Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.839 Posts
Pagina: «« 1 ... 3659 3660 3661 3662 3663 ... 3692 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Succes 22 juli 2024 19:47
    Ze passen perfect bij elkaar ... Dumb and Dumber!

    Waarom zou je / iemand -bij z'n volle verstand- op deze twee 'idioten' gaan stemmen?

    -----------

    Donald Trump names 'hillbilly' senator who once called him an 'idiot, branded his supporters 'racists' and compared him to 'Hitler' as his vice president

    www.dailymail.co.uk/news/article-1363...

    The former President said that Mr Vance, a former venture capitalist, was 'best suited' to the role and would 'fight for our Constitution'.

    Mr Vance is known for writing best-selling memoir Hillbilly Elegy about his working class upbringing in the Midwest which was turned into a film starring Glenn Close and Amy Adams.

    He is seen as the telegenic face of Trumpism and staunchly defends Mr Trump during his frequent appearances on TV.

    Yet the 39-year-old, who was educated at Yale, once proudly called himself a 'Never Trump guy'. He previously claimed that the former President was an 'idiot' and that voters backed him for 'racist reasons'.

    ...
  2. forum rang 8 Succes 22 juli 2024 19:54
    Haha ... schitterend!

    The problem with Joe Biden, sometimes, is (was) that you can’t hear him. The problem with Donald Trump is that you can.

    ----------

    A Party of Precarious Manhood, Led by a Blithering Idiot

    Trump’s acceptance speech was a mishmash of self-love, protestations of toughness, and prefabricated lies.

    prospect.org/politics/2024-07-19-part...

    The problem with Joe Biden, sometimes, is that you can’t hear him. The problem with Donald Trump is that you can.

    The facade of a disciplined appeal to the better angels of our nature that Republican convention planners worked so assiduously to convey this week (interrupted only sporadically by Big Lies) was shattered last night by its standard-bearer’s acceptance speech. It’s not just that Donald Trump’s normal mode of discourse is a stream of consciousness; it’s that the consciousness he streams is a mental trash heap consisting of the lashings-out of a wounded ego, the defensive self-love of a furious narcissist, the concocted lies of a serial fabulist, and the random droppings of the tabloid far-right.

    But give Trump credit where credit is due. His interminable speech—which played like 40 years in an oratorical desert—managed to bring down a convention poised to explode in joy at his appearance and anticipation of an easy victory.

    ...

    Trump’s speech was so appalling that it totally eclipsed its bizarre lead-up. He was preceded to the podium by an aging Hulk Hogan, who visibly struggled to rip off his T-shirt to reveal the Trump shirt beneath, brought on by a performance by Kid Rock, and actually introduced by Dana White, the man who brought cage fighting into the American home. Both Hogan and White said that Trump was the toughest man they’d ever met, though after the 92 minutes of mental flabbiness that Trump then unleashed, one was forced to conclude that both White and the Hulkster had lived lives of complete solitude.

    ...
    ...
  3. forum rang 9 gnocchi. 22 juli 2024 20:45

    'Ik ben het eindelijk eens': Mary Trump gooit epische brandwond naar oom nadat Biden zich terugtrekt uit campagne
    Adam Nichols
    22 juli 2024 7:52AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/mary-trump-2668789569/

    Het vervreemde nichtje van Donald Trump gooide een epische brandwond naar haar oom toen ze haar steun gaf aan Kamala Harris voor het presidentschap.

    “Ik ben het eindelijk eens met Donald,” schreef ze zondagavond op X. “Het zou een enorme fout zijn om de oudste kandidaat in de Amerikaanse geschiedenis te kiezen.”

    Ze verwees naar meerdere aanvallen die Trump heeft gedaan op de leeftijd van “Sleepy Joe” Biden, door te beweren dat de 81-jarige te oud was om de functie effectief uit te oefenen.

    Nadat Biden zondag afhaakte, wordt Trump, 78, de oudste kandidaat om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap van de VS.

    In 2020, toen Biden 77 was - een jaar jonger dan Trump nu is - uitten veel Republikeinen hun bezorgdheid dat hij te oud was om de job te doen.

    Biden stapte uit de campagne nadat meerdere hooggeplaatste Democraten hun bezorgdheid hadden geuit over zijn vermogen om te winnen. Het volgde op een debatprestatie vorige maand die de bezorgdheid over zijn cognitieve capaciteiten aanwakkerde.

    Mary Trump, een uitgesproken tegenstander van haar oom, zei na het debat dat Trump “de slechtste, zwakste, meest verraderlijke kandidaat voor het presidentschap in de geschiedenis van dit land” was.
  4. forum rang 7 ffff 22 juli 2024 21:28
    Ik dacht echt vandaag: Waar zit ie toch, de Opper-goeroe van de KK.???

    Altijd zo fanatiek een ander de les lezen en nu er met Biden wel degelijk wereldschokkend nieuws is, vind je de fanatieke poster plots niet meer in die draad.

    Maar hij verschuilt zich in de Trumpdraad heb ik ondertussen ontdekt en dan durft hij alweer tegen een bezoeker te zeggen ( Nog maar enkele uren geleden.... !!! )

    Niet bepaald netjes tegenover de forumlezers............ Je moet toch maar durven hè.

    Zelf dramt hij iedereen van alles en nog wat door de strot, maar als een ander een mening heeft, dan is die mening per definitie niet netjes als die mening niet conform de zendeling/ goeroe van de KK van IEX is.

    Wat dat betreft lijkt hij wel sterk op de bejaarde Presidentkandidaat met Duitse roots daar in de USA: Die verandert ook nooit, wat er ook gebeurt. Al schieten ze hem bijna dood. En al blunder je nog zo hard, zoals de Goeroe de afgelopen week......Lekker wegvluchten in een ander draadje, je laf verstoppen.

    Peter
  5. forum rang 9 gnocchi. 22 juli 2024 21:45
    Etnisch stereotype liet Trump ervan overtuigd dat Biden nooit zou afhaken: analyse
    Kathleen Culliton
    22 juli 2024 9:40AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-campaign-vance/

    Een te zelfverzekerd Trump-team heeft zich overgegeven aan een campagne-luxe die op de verkiezingsavond wel eens een risico zou kunnen blijken te zijn, zo stelt een nieuwe politieke analyse.

    De campagne van voormalig president Donald Trump maakt zich ernstig zorgen over zijn running mate Senator J.D. Vance (R-OH) nu president Joe Biden ervoor heeft gekozen om zich terug te trekken uit de verkiezing van 2024, zo meldde The Atlantic maandag.

    “De selectie van Ohio Senator J.D. Vance als Trump's running mate, campagnefunctionarissen erkenden, was iets van een luxe,” schrijft schrijver Tim Alberta, ”bedoeld om marges op te lopen met de basis in een klapband in plaats van swing kiezers te overtuigen in een nagelbijter.”

    Trump's aanhangers waren geschokt dat Biden ervoor koos om zich neer te leggen bij de oproepen van zijn eigen partij dat hij zich terugtrok uit de verkiezing nadat een rampzalig debatoptreden zorgen opriep over zijn leeftijd, aldus het rapport.
    De redenering was naar verluidt gebaseerd op een oud etnisch stereotype.

    “Meer dan wat dan ook,” schrijft Alberta, ”geloofden Trump's bondgenoten dat het koppige Ierse ego van de president hem niet zou laten terugkrabbelen uit een gevecht met een man die hij verachtte.”

    Trump's aanhangers waren geschokt dat Biden ervoor koos om zich neer te leggen bij de oproepen van zijn eigen partij dat hij zich terugtrok uit de verkiezing nadat een rampzalig debatoptreden zorgen over zijn leeftijd opriep, aldus het rapport.

    De redenering was naar verluidt gebaseerd op een oud etnisch stereotype.

    “Meer dan wat dan ook,” schrijft Alberta, “geloofden Trump's bondgenoten dat het koppige Ierse ego van de president hem niet zou laten terugkrabbelen uit een gevecht met een man die hij verachtte.” Conservatief vertrouwen voedde een manische energie op de Republikeinse Nationale Conventie waar Vance het podium besteeg en de nominatie van zijn partij voor vicepresident opeiste, schrijft Alberta.

    Net als in het verleden geloofde Alberta dat het Ierse ego van de president hem niet zou laten terugkrabbelen uit een gevecht met een man die hij verachtte.

    Conservatief vertrouwen voedde een manische energie op de Republikeinse Nationale Conventie waar Vance het podium besteeg en de nominatie van zijn partij voor vice-president opeiste, schrijft Alberta.

    Maar Republikeinen die optimistisch waren dat hun overwinningsroes van juli tot november zou duren, kregen een harde klap te verwerken toen Biden opzij stapte.

    “In veel opzichten was de conventie er een van een partij die te vroeg piekte,” schrijft Alberto. “Met Biden die zich leek in te graven, verlieten ze Milwaukee in de overtuiging dat deze reeks van geluk nooit zou eindigen. Het abrupte vertrek van de president maakte een einde aan die fantasie.”

    Nu maken de Republikeinen zich zorgen over het vooruitzicht dat vice-president Kamala Harris de teugels in handen zal nemen en als haar running mate iemand zal claimen die kan leveren wat Vance niet kan leveren - onbesliste kiezers in machtige swing states, concludeert het artikel in de Atlantic.

    “Voor een campagne die zaterdag naar bed ging in de overtuiging dat het elke dag tot 5 november de voorwaarden van de verkiezingen zou dicteren, bracht zondag een onbekend gevoel van machteloosheid,” schrijft Alberta.

    “Voor het eerst in lange tijd heeft Trump het verhaal van 2024 niet in handen.”
  6. forum rang 9 gnocchi. 22 juli 2024 21:48
    Internet voorspelt Harris 'aardverschuiving' nu ze steun krijgt 'ter waarde van meer dan een miljoen'
    David McAfee
    21 juli 2024 9:37PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/kamala-harris-charli...

    Vice-president Kamala Harris kreeg zondag een flinke boost in haar ambities om president te worden toen een populaire zangeres haar een uniek knipoogje gaf.

    Harris, die door president Joe Biden werd gesteund om de volgende president te worden nadat hij zich terugtrok uit zijn eigen presidentiële campagne, zal de verkiezing waarschijnlijk framen als een “aanklager vs. misdadiger” moment. Harris heeft al steunbetuigingen binnengeharkt van Democratische topwetgevers.

    Maar één steunbetuiging leek meer op te vallen dan andere.

    Exclusief: Harris? Newsom? Whitmer? GOP afgevaardigden vertellen wie ze willen dat Trump tegenover zich krijgt

    De Engelse singer-songwriter Charli XCX postte zondag “Kamala is brat” op haar sociale media, duidelijk verwijzend naar het gelijknamige album van de zangeres.

    In reactie op de uitspraak zei @kvltvonnegut: “Landslide.”

    Verslaggever Jasmine Wright zei, “dit is meer waard dan een miljoen dollar aan betaalde media.”

    @SusanGDailyKos legde uit, “De betekenis, mensen: ze is een opkomende popster met 3,6 miljoen volgers en een nieuw topverkopend album genaamd BRAT dat verwijst naar brutale, krachtige jonge vrouwen. Dit is een goedkeuring.”

    @MeghanMcCarthy_ zei, “dit is de grootste goedkeuring die ze vandaag heeft gekregen.”

    ========================================
    Jasmine Wright
    @JasJWright
    this is worth more than a million dollars of paid media
    x.com/JasJWright/status/1815185587776...

  7. forum rang 9 gnocchi. 22 juli 2024 23:24
    Palmer Rapport
    Trump gaat zeker naar de gevangenis
    Bill Palmer | 3:00 pm EDT 22 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/darn-ri...

    Met alle recente media aandacht voor de Trump schietpartij, de Biden beslissing en nu de Kamala Harris kandidatuur, is het makkelijk om te vergeten dat Donald Trump nog steeds hard op weg is om naar de gevangenis te gaan. Ja, echt waar.

    Ten eerste wordt Trump in september veroordeeld in zijn strafzaak in New York. Hoewel het verre van een garantie is dat Trump een gevangenisstraf krijgt (zijn 34 misdrijven zijn de laagste klasse van misdrijven), is het heel goed mogelijk. En dat is nog maar de helft.

    Nu de Democraten veilig door de overgang van President Biden naar VP Kamala Harris lijken te navigeren, heeft Trump het zeer reële vooruitzicht om deze verkiezingen te verliezen. Als hij verliest, zal hij in 2025 drie keer strafrechtelijk worden vervolgd en een veroordeling in een van die drie zaken zou bijna automatisch leiden tot een lange gevangenisstraf. Dus laten we Kamala in het Witte Huis zetten, waardoor Trump in het grote huis terechtkomt.
  8. forum rang 6 pietje-2005 23 juli 2024 00:18
    Afgelopen nu met de kansen voor Trump, met Harris als reddende engel , haha. Is natuurlijk by far de beste kandidaat maar dat maakt niets uit. Wie president wordt maakt niets uit, als het maar van je eigen partij is. Als ze haar echt kiezen is het weer het volgende lachertje van de democraten. Eens kijken of Trump werkelijk november gaat halen; zou eenzelfde lachertje zijn, natuurlijk. Maar zo zit de politiek (daar??) in elkaar. ;-)
  9. forum rang 4 Vriendelijke 23 juli 2024 01:06
    quote:

    gnocchi. schreef op 22 juli 2024 23:24:

    Palmer Rapport
    Trump gaat zeker naar de gevangenis
    Bill Palmer | 3:00 pm EDT 22 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/darn-ri...

    Met alle recente media aandacht voor de Trump schietpartij, de Biden beslissing en nu de Kamala Harris kandidatuur, is het makkelijk om te vergeten dat Donald Trump nog steeds hard op weg is om naar de gevangenis te gaan. Ja, echt waar.

    Ten eerste wordt Trump in september veroordeeld in zijn strafzaak in New York. Hoewel het verre van een garantie is dat Trump een gevangenisstraf krijgt (zijn 34 misdrijven zijn de laagste klasse van misdrijven), is het heel goed mogelijk. En dat is nog maar de helft.

    Nu de Democraten veilig door de overgang van President Biden naar VP Kamala Harris lijken te navigeren, heeft Trump het zeer reële vooruitzicht om deze verkiezingen te verliezen. Als hij verliest, zal hij in 2025 drie keer strafrechtelijk worden vervolgd en een veroordeling in een van die drie zaken zou bijna automatisch leiden tot een lange gevangenisstraf. Dus laten we Kamala in het Witte Huis zetten, waardoor Trump in het grote huis terechtkomt.

  10. forum rang 10 luchtschip 23 juli 2024 02:39
    quote:

    pietje-2005 schreef op 23 juli 2024 00:18:

    Afgelopen nu met de kansen voor Trump, met Harris als reddende engel , haha. Is natuurlijk by far de beste kandidaat maar dat maakt niets uit. Wie president wordt maakt niets uit, als het maar van je eigen partij is. Als ze haar echt kiezen is het weer het volgende lachertje van de democraten. Eens kijken of Trump werkelijk november gaat halen; zou eenzelfde lachertje zijn, natuurlijk. Maar zo zit de politiek (daar??) in elkaar. ;-)
    Ik zou maar niet zo lacherig doen over Kamala Harris, die een enorme staat van dienst heeft en met name een top jurist is en daarnaast ook 4 jaar politieke ervaring in de US Senate heeft opgedaan

    Kamala Harris :
    openbaar aanklager van San Francisco van 2004 tot 2011, procureur-generaal van Californië van 2011 tot 2017, senator voor Californië in de US Senaat van 2017 tot 2021 en vanaf 2021 tot heden Vice President van de US

    Donald Trump :
    een veroordeelde misdadiger met financiele misdaden en een misdaad aangaande verkrachting op zijn kerfstok

    Zoals je weet klaagt een openbaar aanklager een misdadiger aan voor de rechtbank en oordeelt een jury, namens het Amerikaanse volk of de misdadiger schuldig of onschuldig is

    >>>Nu staat de aanklager tegenover de misdadiger tijdens de verkiezing in November 2024
    En het volk mag bij de verkiezing zijn oordeel geven

    Geen prettige gedachte voor Trump om het oordeel van het volk te moeten afwachten
  11. forum rang 9 gnocchi. 23 juli 2024 08:28
    Trump's keuze voor JD Vance wankelt nu al.
    Bill Palmer | 10:46 pm EDT 22 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/trumps-...

    Toen Donald Trump JD Vance koos als zijn running mate, was dat op dat moment een fenomenaal domme zet. Vance heeft Trump geen enkele stem opgeleverd die hij toch al niet zou krijgen. En gezien het feit dat Vance Trump ooit publiekelijk met Hitler heeft vergeleken, is het niet alsof de twee ooit een relatie zullen hebben. Het was gewoon dom, dom, dom, een arrogante zet van de kant van een cognitief vacante Trump die de mensen om hem heen geloofde die hem vertelden dat hij met zo'n grote marge ging winnen dat hij geen hulp nodig had van zijn running mate. En dat was voordat Joe Biden afhaakte.

    Nu Biden aan de kant is gestapt, is de keuze van Trump voor Vance nog meer een ramp voor hem. Trump neemt het nu op tegen een charismatische rockster, terwijl zijn running mate helemaal geen sterallures of podiumprésence heeft. Trump neemt het nu op tegen een zwarte vrouw en zijn running mate is een blanke man die zich heeft vastgelegd op gestoorde anti-vrouw standpunten. Dit is bijna alsof je probeert te verliezen.

    De wereld van Trump lekt nu uit dat ze al weken zouden weten dat ze het waarschijnlijk tegen Kamala Harris op zouden nemen. Maar als dat waar zou zijn, is het bijna onmogelijk om je voor te stellen dat Trump Vance zou hebben gekozen. De keuze is zo'n ramp geworden dat sommige Republikeinen lekken over wat een ramp de keuze is. Sommigen van hen lekken ook dat Vance vervangen zou kunnen worden. Ik weet niet zeker of ik geloof in de praktische haalbaarheid van zo'n scenario, en het is op dit moment niet te voorspellen wat een seniele Trump wel of niet overgehaald zal worden om te doen.

    Maar het resultaat is dat slechts enkele dagen nadat Trump Vance heeft gekozen als zijn running mate, het is veranderd in zo'n ongekwalificeerde ramp dat mensen rond Trump lekken dat Vance zou kunnen worden vervangen, schijnbaar in een poging om het te laten gebeuren. Zo slecht was de keuze. En het feit dat Trump en zijn mensen niet eens hebben nagedacht over de planning voor een mogelijke wedstrijd tegen Kamala Harris? Het laat zien hoezeer Trump achter het stuur zit. Laten we ze nu gaan verslaan.
  12. forum rang 9 gnocchi. 23 juli 2024 08:43
    Mueller, She Wrote heeft deze post opnieuw geplaatst
    Charlotte Clymer ????
    @cmclymer
    Nou, vrienden, we zijn hier vandaag om twaalf uur mee begonnen. Het doel, dat, ik geef toe, een beetje ambitieus was, was om voor middernacht 1.000 grassroots donoren te hebben voor vice-president Harris.

    Het is middernacht. In 12 uur hebben we 1.703 donateurs en $81.933,79 opgehaald voor haar campagne.

    Goed gedaan, allemaal! <3
    x.com/cmclymer/status/181559828081165...

  13. forum rang 8 closer 23 juli 2024 09:28
    De wanhoop is compleet.

    - - - - - - - - - -

    Republikeinse partij mobiliseert advocatenleger na terugtrekken Biden: ‘Coup is compleet’

    De Republikeinen maken zich op voor een juridisch offensief om Kamala Harris tegen te houden, nu president Biden zich heeft teruggetrokken uit de race om het Witte Huis. Volgens Donald Trump komt de wisseling bij de Democraten neer op ‘fraude’. Andere Republikeinse kopstukken spreken van een coup.

    Trump vindt dat zijn partij eigenlijk geld terug moet krijgen nu de Republikeinen zoveel moeite en geld hebben gestoken in de campagne tegen Biden. ‘Nu kunnen we helemaal opnieuw beginnen’, klaagde hij op zijn favoriete platform Truth Social. ‘Zou de Republikeinse partij niet moeten worden gecompenseerd wegens fraude, aangezien iedereen rond Joe, inclusief zijn artsen en de nepmedia, wist dat hij niet in staat is campagne te voeren of president te zijn? Ik vraag het maar’, voegde hij er pesterig aan toe.

    www.volkskrant.nl/buitenland/republik...
  14. forum rang 9 gnocchi. 23 juli 2024 11:36

    Kamala Harris prijst Joe Biden, verscheurt Donald Trump in eerste toespraak als vermoedelijke Democratische genomineerde voor het presidentschap
    Bill Palmer | 6:12 pm EDT 22 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/kamala-...

    Kamala Harris geeft een persoonlijke toespraak op het hoofdkwartier van de Biden-Harris 2024 (nu Harris 2024) campagne. De toespraak wordt uitgezonden op televisie en is dus haar eerste grote publieke optreden sinds ze de vermoedelijke Democratische kandidaat voor het presidentschap is.

    Kamala Harris ging vol lof over president Joe Biden, die telefonisch deelnam aan het evenement. Harris maakte duidelijk dat ze haar presidentschap zal gebruiken om voort te zetten en uit te breiden wat zij en Biden de afgelopen vier jaar hebben bereikt.

    Harris maakte er ook een punt van om Donald Trump in stukken te scheuren. Harris beschreef haar eigen juridische geschiedenis van het oppakken van criminelen, aanranders en fraudeurs, en voegde er toen aan toe: “Ik ken het type van Donald Trump.”

    Kamala Harris klonk zelfverzekerd, ontspannen, blij en presidentieel tijdens haar toespraak, zelfs toen ze zei dat “Het opbouwen van de middenklasse een bepalend doel van mijn presidentschap zal zijn.

    ======================================================

    online aanwezigheid van Kamala Harris ontploft
    Bill Palmer (s)| | NL18:34 uur EDT 22 juli 2024
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/kamala-...
    Kamala Harris heeft overweldigende steun van politici van de Democratische Partij en overweldigende steun voor kleine dollar-donatie van Democratische supporters gezien, in haar eerste volledige dag als de vermoedelijke 2024 Democratische kandidaat voor president. Nu blijkt dat ze ook op een andere manier een golf ziet.

    De Biden-Harris 2024-campagne maakt al lang gebruik van het BidenHQ-account op Twitter om de berichten van de campagne te promoten. Na de overdracht van Bien aan Harris, heeft het account zichzelf omgedoopt tot ‘KamalaHQ’ – x.com/KamalaHQ en het aantal volgers is snel meer dan verdubbeld.

    Het is nog een teken dat de Kamala Harris 2024 met ongelooflijk enthousiasme en steun uit de poort komt.
  15. forum rang 9 gnocchi. 23 juli 2024 12:50
    Het gaat natuurlijk om een van de machtigste functies in de wereld. Zijn binnencirkel wil daar ook aan mee profiteren.

    Stel dat het er op lijkt dat Kamala zou winnen van de Don. Ik denk dat hun enigste wapen is om verzonnen vuil over haar naar buiten te brengen. Misschien hulp van de corrupte rechters, want die weten als Kamala zou winnen dat hun macht ingetoomd wordt dmv meer democratische rechters te kiezen. Ik ben benieuwd wat de republikeinen gaan doen,
73.839 Posts
Pagina: «« 1 ... 3659 3660 3661 3662 3663 ... 3692 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.