Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Amerikaanse aandelen« Terug naar discussie overzicht

Draadje Arm Holdings

324 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Japaho 12 juli 2024 21:48
    quote:

    Ivy85 schreef op 10 juli 2024 07:34:

    Het is stil hier op dit draadje....terwijl ARM gestaag doorstijgt tot ruim boven de $180. Gisteren alweer een ath neergezet. Ik blijf nog maar even zitten, jullie ook?
    Na een dipje is de $ 180 weer gehaald. Ziet er goed uit. Wellicht snel de $ 200 op de borden? Vooruitzichten zijn top! Ook Palantir, Soundhound ( waar ik toch wel wat buikpijn van had) en ook Nvidia weer in de uptrent. Lekker beleggen zo.
  2. Ivy85 15 juli 2024 13:37
    quote:

    Japaho schreef op 12 juli 2024 21:48:

    [...]

    Na een dipje is de $ 180 weer gehaald. Ziet er goed uit. Wellicht snel de $ 200 op de borden? Vooruitzichten zijn top! Ook Palantir, Soundhound ( waar ik toch wel wat buikpijn van had) en ook Nvidia weer in de uptrent. Lekker beleggen zo.
    Futures staan weer in het groen ;-)
  3. forum rang 4 Tonydwi 19 juli 2024 17:44
    Morgan Stanley heeft vrijdag zijn visie op Arm Holdings (NASDAQ:ARM) aanzienlijk bijgesteld en het aandeel opgewaardeerd van Equalweight naar Overweight. Samen met deze upgrade verhoogde de firma ook het koersdoel voor Arm Holdings aanzienlijk naar $190 ten opzichte van het vorige koersdoel van $107.

    De upgrade weerspiegelt de optimistische kijk van Morgan Stanley op de vooruitzichten van Arm Holdings in de ontluikende Edge AI-sector. Het bedrijf erkent dat het bedrijf een verscheidenheid aan mogelijkheden heeft op dit gebied, wat zou kunnen leiden tot winsten die voortkomen uit aangepaste siliciuminnovaties, evenals nieuwe ontwerpen en uitbreidingen.

    De analyse van Morgan Stanley gaat in op de potentiële groeigebieden voor Arm Holdings en benadrukt de betrokkenheid van het bedrijf bij de smartphone-industrie, de auto-industrie en, in mindere mate, AI-gestuurde pc's. Het bedrijf suggereert dat deze potentiële groeigebieden kunnen leiden tot winst als gevolg van aangepaste siliciuminnovaties en nieuwe ontwerpen en uitbreidingen. De beoordeling van het bedrijf suggereert dat deze segmenten aanzienlijke kansen bieden voor Arm Holdings om te kapitaliseren.

    Het nieuwe koersdoel van $190 wijst op een aanzienlijke stijging van de verwachte waarde van de aandelen van Arm Holdings, wat suggereert dat Morgan Stanley sterke prestaties van het bedrijf in de nabije toekomst verwacht.

    De upgrade en het nieuwe koersdoel zijn gebaseerd op Morgan Stanley's uitgebreide analyse van het potentieel binnen de Edge AI-ruimte en hoe Arm Holdings is gepositioneerd om te profiteren van deze markt. De positieve houding van het bedrijf ten opzichte van het aandeel is duidelijk, omdat het verwacht dat Arm Holdings beter zal presteren binnen deze technologische grens.
324 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.