Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3649 3650 3651 3652 3653 ... 3659 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Fender bass 17 juli 2024 21:01
    quote:

    enwatnu schreef op 17 juli 2024 20:55:

    There is now a very credible explanation emerging that says US Secret Service agents, on orders from Kimberly Cheatle and Alejandro Mayorkas, placed a Secret Service team INSIDE the building where the "shooter" was crawling on the roof, and that the actual shots targeting #Trump may have been taken by the US Secret Service from INSIDE the building. This would be consistent with the audio forensics of the shooting recordings, since the distance would be nearly identical to the rooftop "shooter." This also explains why counter-sniper teams held their fire until AFTER the "shooter" killed Trump. Their job was to eliminate the patsy. Note that US Secret Service had eyes on this young man for at least 30 minutes, watching him with an actual rangefinder, scoping the range of the shot, then with a backpack, then scaling the ladder and going onto the roof. They watched him and reported on his progress. They did nothing to stop him. They did everything but load his rifle and pull the trigger. We need an immediate criminal investigation into Kimberly Cheatle and a hard look at all US Secret Service counter-snipers deployed that day. This stinks to high Heaven. Note that in the assassination of JFK, they also had a patsy, while the real shot was taken by a CIA-run sharpshooter. Cheatle's bizarre "sloped roof" excuse doesn't pass the smell test. She's covering up something.
    Over de top complottheorie rechtstreeks van Twitter, zonder bronvermelding ook nog.
  2. Henry2345 17 juli 2024 21:01
    quote:

    enwatnu schreef op 17 juli 2024 20:55:

    [Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van niet onderbouwde berichten op het forum, bericht is verwijderd.Deze account is geschorst.]

    alhoewel ik het 100% eens ben dat er iets niet klopt hier (of op z'n minst totale incompetentie) van hoe de secret service gereageerd heeft op dit gebeuren, maar te zeggen dat zij het schot hebben genomen lijkt me wel heeeeel erg onwaarschijnlijk. Een getrainde sniper van zo'n team zal echt geen schot missen van een afstand van 150meter.
  3. JZ 17 juli 2024 21:43
    quote:

    voda schreef op 17 juli 2024 15:54:

    De onthullingen zijn schokkend. Ze tonen een aaneenschakeling van blunders, misverstanden en domme pech.

    Exact. By the way: net als nine-eleven. Geen enkel complot houdt stand. D.w.z. qua waarheidsvinding. Maar ook hier zal de emotie het hoogstwaarschijnlijk winnen van de ratio.
  4. forum rang 10 luchtschip 18 juli 2024 00:03
    quote:

    gnocchi. schreef op 16 juli 2024 13:03:

    Jack Smith gaat in beroep tegen verwerping door rechter Cannon van zaak tegen Trump's geheime documenten
    Sarah K. Burris
    15 juli 2024 5:57PM ET.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/smith-trump-document...

    Speciaal raadsman Jack Smith onthulde maandag dat hij van plan is om in beroep te gaan tegen de verwerping van de zaak van de geheime documenten van voormalig president Donald Trump door rechter Aileen Cannon in Florida.

    “De verwerping van de zaak wijkt af van de uniforme conclusie van alle eerdere rechtbanken die zich hebben gebogen over de kwestie dat de procureur-generaal statutair bevoegd is om een speciale raadsman aan te stellen,” zei Smith woordvoerder Peter Carr in een verklaring.

    “Het ministerie van Justitie heeft de speciale raadsman toestemming gegeven om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechtbank”, aldus de verklaring volgens ABC News.

    Maandagochtend gaf Cannon haar uitspraak over de aanstelling van Smith vrij met de volgende woorden: “De Superseding Indictment is verworpen omdat de benoeming van Special Counsel Smith in strijd is met de Appointments Clause van de grondwet van de Verenigde Staten.

    “De grondleggers gaven het Congres een centrale rol in de benoeming van hoofd- en ondergeschikte ambtenaren,” schreef Cannon in een uitgebreide reactie op de motie. “Die rol kan niet worden overgenomen door de uitvoerende macht of elders worden verspreid - of het nu in dit geval is of in een ander geval, of het nu in tijden van grote nationale nood is of niet.”

    “Na zorgvuldige bestudering van de fundamentele uitdagingen die in de motie naar voren worden gebracht, is het hof ervan overtuigd dat de vervolging van deze zaak door Speciaal Adviseur Smith in strijd is met twee structurele hoekstenen van ons grondwettelijk stelsel -- de rol van het Congres bij de benoeming van grondwettelijke functionarissen en de rol van het Congres bij het autoriseren van uitgaven door de wet,” zei Cannon ook.

    Dit is de derde keer dat Smith beroep aantekent tegen de beslissingen van Cannon.

    Wat nog niet bekend is, is of Smith ook zal vragen om Cannon van de zaak af te halen.
    Speciaal aanklager Jack Smith heeft een beroepschrift ingediend tegen de afwijzing door rechter Cannon van de zaak tegen gestolen documenten van Trump.

    x.com/MeidasTouch/status/181365999169...
  5. forum rang 10 voda 18 juli 2024 09:19
    Trumps running mate J.D. Vance roept op tot ‘America first’ 

    Barbara Noordermeer Lennart Zandbergen

    De Republikeinse running mate van Trump en beoogd vicepresident J.D. Vance met zijn echtgenote Usha Vance op het podium op de derde dag van de Republikeinse conventie in Milwaukee. Foto: EPA/JIM LO SCALZO / ANP

    In het kort
    - J.D. Vance hield woensdagavond zijn eerste speech als running mate van Donald Trump.
    - Hij memoreerde zijn moeilijke jeugd en bekritiseerde het huidige economische beleid van de Verenigde Staten.
    - President Joe Biden vecht ondertussen tegen toenemende weerstand uit zijn Democratische Partij en moest woensdag een speech afzeggen wegens covid.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/politiek/1523911/trumps-running...
  6. forum rang 9 gnocchi. 18 juli 2024 11:44
    Peiling: De kansen van Donald Trump om de verkiezingen te winnen nemen af.

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/p...

    De kansen van Donald Trump om de presidentsverkiezingen van november 2024 te winnen nemen af, volgens een nieuwe peiling.

    FiveThirtyEight’s poll tracker, die oorspronkelijk werd gepubliceerd op 8 juli en bijgewerkt op 16 juli, laat zien dat Joe Biden 53 procent kans heeft om de verkiezingen te winnen, terwijl Trump 46 procent kans heeft.

    Volgens de tracker is Biden favoriet om te winnen in 534 van de 1.000 simulaties van FiveThirtyEight over hoe de verkiezingen zouden kunnen verlopen, terwijl Trump slechts in 462 simulaties wint.

    De peiling laat ook zien dat de simulaties aangeven dat Biden op weg is naar een overwinning van drie punten.

    De opiniepeilingswebsite zei dat de voorspelling is gebaseerd op een combinatie van peilingen en campagne “fundamentals,” zoals economische omstandigheden, partijdigheid van staten en ambtsperiode.

    De voorspelling komt nadat een Presidential Voting Intention peiling van Redfield & Wilton Strategies onder 3.601 kiezers in de swing states uitwees dat de marge van Trump ten opzichte van president Joe Biden sinds juni kleiner is geworden in twee belangrijke swing states:

    Florida en North Carolina.

    Trump versloeg Biden eerder in beide staten in 2020, terwijl hij een voorsprong van zes punten had op Biden in Florida in een Redfield & Wilton Strategies peiling van die maand juni.

    Nu leidt hij de huidige president echter nog maar met vier punten in Florida.

    Uit de peiling blijkt dat 45 procent van de deelnemers van plan is om op Trump te stemmen, tegenover 41 procent van Biden.

    Het is niet de enige recente peiling die Trump slechts vier punten voorsprong geeft in Florida. Een Fox News-enquête in juni gaf Trump 50 procent van de stemmen, vergeleken met 46 procent voor Biden.
    Peilingaggregator Race to the White House geeft Trump echter gemiddeld 7,2 punten voorsprong op Biden in de staat, met Biden op 41,9 procent en Trump op 49,1 procent, terwijl de FiveThirtyEight peiling laat zien dat Biden 50 procent kans heeft om te winnen in de staat tegenover 45 procent voor Biden.

    Ondertussen wordt de marge van Trump ook kleiner in North Carolina, waar hij in juni een voorsprong van drie punten had op Biden. Volgens de peiling van Redfield & Wilton Strategies is zijn voorsprong geslonken tot slechts twee punten, met 44 procent van de ondervraagden die zeggen dat ze op Trump zouden stemmen, vergeleken met 42 procent van Biden.

    De FiveThirtyEight tracker is vergelijkbaar, met Trump op 48 procent en Biden op 46 procent.

    In een bericht op hun website zei FiveThirtyEight dat hun laatste voorspellingen kunnen worden verklaard door de vloedgolf van swing-state polls die laten zien dat Biden de voorsprong van Trump aan het verkleinen is.

    “De gemiddelde swing-state peiling gepubliceerd sinds 6 juli laat Trump Biden leiden met 1 punt, vergeleken met zijn 2,2 punten voorsprong in de nationale peilingen vandaag,” voegde het bericht eraan toe.

    De laatste peiling is het slechtste resultaat voor Trump sinds 20 mei, volgens het voorspellingsmodel van FiveThirtyEight.

    Alle bovenstaande peilingen werden uitgevoerd of gestart vóór de moordaanslag op de voormalige president op zaterdag. Peilingen die na de moordaanslag zijn gepubliceerd , suggereren echter ook dat zijn achterban niet groter wordt.
  7. forum rang 9 gnocchi. 18 juli 2024 11:53
    Palmer Rapport
    Donald Trump dommelt in tijdens speech van Donald Trump Jr
    Bill Palmer | 11:06 pm EDT 17 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    De media blijft proberen ons ervan te overtuigen dat er iets mis is met de cognitieve capaciteiten van president Joe Biden. Maar zelfs als Biden er scherp blijft uitzien in het ene publieke optreden na het andere, blijft Donald Trump meer en meer tekenen vertonen die overeenkomen met dementie:

    Het is al erg genoeg dat Trump in zijn stoel in slaap viel tijdens de eerste avond van de conventie. Nu slaapt hij zelfs door de toespraak van zijn eigen zoon heen. Natuurlijk suggereren de recente opmerkingen van Trump dat hij zijn zonen niet meer uit elkaar kan houden. Onthoud dat Trumps symptomen van dementie alleen maar erger zullen worden naarmate de verkiezingscyclus vordert.

    =======================================

    Niet te geloven deze clip.

    Sleepy Don
    x.com/BidenHQ/status/1813770755420594...

  8. forum rang 9 gnocchi. 18 juli 2024 12:04
    'Lafaard' Mitch McConnell verscheurd nadat hij Trump schietpartij 'ernstige aanval op democratie' noemde
    Daniel Hampton
    17 juli 2024 6:14PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/mitch-mcconnell-2668...

    De minderheidsleider van de Senaat, Mitch McConnell (R-KY), noemde de moordaanslag in het weekend een “ernstige aanval” op de democratie, en het internet kon het niet laten om zich hardop af te vragen: hoe zit het dan met 6 januari?

    De Republikein schreef woensdag in een bericht op X dat de “bijna-aanslag op voormalig president [Donald] Trump een ernstige aanval was op de Amerikaanse democratie”.

    “De natie verdient antwoorden en verantwoording,” schreef hij. “Nieuw leiderschap bij de Secret Service zou een belangrijke stap in die richting zijn.”

    De verklaring leverde op meerdere fronten kritiek op in de commentarensectie. Sommige gebruikers zeiden dat de GOP transparant moet zijn over de medische diagnose van Trump na de schietpartij van zaterdag, terwijl anderen zeiden dat er een onderzoek moet komen naar de reactie van de geheime dienst voordat iemand verantwoordelijk wordt gesteld.

    Maar velen hekelden McConnells bewering dat hij nu een aanval op de “democratie” ziet, zelfs nu hij Trump voordraagt als president, ondanks dat hij hem direct beschuldigde van het aanzetten tot de Capitoolrellen. McConnell stemde ook om hem vrij te spreken van het aanzetten tot een opstand.

    “Je toonde lafheid van epische proporties toen je Trump niet veroordeelde in de Senaat na zijn impeachment voor zijn poging tot opstand,” schreef @Lisbetta. “Ik heb je net ontvolgd omdat Trump je zo buitenspel heeft gezet, dat je productiever zou zijn door alleen maar in de wind te spugen.”

    “Ja, je gebruikte 'democratie' dus dat vertelt me dat je helemaal niet serieus bent over onze republiek of het verantwoordelijk houden van de directeur van de geheime dienst. Blij dat je je niet meer verkiesbaar stelt,” schreef @mefbama.

    “De natie verdient antwoorden en verantwoording voor een heleboel dingen,” schreef @GalesVicky. “Persoonlijk zou ik graag antwoorden willen op de vraag waarom je nu gewoon iedereen's burgerrechten met voeten treedt? Ik vind je een vreselijke man en je moet echt stoppen met je overal mee te bemoeien. Vind je dit goed? #Project2025”

    “Denk je er ooit over na wat er zou zijn gebeurd als je de Senaat een fatsoenlijke afzettingshoorzitting voor Donald Trump had laten houden? Je had de Republikeinse Partij kunnen redden van MAGADemocraten zouden je met tegenzin moeten bewonderen. Je zou hebben geholpen de republiek te behouden,” schreef @AngryInAGoodWay.

    Gebruiker @antonioenfuego5 schreef: “Uh. Zoals 6 januari???”

    “Trump is al verder met het verkopen van sneakers,” schreef @denisewu.

    “We moeten ook meer (eerlijk gezegd alles) horen van medische professionals over de genomineerde van jullie partij,” schreef @JoJoFromJerz.

    “Dat weten en geloven we allemaal al dagen,” schreef @773tom79 woensdag. “Dus het punt van je post is?”
  9. Henry2345 18 juli 2024 12:15
    quote:

    gnocchi. schreef op 18 juli 2024 11:53:

    Palmer Rapport
    Donald Trump dommelt in tijdens speech van Donald Trump Jr
    Bill Palmer | 11:06 pm EDT 17 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    De media blijft proberen ons ervan te overtuigen dat er iets mis is met de cognitieve capaciteiten van president Joe Biden. Maar zelfs als Biden er scherp blijft uitzien in het ene publieke optreden na het andere, blijft Donald Trump meer en meer tekenen vertonen die overeenkomen met dementie:

    Het is al erg genoeg dat Trump in zijn stoel in slaap viel tijdens de eerste avond van de conventie. Nu slaapt hij zelfs door de toespraak van zijn eigen zoon heen. Natuurlijk suggereren de recente opmerkingen van Trump dat hij zijn zonen niet meer uit elkaar kan houden. Onthoud dat Trumps symptomen van dementie alleen maar erger zullen worden naarmate de verkiezingscyclus vordert.

    =======================================

    Niet te geloven deze clip.

    Sleepy Don
    x.com/BidenHQ/status/1813770755420594...

    Echt, joh.. wat een walgelijke journalist blijft dit toch, die Bill Palmer.

    "Het is al erg genoeg dat Trump in zijn stoel in slaap viel tijdens de eerste avond van de conventie".

    Trump had nog niet eens 48 uur geleden een aanslag op z'n leven overleefd, waarbij kogels richting zijn hoofd geschoten werden, waarvan er 1 zelfs raak was in zijn oor. Dat kan nogal traumatiserend zijn, en ik kan me heel goed voorstellen dat Trump die nachten weinig slaap heeft gehad. En dan een fragmentje gebruiken van Trump die 5 seconden z'n ogen dicht heeft tijdens de conventie..

    Bah bah bah
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 juli 2024 12:50
    quote:

    Henry2345 schreef op 18 juli 2024 12:15:

    [...]

    Echt, joh.. wat een walgelijke journalist blijft dit toch, die Bill Palmer.

    "Het is al erg genoeg dat Trump in zijn stoel in slaap viel tijdens de eerste avond van de conventie".

    Trump had nog niet eens 48 uur geleden een aanslag op z'n leven overleefd, waarbij kogels richting zijn hoofd geschoten werden, waarvan er 1 zelfs raak was in zijn oor. Dat kan nogal traumatiserend zijn, en ik kan me heel goed voorstellen dat Trump die nachten weinig slaap heeft gehad. En dan een fragmentje gebruiken van Trump die 5 seconden z'n ogen dicht heeft tijdens de conventie..

    Bah bah bah

    Trump valt zo vaak in slaap; dat is geen nieuws meer.
  11. forum rang 6 pietje-2005 18 juli 2024 13:19
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 18 juli 2024 12:50:

    [...]
    Trump valt zo vaak in slaap; dat is geen nieuws meer.
    Neem aan, of weet bijna wel zeker, dat Biden tijdens zijn nominatie-zegetocht continue onder doktersbewaking staat en met drugs overeind gehouden moet worden ?
    Weet niet of er nog trappen geklommen moeten worden, en een (korte?) toespraak er in zit , haha ? ;-)
    Het zijn eigenlijk allebei gewoon soort van clowns, en hun aanwezigheid daar is een soort van sarcasme richting het (gemiddelde) intelect van de amerikaanse kiezers ?
  12. forum rang 9 gnocchi. 18 juli 2024 13:24

    Ontmaskerd: JD Vance betrapt op verbluffend racistische opmerking
    Bill Palmer | 8:44 pm EDT 17 juli 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/exposed...

    Nu Donald Trump op bizarre wijze JD Vance heeft gekozen als zijn running mate, worden Vance's eerdere woorden plotseling onder de loep genomen. Vance heeft zichzelf al ontmaskerd als een extreemrechtse extremist en een krankzinnige samenzweringstheoreticus, dus misschien is het niet verrassend dat hij ook nog eens een racist blijkt te zijn.

    Een paar jaar geleden zei JD Vance het volgende op een obscure podcast: “Ohio verbiedt abortus www.rollingstone.com/politics/politic... weet je, in laten we zeggen 2024. En dan stuurt George Soros elke dag een 747 naar Columbus om onevenredig veel zwarte vrouwen in te laden om ze abortus te laten plegen in Californië. En natuurlijk zal links dit vieren als een overwinning voor diversiteit.”

    Dat klopt, JD Vance, is erin geslaagd om een aanval op vrouwen, een Soros samenzweringstheorie en een verbluffend racistische opmerking in dezelfde zin te combineren. Toen Trump voor het eerst Vance uitkoos, voorspelden we dat dit een goudmijn aan materiaal zou opleveren dat de Democraten konden gebruiken tegen het Trump-Vance ticket. En dat gebeurt nu al. De Republikeinse basis eet dit misschien op, maar het kost Trump stemmen in het midden.
  13. forum rang 9 gnocchi. 18 juli 2024 14:17

    FBI geeft toe dat ze niets hebben over Trump-schutter na uitgebreid onderzoek: rapport
    Sarah K. Burris
    17 juli 2024 9:04PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-shooting-fbi-e...

    NBC News meldde woensdagmiddag dat na meer dan 200 interviews met waarnemers en het onderzoeken van meer dan 14.000 foto's van zaterdag, de FBI geen informatie heeft over de would-be moordenaar van Donald Trump dan ze zaterdag hadden.

    Thomas Matthew Crooks opende het vuur op Trump tijdens zijn bijeenkomst in Pennsylvania, waarbij hij zijn oor schampte en een man achter de ex-president doodde. Hij werd vervolgens doodgeschoten door de Amerikaanse geheime dienst.

    Er wordt steeds meer bekend over het falen van de Secret Service.

    Republikeins leider van de Senaat Mitch McConnell (R-KY) eist een nieuwe benoeming als voorzitter van de Geheime Dienst, maar de kwestie ligt misschien dichter bij de onderkant van de machtsladder.

    Andrew Desiderio van Punchbowl News sprak met twee Amerikaanse senatoren tijdens de Capitol Hill briefing van woensdag en de FBI vond veel tekortkomingen bij agenten.

    Er verstreken bijvoorbeeld “62 minuten tussen het moment dat de schutter als verdacht werd gefotografeerd en het moment dat hij de schoten afvuurde”, postte hij op X.

    Een andere fout was dat “er 20 minuten verstreken tussen het moment dat hij werd opgemerkt door sluipschutters en het moment dat hij de schoten afvuurde.”

    Hoewel FBI-directeur Wray zei dat ze geen buitenlandse connectie konden vinden, hebben ze “tot nu toe geen vastgesteld motief”.

    Crooks gebruikte versleutelde communicatie “en was niet of nauwelijks aanwezig op sociale media”, zei Desiderio woensdag.

    Het enige wat ze tot nu toe weten over Crooks is dat hij een geregistreerde Republikein was en dat de Trump-campagne zijn familie eerder had bestempeld als een pro-gun, MAGA-vriendelijk doelwit. Er werd gedacht dat Crooks op zijn 17e een donatie had gedaan aan ActBlue, een Democratische donatiesite, maar dat wordt in twijfel getrokken.

    Er is een donatie van een andere persoon met dezelfde naam in Pittsburg die hetzelfde geld heeft gedoneerd, die 69 jaar oud is.

    Hoewel ActBlue geen donaties accepteert van personen onder de 18, zoals de federale wet voorschrijft, vereist het geen identificatie. Zeventienjarigen hebben over het algemeen ook geen creditcards om dergelijke online betalingen te doen, dus het is niet duidelijk hoe de donatie tot stand is gekomen.

    Er zijn nog genoeg onbeantwoorde vragen voor de FBI om verder te onderzoeken. Wray gaf niet aan wanneer de volgende update over de zaak komt.
  14. forum rang 10 voda 19 juli 2024 07:35
    Trump wil inflatie aanpakken
    19-jul-2024 07:28

    En herhaalt belofte van belastingverlagingen.

    (ABM FN-Dow Jones) Donald Trump heeft tijdens zijn toespraak om de Republikeinse nominatie te accepteren voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn beloften herhaald dat de belastingen verlaagd zullen worden en de inflatie wordt aangepakt als hij in november wordt gekozen als president van de Verenigde Staten. Dit schreef Marketwatch van Dow Jones Newswires vrijdag op basis van de toespraak van Trump.

    "Ik zal onmiddellijk een einde maken aan de verwoestende inflatiecrisis, de rentetarieven verlagen en de energiekosten verlagen", zei Trump op de laatste avond van de Republikeinse conventie in Milwaukee. Door flink te gaan boren zullen de prijzen flink dalen, aldus Trump.

    En die lagere energieprijzen verlagen ook de kosten van transport, productie en alle huishoudelijke goederen, zei de oud-president.

    "Zoveel begint met energie, en onthoud dat we meer vloeibaar goud onder onze voeten hebben dan welk ander land dan ook", aldus Trump. De voormalige president beloofde ook om de klimaatgerelateerde uitgaven van de Democraten te stoppen.

    Trump herhaalde in zijn toespraak ook dat de kern van zijn economische plan bestaat uit "enorme belastingverlagingen voor werknemers", inclusief zijn voorstel om geen belasting meer te heffen op fooien. Ook wil Trump banen naar de autosector halen in de VS, zei hij opnieuw.

    Waar de oud-president eerder deze week nog zei dat Taiwan maar moet gaan betalen voor bescherming tegen China, hield hij zich in zijn nominatietoespraak meer op de vlakte over de kwestie. Over Oekraïne zei hij opnieuw dat hij de oorlog zou beëindigen, alleen niet hoe.

    Trumps toespraak kwam op een moment dat zijn kansen om de race om het Witte Huis te winnen zijn toegenomen, deels dankzij een nieuwe golf van steun na de mislukte moordaanslag op zaterdag. Aan het begin van zijn toespraak vertelde hij over zijn ervaringen van zaterdag.

    Hij krijgt ook een duwtje in de rug van de toenemende twijfels rond zittend president Joe Biden. Topdemocraten dringen er bij Biden op aan om zijn kandidaatschap te heroverwegen, waarbij vicepresident Kamala Harris algemeen wordt gezien als de meest waarschijnlijke kandidaat om Biden's plaats als presidentskandidaat over te nemen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
73.168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3649 3650 3651 3652 3653 ... 3659 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.