Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

JOE BIDEN

6.772 Posts
Pagina: «« 1 ... 334 335 336 337 338 339 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 20 juli 2024 11:49
    quote:

    Bas111 schreef op 20 juli 2024 11:40:

    Pas op Peter, want als je zo door gaat, wacht jou hetzelfde lot, en dat zou erg jammer zijn.
    Bas,

    Geloof mij: Ik ben een ervaren dokter die 42 jaar praktijk heeft gehouden en met allerlei totaal verschillende mensen te maken heeft gehad. Inmiddels 10 jaar gepensioneerd, maar nog steeds een bevlogen belegger. Je kunt daar regelmatig over lezen.

    Maar de laatste 2 tot drie jaar is er in de KK van IEX iets heel speciaals gaande. En door al die schorsingen die begonnen bij Chiddix en Opus en daarna bij Ed Verbeek , de starter van dit Biden-draadje, gevolgd door een imponerende lijst van mede-geschorsten ben ik uiterst voorzichtig en terughoudend geworden. Ik schrijf hier zeker niet wat ik echt denk en ervan vind, want dan ben je voor maanden geschorst zoals John/Josti is overkomen. Of je trekt de conclusies van heel fijne vroegere posters om simpelweg hier niet meer te komen.

    De vraag van Reni stel ik ook al ruim een jaar: WAT is hier toch gaande. En ik catalogiseer, Bas, al word je er wel moe van.

    Fijn weekend.

    Peter
  2. forum rang 7 Marcel H. 20 juli 2024 11:52
    quote:

    luchtschip schreef op 19 juli 2024 20:34:

    [...]

    quote

    Beste Joe:

    In Nederland kennen ze een fantastisch gezegde:
    Er is een tijd van komen,
    Er is een tijd van gaan,

    unquote

    Het klopt dat dat gezegde bestaat

    Een beetje dom om vanuit Luxemburg de conclusie te trekken dat voor Joe Biden de tijd van gaan is gekomen.

    Joe Biden heeft in vragen van de pers al aangegeven dat hij regelmatig een grondige medische controle krijgt, de laatste was in Februari 2024,
    Onder meer een vooraanstaand neuroloog beoordeelt Trump's geestelijke conditie.
    Daarbij heeft Biden aangegeven dagelijkse controles te krijgen van een vooraanstaand neuroloog
    En deze vooraanstaande neuroloog met gedegen onderzoek bij Biden, ziet geen enkel probleem bij Biden aangaande zijn mentale conditie

    En dan komt er op dit forum een gepensioneerd plattelandsdoktertje even vertellen dat hij een neurologische diagnose kan maken op basis van een paar video beelden met gedrag en uitspraken

    >>>Is het niet beter, dat jij beseft dat er voor jou een tijd van gaan is gekomen en de forumlezers niet meer in het ootje neemt met kwakzalver--diagnose
    I
    The show must go on.
    En Peter begrijpt the american dream.
    Trump forever!
  3. forum rang 6 NewKidInTown 20 juli 2024 12:10
    quote:

    Reni schreef op 19 juli 2024 21:54:

    En altijd maar dat WEG willen hebben van andersdenkenden.
    Wat is dat toch?
    Ik zou het niet weten, ik lees heel graag de meningen en oprispingen van andersdenkenden.

    Wat ik me oprecht afvraag is, gaat biden de maandag nog halen ? (NOS: "'Partijgenoten verwachten dat Biden dit weekend kandidatuur opgeeft'") Ik bedoel nadrukkelijk biden als kandidaat president natuurlijk, niet dat ie dit weekend al zou overlijden, dat zal vast nog wel maanden zo niet een paar jaar duren. Hij wordt niet voor niets dagelijks onderzocht door z'n neuroloog. Andere mogelijkheid is dat z'n familie de stekker eruit trekt, als de campagne-gelden opdrogen zal de bodem snel in zicht komen, waarom en hoe zou je dan nog door moeten gaan ?
    Als er een andere DNC kandidaat gaat komen, zou Trump dan een nog grotere kans gaan maken of juist minder ?
  4. Bas111 20 juli 2024 12:31
    quote:

    NewKidInTown schreef op 20 juli 2024 12:10:

    [...]
    ...als de campagne-gelden opdrogen zal de bodem snel in zicht komen,
    [...]
    Daar zit inderdaad het grootste probleem: voor juli verwacht de Biden campagne nog slechts 25% van de grote donors binnen te halen dat men eerder verwachtte:

    "A person with knowledge of the projections said the Biden campaign now expects it will raise only 25% of the big donor money it had originally projected to raise in July — that’s a further downgrade from the expectation last week that large-dollar fundraising would be down by as much as 50%. The money has “dried up,” this person said. "
    www.nbcnews.com/politics/2024-electio...
  5. forum rang 7 rene l 20 juli 2024 12:40
    quote:

    NewKidInTown schreef op 20 juli 2024 12:10:

    [...]

    Wat ik me oprecht afvraag is, gaat biden de maandag nog halen ?

    Ik ben ook heel erg benieuwd, de tijd gaat dringen, want begin november zijn de verkiezingen al.
    En de stemlijsten moeten tijdig gedrukt en verzonden worden, dat zal in de VS ook een hele operatie worden.

    Joe zal zelf niet opgeven, dat kun je hem ook niet kwalijk nemen, hij weet niet meer beter en is er van overtuigd dat hij de meest geschikte kandidaat is voor de komende 4 jaar.
    De enige mogelijkheid is dat zijn vrouw op hem inpraat en zegt, Joe het is genoeg geweest, we gaan nu leuke dingen doen.
    Als hij het zo zou brengen dan zou hij het toneel zonder gezichtsverlies kunnen verlaten.

    Maar dan, wie wordt zijn opvolger, intern zal er bij de Democraten een complete machtsstrijd losbarsten, zo zijn Amerikanen nu éénmaal, het zal een flink steekspel worden, ze hebben allemaal een heel groot ego.

    Harris, ik vind haar koel, afstandelijk, ze communiceert niet makkelijk, ze heeft haar eigen willetje, weinig flair, en intern zijn ze ook flink over haar verdeeld.
    Newsom, hij komt best wel goed over, maar zie zijn staat van dienst, niet optimaal.
    En dan heb je nog Whitmer en Shapiro, ook geen echte uitblinkers, een beetje D66 types en we weten hoe die huisgehouden hebben in ons land.
    Of halen ze Obama nog terug als Joker, ik moet er niet aan denken, net een soort van Rutte.

    Al met al zet ik mijn kaarten op Trump, hij zal in ieder geval inzetten op zaken die ik ook belangrijk vind, en zeker aansturen op het stopzetten van zinloze oorlogen.
    Perfect zal het echter nooit worden.
  6. forum rang 7 Marcel H. 20 juli 2024 12:43
    quote:

    NewKidInTown schreef op 20 juli 2024 12:10:

    [...]
    Ik zou het niet weten, ik lees heel graag de meningen en oprispingen van andersdenkenden.

    Wat ik me oprecht afvraag is, gaat biden de maandag nog halen ? (NOS: "'Partijgenoten verwachten dat Biden dit weekend kandidatuur opgeeft'") Ik bedoel nadrukkelijk biden als kandidaat president natuurlijk, niet dat ie dit weekend al zou overlijden, dat zal vast nog wel maanden zo niet een paar jaar duren. Hij wordt niet voor niets dagelijks onderzocht door z'n neuroloog. Andere mogelijkheid is dat z'n familie de stekker eruit trekt, als de campagne-gelden opdrogen zal de bodem snel in zicht komen, waarom en hoe zou je dan nog door moeten gaan ?
    Als er een andere DNC kandidaat gaat komen, zou Trump dan een nog grotere kans gaan maken of juist minder ?
    Trump is natuurlijk in the winning mood. Een kandidaat die Biden mogelijk gaat
    opvolgen krijgt het niet makkelijk.
    Biden heeft het met zijn warrige optreden in debat met Trump niet uitsluitend voor zichzelf
    vrijwel onmogelijk gemaakt kandidaat te blijven.
    Een nieuwe kandidaat moet tot de tanden bewapend zijn
    in een confrontatie (debat) met de man die aan een aanslag ontsnapte.
    Alleen al vanwege dat voorval is hij voor velen een held.
  7. forum rang 6 NewKidInTown 21 juli 2024 10:37
    Trump drijft op rally spot met Democraten: 'Wie is eigenlijk hun kandidaat?'

    Donald Trump heeft zijn eerste campagnebijeenkomst gehouden sinds de mislukte aanslag op zijn leven een week geleden. Duizenden mensen waren afgekomen op de rally in Grand Rapids in de staat Michigan die, anders dan vorige week zaterdag, niet in de open lucht werd gehouden.

    De bewaking rond het evenement was zeer streng: buiten was er veel politie op de been, binnen in de Van Andel Arena zaten scherpschutters op de hoogste plekken om iedereen in de zaal goed in de gaten te kunnen houden.

    Trump, die zijn opwachting maakte met zijn running mate voor de verkiezingen J.D. Vance, dreef onder meer de spot met president Biden, die na een dramatische verlopen debat met Trump onder druk staat van Democratische partijgenoten om plaats te maken voor een andere kandidaat uit de partij.

    De afgelopen dagen waren er geruchten dat Biden dit weekend mogelijk uit de race zou stappen, maar een aankondiging is tot nu toe uitgebleven. Het team Biden liet gisteren weten dat de president komende week zijn campagne hervat. Biden zat de afgelopen dagen thuis met covid en kampte volgens zijn arts met lichte klachten.
    Veel bijval

    Trump (78) zei onder luid gelach en gejuich dat de Democraten "een paar problemen hebben". "Om te beginnen weten ze niet wie hun kandidaat is." Hij haalde onder andere uit naar Nancy Pelosi, de invloedrijke Democratische oud-voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. "Ze keerde zich tegen Biden als een hond. Ze is zo gek als een wandluis."

    nos.nl/collectie/13966/artikel/252972...
  8. forum rang 6 NewKidInTown 21 juli 2024 20:36
    Vicepresident Harris lijkt inderdaad een logische keuze, maar de meningen over haar zijn in de partij ook al verdeeld. De 59-jarige Harris maakte de voorbije jaren geen bijster sterke indruk, al ligt dat deels in de functie besloten. Bovendien is haar nominatie geen automatisme. Harris is als vicepresident eerste in lijn voor het presidentschap, maar die regel geldt niet bij de partijnominaties.
    Kanshebbers voor vervanging Joe Biden

    De Democratische conventie, die begint op 19 augustus, wordt met de terugtrekking van Biden feitelijk een open kwestie. Daar schuilt ook het grote risico voor de partij. Er kan nieuwe verdeeldheid ontstaan tussen facties die elk hun eigen kandidaat naar voren proberen te schuiven.

    Hoog op de lijst kanshebbers staat de gouverneur van Californië, Gavin Newsom, een rijzende ster in de partij. Andere namen die circuleren zijn onder anderen die van de gouverneurs Gretchen Whitmer uit Michigan, Jared Polis uit Colorado, Josh Shapiro uit Pennsylvania en J.B. Pritzker uit Illinois. Oud-Transportminister Pete Buttigieg wordt ook getipt. En dan is daar Michelle Obama, wier naam in peilingen blijft opduiken. Hoewel de voormalige First Lady bij herhaling heeft gezegd niet geïnteresseerd te zijn gooit zij onder kiezers hoge ogen.
6.772 Posts
Pagina: «« 1 ... 334 335 336 337 338 339 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.