Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Avantium AEX:AVTX.NL, NL0012047823

Laatste koers (eur) Verschil Volume
1,926   +0,076   (+4,11%) Dagrange 1,884 - 1,990 632.020   Gem. (3M) 318,4K

Avantium 2024

3.197 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 160 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 9 juli 2024 13:01
    quote:

    G20 Xdrive schreef op 9 juli 2024 12:18:

    Belangrijker is als de Fabriek over enkele maanden volop produceert, ook vanuit het kabinet is een schonere planeet een hot item. Toekomst van bedrijf is ronduit positief te noemen. Mooie groene belegging...
    Avantium maakt plastic van suiker; dat noem ik niet schoner.

    Voor vogels en zeedieren maakt het geen verschil of ze doodgaan door PEF of door PET.
  2. Ir en Largo 17 juli 2024 18:16
    AMSTERDAM, 17 juli 2024, 18:00 uur – Avantium N.V., een toonaangevend bedrijf in
    hernieuwbare en circulaire polymeermaterialen, kondigt een strategische samenwerking aan met toonaangevende textielinnovators Auping, Monosuisse en Antex. Deze samenwerking is gericht op de ontwikkeling van PEF-gebaseerde garens voor gebruik in matrassen voor Auping. Dit toont het brede potentieel van vezels en garens gemaakt van Avantium's PEF in verschillende toepassingsgebieden, en ondersteunt de introductie van PEF in het dagelijks leven van consumenten.
  3. Ir en Largo 17 juli 2024 18:20
    Deze strategische samenwerking brengt de unieke kracht van elke partner samen. Avantium zal het voortouw nemen in de ontwikkeling, productie, levering en recycling van PEF. De textielvernieuwers Monosuisse en Antex zullen zich richten op het creëren van garens op basis van PEF. Monosuisse zal zich specialiseren in monofilament PEF-garens, terwijl Antex multifilament PEF-garens zal leveren.
    Hun expertise staat garant voor hoogwaardige, veelzijdige materialen voor verschillende textieltoepassingen. Auping, dat bekend staat om zijn toewijding aan kwalitatieve slaapoplossingen, zal het ontwerp en de productie van matrassen met de PEF-gebaseerde stof testen. Deze matrassen zullen duurzaamheid met superieur comfort combineren.
    Royal Auping, een gecertificeerde B Corporation1, is de grootste ontwikkelaar en producent van persoonlijke slaapoplossingen in Nederland. Auping volgt een circulair bedrijfsmodel en minimaliseert afval, vervuiling en materiaalverbranding. Het doel is om in 2030 een volledig circulair productassortiment te hebben. Geert Doorslag, onderzoeker bij Auping, licht toe: “Als onderdeel van onze duurzaamheidsroadmap werkt Auping continu aan het verminderen van onze milieu-impact.
    Daarom zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve, duurzame oplossingen voor onze slaapproducten. De milieueigenschappen van PEF-gebaseerde stoffen zijn uniek en veelbelovend om onze duurzaamheids- en circulariteitsdoelstellingen te behalen. We kijken ernaar uit om samen te werken met Avantium, Antex en Monosuisse om circulaire Auping matrassen gemaakt van PEF-gebaseerde garens verder te ontwikkelen.”
    Bineke Posthumus, Director Business Development van Avantium, zegt: “We zijn er trots op om samen met Auping, Antex en Monosuisse te kunnen bouwen aan een duurzamere wereld. Deze samenwerking weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan het verminderen van de impact van textielproductie op het milieu. Door gebruik te maken van Avantium's baanbrekende technologie en de collectieve expertise van onze partners, zijn we klaar om het textiellandschap te transformeren.”
  4. forum rang 10 voda 17 juli 2024 18:46
    Avantium werkt aan garens voor Auping-matrassen
    17-jul-2024 18:29

    Benadrukt brede toepasbaarheid bioplastic PEF.

    (ABM FN-Dow Jones) Avantium heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Auping, Monosuisse en Antex, om garens te ontwikkelen uit de bioplastic PEF voor matrassen van Auping. Dat maakte de fabrikant van bioplastics maandag bekend.

    Dit demonstreert het brede potentieel voor vezels en garens van Avantiums PEF voor verschillende toepassingen in het dagelijks leven van consumenten, stelde het bedrijf.

    Avantium zal leiding geven aan de ontwikkeling, productie, aanvoer en hergebruik van PEF. Mono Suisse zal eendradige garens en Antex meerdradige garens op basis van PEF ontwikkelen.

    Auping gaat het ontwerp en de fabricage van matrassen met de PEF-garens testen, om duurzaamheid te combineren met hoog comfort. De matrassenfabrikant wil in 2030 geheel circulaire producten kunnen aanbieden.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  5. minofmeer 18 juli 2024 06:40
    Zoals ik het lees gaat Av. hun produkt leveren aan de Auping groep, zodat zij kunnen testen of het geschikt is om het te verwerken in hun produktie. Met de kans dat Auping dit gaat doorontwikkelen voor tal van andere produkten. Dus het zal aanvankelijk wel investeren zijn, alhoewel ik vermoed dat het niet om grote bedragen zal gaan. In 2030 wil Auping hun produktie vol in bedrijf hebben. Dus het is nog effe wachten.
3.197 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 160 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.