet als bijvangst ook de verkooppraatjes van de andere gasten te zien krijgt.
    Je was gewoon ietsje te snel, Hammer.
  6. forum rang 8 GakGak 16 september 2024 11:58
    quote:

    Gaasp schreef op 16 september 2024 10:06:

    De gesprekjes met de diverse gasten zijn nu apart te bekijken via de site van Harrie. Alleen duurt het een paar uurtjes voordat Suze dit heeft geregeld. Als je dus verliefd bent op Liesbeth of Martine, en alleen dat interview wil zien, dan moet je even een dagje wachten, omdat je dan niet als bijvangst ook de verkooppraatjes van de andere gasten te zien krijgt.
    Je was gewoon ietsje te snel, Hammer.
    .
    Het is dan ook zeer de moeite waard om de geniale stukjes met Leon de Winter nog eens terug
    zien, hoe hij samen met Harry de overtuiging aanhing dat de zo aanbeden
    (waar dat nou vandaan komt?) trump herkozen zou worden 4 jaar geleden...

    Maar verder terugkijken dan drie jaar terug blijkt niet mogelijk, keurig weggesaneerd.
    Overigens was Leon toen ook druk met de ontwikkeling van zijn koolhydraatvrije patat.

    Inmiddels heeft Leon opnieuw de armzalige en koolhydraatvrije mening dat trump 100%
    zeker op 5 november gaat winnen.
    .
    www.business-class.nl/uitzendingen/20...
  7. forum rang 4 Hammer 16 september 2024 12:03
    quote:

    Gaasp schreef op 16 september 2024 10:06:

    Je was gewoon ietsje te snel, Hammer.
    Dat hoor ik verdorie wel vaker! Miep miep.

    Als ik vandaag nog even tijd heb dan ga ik het DGB stukje alsnog terug kijken. Ze hebben die meneer die er zat keurig gecast overigens: hij zag er integer, betrouwbaar en vertrouwenswaardig uit. Dat zijn toch zaken die niet als eerste in je opkomen als je denkt aan Sewyn. Knap gedaan hoor, chapeau!

    Of zaten we naar een door AI gegenereerde hologram te kijken?
  8. forum rang 8 GakGak 16 september 2024 13:04
    Mens eiste rectificatie van VEB in 2011.

    Televisiepresentator Harry Mens eist een rectificatie van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). De voorzitter van de VEB stelde dat beleggers moeten oppassen voor mensen die hun product aanprijzen in Business Class, het tv-programma van Harry Mens.Knopen tellen
    "Boeven kunnen de programmamakers ook niet vangen", zegt Jan Maarten Slagter van de VEB. "Maar de programmamakers maken zichzelf wel kwetsbaar door het programma als een soort Tel Sell-programma neer te zetten. Mensen kunnen uitzendtijd kopen en dan heeft het ook nog de schijn van een journalistiek programma."

    Mens gaat "zijn knopen tellen" en wil de zaak uiteindelijk voorleggen aan een rechter
    .........

    Intussen is Harry wat die knopen betreft wel helemaal uitgeteld.
    Had hij maar advocaat Knoops moeten inhuren, die is dol op dat soort klusjes.
  9. forum rang 5 Gaasp 16 september 2024 13:19
    quote:

    GakGak schreef op 16 september 2024 13:04:

    Mens eiste rectificatie van VEB in 2011.

    Televisiepresentator Harry Mens eist een rectificatie van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). De voorzitter van de VEB stelde dat beleggers moeten oppassen voor mensen die hun product aanprijzen in Business Class, het tv-programma van Harry Mens.Knopen tellen
    "Boeven kunnen de programmamakers ook niet vangen", zegt Jan Maarten Slagter van de VEB. "Maar de programmamakers maken zichzelf wel kwetsbaar door het programma als een soort Tel Sell-programma neer te zetten. Mensen kunnen uitzendtijd kopen en dan heeft het ook nog de schijn van een journalistiek programma."

    Mens gaat "zijn knopen tellen" en wil de zaak uiteindelijk voorleggen aan een rechter
    .........

    Intussen is Harry wat die knopen betreft wel helemaal uitgeteld.
    Had hij maar advocaat Knoops moeten inhuren, die is dol op dat soort klusjes.
    Voor dit soort dingen ging Harrie doorgaans naar Jerry Hoff, een advocaat voor met name zakelijke geschillen, met een vrij agressieve aanpak. Ik neem aan dat Jerry in dit geval het advies heeft gegeven om deze zaak maar te laten rusten.
  10. forum rang 7 rene l 16 september 2024 14:11
    quote:

    Hammer schreef op 16 september 2024 12:03:

    [...]

    Ze hebben die meneer die er zat keurig gecast overigens: hij zag er integer, betrouwbaar en vertrouwenswaardig uit. Dat zijn toch zaken die niet als eerste in je opkomen als je denkt aan Sewyn. Knap gedaan hoor, chapeau!

    Toen Selwyn zelf nog goed het haar zat kwam hij altijd heel erg integer, betrouwbaar en vertrouwenswaardig over.
    Nu heeft hij wel wat weg van een malafide autohandelaar bij ons in het dorp.

    Maar het is algemeen bekend, bij dit soort reclame's kies je als je succes wilt hebben voor het type gladde aal, iemand met een onberispelijk uiterlijk, iemand die goed op de mensen in kan praten, en snel weet te scoren.
    Verstand van de business hebben ze niet, meestal een media opleiding gedaan, en slimme marketing- en verkooptrucs aangeleerd.

    Zie ook die man van Gini Capital, hij voldoet aan alle eisen, maar verstand van beleggen, daar heeft hij zich nog nooit mee bezig gehouden.
    Hij doet wel of hij de wijsheid in pacht heeft en alles zelf doet.

    Net als Robert Wolters van Yelza, rustig en zelfverzekerd, waar hebben ze hem in vredesnaam gevonden.
    Waarschijnlijk heeft de man die Yelza opgericht heeft, ik noem zijn naam niet omdat ik slechts 99% zekerheid heb, hem geselecteerd mede omdat hij op zwart zaad zat omdat zijn eigen handel niet echt lekker liep.
    Hij verkocht echter niet snel genoeg en daarom hebben ze later Han Vermeulen ingezet.

    En je kunt wel een klacht indienen, zelfs tijdens de normale reclameblokken op RTL doen de reclamemakers in feite niks anders dan de mensen voorliegen en bedriegen.
    Dat is namelijk de kracht van reclame.
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 september 2024 11:57
    quote:

    DubbeltjeblijftDubbeltje schreef op 22 september 2024 11:45:

    Jeetje probeert die Pim van Rijswijk van dat belastingkantoortje een nieuwe Baudet te zijn. Wat een zuur verongelijkte man met zijn "slimme" belastingadviezen waar je ook best wel wat van kan vinden.
    Het was een leuke en interessante uitzending vandaag, ondanks sombere Pim, die flink zat te overdrijven.
2.351 Posts
Pagina: «« 1 ... 110 111 112 113 114 ... 118 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.