Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3648 3649 3650 3651 3652 ... 3659 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Fender bass 16 juli 2024 14:25
    quote:

    ffff schreef op 16 juli 2024 14:21:

    www.boursier.com/actualites/economie/...

    Zo, dat is wat je noemt een betekenisvolle steun. Die heel wat anderen op een idee brengen. 45 miljoen PER MAAND ! Toe maar.
    Nou, ik zou zeggen: laat je ook niet onbetuigd. Put your money where your mouth is.

    (kan toch niemand controleren)
  2. Henry2345 16 juli 2024 14:33
    quote:

    Fender bass schreef op 16 juli 2024 14:23:

    [...]

    Heb je ook de moeite genomen om naar de carrière van Harris te kijken of alleen huidskleur en daar simpele conclusies aan te verbinden?
    Je bedoelt de corruptie die onder haar leiding heeft plaatsgevonden? Hier een mooie samenvatting die ik zelf niet beter had kunnen uittypen:

    www.youtube.com/watch?v=WabvabWvv8k
  3. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 15:13
    Vrouw van dode rallyganger zegt dat ze niets van Trump heeft gehoord
    Maya Boddie, Alternet
    15 juli 2024 9:34PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/wife-of-rally-goer-s...

    Sinds Corey Comperatore zaterdag tijdens een rally van Donald Trump in Butler, Pennsylvania werd doodgeschoten door een inmiddels overleden schutter, heeft de familie van de voormalige brandweercommandant volgens zijn vrouw, Helen Comperatore, nog niets gehoord van de ex-president.

    Volgens TODAY was Corey “Comperatore een fervent Trump-aanhanger die met zijn vrouw en twee dochters bij het evenement was toen er schoten klonken. Hij dook op zijn geliefden om ze te beschermen,” vertelde Helen Comperatore aan de Democratische gouverneur van Pennsylvania, Josh Shapiro.

    Helen Comperatore deelde meer in een interview met de New York Post maandag, volgens CNN.

    CNN meldt:

    Helen vertelde de Post dat president Joe Biden haar probeerde te bellen, maar ze weigerde met hem te praten omdat haar man 'een toegewijde Republikein was en hij niet zou hebben gewild dat ik met hem zou praten'.

    Maar ze voegde eraan toe dat ze de huidige president niet verantwoordelijk houdt voor wat er met haar familie is gebeurd.

    Ik heb geen kwade bedoelingen met Joe Biden,” zei ze. 'Ik ben niet een van die mensen die zich met politiek bemoeit. Ik steun Trump, daar stem ik op, maar ik heb geen wrok tegen Biden.'

    'Hij heeft mijn man niets gedaan. Een 20-jarige verachtelijke jongen deed dat,' vervolgde ze.

    Ze vertelde de Post: “Ik en de kinderen waren er allemaal als een familie,” eraan toevoegend dat haar man “gewoon opgewonden was.”

    “Het zou een leuke dag met de familie worden,” ging ze verder. “Het was een slechte dag.”

    De Washington Post meldde: “Trump heeft geen publieke opmerkingen gemaakt sinds de Secret Service hem van het podium joeg kort nadat er schoten waren afgevuurd op zijn rally in Butler, Pa, rond 18.12 uur op zaterdag.”

    De extreem-rechtse social media influencer Michael Solakiewicz plaatste zondag een video op TikTok, waarin hij schreef
    “President Donald Trump speelt vandaag golf op de Trump National Golf Club Bedminster! TRUMP 2024!”
  4. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 15:20
    Pro-Trump borden gespot bij huis van would-be moordenaar: getuigen
    David Edwards
    15 juli 2024 9:14PM ET.

    www.rawstory.com/thomas-crooks-trump-...

    Buren van de man die Donald Trump zou hebben neergeschoten zeiden dat ze de afgelopen jaren campagneborden voor de voormalige president buiten zijn huis hebben gezien.

    WPXI meldde maandag voor het eerst dat ordehandhavers de buren hadden ondervraagd van Thomas Matthew Crooks, die door sluipschutters van de Secret Service werd gedood na de moordaanslag.

    “Het was rond 10 uur vanmorgen toen we wat beweging begonnen te zien,” zei WPXI verslaggeefster Lauren Talotta tijdens een middaguitzending. “Toen zagen we onderzoekers in burger en FBI-agenten dit huis naderen.”

    “Daar is de familie van Crooks voor het laatst gezien,” legde ze uit. “We spraken met een buurman die ons vertelde dat ze buiten het huis van deur tot deur zijn gegaan, de buurt hebben uitgekamd en met de mensen hebben gesproken die hier wonen.”

    Talotta bevestigde eerdere berichten dat Crooks een geregistreerde Republikein was.

    “Uit gegevens blijkt dat hij een geregistreerde Republikein is en buren vertelden ons vandaag dat ze Trump-borden buiten het huis hebben gezien in de loop van de afgelopen jaren,” voegde ze eraan toe.

    Talotta's rapport merkte op dat onderzoekers de sociale media-accounts van Crooks doorzochten op zoek naar een motief.

    Een fragment van het rapport werd maandagmiddag uitgelicht op X.

    Bekijk de video hieronder van WPXI.
    www.rawstory.com/thomas-crooks-trump-...
  5. forum rang 7 Fender bass 16 juli 2024 15:40
    quote:

    Henry2345 schreef op 16 juli 2024 14:33:

    [...]Je bedoelt de corruptie die onder haar leiding heeft plaatsgevonden? Hier een mooie samenvatting die ik zelf niet beter had kunnen uittypen:

    www.youtube.com/watch?v=WabvabWvv8k
    Thanks, dit kende ik niet.
    Blijft wel dat Amerika niet een volledig blanke bevolking heeft, dus denk ik dat iemand niet dankzij maar eerder ondanks een donkere huidskleur een goede positie heeft.

    Een vriend van me werkte op vliegbasis Volkel aan onderhoud wapens. Hij vertelde me dat in het Amerikaanse leger juist de donkere jongens zeer gemotiveerd waren.
    De verklaring zou zijn dat blanke niet-deugende jongens het leger ingingen als soort last resort/heropvoeding terwijl donkere jongens het zagen als een kans om via een goede opleiding te ontsnappen aan de armoede.
    Daar waren ze juist in de meerderheid in hogere rangen en zagen ze graag.
  6. Henry2345 16 juli 2024 16:29
    quote:

    Fender bass schreef op 16 juli 2024 15:40:

    [...]

    Thanks, dit kende ik niet.
    Blijft wel dat Amerika niet een volledig blanke bevolking heeft, dus denk ik dat iemand niet dankzij maar eerder ondanks een donkere huidskleur een goede positie heeft.

    Een vriend van me werkte op vliegbasis Volkel aan onderhoud wapens. Hij vertelde me dat in het Amerikaanse leger juist de donkere jongens zeer gemotiveerd waren.
    De verklaring zou zijn dat blanke niet-deugende jongens het leger ingingen als soort last resort/heropvoeding terwijl donkere jongens het zagen als een kans om via een goede opleiding te ontsnappen aan de armoede.
    Daar waren ze juist in de meerderheid in hogere rangen en zagen ze graag.
    Mijn eerste reactie was niet bedoeld om te zeggen dat mensen met een donkere huidskleur niet gekwalificeerd kunnen zijn voor een baan of iets in die richting. Het ging mij specifiek over Kamala Harris. Als je nu bijvoorbeeld terug zoekt naar de periode dat zij aangesteld werd als VP en alle mediaberichten daar omheen.. 9 van de 10 artikelen die je gaat vinden zullen een headline hebben als 'Biden picks first black woman as VP'. Dat is waar alle focus naartoe gaat. Als je dat combineert met het filmpje die ik eerder gelinkt heb, plus het feit dat Kamala in haar tijd als VP echt bijzonder weinig voor elkaar heeft gekregen, plus het feit dat Kamala de crisis bij de grens tussen Mexico en Amerika moet oplossen terwijl het nog altijd een grote bende is bij de grens en er nog steeds duizenden per dag binnenkomen.. dan durf ik wel te zeggen dat ze niet gekwalificeerd is inderdaad.
  7. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 16:47
    'Past niet bij het eenheidsthema': CNN kapt RNC-spreker af nadat hij Biden aanvalt
    David Edwards
    15 juli 2024 10:23PM.

    www.rawstory.com/cnn-cuts-rnc-speaker/

    CNN heeft haar uitzending van de Republikeinse Nationale Conventie maandag onderbroken nadat een spreker president Joe Biden aanviel ondanks de belofte van de Republikeinse Partij van een “eenheidsthema”.

    Na enkele minuten van de toespraak van voormalig Yammer CEO David Sack te hebben uitgezonden, schakelde CNN plotseling over naar presentator Jake Tapper.

    “Oké, dat is David Sacks, de oprichter en CEO van Yammer, die een boodschap geeft die veel gericht is op buitenlands beleid,” legde Tapper uit. “Interessant taalgebruik in die toespraak: seniel, slaperig, dement, een verwijzing naar gezang van 'eff Joe Biden'.”

    “Zeker niet in overeenstemming met het eenheidsthema, Amerikaanse eenheid, dat ons werd verteld,” voegde de CNN-presentator eraan toe.

    Eerder op de dag riep RNC-voorzitter Michael Whatley op tot eenheid van de Republikeinen en de natie.

    “We moeten ons verenigen als partij, en we moeten ons verenigen als natie. We moeten dezelfde kracht en veerkracht tonen als president Trump en deze natie naar een grotere toekomst leiden,” zei de voorzitter tegen de afgevaardigden die op de conventie bijeen waren.

    Bekijk de video hieronder van CNN.
    www.youtube.com/watch?v=QSNC1lTCvC4
  8. forum rang 10 luchtschip 16 juli 2024 17:20
    quote:

    Henry2345 schreef op 16 juli 2024 16:29:

    [...]Mijn eerste reactie was niet bedoeld om te zeggen dat mensen met een donkere huidskleur niet gekwalificeerd kunnen zijn voor een baan of iets in die richting. Het ging mij specifiek over Kamala Harris. Als je nu bijvoorbeeld terug zoekt naar de periode dat zij aangesteld werd als VP en alle mediaberichten daar omheen.. 9 van de 10 artikelen die je gaat vinden zullen een headline hebben als 'Biden picks first black woman as VP'. Dat is waar alle focus naartoe gaat. Als je dat combineert met het filmpje die ik eerder gelinkt heb, plus het feit dat Kamala in haar tijd als VP echt bijzonder weinig voor elkaar heeft gekregen, plus het feit dat Kamala de crisis bij de grens tussen Mexico en Amerika moet oplossen terwijl het nog altijd een grote bende is bij de grens en er nog steeds duizenden per dag binnenkomen.. dan durf ik wel te zeggen dat ze niet gekwalificeerd is inderdaad.
    1)

    Als je nu bijvoorbeeld terug zoekt naar de periode dat zij aangesteld werd als VP en alle mediaberichten daar omheen.. 9 van de 10 artikelen die je gaat vinden zullen een headline hebben als 'Biden picks first black woman as VP'. Dat is waar alle focus naartoe gaat.

    >>>Als het gewoon een feit is dat zij de eerste zwarte vrouw is, die gekozen wordt als Vice president,

    dan is daar niets mis mee om dat zo te melden

    2)

    Als je dat combineert met het filmpje die ik eerder gelinkt heb

    >>>dat filmpje toont kritiek van Tulsi Gabbard op Kamala Harris tijdens een verkiezingsdebat

    Tulsi Gabbard was toen in de race voor het US presidentschap namens de Democraten en Kamala Harris deed ook mee als kandidaat.

    Tulsi Gabbard is een spreekbuis van Putin sinds 2015/6 en was lid van de Democratische partij en afgevaardigden in het Huis.
    Tulsi Gabbard heeft in 2017 geheel tegen de regels in een bezoek gebracht aan dictator Assad van Syrie en sindsdien voor hem opgenomen

    www.newsweek.com/tulsi-gabbard-bashar...

    Tulsi Gabbard heeft later commentaar geleverd op het Trump gezinde Fox news, waarbij zij veel kritiek had op Joe Biden

    Nog later heeft Tulsi Gabbard de democratische partij verlaten en zich aangesloten bij de door Trump gedomineerde republikeinse partij.

    Niet bepaald een stabiel politicus, met enige recht om haar kritiek op Kamala Harris aan te voeren om Kamala Harris op dit forum in een kwaad daglicht te stellen

    3)

    plus het feit dat Kamala in haar tijd als VP echt bijzonder weinig voor elkaar heeft gekregen, plus het feit dat Kamala de crisis bij de grens tussen Mexico en Amerika moet oplossen terwijl het nog altijd een grote bende is bij de grens en er nog steeds duizenden per dag binnenkomen..

    >>>Een Vice President hoeft niets voor elkaar te krijgen,

    dat is de taak van de President en de taak van een Vice President is om de President te steunen en klaar te staan wanneer de President om enigerlei reden niet kan functioneren

    Kamala Harris heeft heel veel werk gedaan aangaande de vluchtelingenstroom--met name contacten gelegd met de landen van herkomst van de vluchtelingen om de redenen van vluchten aan te pakken, waardoor vluchten uit die landen minder noodzakelijk wordt.

    Jouw bewering dat het nog altijd een grote bende is bij de grens en er nog steeds duizenden per dag binnenkomen,

    is gewoon een grote leugen -- er zijn nauwelijks nog problemen bij de grens aangaande stromen vluchtelingen

    >>>> Jouw bewering "dan durf ik wel te zeggen dat ze niet gekwalificeerd is inderdaad"

    snijdt weinig hout
  9. Henry2345 16 juli 2024 17:29
    @bovenstaande reactie:

    1) Nergens zeg ik dat er iets mis mee is om het zo te melden. Ik heb het over het feit dat alle focus daar naartoe gaat.

    2) Leuk en aardig en u mag uiteraard Gabbard op de persoon aanvallen. Ik zie u alleen nergens de feiten die in dat filmpje worden blootgelegd ontkrachten. En dat zal u ook niet lukken aangezien het de waarheid is.

    3) Natuurlijk heeft een VP ook een portefeuille vol met taken die gerelateerd zijn aan beleidsvoering. Lees dit artikel anders even: apnews.com/general-news-3400f56255e00...
    Dat u nu durft te stellen dat het goed gaat aan de grens geeft al aan dat u zich niet hebt ingelezen hierover.
  10. forum rang 6 pietje-2005 16 juli 2024 20:05
    quote:

    luchtschip schreef op 16 juli 2024 18:47:

    Het lijkt erop dat MAGA niet wist dat de vrouw van J.D. Vance een bruine immigrant was en dat ze het moeilijk kunnen accepteren.
    video 1:06 minuut
    x.com/acnewsitics/status/181324084025...
    Zo bruin lijkt ze niet, dacht ik, dus maga is mogelijk lichtgeraakt ;-)
    Trouwens, mag je dat nog zeggen: "bruine" ?
    Of moet het "gekleurde" zijn ? Moeilijk, moeilijk.
  11. forum rang 8 Succes 16 juli 2024 20:16
    Gelekte video toont hoe Trump met Kennedy belt: “Ik zou graag willen dat je dingen doet. We gaan winnen”

    De zoon van onafhankelijk presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr heeft beelden gelekt waarop een telefoongesprek te zien is tussen zijn vader en Donald Trump. Trump vertelt onder meer over de aanslag van zaterdag en toont zich sceptisch over vaccins voor baby’s (Kennedy is een overtuigd antivaxer). “Ik zou graag willen dat je dingen doet. We gaan winnen”, kan je Trump daarna horen zeggen. De video is intussen offline gehaald.

    ... In het gesprek toont Trump zich sceptisch over het vaccineren van jonge kinderen en zegt hij dat ze “beginnen te veranderen” als ze hoge doses toegediend krijgen. Dat vaccins niet veilig zouden zijn voor baby's is nochtans al meermaals weerlegd door factcheckers ...

    www.hln.be/buitenland/gelekte-video-t...
  12. Henry2345 16 juli 2024 21:23
    quote:

    luchtschip schreef op 16 juli 2024 18:47:

    Het lijkt erop dat MAGA niet wist dat de vrouw van J.D. Vance een bruine immigrant was en dat ze het moeilijk kunnen accepteren.

    video 1:06 minuut

    x.com/acnewsitics/status/181324084025...
    Mooi man, de hele MAGA beweging de maat nemen vanwege 1 persoon. Oh, en om het nog mooier te maken, hier is wat context over deze persoon:

    His podcast, titled “America First,” was initially inspired by the speeches and platform of former President Donald Trump. However, Fuentes later adopted the term for his own purposes after distancing himself from the GOP platform to attract young conservatives. Fuentes and his followers angrily objected to the Trump administration’s embrace of Israel, as well as mainstream conservatives’ support for “globalism,” (a right-wing slur/theory about a cabal of elites who are controlling the world), “endless wars” and other issues they felt ran counter to a truly “America First” agenda. On November 26, 2022, Fuentes posted on Telegram, “Trump and MTG [Marjorie Taylor Greene] are being used as bait to lure the base back to supporting people like Kevin McCarthy, Ronna McDaniel, and Rick Grenell. I didn’t leave the MAGA movement…the MAGA movement left me.”

    In an effort to further distance himself from the mainstream GOP, Fuentes founded the America First Political Action Conference (AFPAC) in 2020. AFPAC ostensibly serves as a counterweight to the annual CPAC event held at the same time, which is largely attended by mainstream conservative activists and elected officials.

    Fuentes and other Groypers have expressed support for rapper Ye’s 2024 presidential bid, saying they believe he represents true Christian values.

    www.adl.org/resources/blog/nicholas-j...

  13. Henry2345 16 juli 2024 22:07
    Hoofd van de secret service legt uit waarom er geen personeel aanwezig was op het dak waarvan op Trump werd geschoten:

    quote:

    schreef:

    In her interview with ABC, Ms. Cheatle said that no officers were stationed atop the roof itself because it would not be safe.

    “That building in particular has a sloped roof, at its highest point. And so there’s a safety factor that would be considered there, that we wouldn’t want to put somebody up on a sloped roof,” Ms. Cheatle said. “So the decision was made to secure the building from inside.”


    www.nytimes.com/2024/07/16/us/politic...

    Foto ter vergelijking van de helling van de daken waar schutter en snipers zich op bevonden.
    x.com/KatiePavlich/status/18132578713...

    Echt, wat een schaamteloos excuus. De helling van het dak zou te gevaarlijk zijn. Blijkt ook dat al 30 minuten voordat de schutter geschoten heeft dat de politie/secret service deze jongen al in het vizier hadden. Totale incompetentie.
  14. Jalapenjos 16 juli 2024 23:10
    quote:

    luchtschip schreef op 16 juli 2024 18:47:

    Het lijkt erop dat MAGA niet wist dat de vrouw van J.D. Vance een bruine immigrant was en dat ze het moeilijk kunnen accepteren.

    video 1:06 minuut

    x.com/acnewsitics/status/181324084025...
    Zij is de dochter van 2 hoogopgeleide immigranten. Zelf is ze advocaat. www.newsweek.com/jd-vance-vice-presid...

    Ik denk niet dat de republikeinse standpunten over immigratie gaan over dit deel van de immigranten
  15. forum rang 7 ffff 17 juli 2024 11:59
    quote:

    Jalapenjos schreef op 16 juli 2024 23:10:

    [...]

    Zij is de dochter van 2 hoogopgeleide immigranten. Zelf is ze advocaat. www.newsweek.com/jd-vance-vice-presid...

    Ik denk niet dat de republikeinse standpunten over immigratie gaan over dit deel van de immigranten
    Trumps opa kwam toch ook uit Beieren naar de USA.................Of was het zijn overgrootvader die Beieren ontvluchtte. In ieder geval Duitse genen, zoals zoveel koninklijke families in Nederland, België, Engeland en de tsarina in Rusland....

    Peter
  16. forum rang 10 voda 17 juli 2024 15:54
    Nieuwe onthullingen over aanslag op Trump schetsen schokkend beeld
    PAUL JANSEN

    Aangepast: 21 min geleden Vandaag, 10:36 in BUITENLAND

    MILWAUKEE - Met het verstrijken van de dagen sinds de aanslag op Donald Trump, komen steeds meer details naar buiten over hoe de 20-jarige Thomas Matthew Crooks erin slaagde de Republikeinse presidentskandidaat onder vuur te nemen. De onthullingen zijn schokkend. Ze tonen een aaneenschakeling van blunders, misverstanden en domme pech.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/nieuws/695120419/nie...
  17. forum rang 4 harvester 17 juli 2024 20:41
    quote:

    ffff schreef op 17 juli 2024 11:59:

    [...]

    Trumps opa kwam toch ook uit Beieren naar de USA.................Of was het zijn overgrootvader die Beieren ontvluchtte. In ieder geval Duitse genen, zoals zoveel koninklijke families in Nederland, België, Engeland en de tsarina in Rusland....

    Peter
    Volgens mij was het zijn opa die naar de US emigreerde. De familie heette eerder Trumpf. Zijn opa vond dat niet Amerikaans genoeg klinken en haalde de f eraf.

    Pas las ik overigens dat een Pools bedrijf genaamd Trumpf een partner is van ASLM. Dus in het voormalig oostelijk deel van Duitsland kwam de naam ook voor.
73.168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3648 3649 3650 3651 3652 ... 3659 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.