Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.728 Posts
Pagina: «« 1 ... 3682 3683 3684 3685 3686 3687 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Succes 19 augustus 2024 20:18
    Trump ... an existential threat to American democracy !!

    --------------------------

    Conservative Republican endorses Harris, calls Trump a threat to democracy

    Retired federal appeals court Judge J. Michael Luttig, a prominent conservative legal scholar put on the bench by President George H.W. Bush, is endorsing Vice President Kamala Harris over former President Donald Trump, whose candidacy he describes as an existential threat to American democracy.

    It will be the first time Luttig, a veteran of two Republican administrations, has voted for a Democrat.

    “In the presidential election of 2024 there is only one political party and one candidate for the presidency that can claim the mantle of defender and protector of America’s Democracy, the Constitution, and the Rule of Law,” Luttig wrote in a statement obtained exclusively by CNN. “As a result, I will unhesitatingly vote for the Democratic Party’s candidate for the Presidency of the United States, Vice President of the United States, Kamala Harris.”

    ...

    edition.cnn.com/2024/08/19/politics/c...
  2. forum rang 9 gnocchi. 19 augustus 2024 21:10
    'Het is niet eerlijk': Trump lanceert nieuwste grief over Kamala Harris' deelname aan race 2024
    Adam Nichols
    19 augustus 2024 2:42PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/kamala-trump/

    Terwijl Democratische afgevaardigden zich maandag verzamelden voor de start van hun conventie in Chicago, en minder dan een uur voordat hij naar verwachting zou spreken over de economie op een evenement in Pennsylvania, ontketende voormalig president Donald Trump zijn nieuwste aanval.

    Trump klaagde dat de Democratische Partij de “allereerste ‘Coup’ in Amerika” had uitgeroepen en dat hij gedwongen was om tegen twee kanshebbers te strijden in de presidentsverkiezingen in plaats van tegen slechts één.

    Hij verwees naar het feit dat Biden vorige maand na een lange campagne opstapte en vicepresident Kamala Harris als zijn vervanger voor de presidentskandidaat van zijn partij goedkeurde.

    Biden zou maandagavond het podium betreden op de openingsavond van de conventie.

    Trump ging naar Truth Social om te klagen over wat hij zag als een groot onrecht.

    “De Democraten hebben de allereerste “Coup” in Amerika geënsceneerd. Crooked Joe Biden kreeg te horen: “Sorry Joe, je verliest van Trump, GROOT, en je kunt hem niet verslaan - Je bent ontslagen,” schreef hij.

    “Dus nu moet ik voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis TWEE kandidaten verslaan, waarvan de tweede een radicaal linkse marxist is, kameraad Kamala Harris.

    “Het is niet eerlijk, misschien zelfs een andere vorm van verkiezingsbemoeienis, maar het goede nieuws is dat ze gemakkelijker te verslaan zou moeten zijn dan Crooked Joe, omdat de VS zichzelf nooit zal toestaan een communistisch land te worden. DE DEMOCRATEN ZIJN, “EEN BEDREIGING VOOR DE DEMOCRATIE?”

  3. forum rang 8 closer 19 augustus 2024 23:27
    Wanhoopspoging...

    - - - - - - - - - -

    23:03
    Trump verzint steun van wereldster Taylor Swift voor campagne

    Ze heeft zich (nog) niet publiekelijk voor een kandidaat uitgesproken, maar daar trekt de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zich niets van aan. Op zijn eigen platform Truth Social plaatste hij afgelopen weekend een reeks foto’s van wereldster Taylor Swift, met de tekst ‘I accept!’. Hij lijkt daarmee te impliceren dat hij Swifts ‘steun’ verwelkomt.

    Een aantal van de beelden is met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) gegenereerd. Op een van de gemanipuleerde beelden is Swift bijvoorbeeld als Uncle Sam te zien. Onder de afbeelding van de artiest staat de tekst ‘Taylor wants you to vote for Donald Trump’. Ook plaatste Trump een compilatie van met AI gemaakte beelden van jonge Swift-fans (‘Swifties). Zij spreken zogenaamd hun steun aan Trump uit via bedrukte t-shirts: ‘Swifties for Trump!’. De beelden zijn afkomstig van rechtse accounts op het platform X, waarvan bekend is dat deze eerder desinformatie verspreidden, melden internationale media.

    Verder lezen: www.volkskrant.nl/buitenland/liveblog...
  4. forum rang 5 DurianCS 19 augustus 2024 23:59
    quote:

    pietje-2005 schreef op 19 augustus 2024 23:56:

    Kansloos, natuurlijk, en beter nu uit te stappen dan de hele lijdensweg te vervolgen in steeds idiotere voorstellingen.
    Is al een tijdje zielig, maar kan nog erger, blijkbaar.
    Heeft toch wel wat humor, ook, de situatie zich ontwikkelend ;-)
    Je begrijpt dat Trump geen keuze heeft. President worden is de enige manier om geen gevangenisstraf te krijgen, dus hij zal tot het bittere eind doorgaan.
  5. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 07:44

    Deze cijfers zijn krankzinnig
    Bill Palmer | 3:48 pm EDT 19 augustus 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/these-n...

    De peilingen hebben hun problemen, en individuele peilingen zijn nog problematischer dan algemene gemiddelden. Als je echt wilt weten wat er aan de hand is in een race, moet je kijken naar de goede en de slechte en alles in context plaatsen. Het punt is dat deze cijfers van de laatste tijd allemaal goed zijn - en ze zijn bijna waanzinnig goed.

    Zo is er de nieuwe IPSOS-peiling die zegt dat de waardering van Kamala Harris gelijk is, wat betekent dat evenveel mensen haar goed- als afkeuren, terwijl de waardering van Trump voor haar op min-24 punten staat. In dezelfde peiling staat Tim Walz op plus-10 en JD Vance op min-11. Maar dat is nog maar het begin.

    Er is de nieuwe peiling van FocalData waarin Kamala zeven punten voor ligt in Michigan en zes punten in Wisconsin, en interessant genoeg één punt voor in North Carolina. Er is ook de nieuwe peiling van de Hispanic Federation waarin Harris maar liefst 24 punten voor ligt op Trump bij Hispanic kiezers.

    Ik kan nog wel even doorgaan met andere nieuwe peilingen, maar het punt is dat ze over het algemeen waanzinnig goed zijn voor Kamala Harris. Natuurlijk zijn er wat kanttekeningen. Dezelfde peiling van FocalData die Kamala een comfortabele voorsprong geeft in Michigan en Wisconsin? Ze staat maar één punt voor in Pennsylvania.

    En zelfs nu Kamala Harris een paar punten voor ligt in alle nationale opiniepeilingen, moeten we niet vergeten dat president Biden in 2020 de popular vote met vijf punten won en dat was nauwelijks genoeg. Als Biden met drie punten had gewonnen, had hij waarschijnlijk de kiesdeler niet gewonnen. Dus zelfs met deze voortdurende verbazingwekkende cijfers voor Kamala, moeten we blijven werken. Wees geen toeschouwer. Doe mee!
  6. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 08:18


    Trump ontploft op 'kameraad Kamala' als hij beweert dat ze zich terugtrekt uit het debat
    David Edwards
    20 augustus 2024 12:10AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-fox-town-hall/

    De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump klaagde maandag dat de vermoedelijke Democratische kandidaat Kamala Harris had geweigerd om met hem te debatteren op Fox News.

    Terwijl president Joe Biden sprak op de Democratische Nationale Conventie, gebruikte Trump zijn Truth Social platform om te klagen over Harris.

    “Kameraad Kamala Harris heeft ons zojuist laten weten dat ze NIET zal deelnemen aan het FoxNews Debat op 4 september,” schreef Trump. “Ik ben niet verrast door deze ontwikkeling omdat ik het gevoel heb dat ze weet dat het op zijn best heel moeilijk voor haar is om haar recordzettende Flip-Flopping te verdedigen op absoluut alles waar ze ooit in geloofde.”

    De voormalige president haalde Harris' beleid aan over fracking en immigratie.

    “Miljoenen criminelen en mensen uit psychiatrische instellingen en terroristen hebben toestemming gekregen om ons land binnen te stromen, totaal ongecontroleerd en ongecontroleerd,” zei hij.

    “In plaats van het debat op 4 september, heb ik ermee ingestemd om een Tele-Town Hall te doen, voorgezeten door Sean Hannity, voor Fox,” onthulde Trump. “Het zal plaatsvinden in de Great Commonwealth of Pennsylvania - Details volgen!”
  7. forum rang 8 closer 20 augustus 2024 08:45
    Omstreden ex-Congreslid George Santos bekent schuld aan fraude

    George Santos, het 36-jarige voormalige Republikeinse parlementslid dat in december uit het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden werd weggestemd, heeft maandag bekend dat hij heeft gefraudeerd. Hij riskeert tussen 2 en 22 jaar cel en moet tevens een schadevergoeding betalen.

    (...)

    De winst van Santos bij de tussentijdse verkiezingen van 2022 bezorgde de Republikeinen een kleine meerderheid in het Huis van Afgevaardigden. Na zijn afzetting werd in hetzelfde district een Democraat verkozen.

    Verder lezen: www.volkskrant.nl/buitenland/omstrede...
  8. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 10:07
    GOP's favoriete aanvalsmeme tegen Dems is dood - en er is paniek uitgebroken: columnist
    Adam Nichols
    19 augustus 2024 6:10PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/kamala-biden/

    Een meme tegen de Democratische Partij die favoriet was bij de Republikeinse Partij slaat nu nergens meer op - en de verandering heeft paniek gezaaid in de gelederen van de GOP, schreef een columnist maandag.

    De slogan “Dems in wanorde” is al maanden een clichématige soundbite voor de Republikeinen toen de flanken van hun tegenstanders zich verdeelden tussen aanhangers van Joe Biden en degenen die aandrongen op zijn aftreden in de nasleep van zijn debatprestaties, schreef politiek analist Alexander Nazaryan voor MSNBC.

    En dan was er nog de moordpoging op Donald Trump - een gebeurtenis, schreef Nazaryan, die de GOP bijna het Witte Huis bezorgde.

    Maar in de paar weken sinds Kamala Harris het stokje overnam als Democratische presidentskandidaat, is het discussiepunt wanorde op zijn kop gezet, schreef hij.

    “In de dagen na de aanslag op het leven van Trump, in teksten uitgewisseld met Democratische medewerkers op Capitol Hill en medewerkers in de regering Biden, voelde ik alleen maar regelrechte wanhoop,” verklaarde de columnist.

    “Iedereen was blij dat Trump er ongedeerd uit was gekomen, maar ze beseften ook hoezeer dat ene moment het hele politieke landschap schijnbaar had veranderd.”

    Hij voegde eraan toe: “Het moreel kelderde. ... Toen de Democraten zich realiseerden dat het schip in juli 2024 aan het zinken was, legden velen zich erbij neer dat ze drie maanden lang naar een langzame nederlaag zouden kijken - terwijl Trump naar misschien wel de makkelijkste presidentiële overwinning leidde sinds Ronald Reagan Walter Mondale in 1984 in de pan hakte.”

    Maar nu, op de openingsdag van de Democratische Nationale Conventie, met minder dan drie maanden tot de verkiezingen, is het de Trump-campagne die spartelt, schreef hij.

    “De omkering van fortuinen sinds eind juli kan niet verbazingwekkender zijn. Als een onpartijdige waarnemer die niet stemt, heb ik niettemin elke Democraat die ik ken wakker zien worden als uit een lange, frustrerende slaap in een zonnige realiteit waarvan ze niet wisten dat die kon bestaan.

    “Niet sinds de begindagen van het Obama-fenomeen is er zoveel energie geweest van mainstream Democraten.”

    Het afwerpen van wanhoop en de wedergeboorte van hoop heeft de verkiezingen flink door elkaar geschud, schreef Nazaryan.

    Hij voegde eraan toe. “Het is gewoon waar dat de Democraten hebben genoten van een ommekeer van fortuinen zoals ik nog nooit heb gezien in de Amerikaanse politiek.
    “Trump ziet er weer uit als een verliezer', luidde de kop van een column van Gerard Baker van The Wall Street Journal, een conservatief die net zoveel van Harris houdt als ik van de Boston Red Sox. Ik zou Trump op geen enkele manier willen uitsluiten - maar het valt gewoon niet te ontkennen dat zijn kansen op de overwinning aan het dalen zijn. Hij doet niets om zijn eigen kansen te vergroten.”
  9. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 11:48

    Palmer-rapport
    Lindsey Graham drukt op de paniekknop
    Bocha Blue | 9:00 pm EDT 19 augustus 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/lindsey...

    Lindsey Graham waarschuwde Donald Trump zondag dat hij de verkiezingen dreigt te verliezen. Nou, dat wisten we al. In Meet The Press smeekte Graham Trump om zich op het beleid te richten.

    Blijkbaar gealarmeerd, zei Graham dat Trump deze verkiezingen nog steeds kan winnen - als hij een ommezwaai maakt. “Als je een beleidsdebat voert, wint hij.” Daar ben ik het niet mee eens. Graham voegde er verder aan toe dat als Trump blijft doen wat hij nu doet (zich gedragen als een klootzak), hij de verkiezingen kan verliezen,

    Mijn gedachten? Je weet dat het slecht is als de meest toegewijde puppy van Trump zo gealarmeerd is dat hij zijn alarm kenbaar maakt op de nationale televisie. Ik betwijfel of iemand tijdens Trumps gruweldaden loyaler aan hem is geweest dan Lindsey Graham.

    Graham heeft hem bijgestaan, verdedigd en verdedigd. Dit laat ons zien dat het gedrag van Trump zo krankzinnig is dat zelfs Graham het niet meer kan. Stuurt Graham een SOS naar de Trump-campagne? Als dat zo is, zullen ze het negeren.

    Waarom zullen ze het negeren? Omdat het Trump-team niet kan draaien - ze hebben niets om op te draaien. Ik schrijf dit op 18 augustus 2024. Kun je me in AL die tijd EEN beleid van Trump noemen? Natuurlijk niet, want er ZIJN er geen.

    Trump kan niet draaien naar iets denkbeeldigs. De GOP heeft geen enkel beleid op zijn naam staan behalve Project 2025, waarvan Trump zich wanhopig wil distantiëren. Dus Graham kan smeken en smeken wat hij wil, maar Trump kan nergens naartoe en ik denk dat Graham dat op een bepaald niveau wel weet.
  10. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 13:41


    Zelfs Trumps fans geloven niet in zijn bangmakende dreigementen: analist
    Matthew Chapman
    19 augustus 2024 7:47PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-communism/

    Voormalig president Donald Trump probeert nu in zijn laatste aanvallen vicepresident Kamala Harris af te schilderen als een “communist” - maar zelfs zijn eigen aanhangers nemen de dreiging dat het communisme de Verenigde Staten zou kunnen overnemen niet serieus, schreef columnist Philip Bump voor The Washington Post.

    Zijn bewering volgde op de rapportage van GOP strateeg Frank Luntz dat het verhaal van Trump hem eigenlijk steun kost van de nodige kiezers.

    “Trump's brandingvaardigheden worden misschien overschat, maar hij heeft van rode baseballpetjes een ongewoon krachtige politieke betekenisgever gemaakt,” schreef Bump. Wat ironisch is, voegde hij eraan toe, want “Voor iemand van een bepaalde leeftijd - zoals, laten we zeggen, 78 - werd rood op een gegeven moment meer geassocieerd met de Sovjet-Unie en het communisme in het algemeen. ... Een 'rode' was iemand van wie gedacht werd dat hij standpunten had die tegengesteld waren aan die van de Verenigde Staten, iemand die ontworteld moest worden uit de maatschappij en de overheid van de jaren 1950. Het is dan ook interessant om te zien hoe Trump leunt op het idee dat de natie wordt geconfronteerd met een nieuwe communistische dreiging - een waarvan zelfs zijn aanhangers niet overtuigd zijn van het bestaan.”

    Peilingen geven aan dat slechts ongeveer 30 procent van de Republikeinen, en minder dan 25 procent van alle kiezers, denkt dat een communistische dictatuur zelfs maar “enigszins” waarschijnlijk is in de VS in de komende tien jaar, meldt Bump.

    En Trump zelf bedoelt het waarschijnlijk niet eens letterlijk als hij “communisme” zegt, merkte Bump op - hij bedoelt gewoon dat ze zal regeren als een linkse autoritaire.Maar “Trump heeft natuurlijk herhaaldelijk andere rechtse autoritairen omarmd en actief erosies van de liberale democratie goedgekeurd, waardoor de repliek meer dan een beetje specieus is.”
    Uiteindelijk concludeerde Bump: “Er is opgemerkt dat Trump grotendeels een product van de jaren 1980 is, en dat geldt hier ook. In 1984 was het ergste wat je iemand kon noemen een communist. In 2024 is dat ook ongeveer het ergste wat Trump kan verzinnen.”
  11. forum rang 8 GakGak 20 augustus 2024 13:47
    Nebraska is een van de weinige staten die zijn kiesmannen verdeelt in plaats van alles te winnen. Dit geeft de Democraten een realistische kans om één kiesman in de staat te pakken.
    .
    Steeds weer signalen dat de ´Verenigde´ Staten lang niet zo democratisch verenigd zijn
    als je van een echte democratie zou mogen verwachten.

    Wanneer je democratische basis zo wankelt van alle willekeur om toch maar niet in de
    buurt te komen van de popular vote, dan is het niet verwonderlijk dat zo´n soort
    kiessysteem regelmatig verzandt in chaos.
    Plus alle kansen die het biedt aan een trumpiaans gedachtegoed dat elke negatieve
    uitkomst wordt aangevochten als zijnde kiezersbedrog waar je vervolgens weer minstens
    vier jaar strijd over kunt voeren.

    Het Amerikaanse juridische systeem is daar weer dol op en weet van geen ophouden,
    aangevoerd door een bewust en tegelijk op bedenkelijk wijze zo gekozen hooggerechtshof dat dan weer wel helemaal blind vaart op de popular vote met meestal de garantie van 6 tegen 3.

    Uiteraard zijn de republikeinen maar wat trots dat ze deze conservatieve meerderheid bij
    elkaar gesprokkeld hebben en dat is hun houvast geworden en hun boegbeeld van
    bij elkaar gemanipuleerde democratie.
  12. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 13:51
    Trump krijgt les van Nobelprijswinnaar over 'rare' Harris-aanvallen: 'Sorry, dat is ze niet'
    Matthew Chapman
    19 augustus 2024 7:38PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-krugman-harris/

    Paul Krugman, de Nobelprijswinnende econoom die liberale politieke expert is geworden, prees maandag in een column voor The New York Times het nieuwe economische platform van vicepresident Kamala Harris - en haalde uit naar de pogingen van voormalig president Donald Trump om het af te schilderen als radicaal.

    Hij reageerde op de onthulling door Harris van een ingrijpend plan om de kosten voor Amerikaanse gezinnen te verlagen - en nadat Trump had gereageerd door haar een “communist” te noemen en zijn eigen wijdlopige toespraak te houden waarin hij het beleid van Harris aanviel en zelfs Fox News commentatoren geïrriteerd achterliet.

    “Harris schetste haar economische voorstellen in plaats van af te dwalen naar onderwerpen als wie de grootste menigte heeft en hoe windmolens vogels doden,” zei Krugman. Maar wat de inhoud betreft: “De gebruikelijke verdachten beweren dat Harris zichzelf als een extreem-linkse heeft ontmaskerd. Zelfs sommige economische commentatoren uit het midden van de straat zijn aan het hyperventileren en zeggen dat ze in wezen oproept tot prijscontroles, wat vreemd is, want zoiets heeft ze niet gezegd.
    De videospeler speelt momenteel een advertentie af.

    “Al met al heeft Harris een gematigd centrum-linkse positie ingenomen, die niet veel verschilt van de oorspronkelijke Build Back Better agenda van president Biden, die hij slechts gedeeltelijk kon uitvoeren omdat Joe Manchin in een gelijk verdeelde Senaat een effectief veto had.”

    Onder Harris' voorstellen, schreef hij, zijn een uitgebreid belastingkrediet voor kinderen om armoede in gezinnen met kinderen te verlichten, een ambitieus (maar moeilijk uit te voeren) beleid om meer huizen te bouwen, en een federale wet die prijsopdrijving bij kruidenierswaren verbiedt - wat, benadrukte hij, geen “prijscontrole” is zoals veel van haar critici het hebben genoemd, maar een beleid dat vergelijkbaar is met veel anti-opdringerige wetten die al in verschillende staten bestaan.

    “Waarom hebben we wetten tegen prijsopdrijving?” schreef Krugman. “Voornamelijk omdat kiezers het haten wanneer bedrijven profiteren van tekorten om zeer hoge prijzen te vragen, maar ook omdat wanneer er geen effectieve prijslimieten zijn, bedrijven soms handelen om tekorten erger te maken - sommigen van ons herinneren zich nog de Californische energiecrisis rond 2001, toen energieproducenten het aanbod verminderden om de elektriciteitsprijzen op te drijven.”

    De conclusie is dat Harris' economische visie, “zoals verwacht, gematigd centrum-links is. En voor degenen die vastbesloten zijn om haar als communist te zien - sorry, dat is ze niet.”
  13. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 20:34

    Donald Trump gaat helemaal los over denkbeeldig debat
    Bill Palmer | 12:47 pm EDT 20 augustus 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/unwell-...

    Donald Trump was gisteravond de hele tijd stil tijdens de Democratische Nationale Conventie, wat suggereert dat hij ofwel verstomd was of dat zijn handlangers hem afleidden met herhalingen van Knight Rider. Nadat de conventie voorbij was, probeerde Trump het goed te maken door zelf nieuws te maken. Het probleem: het ging over iets dat niet bestaat.

    Midden in de nacht kondigde Trump aan dat hij net had gehoord dat Kamala Harris zich terugtrekt uit hun Fox News debat van 4 september. Dit zou nieuws zijn, als zo'n debat überhaupt had bestaan. Trump heeft een denkbeeldig debat verzonnen en nu verzint hij denkbeeldig nieuws over dat denkbeeldige debat.

    Dit wordt gewoon triest. Hebben de handlangers van Trump hem verteld dat er een Fox News debat was om hem te sussen, of is Trump gewoon aan het hallucineren over de debatten? In ieder geval zal het interessant zijn om te zien wat er gebeurt als en wanneer Trump probeert te verschijnen bij het echte debat op ABC News. Verwacht niet dat het goed voor hem zal gaan.
  14. forum rang 9 gnocchi. 20 augustus 2024 20:43
    Overnight kijkcijfers geven DNC voorsprong op kijkcijfers Trump's RNC
    Travis Gettys
    20 augustus 2024 1:34PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-ratings...

    De gemelde angsten van Donald Trump worden werkelijkheid nu de Democratische Nationale Conventie al grotere kijkcijfers haalt dan de Republikeinse Nationale Conventie van vorige maand.

    De GOP genomineerde heeft privé aan zijn media en politieke bondgenoten gevraagd hoe zij denken dat de twee evenementen met elkaar te vergelijken zijn, maar de nachtelijke kijkcijfers voor de eerste nacht van de DNC laten zien dat er 11,4 miljoen kijkers kwamen - oftewel 21 procent meer dan de 9,4 miljoen kijkers die afstemden om naar de RNC te kijken, volgens analist Michael Mulvihill.

    “Die DNC-voorsprong zal waarschijnlijk kleiner worden in de uiteindelijke nationale kijkcijfers en kan zelfs worden weggevaagd, hoewel dat onwaarschijnlijk lijkt,” zei Mulvilhill. “De overnachtingen weerspiegelen 44 grote metrogebieden [en zeven netwerken samen].”

    De nachtelijke tv-waarderingen worden de volgende ochtend vroeg vrijgegeven en weerspiegelen slechts een deel van de totale kijkers, dus de DNC zou meer dan 18,13 miljoen kijkers moeten hebben getrokken om de RNC te verslaan, die een dip van 21 procent zag ten opzichte van 2016 door een stijging ten opzichte van 2020.

    De toespraak van Trump op de laatste dag van de RNC werd bekeken door in totaal 23 miljoen kijkers.

    Het DNC-programma van maandagavond bevatte gedenkwaardige speeches van Sen. Raphael Warnock (D-GA) en voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, evenals een late speech van president Joe Biden en een verrassingsoptreden van Kamala Harris.
  15. forum rang 10 luchtschip 20 augustus 2024 22:19
    De zingende familie Marsh :

    Ter gelegenheid van de Democratic National Convention, DNC2024, scheppen we veel plezier onze versie te geven van Eddy Grant's glorieus hoopvolle internationale anti-apartheidslied uit 1988.

    Dus hier is "Gimme Hope Kamala" - een parodie op Kamala Harris tegenover Donald Trump

    Een lied dat er niet om liegt

    video 4:30 minuut geluid aan Engels gezongen en ondertiteld

    x.com/MarshSongs/status/1825864956111...
  16. forum rang 10 luchtschip 20 augustus 2024 23:02
    The Lincoln Project, een organisatie van Republikeinse leden, die tegen de Trump stroming in de partij zijn :

    Na zorgvuldige overweging heeft het Lincoln Project besloten dat we onze advertentie niet zullen verwijderen, zoals Donald Trump eiste. We hebben ook besloten om naar hem te wijzen en naar hem te lachen terwijl hij huilt.

    video 1:00 minuut geluid aan

    x.com/ProjectLincoln/status/182583517...

    Trump eiste dat The Lincoln Project moest stoppen met uitzenden van hun campagnevideo, en dreigt naar de rechter tegen wanneer ze dit niet doen.

    George Conway van the Lincoln Project reageert ;

    Als Donald Trump’s campagne een rechtszaak zou aanspannen tegen Project Lincoln, zou het nodig zijn dat al zijn elektronische en fysieke documenten moet produceren, en om getuigenissen af ??te leggen van Trump en hoge campagnefunctionarissen over hun strategie en wat die functionarissen Donald zelf vertelden.

    Hierbij bied ik mij vrijwillig aan om deze materialen te beoordelen en deze verklaringen pro bono aan te vechten bij de rechter.
    x.com/gtconway3d/status/1825866397349...
  17. forum rang 10 luchtschip 21 augustus 2024 03:13
    Rudy Giuliani zegt dat Steve Bannon in de gevangenis wordt gemarteld.

    video 1:07 minuut

    x.com/MuellerSheWrote/status/18260573...

    Het enige wat hij kon noemen is dat hij geen speciale TV uitzending kon kijken.

    Allemaal huilebalken bij die mensen met een grote mond.

    Zodra ze voor hun grote mond en wangedrag aangepakt worden, gaan ze huilen als de grootse huilstruik en gelijk in de slachtofferrol springen.

    de toneelspelers
73.728 Posts
Pagina: «« 1 ... 3682 3683 3684 3685 3686 3687 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.