Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

Laatste koers (eur) Verschil Volume
3,704   -0,016   (-0,43%) Dagrange 3,694 - 3,718 141.501   Gem. (3M) 1M

BAM juli 2024

1.507 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 76 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Brinkhorst 19 juli 2024 13:34
    quote:

    Harley schreef op 19 juli 2024 09:59:

    Bam is het aandeel net als Aegon geen voortgang Heimans op 24 euro en Bam op 4 euro. En horen steeds dat het beter gaat, ja van 2 naar vier euro. Daarvoor wordt nauwelijks over koers gepraat
    Je moet in procenten denken.
    Beetje een domme reactie.
  2. forum rang 6 OnoMatopee 19 juli 2024 14:47
    BAM start duurzaam groot onderhoud A10 Noord en Zeeburgerbrug
    Met onderhoud maakt BAM verkeersader klaar voor 15 jaar intensief gebruik

    BAM Infra Nederland voert vanaf 20 juli tot 9 september 2024 groot onderhoud uit aan de A10 Noord tussen Amsterdam Watergraafsmeer en Durgerdam. BAM voorziet in opdracht van Rijkswaterstaat het wegdek van nieuw asfalt met optimaal hergebruik van de bestaande asfaltlagen. Daarnaast vernieuwt ze onder meer de voegovergangen van de Zeeburgerbrug. Met het onderhoud maakt BAM deze belangrijke verkeersader klaar voor 15 jaar intensief gebruik.
    Twee fases

    BAM voert het onderhoud aan de A10 in twee fases uit. In fase 1 van 20 juli tot en met 15 augustus werkt ze aan het deel van de A10 richting Amsterdam-Noord (de buitenring) die dan is afgesloten. Daarna volgt van 16 augustus tot 9 september het gedeelte richting Amsterdam-Oost (de binnenring) die dan eveneens afgesloten zal zijn. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in de zomervakantie om de hinder voor het verkeer op de A10 en voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken.
    Hergebruik van bestaande asfaltlagen

    Overeenkomstig haar strategie ‘Building a sustainable tomorrow’ beperkt BAM het gebruik van nieuwe grondstoffen bij de onderhoudswerkzaamheden aan de A10. Zo gebruikt ze 30 tot 60% van het oude asfalt uit de onder-, tussen- en toplaag op de A10 zonder hierbij concessies te doen aan de levensduur en de kwaliteit van het asfalt. Het oude asfalt wordt na het frezen in de asfaltcentrale verder fijngemaakt en vervolgens verwerkt in het productieproces van het nieuwe asfalt. De productie van het nieuwe asfalt gebeurt met behulp van groen gas en bitumen die afkomstig zijn uit Europa om het aantal transportbewegingen te beperken. Voor het transport van het freesmateriaal en asfalt van en naar de asfaltcentrale gebruikt BAM de gecertificeerde fossielarme Hydrotreated Vegetable Oil (HVO100) brandstof.

    Werkzaamheden Zeeburgerbrug

    Voordat BAM de snelweg van nieuw asfalt voorziet, vernieuwt ze eerst in totaal 120 meter aan voegovergangen bij de Zeeburgerbrug. Door weersinvloeden krimpt of zet de betonnen brugconstructie uit. De stalen voegovergangen tussen het landhoofd en het brugdek vangt deze onvermijdelijke werking van het beton op. De oude voegovergangen vervangt BAM door zogenaamde ‘vingervoegovergangen’, die een langere levensduur hebben. Deze voegovergangen zijn gemaakt van kam- of zaagtandplaten die de voegspleet overbruggen en aan beide zijden verankerd zijn. Technobeton voert deze werkzaamheden voor BAM uit.
    ‘Koploperaanpak duurzame wegverharding’

    Met de ‘Koploperaanpak duurzame wegverharding’ stimuleert Rijkswaterstaat bedrijven aan de hand van de Milieu Kosten Indicator (MKI) eisen om het onderhoud aan de wegen zo duurzaam mogelijk te doen. Zo maakt Rijkswaterstaat investeringen in duurzame wegverharding lonend. Het project Groot Onderhoud A1 en A10, waar BAM komend weekend de eerste werkzaamheden op de A10 Noord start, maakt deel uit van deze Koploperaanpak.
  3. forum rang 6 OnoMatopee 19 juli 2024 19:19
    In Leeuwarden Nieuw Oud Oost bouwen wij 50 woningen op de plek waar Sportclub Cambuur jarenlang haar wedstrijden speelde en trainingen hield. Een plek met een roemrijke historie dus. Team BAM Wonen bouwt deze 50 woningen voor ons, waarbij er extra aandacht is voor biobased en natuurinclusief bouwen.
1.507 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 76 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.