Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3647 3648 3649 3650 3651 ... 3659 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 09:13
    'Maak dat je wegkomt!' Don Jr. snauwt naar MSNBC 'clown' na moeilijke vraag op RNC-vloer
    David Edwards
    15 juli 2024 3:34PM ET

    Donald Trump Jr., de zoon van voormalig president Donald Trump, snauwde naar MSNBC-correspondent Jacob Soboroff tijdens een confrontatie op de Republikeinse Nationale Conventie.

    Toen de conventie maandag begon, vroeg Soboroff Trump wat er anders zou zijn als zijn vader een tweede presidentiële termijn zou winnen.

    "Wat praktisch, je vader als president, ik denk dat je zelfs zou zeggen, was een verdeeld figuur," zei Soboroff. "Hoe gaat het eruit zien in de tweede termijn?"

    "Ik denk helemaal niet dat hij een verdeeld figuur was," hield Trump vol. "Ik denk dat de media verdeeldheid rond hem hebben gecreëerd. Ze logen over Rusland, Rusland collusion. Ze zeiden dat hij een verrader was."

    "Als de media echt een eerlijke bemiddelaar worden door te praten over de dingen die hij deed, de welvaart die hij bracht, de vredesakkoorden die hij ondertekende over de hele wereld, in plaats van de ramp die we nu meemaken, denk ik dat je iedereen in het land een groot plezier zou doen," vervolgde hij.

    Soboroff wees erop dat immigratie een belangrijk onderwerp was voor de voormalige president.

    "Zullen we doorgaan met beleid zoals het opzettelijk scheiden van 5.000 kinderen van hun ouders?" vroeg hij.

    "Bedoel je de regering-Obama?" Trump schoot terug.

    "Je weet dat ze dat niet hebben gedaan, meneer," zei de MSNBC-verslaggever. "Komt er een tweede beleid voor familiescheiding?"

    "Het is MSDNC, dus ik verwacht niets minder van jullie clowns," klaagde Trump. "Je kon niet wachten met je leugens en met je onzin, dus maak dat je wegkomt."

    Met die opmerking draaide Trump zich om en liep weg zonder de vraag te beantwoorden.

    Bekijk de video hieronder van MSNBC.
    www.youtube.com/watch?v=yGMreqXruik
  2. JZ 16 juli 2024 10:12
    quote:

    Fender bass schreef op 16 juli 2024 08:54:

    Ik vraag me altijd wat zo'n aanvalswapen met zelfverdediging te maken heeft.
    Verschil tussen aanvals- en verdedigingswapen is er niet, behalve tussen de oren van zgn specialisten.
    Kun je hele ad-artikel hier neerzetten, want die zgn expert Van Driel begint in de inleiding al "beetjhe vreemde dingen" te zeggen.
  3. IEX - Forummoderator 16 juli 2024 11:13
    quote:

    josti5 schreef op 16 juli 2024 09:42:

    Alleen Amerika?
    Nee hoor, Figo is al aan de beurt geweest, en in Nederland:

    The police received a record number of reports from politicians being threatened in 2022. The Team Threatened Politicians (TBP) of the police in The Haige received 1,125 reports of threats and incitement addressed to parliamentarians and government officials, almost two times as many as the year before. Then there were 588 reports.

    The increase is mainly due to more threats against one parliamentarian - Geert Wilders. At least half of the 1,125 reports came from the PVV leader.

    nltimes.nl/2023/05/22/reports-threats...

    Het is blijkbaar aan de orde van de dag, dat gedreig.

    Hoog tijd, dat ook IEX eindelijk eens paal en perk gaat stellen aan al het gedemoniseer in de koffiekamer, zowel van politici, als van forumgenoten.
    Want wat hier mag blijven staan, loopt met grote regelmaat de spuigaten uit.
    [Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
  4. forum rang 4 David Fernández 16 juli 2024 11:44
    quote:

    josti5 schreef op 16 juli 2024 09:42:

    [Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
    En weer een schorsing en geen idee waarom.

    Jammer, de bijdragen van josti5 waren voor mij de moeite van het lezen zeker waard.
  5. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 12:54

    Palmer Rapport
    Donald Trump heeft een waanzinnige inzinking
    Bill Palmer | 5:17 pm EDT 15 juli 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump was al psychotisch ontspoord en steeds meer in de war nog voordat hij afgelopen vrijdag gewond raakte bij een schietpartij. Elke normale kandidaat zou zo'n situatie kunnen uitmelken voor sympathie en steun. Maar Trump is niet normaal en hij komt nu meer dan ooit gestoord over.

    Dit postte Trump vandaag bijvoorbeeld op sociale media: “Terwijl we verder gaan met het verenigen van onze natie na de afschuwelijke gebeurtenissen van zaterdag, zou het seponeren van de wetteloze aanklacht in Florida slechts de eerste stap moeten zijn, snel gevolgd door het seponeren van ALLE heksenjachten - de 6 januari hoax in Washington, D.C., de Manhattan D.A.'s Zombie zaak, de New York A.G. Scam, valse beweringen over een vrouw die ik nooit heb ontmoet (een decennia oude foto in een rij met haar toenmalige echtgenoot telt niet), en de Georgia “Perfect” telefoontje aanklachten. Het Democratische Ministerie van Justitie coördineerde AL deze politieke aanvallen, die een samenzwering zijn tegen Joe Biden's politieke tegenstander, MIJ. Laten we samenkomen om een einde te maken aan alle bewapening van ons rechtssysteem en Amerika weer geweldig te maken.

    Nou goed dan. Dat soort raaskallen zijn een goede manier om ervoor te zorgen dat hij van niemand sympathie krijgt. Er zijn ook serieuze vragen over wat er echt aan de hand is met Trump achter de schermen. Trump's ineenstorting op de sociale media komt zelfs op het moment dat zijn top campagnemensen zijn begonnen met het afsluiten van de hele campagnestaf om te voorkomen dat er informatie naar buiten komt. Wat proberen ze te verbergen?
  6. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 13:03

    Jack Smith gaat in beroep tegen verwerping door rechter Cannon van zaak tegen Trump's geheime documenten
    Sarah K. Burris
    15 juli 2024 5:57PM ET.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/smith-trump-document...

    Speciaal raadsman Jack Smith onthulde maandag dat hij van plan is om in beroep te gaan tegen de verwerping van de zaak van de geheime documenten van voormalig president Donald Trump door rechter Aileen Cannon in Florida.

    “De verwerping van de zaak wijkt af van de uniforme conclusie van alle eerdere rechtbanken die zich hebben gebogen over de kwestie dat de procureur-generaal statutair bevoegd is om een speciale raadsman aan te stellen,” zei Smith woordvoerder Peter Carr in een verklaring.

    “Het ministerie van Justitie heeft de speciale raadsman toestemming gegeven om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechtbank”, aldus de verklaring volgens ABC News.

    Maandagochtend gaf Cannon haar uitspraak over de aanstelling van Smith vrij met de volgende woorden: “De Superseding Indictment is verworpen omdat de benoeming van Special Counsel Smith in strijd is met de Appointments Clause van de grondwet van de Verenigde Staten.

    “De grondleggers gaven het Congres een centrale rol in de benoeming van hoofd- en ondergeschikte ambtenaren,” schreef Cannon in een uitgebreide reactie op de motie. “Die rol kan niet worden overgenomen door de uitvoerende macht of elders worden verspreid - of het nu in dit geval is of in een ander geval, of het nu in tijden van grote nationale nood is of niet.”

    “Na zorgvuldige bestudering van de fundamentele uitdagingen die in de motie naar voren worden gebracht, is het hof ervan overtuigd dat de vervolging van deze zaak door Speciaal Adviseur Smith in strijd is met twee structurele hoekstenen van ons grondwettelijk stelsel -- de rol van het Congres bij de benoeming van grondwettelijke functionarissen en de rol van het Congres bij het autoriseren van uitgaven door de wet,” zei Cannon ook.

    Dit is de derde keer dat Smith beroep aantekent tegen de beslissingen van Cannon.

    Wat nog niet bekend is, is of Smith ook zal vragen om Cannon van de zaak af te halen.
  7. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 13:14
    Ex-senator zegt dat de keuze van J.D. Vance Trump's belofte om een 'verenigende' kracht te worden opblaast
    Sarah K. Burris
    15 juli 2024 5:52PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/jd-vance-not-uniter/

    Donald Trump heeft Senator J.D. Vance benoemd als zijn running mate, maar een voormalig senator denkt dat hij verre van de “verenigende” kracht is waar de ex-president om vroeg na zijn bijna-doodervaring dit weekend.

    In een gesprek met MSNBC's Nicolle Wallace, veroordeelde voormalig senator Claire McCaskill (D-MO) politiek geweld, maar zei dat Trump's ervaring en reactie na de moordaanslag het deed lijken alsof hij klaar was om het land te verenigen.

    De keuze voor Vance, zei ze, is het “tegenovergestelde” daarvan.

    “Als dit een moment zou zijn waarop Donald Trump, omdat hij - hij kwam zo dicht bij een ontmoeting met de dood - op de een of andere manier zou overstappen op een zachtere, meer verenigende boodschap, dan zou hij volgens mij de hand hebben uitgestoken naar een van de vele kandidaten voor vice-president die zou hebben gedaan waar Katy [Tur] naar verwees, en dat is de tentflap een beetje openen. Een paar mensen meer binnenlaten. De randen verzachten,” zei ze.

    Ze noemde Vance een “vlammenwerper, die bombastisch is” en een lange geschiedenis heeft van het aanvallen van Trump met enkele van de sterkste taal van iedereen in de Republikeinse Partij.

    In plaats daarvan heeft Trump “de klep dichtgegooid, en ze hebben hem nu dichtgenaaid omdat ze geen nieuwe groep mensen bereiken, en ik vind het fascinerend dat hij iemand wilde die meer naar zijn beeld was, bereid om dingen te zeggen waarvan ik denk dat het onverantwoordelijk was voor J.D. Vance om ze te zeggen,” vervolgde McCaskill.

    Het is niet “wat het land nu nodig heeft”, zei ze.

    In plaats daarvan stelde ze iemand voor die de gemoederen kan bedaren en beleidsdiscussies kan voeren in plaats van verder geweld en woede aan te moedigen.

    “Dus ik ben niet optimistisch dat we een ommezwaai van Trump naar een meer verenigende boodschap gaan zien, want als dat zo was, dan had hij hem niet gekozen. Hij zou J.D. Vance niet hebben gekozen,” sloot ze af.

    Voormalig Republikeins congreslid uit Florida David Jolly zei dat, afgezien van de problemen, Vance slecht gekwalificeerd is om president van de Verenigde Staten te zijn.

    “Hij is niet gekwalificeerd om morgen president van de Verenigde Staten te zijn en ik denk dat een conventionele kandidaat, zoals Claire zei, na de gebeurtenissen in Butler, Pennsylvania, iemand zou hebben gekozen die morgen president zou kunnen zijn,” legde Jolly uit.

    Bekijk hun volledige gesprek hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=8lCJifxCLSM
  8. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 13:27
    Ik zal het wel mis hebben. Maar ik heb zomaar het gevoel dat Donald door zijn eigen binnenste cirkel gebruikt wordt zonder dat hij het door heeft. De Don is alleen gelukkig en geeft de baantjes aan personen die zeggen van hem te houden. Don is niet politiek onderlegd, hij wil net als een kind zijn zin in alles krijgen en dat hij bejubeld wordt. Zijn binnenste cirkel willen J. D. Vance als president.

    Als evt Donald gekozen wordt als president en hij later evt moet afhaken door ziekte of wat dan ook, dan wordt Vance automatisch president. Vance belichaamt precies wat de harde kern van de republikeinen willen.
    Maar het is zomaar een gedachte van mij.
  9. forum rang 8 Succes 16 juli 2024 13:28
    quote:

    David Fernández schreef op 16 juli 2024 11:44:

    [...]

    En weer een schorsing en geen idee waarom.

    Jammer, de bijdragen van josti5 waren voor mij de moeite van het lezen zeker waard.
    Ik vraag me af naar welke bijdragen je refereert.
    Het merendeel van wat hij post is (mijns inzien en feitelijk) namelijk (zeer) discutabel!

    Zie bijvoorbeeld zijn bijdragen op het Rusland draadje; zelden inhoudelijk, vaak alleen bedoelt om te 'treiteren', en het allerergst is ... heel veel Russische desinformatie (van oa RT nieuws)!

    Hij verwijt hier / nu anderen van 'gedemoniseer' (van politici als van forumgenoten).
    Nou, lees het Rutte draadje maar even terug ... over gedemoniseer van -Nederlandse- politici gesproken (door o.a. hemzelf)! Daar hoorde je hem (toen) nooit over ...

    Laat hij eerst eens beginnen met het goede voorbeeld geven, voordat hij anderen iets gaat verwijten!

    Gelukkig roepen zowel Donald Trump als Joe Biden in Amerika op tot verbinding en eenheid.
    Maar ook hier geldt ... 'geen' woorden maar daden.

    Oftewel goed voorbeeld doet goed volgen!
  10. Henry2345 16 juli 2024 13:37
    quote:

    gnocchi. schreef op 16 juli 2024 13:27:

    Ik zal het wel mis hebben. Maar ik heb zomaar het gevoel dat Donald door zijn eigen binnenste cirkel gebruikt wordt. De Don is alleen gelukkig en geeft de baantjes aan personen die zeggen van hem te houden. Don is niet politiek onderlegd, hij wil net als een kind zijn zin in alles krijgen en dat hij bejubeld wordt. Zijn binnenste cirkel willen J. D. Vance als president.

    Als evt Donald gekozen wordt als president en hij later evt moet afhaken door ziekte of wat dan ook, dan wordt Vance automatisch president. Vance belichaamt precies wat de harde kern van de republikeinen willen.
    Maar het is zomaar een gedachte van mij.
    Eigenlijk komt de suggestie voor JD Vance van Trump z'n zoon, die hem er van overtuigd heeft dat JD de juiste kandidaat is. Vance belichaamt in vele opzichten ook dezelfde ideologie als dat van Trump.. dus ik zie niet echt hoe u hier dan tot de conclusie komt dat hij gebruikt wordt? Had hij iemand moeten kiezen die een andere denkwijze heeft over beleidvoering?
  11. forum rang 7 ffff 16 juli 2024 13:39
    Ik lees de posting van John van 9.42 hr wel...DRIE maal.

    Wat is daar in godsnaam verkeerd aan?

    Behalve dat U John een schorsing oplegt, moderator, zou ik het toch echt op prijs stellen wat John nu weer verkeerd heeft gezegd, verwoord.

    Ik kan niets anders dan weer ........... in de handelswijze zien.

    Overigens nog een vraagje: Wat is " Figo" waar John het over heeft?

    Ennuh...voor de rest: ALLE media puilen uit over berichtgeving over Trump. Over zijn fel tegenomen verkiezingskansen. Over de invloed op de beurzen en speciale sectoren op de beurs. Ik heb het in negatieve zin ook "gevoeld"

    John, sterkte en ben benieuwd naar een duidelijke verklaring voor deze schorsing. Ook Hirshi begrijpt er al niks van.

    Peter
  12. Henry2345 16 juli 2024 13:43
    quote:

    ffff schreef op 16 juli 2024 13:39:

    Ik lees de posting van John van 9.42 hr wel...DRIE maal.

    Wat is daar in godsnaam verkeerd aan?

    Behalve dat U John een schorsing oplegt, moderator, zou ik het toch echt op prijs stellen wat John nu weer verkeerd heeft gezegd, verwoord.

    Ik kan niets anders dan weer ........... in de handelswijze zien.

    Overigens nog een vraagje: Wat is " Figo" waar John het over heeft?

    Ennuh...voor de rest: ALLE media puilen uit over berichtgeving over Trump. Over zijn fel tegenomen verkiezingskansen. Over de invloed op de beurzen en speciale sectoren op de beurs. Ik heb het in negatieve zin ook "gevoeld"

    John, sterkte en ben benieuwd naar een duidelijke verklaring voor deze schorsing. Ook Hirshi begrijpt er al niks van.

    Peter
    Figo (Fico) is de president van Slowakije die onlangs neergeschoten werd.
  13. Henry2345 16 juli 2024 13:49
    quote:

    gnocchi. schreef op 16 juli 2024 13:45:

    [...]

    Donald laat zich te veel beïnvloeden door vleierij, en is duidelijk omkoopbaar.

    Ja, dat is uiteraard nergens op gebaseerd wat u hier nu zegt, behalve op uw onderbuikgevoelens.

    Maar goed, als je het wil hebben over vleierij e.d. laten we dan eens naar Kamala Harris kijken.. de enige kwalificaties die zij heeft is dat ze een vrouw is en geen blanke huidskleur heeft.
  14. forum rang 9 gnocchi. 16 juli 2024 13:56
    quote:

    Henry2345 schreef op 16 juli 2024 13:49:

    [...]Ja, dat is uiteraard nergens op gebaseerd wat u hier nu zegt, behalve op uw onderbuikgevoelens.

    Maar goed, als je het wil hebben over vleierij e.d. laten we dan eens naar Kamala Harris kijken.. de enige kwalificaties die zij heeft is dat ze een vrouw is en geen blanke huidskleur heeft.
    Ik heb het wat aangevuld,

    Donald laat zich te veel beïnvloeden door vleierij, en is duidelijk omkoopbaar. Zijn achterban kan hem niet in de hand houden. Maar ze moeten hem steunen om dat hij de enigste republikein is die de stemmen kan halen om Biden te verslaan. Ik zie dit als een omweg om J.D.Vance straks als president te hebben.

    Nogmaals zomaar een gedachte, dus misschien heb jij wel gelijk?
  15. forum rang 7 Fender bass 16 juli 2024 14:23
    quote:

    Henry2345 schreef op 16 juli 2024 13:49:

    [...]Ja, dat is uiteraard nergens op gebaseerd wat u hier nu zegt, behalve op uw onderbuikgevoelens.

    Maar goed, als je het wil hebben over vleierij e.d. laten we dan eens naar Kamala Harris kijken.. de enige kwalificaties die zij heeft is dat ze een vrouw is en geen blanke huidskleur heeft.
    Heb je ook de moeite genomen om naar de carrière van Harris te kijken of alleen huidskleur en daar simpele conclusies aan te verbinden?
73.168 Posts
Pagina: «« 1 ... 3647 3648 3649 3650 3651 ... 3659 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.