Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

74.338 Posts
Pagina: «« 1 ... 3685 3686 3687 3688 3689 ... 3717 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 josti5 23 augustus 2024 23:15
    quote:

    luchtschip schreef op 23 augustus 2024 19:53:

    [...]

    Josti's reactie op de posting waarin gezegd werd :

    "Misschien wordt Josti5 ooit zelfs fan van Kamala. Alles kan!"

    Misschien kun je begrijpen wat het voormalig Republikeins congreslid zegt :

    Voormalig Republikeins Congreslid Adam Kinzinger bij de DNC:

    “De Republikeinse Partij is niet langer conservatief. Het heeft zijn trouw verlegd van de principes die de partij zijn doel gaven naar een man wiens enige doel hijzelf is... Donald Trump heeft de ziel van de Republikeinse Partij verstikt.'

    video 7:33 minuut

    x.com/RpsAgainstTrump/status/18268089...

    Jij kunt geen begrip tonen voor wat deze rasechte Republikein zegt ?

    Luister goed naar zijn woorden en leer begrijpen dat achter Trump staan gelijk staat aan het verloochenen van de Republikeinse principes

    en bij een cruciale keuze in november tussen een president en een dictator

    geldt de regel "land boven partij"

    Adam Kinzinger legt het goed uit aan zijn Republikeinse kiezers

    en.......

    hopelijk begrijp je zijn woorden en gaat ook bij jou het verstand zegevieren over het sekte--denken dat een dictator wil en draconische maatregelen wil nemen, zoals omschreven in het Trump-Republikeinse "Project 2025"
    --------------
    Voor de goede orde: ik heb niks met Trump, en al helemaal niks met de Bidens, de Clintons en de Obama's - dan maar Trump, want ja, och, Kamala...

    Ik vind Robert F. Kennedy een dapper man die zijn nek uit durft te steken, en mijn favoriet voor POTUS is Tulsi Gabbard: wie weet, over vier jaar...

    Imo zijn zowel Republikeinen als Democraten volledig te weg kwijt, en is er geen hoop meer op herstel.

    Hopelijk staat ook in de USA een nieuwe generatie politici op, met het gezicht naar het volk gekeerd, zoals bij voorbeeld in Europa het geval is.
  2. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2024 08:05

    Donald Trump gaat hier ketchup over gooien
    Bill Palmer | 6:47 pm EDT 23 augustus 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Een paar weken geleden zei ik dat deze verkiezing op de Kamala Harris-show begon te lijken, waarbij Donald Trump zijn toevlucht nam tot het in brand steken van zichzelf om maar aandacht proberen te trekken. Nu is de Democratische Nationale Conventie uitgelopen op de ultieme Kamala Harris show, en het volstaat te zeggen dat Trump erdoor geïrriteerd zal raken.

    Volgens Nielsen trok de toespraak van Kamala Harris 29 miljoen kijkers, ongeveer 25% meer dan de toespraak van Donald Trump. Met andere woorden, niet alleen jij en ik vinden Trump moe en saai, het hele land vindt dat ook. Amerikanen daarentegen wilden luisteren naar wat Kamala te zeggen had.

    Het is ook opmerkelijk dat de toespraak van Kamala Harris de verschillende andere toespraken op de Democratische Nationale Conventie aanzienlijk overtrof. Dus zelfs al zijn de Obama's en Oprah grote sterren, Kamala slaagde erin om hen ook te overtreffen. Trump gaat hier ketchup over gooien.
  3. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2024 08:31


    'De keizer heeft geen kleren': Ex-Trump-medewerker drijft de spot met Trump over nieuwste opschepperij van Truth Social
    Daniel Hampton
    23 augustus 2024 11:16PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-2669021...

    Een voormalige perschef van het Witte Huis - die deze week voor opschudding zorgde op de Democratische Nationale Conventie met haar scherpe berisping van Donald Trump - bespotte haar voormalige baas vrijdagavond nadat hij had opgeschept over zijn voorsprong in een peiling.

    Trump schepte op zijn social media site Truth Social in hoofdletters op dat hij “FIVE POINTS UP OVER KAMALA IN THE JUST RELEASED RASMUSSEN POLL. MAKE AMERICA GREAT AGAIN!”

    De post trok de aandacht van Stephanie Grisham, die dinsdagavond tijdens de DNC deelde dat ze niet alleen een Trump-aanhanger was, ze was een “ware gelovige” en een van zijn naaste adviseurs, die Pasen, Kerstmis en Thanksgiving doorbracht met de Trump-familie in Mar-a-Lago. Ze nam ontslag op 6 januari 2021, nadat de voormalige first lady Melania Trump haar niet toestond om te tweeten dat “vreedzaam protest het recht is van elke Amerikaan, maar er is geen plaats voor wetteloosheid en geweld”.

    Vrijdag ging Grisham opnieuw achter de MAGA-leider aan.

    “Rasmussen was de enige peiling waar hij naar vroeg/waar we hem over vertelden omdat het altijd in zijn voordeel was,” schreef ze op de sociale mediasite X, waarbij ze een huilende emoji toevoegde. “Er konden 35 peilingen zijn die zeiden dat hij aan het verliezen was en het enige waar hij om gaf was Rasmussen. We gebruikten het als een manier om hem tevreden te houden. #TheEmperorHasNoClothes.”

    De opschepperij van Trump komt op een moment dat veel peilingen een nationale stijging laten zien voor vicepresident Kamala Harris in de presidentiële race.

    FiveThirtyEight, dat het gemiddelde van opiniepeilingen berekent, meldde vrijdag dat Harris op 23 augustus 3,7 punten voor lag op Trump.
  4. forum rang 8 closer 24 augustus 2024 09:59
    quote:

    josti5 schreef op 23 augustus 2024 23:15:

    Voor de goede orde: ik heb niks met Trump, en al helemaal niks met de Bidens, de Clintons en de Obama's - dan maar Trump, want ja, och, Kamala...
    Geen idee of het verder iemand interesseert, maar kun je "voor de goede orde" nog even toelichten wat je met "ja, och Kamala..." bedoelt? Natuurlijk ook om misverstanden te voorkomen.
  5. forum rang 10 luchtschip 24 augustus 2024 11:34
    quote:

    josti5 schreef op 23 augustus 2024 23:15:

    [...]
    --------------
    Voor de goede orde: ik heb niks met Trump, en al helemaal niks met de Bidens, de Clintons en de Obama's - dan maar Trump, want ja, och, Kamala...

    Ik vind Robert F. Kennedy een dapper man die zijn nek uit durft te steken, en mijn favoriet voor POTUS is Tulsi Gabbard: wie weet, over vier jaa

    Imo zijn zowel Republikeinen als Democraten volledig te weg kwijt, en is er geen hoop meer op herstel.

    Hopelijk staat ook in de USA een nieuwe generatie politici op, met het gezicht naar het volk gekeerd, zoals bij voorbeeld in Europa het geval is.
    Jouw "visie" komt zo sterk overeen met het draaiboek van Putin om de verkiezingen in de US te beïnvloeden.

    Wordt dit in kringen van de PVV en/of FvD verspreid ?

    1)

    Robert Kennedy is het zwarte schaap van de Kennedy familie, die een grote afstand van hem nemen.
    Robert Kennedy heeft zich sterk gemanifesteerd als anti-vaxxer.

    Robert Kennedy is in de race gebracht om stemmen bij Biden weg te halen, zodat Trump meer kans maakte.
    Nu Biden zich teruggetrokken heeft, realiseren ze zich dat Robert Kennedy stemmen gaat wegtrekken. bij Trump en trekt Kennedy zich terug in de swing-status om Trump niet voor de voeten te lopen.

    2)

    Jouw favoriet voor POTUS is Tulsi Gabbard ?

    Tulsi Gabbard was Democratic House Representative namens Hawaii in het Huis van Afgevaardigden.
    Haar politieke handel en wandel verraadden dat zij op basis instructies van Putin politiek bedreef in de US.

    >>Terwijl Tulsi Gabbard lid was van het Congres, was ze van 2013 tot 2016 vicevoorzitter van het Democratic National Committee (DNC), en nam ze ontslag om de campagne van Bernie Sanders voor de Democratische presidentiële nominatie van 2016 te steunen. ( Bernie Sanders wordt ook door Putin geïnstrueerd ). Bernie Sanders heeft zich te laat uit de race met Hillary Clinton teruggetrokken, wat met name de oorzaak was dat Clinton de verkiezingen van 2016 aan Trump verloor ( het uiteindelijke doel van Putin : Trump aan de macht ))

    >>Gabbard heeft buiten de officiele regels om een bezoek gebracht aan ee Syrische president Bashar al-Assad en uitte haar scepsis over beweringen dat hij chemische wapens had gebruikt.
    Assad wordt gesteund door Putin in het aanvallen van zijn burgers, zelfs met chemische wapens

    >>Gabbard heeft de Democratische partij verlaten en kwam regelmatig het Trump gezinde conservatieve Fox News, dat eigendom is van de Putin woordvoerder Rupert Murdoch.

    >>In oktober 2022 kondigde Gabbard aan dat ze de Democratische Partij helemaal had verlaten, waarbij ze hun standpunten over buitenlands beleid en sociale kwesties als redenen voor haar vertrek noemde.

    >>Gabbard voerde campagne voor verschillende Republikeinse kandidaten bij de tussentijdse verkiezingen van 2022.[22]

    >>Ze was ook een prominente spreker op de Conservative Political Action Conferences (CPAC) van 2022 en 2024.

    en.wikipedia.org/wiki/Tulsi_Gabbard

    Kortom,

    Tulsi Gabbard wil namens Putin de US politiek beïnvloeden en heeft er geen moeite mee haar politieke kleur opportunistisch te veranderen

    >>>>Putin heeft trouwens meer ijzers in het vuur om Trump een verkiezingsoverwinning te bezorgen

    Namen, die je nu even bent vergeten, maar zult steunen en promoten, wanneer ze prominenter in beeld komen.

    De theorie van Putin is dat een derde kandidaat stemmen wegtrekt bij de Democraten en dus gunstig is voor Trump.
    ( bij Robert Kennedy was dat ook zo toen Biden nog kandidaat was. Echter bij Kamala Harris blijkt dat hij stemmen wegtrekt bij Trump en daarom trekt Kenney zich terug in de swing-status )

    >>>Cornel West doet pogingen om zich als derde kandidaat op te werpen om stemmen weg te trekken bij Kamala Harris.
    Echter :

    14 van de 19 electors van Cornel West slaagden er niet in beëdigde verklaringen in te dienen als kandidaten voor een ambt, zoals vereist door de wet, dus hij zal niet deelnemen aan de stemming in Pennsylvania.

    De poging van Rusland om stemmen in de Keystone-staat over te hevelen is verlamd. Nu zullen ze al hun geld in Jill Stein stoppen.

    x.com/MuellerSheWrote/status/18271334...

    En Jill Stein van de Green Party kennen we nog van haar diner met Putin in december 2015

    foto van het diner met namen van de personen, waaronder Jill Stein en ook Michael Flynn ( die nu actief is in de Trump 2024campagne )

    www.motherjones.com/politics/2017/05/...

    >>>Bedankt voor jouw "visie" en mocht Jill Stein in beeld komen dan zul je ook haar ongetwijfeld steunen op dit forum.
  6. forum rang 10 luchtschip 24 augustus 2024 12:59
    quote:

    closer schreef op 24 augustus 2024 11:57:

    [...]
    cdn.nos.nl/image/2016/06/04/287596/20...
    Beetje flauw

    Je vergeet te vermelden dat dit in een andere context valt

    De koning ging naar de Olympische Spelen in Rusland en werd in het Heineken huis 'overvallen' door een bezoek van Putin

    Jill Stein en Michael Flynn brachten een bezoek, op uitnodiging vn Putin, aan Putin in Moskou in december 2015, vlak voor de start van Trump's presidentscampagne voor de november 2016 verkiezingen.
  7. forum rang 7 ffff 24 augustus 2024 13:44
    Het leuke is ook nog dat het Nederlandse koninklijke huis er wel niet vies van is te lopen pronken met de mooiste juwelen van de dochter van de tsaar, waarmee de homofiele Koning Willem II trouwde.
    Precies op tijd, bij de Opstand van de Belgen tegen de Nederlanders, die juwelen meegesleept van Brussel naar Den Haag. Anders zou nu wellicht Koningin Mathilde en kroonprinses Elisabeth daarmee lopen te pronken...

    Alles is allemaal zo betrekkelijk. Die " vieze Rotrussen" lieten toch prachtige juwelen uit de schatkist van de tsaar ooit achter in Brussel, waarmee men nu schaamteloos pronkt.......

    Peter
  8. forum rang 8 josti5 24 augustus 2024 15:36
    quote:

    luchtschip schreef op 24 augustus 2024 11:34:

    [...]

    Jouw "visie" komt zo sterk overeen met het draaiboek van Putin om de verkiezingen in de US te beïnvloeden.

    Wordt dit in kringen van de PVV en/of FvD verspreid ?
    (...)
    Etc., etc. ...

    ----------------
    Gaaap, luchtschip: overal zit 'Poetin' weer achter volgens jou, en natuurlijk worden in één adem PVV en FvD weer genoemd...

    Weet je, luchtschip: het klinkt wellicht ongelofelijk, maar ik ben écht in staat, mijzelf breed te informeren, en mij op basis daarvan een mening te vormen, zónder beïnvloeding van 'Poetin'.

    Het is nu eenmaal zo, dat er geen koe zo bont is, of er zit wel een vlekje aan.
    Degene met de minste vlekjes heeft mijn voorkeur, en dat is in dit geval Tulsi Gabbard, vlak daarop gevolgd door Robert F. Kennedy, dan even niets, en volgt Trump, dan een hele tijd niets, en dan komt Obama, weer een hele tijd niets, en dan zijn ergens achteraan de Bidens en de Clintons te vinden.

    Hoog tijd voor een nieuwe generatie kwaliteitspolitici in de USA.
    Een utopie?
    Ik vrees van wel.
    Want het geld regeert er - niet het volk.
    USA: never mind (meer).

    Dat is mijn mening, en daar moet je het mee doen.
  9. forum rang 8 closer 24 augustus 2024 16:21
    quote:

    josti5 schreef op 24 augustus 2024 15:36:

    Degene met de minste vlekjes heeft mijn voorkeur, en dat is in dit geval Tulsi Gabbard, vlak daarop gevolgd door Robert F. Kennedy, dan even niets, en volgt Trump, dan een hele tijd niets, en dan komt Obama
    Welke "vlekjes" heeft Obama volgens jou, en hoezo zijn dat er meer dan de "vlekjes" van Trump?
  10. forum rang 9 gnocchi. 24 augustus 2024 16:29

    Palmer Rapport
    Donald Trump gaat door het lint over Kamala Harris en “meestal dode” kinderen
    Bill Palmer | 9:46 pm EDT 23 augustus 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump raakt steeds verder achter in de peilingen en hij verliest ook flink aan aandacht. Dit alles lijkt de achteruitgang van zijn cognitieve vaardigheden te versnellen. Hij heeft zijn recente bijeenkomsten besteed aan het raaskallen over opgegeten worden door haaien en seriemoordenaars, maar nu is hij overgegaan op iets dat nog gestoorder is.

    Tijdens zijn laatste bijeenkomst begon Trump een verhaal door te zeggen “Dit is onmogelijk te geloven”, wat natuurlijk betekent dat hij het verzint. Maar daarna beweerde hij dat Kamala Harris op de een of andere manier 325.000 kinderen is kwijtgeraakt en dat “veel van deze kinderen nu in seksslavernij zitten of dood zijn, waarschijnlijk grotendeels dood”. Hij beweerde verder dat het getal van 325.000 een “overheidsgetal” was, wat dat ook moge betekenen.

    Nee echt, Trump zei dit vanavond. Er is een video van. We besparen je het kijken, maar dit is gewoon gestoord - zelfs voor Trump. Geen enkele serieuze, overtuigbare kiezer zal dit soort onzin ooit geloven. Als er al iets is dat overtuigbare kiezers van hem wegjaagt.

    Dit werpt nog meer de vraag op hoe ver Donald Trump mentaal incompetent zal worden tussen nu en de verkiezingsdag. Hij vertelt nu al krankzinnige verhalen over honderdduizenden “meestal dode” kinderen en het is nog maar augustus.
  11. forum rang 8 josti5 24 augustus 2024 17:48
    quote:

    closer schreef op 24 augustus 2024 16:21:

    [...]
    Welke "vlekjes" heeft Obama volgens jou, en hoezo zijn dat er meer dan de "vlekjes" van Trump?
    --------------
    Fijn, dat je mij de gelegenheid geeft.
    Opfrissertje van de onvolprezen Bernard Hammelburg:

    Oorlogspresident Obama
    Bernard Hammelburg
    Hij kwam met de belofte een eind te maken aan het oorlog voeren. Het liep anders. Onder geen enkele Amerikaanse president is zo lang oorlog gevoerd als onder Barack Obama.

    www.bnr.nl/column/bernard-hammelburg/...

    En dan Trump:

    Vertrekkende Trump is trots dat hij ‘als eerste president in decennia’ geen oorlog begon
    Bij zijn afscheid als Amerikaanse president zegt Trump vooral trots te zijn dat hij geen nieuwe oorlog is begonnen. ,,Als eerste president in decennia”, aldus Trump in een videoboodschap aan het Amerikaanse volk.

    www.ad.nl/buitenland/vertrekkende-tru...

    Dit zijn de feiten.
  12. forum rang 8 josti5 24 augustus 2024 17:57
    quote:

    josti5 schreef op 23 augustus 2024 18:31:

    [...]
    ------------
    (...)

    Trouwens, was jij het niet, die mij na mijn schorsing over vaccinaties een trap na gaf, wetende, dat ik mij niet kon verdedigen?
    Ik heb geen zin om het terug te zoeken, maar het zit wel in mijn geheugen.
    --------------
    @ closer: geen antwoord, dus?
  13. forum rang 8 josti5 24 augustus 2024 18:03
    quote:

    closer schreef op 24 augustus 2024 09:59:

    [...]
    Geen idee of het verder iemand interesseert, maar kun je "voor de goede orde" nog even toelichten wat je met "ja, och Kamala..." bedoelt? Natuurlijk ook om misverstanden te voorkomen.
    ----------------
    Hoezo 'misverstanden'?
    Zij komt niet eens in mijn rijtje voor.
    Vier jaar geleden heb ik al een en ander over haar geschreven, en sindsdien is het er bepaald niet beter op geworden, integendeel.
    Zeg maar: een pion.
74.338 Posts
Pagina: «« 1 ... 3685 3686 3687 3688 3689 ... 3717 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.