Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.730 Posts
Pagina: «« 1 ... 3635 3636 3637 3638 3639 ... 3687 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Henry2345 12 juli 2024 09:12
    quote:

    David Fernández schreef op 12 juli 2024 09:07:

    [...]

    The Palmer Report is een Amerikaanse nepnieuwswebsite. De website staat bekend om het doen van ongefundeerde of valse beweringen, het produceren van hyperpartijdige content en het publiceren van complottheorieën.

    Die nemen we toch niet serieus......
    Sowieso wordt dat roddelkrantje niet serieus genomen. Maar blijft vermakelijk om aan te duiden hoe ongeloofwaardig die website is, vooral omdat die website hier meerdere keren per dag wordt geciteerd.
  2. forum rang 4 David Fernández 12 juli 2024 09:27
    quote:

    David Fernández schreef op 12 juli 2024 09:07:

    [Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van niet onderbouwde berichten op het forum, bericht is verwijderd. Waarschuwing.]
    Geachte moderator,

    Dit begrijp ik niet.

    De tekst heb ik bijna letterlijk overgenomen van het doorgaans betrouwbare medium Wikipedia.
  3. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2024 09:49
    MAGA-kandidaat zegt dat hij 'moeilijke vragen' van de pers zal beantwoorden - en wijst er dan meteen een af
    Matthew Chapman
    11 juli 2024 7:11PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/bernie-moreno-266873...

    Ohio Senaatskandidaat Bernie Moreno verkondigde dat hij "moeilijke vragen" van verslaggevers aan zou kunnen - en het werkte meteen averechts op hem.

    Moreno, een zakenman en Trump loyalist, daagt de Democratische Senator Sherrod Brown uit in een high-profile zetel die één van de moeilijkst te verdedigen zetels van de Democraten zou kunnen worden deze cyclus.

    "Ik kan je dit vertellen, als ik hier ben, zal ik op elk moment met je praten, zelfs lastige vragen beantwoorden," zei Moreno terwijl hij buiten het kantoor van Brown stond. "Sherrod Brown zal dat niet doen."

    Maar toen, volgens Frank Thorp van NBC News, werd Moreno meteen gevraagd of zijn standpunt over abortusrechten overeenkwam met het onlangs bijgewerkte standpunt in het GOP-platform, waarop hij antwoordde: "We zijn hier niet om over abortus te praten."

    De GOP heeft halfslachtige pogingen gedaan om zich te distantiëren van de absolutistische abortusverboden die in veel dieprode staten zijn aangenomen na de dood van Roe v. Wade door toedoen van de door Trump benoemde rechters van het Hooggerechtshof, door in hun platform te zetten dat de zaak aan de staten moet worden overgelaten - nog steeds een dramatisch anti-abortus standpunt, maar anders dan het idee om federale verboden op te leggen. De zet veroorzaakte enige onenigheid onder Republikeinse activisten.

    Ondanks het feit dat hij twee keer resoluut voor Trump heeft gestemd, heeft Ohio een sterke onderstroom van pro-choice steun onder de kiezers, met het bijna totale abortusverbod van de staat dat werd weerlegd door een grondwetswijziging waarover vorig jaar is gestemd om de abortusrechten te herstellen.

    Moreno heeft in het verleden al controverse uitgelokt door recente berichtgeving waaruit bleek dat hij illegaal een luxe auto ter waarde van $2,3 miljoen de Verenigde Staten heeft binnengesmokkeld, zonder rekening te houden met de normen van de Clean Air Act, in een staat waar de binnenlandse auto-industrie een integraal onderdeel is van de economie. "Er is hier niemand van de EPA, toch? Mooi zo", grapte Moreno destijds onder vrienden. "De auto mag eigenlijk wettelijk niet in de Verenigde Staten zijn."

    Bekijk de video hieronder.
    twitter.com/i/status/1811505986030760190
  4. forum rang 9 josti5 12 juli 2024 09:52
    quote:

    David Fernández schreef op 12 juli 2024 09:27:

    [...]

    Geachte moderator,

    Dit begrijp ik niet.

    De tekst heb ik bijna letterlijk overgenomen van het doorgaans betrouwbare medium Wikipedia.
    -------------
    Inderdaad onbegrijpelijk, David.

    Dit schrijft Wikipedia letterlijk, met ruime bronvermelding, over Palmer:

    The Palmer Report is an American liberal[2] fake news website,[3] founded in 2016 by Bill Palmer.[4] It is known for making unsubstantiated or false claims,[5] producing hyperpartisan content,[6] and publishing conspiracy theories,[7][8] especially on matters relating to Donald Trump and Russia.[14] Fact-checkers have debunked numerous Palmer Report stories, and organizations including the Columbia Journalism Review and the German Marshall Fund have listed the site among false content producers or biased websites.[15][16]

    en.wikipedia.org/wiki/Palmer_Report

    Nou, eens kijken of Wikipedia hier wordt geaccepteerd als bron, of dat het weer drie maanden schorsing oplevert...
  5. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2024 09:58
    'Goede ideeën': Trump V.P. hopeful promoot Project 2025 terwijl ex-president beweert geen kennis te hebben
    Matthew Chapman
    11 juli 2024 5:41PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-vance-vp-touts...

    Senator J.D. Vance (R-OH) wil niet dat zijn partij zich terugtrekt uit Project 2025 - in feite, vertelde hij aan de conservatieve talkshow gastheer Rob Shmitt, is het een platform dat een aantal goede ideeën bevat.

    Project 2025 is een ingrijpend plan van de extreem-rechtse Heritage Foundation, dat oproept tot het vervangen van het hele federale ambtenarenapparaat door een leger van MAGA-getrouwen, het overnemen van de volledige uitvoerende macht over de FBI en DOJ, het opleggen van christelijk nationalisme in de wet en radicale veranderingen in de overheid, waaronder het ongeldig maken of intrekken van federale programma's, variërend van Medicare en Sociale Zekerheid tot militaire gezinsuitkeringen en subsidies voor openbaar vervoer.

    Vance, die wordt beschouwd als een van de meest waarschijnlijke kandidaten voor de running mate van voormalig president Donald Trump, zegt dit in tegenstelling tot Trump, die zich de afgelopen dagen heeft ingespannen om zich te distantiëren van het voorstel en sommige ideeën "absoluut belachelijk en verschrikkelijk" heeft genoemd. Ook Vance aarzelde over alle lof voor het platform, maar maakte er een punt van om het tenminste gedeeltelijk te verdedigen.

    "Dit is de gekste angsttactiek die ze gebruiken," zei Vance. "Ik denk dat de meeste Amerikanen niets geven om Project 2025. Ik heb er veel van bekeken, er staan een paar goede ideeën in Rob, er staan een paar dingen in waar ik het niet mee eens ben, maar het belangrijkste is dat het niets te maken heeft met de Trump-campagne."

    Recente gegevens over internetverkeer lijken Vance's bewering dat kiezers niets geven om Project 2025 tegen te spreken, aangezien Google-zoekopdrachten ernaar deze week zoekopdrachten naar zowel Taylor Swift als de NFL wisten te overtreffen.

    Bovendien, hoewel Trump misschien niet direct betrokken is bij Project 2025, hebben PAC's die hem steunen het gestimuleerd, verschillende ambtenaren van de Trump-administratie zoals Ken Cuccinelli en Stephen Miller hebben de Heritage Foundation geadviseerd over het schrijven ervan en Trump zelf heeft geprobeerd om ten minste enkele delen van het plan uit te voeren voordat hij zijn ambt neerlegde, waaronder het afschaffen van op verdienste gebaseerde ontslagbescherming voor federale werknemers.

    Bekijk de video hieronder.
    twitter.com/i/status/1811494802665394616
  6. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2024 10:07
    Trump's nieuwe 'gids' is een martel liefhebbende hoogleraar in de rechten met een voorliefde voor wraak
    Daniel Hampton
    11 juli 2024 5:08PM ET.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/john-yoo-2668732265/

    Een rechtse voormalige advocaat van het Ministerie van Justitie met een voorliefde voor wraak en marteling is naar verluidt de glimmende, nieuwe "gids" van voormalig president Donald Trump.

    Dat is volgens Rolling Stone, die donderdag meldde dat John Yoo - auteur van verschillende memo's uit 2002 die de CIA toestemming gaven om gevangenen te martelen - Trumps aandacht heeft getrokken voor zijn krachtige verdediging van de veroordeelde misdadiger, die in vier staten wordt aangeklaagd voor zijn poging om zijn verkiezingsverlies in 2020 ongedaan te maken.

    Over Yoo wordt steeds meer gesproken en hij heeft steeds meer invloed in de kring van Trump, meldde de nieuwsuitgever, die zich beroept op twee advocaten dicht bij Trump en een derde persoon met kennis van de situatie. Daarnaast is Trump naar verluidt rechtstreeks geïnformeerd over Yoo's juridische ideeën, waarbij zijn werk uit het verleden vaak is besproken en zijn ideeën zijn verweven in de plannen van Trump.

    Yoo heeft volgens het rapport aangegeven dat hij openstaat voor autoritarisme, hij verwelkomt "bruut geweld als beleidsinstrument" en hij heeft een "lust voor snelle wraak" op politieke rivalen.

    De professor in de rechten heeft de Republikeinen onder Trump zelfs opgeroepen om hun toevlucht te nemen tot "bananenrepublieke middelen" om wraak te nemen op iedereen die hen onderzocht. Hij heeft ook verkondigd dat de Founding Fathers tegen de impeachment van Trump zouden zijn geweest omdat het toen een verkiezingsjaar was.

    "Je moet op precies dezelfde manier vergeldingsmaatregelen tegen hen nemen totdat er sprake is van afschrikking," verklaarde Yoo op NatCon 4. "Als we geen bananenrepubliek willen worden, zullen we helaas bananenrepublieke middelen moeten gebruiken. "Als we geen bananenrepubliek willen worden, zullen we helaas bananenrepublieke middelen moeten gebruiken."

    Christopher Anders, een senior advocaat bij de American Civil Liberties Union die leiding heeft gegeven aan inspanningen tegen foltering, vertelde aan Rolling Stone dat Yoo een "lange staat van dienst van minachting voor de wet" heeft en een geschiedenis van het goedkeuren van "illegale en criminele activiteiten waaronder marteling".

    "John Yoo lijkt nu publiekelijk aan te sturen op een voortzetting van het soort wetteloze opvattingen over de wet en de opschorting van de rechtsstaat die hij erdoor heeft gedrukt tijdens de regering Bush en die grote schade hebben toegebracht aan het land en Amerikaanse soldaten in gevaar hebben gebracht", aldus Anders. "En als dat advies nu wordt opgevolgd, zou dat zeker enorme schade toebrengen aan een mogelijke toekomstige Trump-administratie."

    Een paper uit 2010 van David Cole van het Georgetown University Law Center bekritiseerde Yoo destijds en merkte op dat hij "niet in het minst in verlegenheid werd gebracht door de veroordeling van zijn collega's."

    Cole's artikel kwam nadat het Ministerie van Justitie dat jaar geheime rapporten vrijgaf waarin "Yoo's juridische werk werd gehekeld - maar stopte met hem te verwijzen voor professionele discipline" - een feit dat ertoe leidde dat Yoo in de daaropvolgende dagen een publieke overwinningsronde vierde in redactionele artikelen voor The Philadelphia Inquirer en The Wall Street Journal.
    "Het enige waar vrijwel iedereen die door de OPR werd geïnterviewd het over eens was, was dat Yoo's juridische werk aan de martelmemo's afschuwelijk was," schreef Cole.

    Dat gold ook voor Michael Mukasey, de procureur-generaal van Bush, die het een "slordige vergissing" noemde, en Jack Goldsmith, een Republikein die eerder aan het hoofd stond van het Office ofLegal Counsel, die zei dat Yoo's martelmemo "vol fouten" zat en een "eenzijdige poging was om alle hindernissen die de martelwet opleverde uit de weg te ruimen".
  7. Bas111 12 juli 2024 10:59
    quote:

    josti5 schreef op 12 juli 2024 09:52:

    [...]
    Dit schrijft Wikipedia letterlijk, met ruime bronvermelding, over Palmer:

    The Palmer Report is an American liberal[2] fake news website,[3]
    [...]

    en.wikipedia.org/wiki/Palmer_Report

    Nou, eens kijken of Wikipedia hier wordt geaccepteerd als bron, of dat het weer drie maanden schorsing oplevert...
    En nou eens kijken of Palmer Report hier wordt geaccepteerd als bron...
  8. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2024 11:22
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/preside...

    President Joe Biden is op dit moment aan het woord en hij haalt absoluut alles uit de kast. Het is een tijdige herinnering aan hoe goed Biden bezig is met het leiden van de natie en het leiden van de wereld.

    Biden is de afgelopen twee weken non-stop bezig geweest. Dit staat in schril contrast met Donald Trump, die de afgelopen twee weken slechts één keer in het openbaar is verschenen en die de ene keer dat hij opdook zwak overkwam.

    Biden vergiste zich vanavond één keer in iemands naam, waar de media waarschijnlijk bovenop zullen springen. Maar Trump spreekt tegenwoordig elke keer als hij iemands naam verkeerd uitspreekt. Het verschil tussen Biden's scherpe helderheid en Trump's verslechterende dementiesymptomen is verbluffend.
  9. Bas111 12 juli 2024 11:26
    quote:

    josti5 schreef op 12 juli 2024 11:11:

    [...]
    ------------------
    Haha, grapjas!
    Palmer wordt hier sinds jaar en dag geaccepteerd: kijk maar terug op deze draad: aantal postings is niet te tellen :-)
    Verhip, ik zie dat je gelijk hebt. Nou ja, dan weet ik dat ik de postings van gnocchi voortaan kan overslaan; scheelt weer een hoop desinformatie.
  10. forum rang 8 het zwaard 12 juli 2024 14:14
    Orban bespreekt oorlog in Oekraïne met Trump tijdens 'Vredesmissie 5.0'
    Viktor Orban, die met zijn land onlangs voor een half jaar het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie op zich heeft genomen, had donderdag een ontmoeting met Donald Trump. De Hongaarse premier en de Amerikaanse presidentskandidaat bespraken de "mogelijkheden voor vrede" in Oekraïne, laat Orban weten via X.

    Geestesgenoten Trump en Orban ontmoetten elkaar op Trumps landgoed Mar-a-Lago in Florida. Orbans woordvoerder omschreef het bezoek "als de volgende halte van zijn vredesmissie". De nationalistische Orban bracht de afgelopen twee weken verrassingsbezoeken aan Kiev Moskou en Peking, in het kader van wat hij een "vredesmissie" noemt.

    "Vredesmissie 5.0. Het was een eer om president Donald Trump vandaag te bezoeken in Mar-a-Lago. We bespraken manieren om vrede te bereiken. Het goede nieuws van de dag: hij gaat het oplossen!", schrijft Orban op X.

    Over vrede onderhandelen , met Trump zonder Oekraïne hier rechtsstreeks bij te betrekken

    Vooral zijn ontmoeting in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin, zonder overleg met de Europese instellingen, leverde Orban heel wat kritiek van ambtgenoten in de EU op. Orban zou Poetin legitimiteit hebben verleend, terwijl het Westen hem juist wil isoleren om de oorlog in Oekraïne.

    Orban reisde eerst naar Kie voordat hij Moskou bezocht, maar vertelde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky naar verluidt niet over zijn nakende ontmoeting met Poetin. Zelensky reageerde afwijzend op Orbaáns ambitie om als vredestichter op te treden. "Niet alle leiders kunnen onderhandelingen voeren. Je moet daarvoor enige macht hebben", zei Zelensky tijdens een persconferentie op de NAVO-top in Washington.

    Jake Sullivan, de nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, zei dat Oekraïne terecht bezorgd mag zijn over elke poging om een vredesakkoord te onderhandelen zonder Kiev erbij te betrekken. "Elk avontuur dat wordt ondernomen zonder de instemming of steun van Oekraïne heeft niet de steun van de Verenigde Staten", aldus Sullivan.
  11. forum rang 9 josti5 12 juli 2024 14:27
    quote:

    het zwaard schreef op 12 juli 2024 14:14:

    Orban bespreekt oorlog in Oekraïne met Trump tijdens 'Vredesmissie 5.0'
    Viktor Orban, die met zijn land onlangs voor een half jaar het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie op zich heeft genomen, had donderdag een ontmoeting met Donald Trump. De Hongaarse premier en de Amerikaanse presidentskandidaat bespraken de "mogelijkheden voor vrede" in Oekraïne, laat Orban weten via X.

    Geestesgenoten Trump en Orban ontmoetten elkaar op Trumps landgoed Mar-a-Lago in Florida. Orbans woordvoerder omschreef het bezoek "als de volgende halte van zijn vredesmissie". De nationalistische Orban bracht de afgelopen twee weken verrassingsbezoeken aan Kiev Moskou en Peking, in het kader van wat hij een "vredesmissie" noemt.

    "Vredesmissie 5.0. Het was een eer om president Donald Trump vandaag te bezoeken in Mar-a-Lago. We bespraken manieren om vrede te bereiken. Het goede nieuws van de dag: hij gaat het oplossen!", schrijft Orban op X.

    Over vrede onderhandelen , met Trump zonder Oekraïne hier rechtsstreeks bij te betrekken

    Vooral zijn ontmoeting in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin, zonder overleg met de Europese instellingen, leverde Orban heel wat kritiek van ambtgenoten in de EU op. Orban zou Poetin legitimiteit hebben verleend, terwijl het Westen hem juist wil isoleren om de oorlog in Oekraïne.

    Orban reisde eerst naar Kie voordat hij Moskou bezocht, maar vertelde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky naar verluidt niet over zijn nakende ontmoeting met Poetin. Zelensky reageerde afwijzend op Orbaáns ambitie om als vredestichter op te treden. "Niet alle leiders kunnen onderhandelingen voeren. Je moet daarvoor enige macht hebben", zei Zelensky tijdens een persconferentie op de NAVO-top in Washington.

    Jake Sullivan, de nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, zei dat Oekraïne terecht bezorgd mag zijn over elke poging om een vredesakkoord te onderhandelen zonder Kiev erbij te betrekken. "Elk avontuur dat wordt ondernomen zonder de instemming of steun van Oekraïne heeft niet de steun van de Verenigde Staten", aldus Sullivan.
    --------------
    Je doet het wéér: geen bron plaatsen.
  12. Bas111 12 juli 2024 14:55
    quote:

    het zwaard schreef op 12 juli 2024 14:14:

    Orban bespreekt oorlog in Oekraïne met Trump tijdens 'Vredesmissie 5.0'
    Viktor Orban, die met zijn land onlangs voor een half jaar het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie op zich heeft genomen, had donderdag een ontmoeting met Donald Trump. De Hongaarse premier en de Amerikaanse presidentskandidaat bespraken de "mogelijkheden voor vrede" in Oekraïne, laat Orban weten via X.

    Geestesgenoten Trump en Orban ontmoetten elkaar op Trumps landgoed Mar-a-Lago in Florida. Orbans woordvoerder omschreef het bezoek "als de volgende halte van zijn vredesmissie". De nationalistische Orban bracht de afgelopen twee weken verrassingsbezoeken aan Kiev Moskou en Peking, in het kader van wat hij een "vredesmissie" noemt.

    "Vredesmissie 5.0. Het was een eer om president Donald Trump vandaag te bezoeken in Mar-a-Lago. We bespraken manieren om vrede te bereiken. Het goede nieuws van de dag: hij gaat het oplossen!", schrijft Orban op X.

    Over vrede onderhandelen , met Trump zonder Oekraïne hier rechtsstreeks bij te betrekken

    Vooral zijn ontmoeting in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin, zonder overleg met de Europese instellingen, leverde Orban heel wat kritiek van ambtgenoten in de EU op. Orban zou Poetin legitimiteit hebben verleend, terwijl het Westen hem juist wil isoleren om de oorlog in Oekraïne.

    Orban reisde eerst naar Kie voordat hij Moskou bezocht, maar vertelde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky naar verluidt niet over zijn nakende ontmoeting met Poetin. Zelensky reageerde afwijzend op Orbaáns ambitie om als vredestichter op te treden. "Niet alle leiders kunnen onderhandelingen voeren. Je moet daarvoor enige macht hebben", zei Zelensky tijdens een persconferentie op de NAVO-top in Washington.

    Jake Sullivan, de nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, zei dat Oekraïne terecht bezorgd mag zijn over elke poging om een vredesakkoord te onderhandelen zonder Kiev erbij te betrekken. "Elk avontuur dat wordt ondernomen zonder de instemming of steun van Oekraïne heeft niet de steun van de Verenigde Staten", aldus Sullivan.
    Geen bron. Ongefundeerd bericht dus dat je zelf bij elkaar gefantaseerd hebt?
  13. forum rang 7 Fender bass 12 juli 2024 15:17
    quote:

    Bas111 schreef op 12 juli 2024 11:26:

    [...]
    Verhip, ik zie dat je gelijk hebt. Nou ja, dan weet ik dat ik de postings van gnocchi voortaan kan overslaan; scheelt weer een hoop desinformatie.
    Die lelijk vertaalde eenmans anti-Trump blogs lees ik nooit. En dan vind ik Trump een vreselijke politicus, met de echte verslaggeving is het erg genoeg.
  14. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2024 16:06

    Laat het rusten.
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 12 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/give-it...

    De hele politieke media (inclusief de New York Times, Washington Post, MSNBC, CNN, noem maar op) hebben de afgelopen week beweerd dat verschillende prominente Democraten vinden dat president Biden zich terug moet trekken. Maar diezelfde prominente Democraten blijven daar tegenin gaan. Nancy Pelosi riep de New York Times uit voor het verzinnen van een verhaal. Ted Lieu dwong de Washington Post zijn valse verhaal in te trekken.

    Nu de media niet langer het valse verhaal kunnen verkopen dat vooraanstaande Democraten willen dat Biden zich terugtrekt, zijn de media overgestapt op een nieuwe tactiek. De New York Times (verrassing, verrassing) meldt nu dat sommige van Biden's eigen adviseurs willen dat hij uit de race stapt. Geen van deze vermeende adviseurs wordt bij naam genoemd natuurlijk.

    Dit is dezelfde media die net klaar zijn met het verzinnen van nepverhalen over Democratische partijleiders die willen dat Biden zich terugtrekt, en op heterdaad betrapt zijn. Nu moeten we deze nieuwe beweringen geloven over naamloze Biden adviseurs die willen dat hij zich terugtrekt? Fool me once... laten we niet in deze onzin trappen. Het is tijd voor de media om het te laten rusten.
  15. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2024 18:13
    'Ik vind dat hij erin moet blijven': Swing state kiezers op CNN veranderen van standpunt na Biden persconferentie
    David McAfee
    11 juli 2024 10:46PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/cnn-panel-swing-stat...

    Sommige leden van een panel van Democratische en onafhankelijke kiezers op CNN veranderden hun standpunt over de vraag of president Joe Biden in de presidentiële race moet blijven na de persconferentie van de president donderdag, door te zeggen dat hij hun zorgen wegnam.

    Een panel van zeven vrouwen in Michigan werd geïnterviewd vlak na de persconferentie van Biden, die een "zeer veelzeggend" onderdeel bevatte, waarin ze zeiden dat ze de president nog steeds steunen in plaats van Trump. Twee van hen zeiden aanvankelijk dat ze niet zeker wisten of Biden in de race moest blijven, maar na de toespraak veranderden ze van mening.

    Anderson Cooper van CNN richtte de schijnwerpers op CNN nationaal correspondent Gary Tuchman, die de persconferentie van Biden bijwoonde met de groep vrouwen in de belangrijke swing state. Vijf van de zeven vrouwen zeiden dat het beter was dan ze hadden verwacht, terwijl twee zeiden dat het hetzelfde was als ze hadden verwacht.

    De twee personen die niet zeker wisten of Biden moest blijven, veranderden van mening. De ene zei dat ze "opgelucht" was, terwijl de andere zei dat hij "de logische keuze" is voor de Democraten.
  16. forum rang 6 Plein777 12 juli 2024 18:21
    quote:

    luchtschip schreef op 11 juli 2024 12:09:

    Bewijsmateriaal van omkoping van rechter van het US Hooggerechtshof

    Rechter Thomas zou zelfs een reis naar Rusland hebben gekregen plus een bezoek aan een prive paleis van Putin in St Petersburg

    >>>verzoek van senatoren Whitehouse en Wyden om een ??speciale aanklager te benoemen om onderzoek te doen naar rechter Clarence Thomas van het Hooggerechtshof

    Rechter Thomas van het Hooggerechtshof werd in Rusland verwend en vloog zelfs met een privéhelikopter naar het keizerlijk paleis Joesoepov in Sint-Petersburg.
    Thomas heeft deze informatie niet openbaar gemaakt.

    99% kans dat Poetin sinds 2003 kompromat ( belastend materiaal waardoor het mogelijk is de rechter te chanteren ) tegen Thomas heeft.

    Overzichtje van de buitensporige cadeautjes, die rechter Thomas met name van miljonair Crow heeft gekregen

    pbs.twimg.com/media/GSKBLzmaUAMm7U-?f...

    x.com/igorsushko/status/1811253355324...

    De twee senatoren vragen nu het Department of justice om een onderzoek in te stellen naar deze omkooppraktijken
    Clarence Thomas heeft gewoon hele goede vrienden die hem ook graag een leuke vakantie gunnen en voor hem betalen. Dat heeft helemaal niks met omkoping te maken.
  17. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2024 20:04

    'We moeten orde op zaken stellen': Regelmatige Morning Joe hijst rode vlag over Trump-verslaggeving
    Tom Boggioni
    12 juli 2024 6:46AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-coverage/

    In een reactie op de grotendeels succesvolle persconferentie van president Joe Biden op donderdagavond, week Mike Barnicle, vaste gast op MSNBC "Morning Joe", af van het onderwerp en bekritiseerde de pers - inclusief hemzelf - voor het overdrijven aan de "flubs" van de president, terwijl hij de meer flagrante opmerkingen van Donald Trump negeerde.

    In gesprek met medepresentator Wille Geist en "Way Too Early" presentator Jonathan Lemire, zei Barnicle dat een beetje zelfreflectie door de media-meute in Washington al een heel eind op weg zou zijn.

    "Wat ik verbazingwekkend vind, is de hoeveelheid aandacht die we in de media besteden, wij allemaal, aan de blunders," begon hij voordat hij opmerkte dat Biden vicepresident Kamala Harris wilde zeggen en de naam van Trump verving.

    "Je weet wel, vice-president Trump in plaats van vice-president Harris - dat soort dingen," vervolgde hij. "Die dingen horen al 40 jaar bij het diner met Joe Biden en we beschouwen het elke keer dat hij een flub maakt als schokkend. Het is niet schokkend."

    "Wat echt schokkend is in termen van evenwicht, en je refereerde ernaar, is Donald Trump's, niet flubs, zijn opruiende retoriek. Retoriek gericht op het verdelen van het land, op het keren van de ene groep mensen tegen de andere groep mensen, op het bedreigen van instellingen zoals de NAVO, op het bedreigen van een land als Oekraïne, dat soort dingen," voegde hij eraan toe.

    "We besteden minder aandacht aan zijn retoriek dan we doen," voordat hij een spottend "'Oh, mijn god, hij noemde haar vice-president Trump.'" toevoegde. Nee, we moeten orde op zaken stellen en dit uitbalanceren."

    Bekijk hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=F0jPK1m1AdA
73.730 Posts
Pagina: «« 1 ... 3635 3636 3637 3638 3639 ... 3687 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.