Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

74.338 Posts
Pagina: «« 1 ... 3684 3685 3686 3687 3688 ... 3717 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 closer 23 augustus 2024 11:34
    Reken daar maar niet op.

    Kennedy maakt geen schijn van kans om gekozen te worden. Op hem stemmen is dus vooral een manier om een "signaal" af te geven: omdat ze om uiteenlopende redenen niet op Harris of Trump willen stemmen.

    Als Kennedy wegvalt, zal een deel niet eens naar de stembus gaan.
    Anderen kunnen uitwijken naar Jill Stein (Green Party), Chase Oliver (Libertarian Party), Randall Terry (Constitution Party) of Cornel West (Independent).
    En de rest zal alsnog een keuze maken tussen Harris en Trump.
  2. forum rang 9 gnocchi. 23 augustus 2024 14:03
    Morning Joe panel lacht om Trump meltdown op Fox na Harris' grote acceptatiespeech
    Tom Boggioni
    23 augustus 2024 6:59AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-meltdown-harri...

    Als onderdeel van een postmortem op de razend populaire 2024 Democratic National Convention die donderdagavond werd afgesloten in Chicago, lachte het hele “Morning Joe” panel om de “wanhopige” telefoontjes van Donald Trump naar conservatieve verkooppunten om te klagen over hoe hij werd afgeschilderd.

    Laat op donderdag belde de voormalige president naar zowel Fox News als Newsmax, en zijn telefoontje naar Fox werd gekenmerkt door het feit dat hij met zijn telefoon leek te rommelen, wat er uiteindelijk toe leidde dat het gesprek voortijdig werd beëindigd.

    Op vrijdagochtend legde voormalig senator Claire McCaskill (D-MO) uit waarom de conventie zo effectief was om Trump onder de huid te kruipen.

    “Moet ik nu bekennen dat ik het meest genoten heb van deze conventie, dat het zo goed was in alle dingen die Donald Trump dwarszitten,” lachte ze. “De productiewaarden waren ongekend, alles zag er geweldig uit, de timing was naadloos, er was nergens een groot drama, er waren geen spanningen.”

    Toen voegde ze eraan toe: “We hadden meer sterren dan hij had. We hadden betere kijkcijfers dan hij had; alle dingen die hij belangrijk vindt, die deden het echt goed deze week. Ik moet bekennen dat ik daar een beetje om moet grijnzen.”

    “Nou, hij was wanhopig, na de toespraak van vice-president Harris, aan het bellen naar tv-netwerken, soms leek hij op sommige toetsen van zijn telefoon te zitten terwijl hij sprak,” merkte medepresentator Wille Geist op terwijl het hele panel kon horen lachen.

    “Belde Fox News, ze onderbraken hem een beetje. Ik heb Newsmax gebeld,” voegde hij eraan toe.

    Kijk hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=FICWBi-0Aw4
  3. forum rang 9 gnocchi. 23 augustus 2024 14:13


    'Altijd over de zwendel': Onderzoek wijst uit dat Trump miljoenen heeft binnengeharkt van GOP-campagnes
    David McAfee
    23 augustus 2024 7:58AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-grift-campaign...

    Donald Trump heeft volgens een onderzoek van CNN in stilte ongeveer 28 miljoen dollar binnengeharkt van GOP-campagnes, waaronder zijn eigen campagne.

    De voormalige advocaat en zogenaamde “fixer” van Trump, Michael Cohen, heeft onlangs zijn mond voorbij gepraat over wat volgens hem illegale campagnekosten waren die Trump binnenhaalde voor het gebruik van ruimtes waarvan Cohen zegt dat Trump ze niet bezit.

    CNN ging verder waar Cohen was gebleven en liet een onderzoek vallen waarin precies wordt onthuld hoeveel Trump verdient aan zijn eigen campagne en andere GOP-campagnes die zijn eigendommen gebruiken.

    “Eind vorig jaar kondigde voormalig president Donald Trump zijn steun aan voor autodealerhouder Bernie Moreno voor de senaatszetel in Ohio - waarmee hij een ongeteste kandidaat die nog nooit een openbaar ambt heeft bekleed verkoos boven een aantal andere prominente Republikeinen,” meldde CNN vrijdag. “Twee dagen later gaf Moreno's campagne ongeveer $17.000 uit in Trump's Mar-a-Lago resort en gaf de volgende maand nog eens $79.000 uit - waardoor hij één van de beste politieke spenders van de club in Florida werd.”

    De media outlet ging verder met te zeggen dat Moreno “niet de enige was”.

    “Met blitse Mar-a-Lago fundraisers, verblijven in Trump's hotels en vluchten met het privévliegtuig van de voormalige president, zijn Republikeinse kandidaten en politieke groeperingen op weg om dit jaar meer uit te geven aan Trump's bedrijven dan enig ander jaar sinds 2016, volgens een CNN analyse van federale campagnefinancieringsgegevens,” staat er in het rapport. “Trump zelf is de grootste geldschieter, zowel dit jaar als in de afgelopen tien jaar. Tussen zijn drie presidentiële campagnes hebben Trump en aanverwante politieke groeperingen meer dan 28 miljoen dollar aan campagnedonaties naar zijn bedrijven gesluisd - om het enthousiasme van zijn politieke aanhangers om te zetten in persoonlijke winst.”

    Volgens het onderzoek hebben Republikeinen “miljoenen uitgegeven aan Trump's eigendommen in een kennelijke poging om in de gunst te komen bij de voormalige president en hun trouw aan hem te tonen aan GOP-kiezers”.

    “Enkele van de kandidaten die de afgelopen jaren het meeste geld hebben uitgegeven aan Trump-bedrijven zijn nieuwe politici die de steun van de voormalige president hebben gewonnen ondanks een gebrek aan verkiezingservaring of -successen in het verleden, waaronder Moreno, voormalig senaatskandidaat Herschel Walker uit Georgia en senaatskandidaat Kari Lake uit Arizona,” staat er. “In de eerste helft van 2024 hebben federale campagnes en PAC's bijna $3,2 miljoen uitgegeven aan Trump bedrijven, waarvan meer dan 80% afkomstig was van Trump's eigen campagne en aanverwante groepen. Het grootste deel - ongeveer $1,9 miljoen - werd uitgegeven door de campagne en fondsenwervingscomités van Trump aan een bedrijf dat eigendom is van Trump en dat zijn vliegtuig exploiteert.”

    Voormalig Republikeins parlementslid Barbara Comstock reageerde op het rapport door vrijdag te zeggen: “Altijd over de grift met Trump.”

    Lees het volledige rapport hier.
    edition.cnn.com/2024/08/23/politics/t...

    x.com/BarbaraComstock/status/18269473...
  4. forum rang 9 gnocchi. 23 augustus 2024 14:23
    'Ga weg voor een jongere vrouw': Komiek D.L. Hughley zet Donald Trump op scherp bij DNC
    Kathleen Culliton
    22 augustus 2024 9:52PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/dl-hughley/

    Komiek D.L. Hughley nam het donderdagavond op voor vicepresident Kamala Harris - en liet het publiek brullend achter in hun stoelen.

    “Wat gebeurt er, Californië?” vroeg Hughley aan de afgevaardigden uit Harris' thuisstaat. “Weet je wat, over drie maanden is er geen leven meer met jullie allemaal.”

    Hughley, vooral bekend als de gelijknamige ster van de sitcom “The Hughleys” en een Big Four komiek in de “Original Kings of Comedy,” kwam donderdag naar Chicago met een reeks grappen die gericht waren op Harris, voormalig president Donald Trump en zelfs op hemzelf.

    “Ik neem het Donald Trump niet kwalijk dat hij niet met Kamala wil debatteren”, zei Hughley. “Ik ben al 40 jaar getrouwd met een zwarte vrouw en ik heb nog niet één debat gewonnen. Ik ben 0-93.000.”

    Dit bracht Hughley op het onderwerp van Trump's beruchte beslissing om Harris' ras in twijfel te trekken tijdens een panel met zwarte journalisten in Chicago vorige maand.

    “Ik garandeer je dit,” zei Hughley, ”Kamala is al veel langer zwart dan Trump Republikein is.”

    Uit rapporten blijkt dat Trump, de Republikeinse presidentskandidaat, vijf keer van politieke kleur is veranderd, sinds hij zich in 2001 als Democraat registreerde.

    Hughes voorspelde een overwinning van Harris in november en verwees naar de federale rechtszaak van Trump uit 1973 waarin de toenmalige vastgoedmagnaat werd beschuldigd van het weigeren van huisvesting aan een groep gekwalificeerde zwarte New Yorkers.

    “Als hij zo blijft dalen in de peilingen,” zei Hughley, ”is het enige wat Kamala uit het Witte Huis kan houden, dat hij het koopt en weigert het aan haar te verhuren.”

    Het publiek barstte in lachen uit.

    Hughley maakte vervolgens een grapje over de herhaalde huwelijken van Trump en een doorlopend thema door te zeggen: “Ik denk dat Donald Trump eindelijk zal weten hoe het is als je wordt verlaten voor een jongere vrouw.”

    Bekijk de volledige set hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=EY6eulJNPF0
  5. forum rang 10 luchtschip 23 augustus 2024 17:09
    Jacob Soboroff contrasteert de RNC ( Republican National Convention ) met de DNC ( Democratic National Convention ) :

    “Beide conventies spraken over buren, vrienden en familie. De Republikeinen zeiden dat we 11 miljoen van hen willen verwijderen.”

    .
    video 1:26 minuut

    x.com/InsideWithPsaki/status/18268418...

    gedwongen deportatie van 11 miljoen inwoners is een van de hoofdmotto's van de Republikeinen

    dit naast het Republikeins plan tot een volledige nation-wide verbod op abortus, afschaffen van het ministerie van onderwijs ( dat het onderwijs bekostigt ), een zuivering van het ambtenaren apparaat, waar niet Trump gezinde mensen ontslagen zullen worden, berechten van politieke tegenstanders van Trump voor een militair tribunaal en het afschaffen van verkiezingen omdat Trump tot alleenheerser wordt verheven
  6. forum rang 8 closer 23 augustus 2024 17:14
    quote:

    Fred 62 schreef op 23 augustus 2024 16:34:

    Waarom zou je fan van Kamala worden als je fan kan
    worden / zijn van een vrouwonvriendelijke , homofobe
    racistische en criminele oranje narcist.
    1) Omdat je er net zo over denkt.
    2) Omdat je de beschrijving niet gelooft.
    3) Omdat je een hekel hebt aan "woke" en je vindt "dat er tegenwoordig niks meer mag".
  7. forum rang 8 josti5 23 augustus 2024 18:31
    quote:

    closer schreef op 23 augustus 2024 16:06:

    Oh? Ik geef toe, het is net zo onwaarschijnlijk als iemand die overstapt van Partij voor de Dieren naar Baudet. Maar het kan, he.
    ------------
    Dat zou kunnen - ik ben het niet, hetgeen je dus wel degelijk suggereert.
    Lees mijn bijdragen over Baudet er maar op na.

    Trouwens, was jij het niet, die mij na mijn schorsing over vaccinaties een trap na gaf, wetende, dat ik mij niet kon verdedigen?
    Ik heb geen zin om het terug te zoeken, maar het zit wel in mijn geheugen.
  8. forum rang 8 josti5 23 augustus 2024 18:37
    quote:

    Fred 62 schreef op 23 augustus 2024 16:34:

    [...]

    Waarom zou je fan van Kamala worden als je fan kan
    worden / zijn van een vrouwonvriendelijke , homofobe
    racistische en criminele oranje narcist.
    ------------
    Ik ben geen 'fan' van Baudet.
    Je hebt je door closer laten misleiden, zoals je aan de hand van mijn diverse postings over Baudet had kunnen weten.

    Zo werkt het hier blijkbaar: de één verspreidt een fake bericht, en de ander doet er vervolgens een schepje bovenop.

    Lekker bezig, hoor...
  9. forum rang 7 Fred 62 23 augustus 2024 18:54
    quote:

    josti5 schreef op 23 augustus 2024 18:37:

    [...]
    ------------
    Ik ben geen 'fan' van Baudet.
    Je hebt je door closer laten misleiden, zoals je aan de hand van mijn diverse postings over Baudet had kunnen weten.

    Zo werkt het hier blijkbaar: de één verspreidt een fake bericht, en de ander doet er vervolgens een schepje bovenop.

    Lekker bezig, hoor...
    Waar staat in mijn post dat ik je een Baudet fan noem??

    Beste josti
  10. forum rang 10 luchtschip 23 augustus 2024 19:53
    quote:

    josti5 schreef op 23 augustus 2024 14:55:

    [...]
    --------------
    Dus NIET alles kan.
    Dream on.
    Josti's reactie op de posting waarin gezegd werd :

    "Misschien wordt Josti5 ooit zelfs fan van Kamala. Alles kan!"

    Misschien kun je begrijpen wat het voormalig Republikeins congreslid zegt :

    Voormalig Republikeins Congreslid Adam Kinzinger bij de DNC:

    “De Republikeinse Partij is niet langer conservatief. Het heeft zijn trouw verlegd van de principes die de partij zijn doel gaven naar een man wiens enige doel hijzelf is... Donald Trump heeft de ziel van de Republikeinse Partij verstikt.'

    video 7:33 minuut

    x.com/RpsAgainstTrump/status/18268089...

    Jij kunt geen begrip tonen voor wat deze rasechte Republikein zegt ?

    Luister goed naar zijn woorden en leer begrijpen dat achter Trump staan gelijk staat aan het verloochenen van de Republikeinse principes

    en bij een cruciale keuze in november tussen een president en een dictator

    geldt de regel "land boven partij"

    Adam Kinzinger legt het goed uit aan zijn Republikeinse kiezers

    en.......

    hopelijk begrijp je zijn woorden en gaat ook bij jou het verstand zegevieren over het sekte--denken dat een dictator wil en draconische maatregelen wil nemen, zoals omschreven in het Trump-Republikeinse "Project 2025"
  11. forum rang 8 Succes 23 augustus 2024 20:17
    'Coach Walz' maakt een zeeeer goede indruk ...

    Meer mensen zouden zijn 'Golden Rule' moeten hanteren, oftewel ... mind your own damn business!

    ... “In Minnesota, we respect our neighbours and the personal choices they make,” he said. “And even if we wouldn’t make the same choices for ourselves, we’ve got a Golden Rule - mind your own damn business!” ...

    -----------

    'Coach Walz' rallies Democrats with personal pitch to middle America

    Tim Walz is running for vice-president, but for a while on Wednesday night, it felt like he was campaigning to be the nation’s high school football coach.

    Before he spoke, roughly a dozen of the players on the team he helped coach to a Minnesota state championship decades ago ran on stage, some wearing their old high-school jerseys, bouncing to the blasting horns of a marching band.

    Once Mr Walz did appear, delegates in the packed arena waved signs that read “Coach Walz” – and the crowd chanted “coach, coach, coach!”

    ...

    www.bbc.com/news/articles/cd9dj4vdx2jo
74.338 Posts
Pagina: «« 1 ... 3684 3685 3686 3687 3688 ... 3717 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.