Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.138 Posts
Pagina: «« 1 ... 3632 3633 3634 3635 3636 ... 3657 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 8 juli 2024 11:50
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 8 juli 2024 11:24:

    Trump is spoorloos; zou hij in een ziekenhuis liggen....???
    Na een dag of 10 stilte, is hij weer bezig, scroll maar naar beneden.

    truthsocial.com/@realDonaldTrump

    =====================================================

    Donald Trump heeft op dit moment een manische inzinking op sociale media
    Bill Palmer | 8:35 pm EDT 7 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Terwijl de media de afgelopen tien dagen de ene absurde leugen na de andere over president Joe Biden hebben verzonnen www.palmerreport.com/analysis/house-d..., is Donald Trump zo goed als verdwenen. Hij zou op dit moment bezig moeten zijn om een momentum op te bouwen in de aanloop naar de Republikeinse Nationale Conventie over acht dagen, maar het lijkt erop dat zijn mensen hem ervan hebben overtuigd om te verdwijnen zodat niemand zich zou herinneren hoe seniel hij is.

    Maar vanavond kwam daar een groot einde aan. Trump's babysitters moeten hem eindelijk zijn telefoon hebben teruggegeven, want Trump heeft het afgelopen uur tientallen berichten geplaatst op zijn Truth Social site. Hij post en post opnieuw op een manische manier, wat suggereert dat hij de verloren tijd probeert in te halen nadat hij tien dagen niet in het middelpunt van de belangstelling heeft gestaan.

    Als Trump het zo wil spelen, dan moet dat maar. Hoe meer een seniele en onhandelbare Trump naar buiten treedt, hoe meer de focus op hem ligt en hoe minder gemotiveerd de media zullen zijn om dingen over Biden te verzinnen. Ga vooral door, Donald.
  2. forum rang 9 gnocchi. 8 juli 2024 12:12
    quote:

    luchtschip schreef op 7 juli 2024 12:08:

    [...]

    Maandag over een week is er de RNC van 15 juli tot 18 juli, waar de presidentskandidaat voor de Republikeinen genomineerd zal worden.Ook zal hij zijn running-up mate ( vice president ) moeten bekendmaken.

    We zullen het snel meebeleven of dit een walk-over van Trump wordt, of dat er ernstige tegenstand tegen zijn benoeming komt.
    Ik denk zomaar dat de angst en bedreigingen overheerst, hij zal wel met grote overmacht genomineerd worden. En vooral nu ook met de openlijke steun voor Donald van de lage en hoogste rechters van Amerika.
  3. forum rang 10 voda 8 juli 2024 15:33
    Trump werpt schaduw over top van jubilerende NAVO in Washington
    ALEXANDER BAKKER

    Aangepast: 2 uur geleden Vandaag, 06:29 in BUITENLAND

    WASHINGTON - Tientallen staatshoofden en regeringsleiders komen deze week voor de NAVO-top naar de stad waar het 75 jaar geleden allemaal begon: Washington. Voor de schermen zullen ze vooral eenheid willen uitstralen, maar achter de schermen domineren zorgen over de toekomst van het bondgenootschap. Kunnen de gierige Europeanen straks nog wel rekenen op de Amerikanen?

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/nieuws/953609309/tru...
  4. forum rang 9 gnocchi. 8 juli 2024 20:04
    'Dit is niet waar': Trump's ontkenning van betrokkenheid bij Project 2025 verscheurd
    Brad Riet
    8 juli 2024 8:23AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-project-2025-2...

    Voormalig president Donald Trump ontkende vorige week verwoed dat hij kennis had van of betrokken was bij Project 2025, het rechts-radicale plan om de administratieve staat volledig te ontmantelen en de macht van de uitvoerende macht enorm uit te breiden.

    De progressieve journalist Judd Legum heeft echter een lange takedown geschreven waarin hij uitlegt waarom Trumps ontkenning van alle kennis over Project 2025 gewoonweg niet geloofwaardig is.

    "Dit is niet waar", zegt hij onomwonden over de ontkenningen van Trump. "De mederedacteuren van Project 2025, Paul Dans en Steven Groves, bekleedden beiden hoge posities in de Trump-administratie ... De twee directeuren van Project 2025, Spencer Chretien en Troup Hemenway, zijn ook nauw verbonden met Trump. Chretien was Special Assistant van President Donald J. Trump en Associate Director of Presidential Personnel, 'helpen bij het identificeren, werven en plaatsen van honderden politieke aangestelden op alle niveaus van de overheid.'"

    Daarnaast, schrijft Legum, heeft meer dan tweederde van de auteurs van Project 2025 "gediend als leden van de Trump-administratie" en "een andere auteur van Project 2025, Stephen Moore, werd door Trump genomineerd voor de Federal Reserve, maar werd gedwongen zich terug te trekken "vanwege zijn opruiende geschriften over vrouwen in het verleden.""

    Naast dit alles laat Legum zien dat Trump in het verleden openlijk veel ideeën heeft omarmd die werden gepusht door de Heritage Foundation, de rechtse denktank die achter Project 2025 zit.

    "Voorafgaand aan de verkiezingen van 2016 creëerde de Heritage Foundation een soortgelijk project met de naam 'Mandate for Leadership'," schrijft hij. "Het 'Mandaat voor Leiderschap' bevatte '334 unieke beleidsaanbevelingen'. Een jaar na de ambtstermijn van Trump kondigde de Heritage Foundation aan dat '64 procent van de beleidsvoorschriften waren opgenomen in het budget van Trump, geïmplementeerd via regelgevende richtlijnen, of overwogen werden om actie te ondernemen in overeenstemming met de oorspronkelijke voorstellen van The Heritage Foundation.'"
  5. forum rang 9 gnocchi. 8 juli 2024 20:10
    Trump beschuldigd van het oplichten van miljoenen van zijn fans voor een nep 'verkiezingsverdedigingsfonds'
    Tom Boggioni
    8 juli 2024 8:31AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-swindling/

    Toen hij op MSNBC's "Morning Joe" verscheen om zijn nieuwste boek te promoten, beschuldigde lange tijd politiek waarnemer en auteur Joe Conason Donald Trump ervan dat hij zijn MAGA volgelingen miljoenen afhandig had gemaakt voor een project voor verkiezingsintegriteit dat nooit van de grond is gekomen.

    In een gesprek met de presentatoren over zijn nieuwe boek "The Longest Con: How Grifters, Swindlers, and Frauds Hijacked American Conservatism", dat dinsdag uitkomt, maakte Conason duidelijk dat de voormalige president tot over zijn oren in de zwendel zit.

    In gesprek met co-hosts Joe Scarborough en Mika Brzezinski legde Conason uit: "Dus het boek vertelt een soort van verhaal over hoe conservatieven op het punt zijn gekomen waar ze hun eigen kiezers uitmelken voor elke cent die ze uit hen kunnen persen onder valse voorwendselen in bijna elk geval."

    "De belichaming hiervan is natuurlijk de voormalige president, die een kwart miljard dollar reserveerde na de verkiezingen van 2020 door mensen te vertellen dat hij een officieel verkiezingsverdedigingsfonds zou opzetten," vervolgde hij. "En natuurlijk ging het geld daar niet naartoe, maar ze haalden honderden miljoenen dollars binnen in twee maanden na de verkiezingen, en het ging - het kwam terecht in een super PAC dat hij controleert en dat hij aan alles kan uitgeven, inclusief, natuurlijk, zijn juridische verdediging, niet de verkiezingsverdediging, zijn juridische verdediging, zijn persoonlijke juridische verdediging."

    "Maar dit is een syndroom, een probleem aan de rechterkant dat veel conservatieven hebben besproken," voegde hij eraan toe. "Weet je, het voorwoord van het boek is van mijn vriend George Conway, die jullie denk ik wel kennen, hij is een eerlijke conservatief. Zoals veel eerlijke conservatieven, is hij ontzet over de oneerlijkheid, het oplichten, het oplichten dat nu welig tiert in hun beweging."

    Bekijk hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=5HZi9orEE4g
  6. forum rang 10 luchtschip 8 juli 2024 23:12
    The Lincoln Project,
    een groep Republikeinen, die zich verzetten tegen de kaping door Trump van de Republikeinse Partij en het omvormde tot een Trump-partij

    The Lincoln Project heeft nu een waarschuwingsvideo geplaatst, op basis van Trump's project 2025 plan, waarin de consequenties van deze plannen breed uitgemeten worden

    ..Een video van vier minuten om de schade te laten zien die nog eens vier jaar Trump zal aanrichten.

    video 4:14 minuut Engels gesproken

    x.com/ProjectLincoln/status/181037328...
  7. forum rang 9 gnocchi. 9 juli 2024 08:30
    quote:

    luchtschip schreef op 8 juli 2024 23:12:

    The Lincoln Project,
    een groep Republikeinen, die zich verzetten tegen de kaping door Trump van de Republikeinse Partij en het omvormde tot een Trump-partij

    The Lincoln Project heeft nu een waarschuwingsvideo geplaatst, op basis van Trump's project 2025 plan, waarin de consequenties van deze plannen breed uitgemeten worden

    ..Een video van vier minuten om de schade te laten zien die nog eens vier jaar Trump zal aanrichten.

    video 4:14 minuut Engels gesproken

    x.com/ProjectLincoln/status/181037328...
    Donald Trump geeft eindelijk een interview na zich tien dagen te hebben verstopt, en allemachtig wat is hij onsamenhangend
    Bill Palmer | 10:29 pm EDT 8 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump zat tien dagen ondergedoken en kreeg daarvoor op de een of andere manier een vrijbrief van de media. Maar hij moest op een gegeven moment toch weer opduiken, vooral nu de media eindelijk beginnen te praten over zijn gestoorde Project 2025.

    Dus probeerde Trump naar de propagandashow van zijn vriend Sean Hannity te bellen, en het blijkt dat Trump zo ver heen is dat zelfs Hannity hem niet overeind kon houden:

    ===================================
    Adam Parkhomenko
    @AdamParkhomenko
    Dit is een extreem gestoorde, domme en gevaarlijke tirade die Donald Trump net gaf aan Hannity.

    x.com/AdamParkhomenko/status/18104866...

    ==================

    Trump doet dit soort interviews en de media beschuldigen Biden ervan seniel te zijn? Wanneer gaan The New York Times, MSNBC, CNN en de Washington Post beginnen over hoe Trump zo seniel is dat hij moet stoppen?
  8. forum rang 6 Opentop 9 juli 2024 11:23
    quote:

    luchtschip schreef op 8 juli 2024 23:12:

    The Lincoln Project,
    een groep Republikeinen, die zich verzetten tegen de kaping door Trump van de Republikeinse Partij en het omvormde tot een Trump-partij

    The Lincoln Project heeft nu een waarschuwingsvideo geplaatst, op basis van Trump's project 2025 plan, waarin de consequenties van deze plannen breed uitgemeten worden

    ..Een video van vier minuten om de schade te laten zien die nog eens vier jaar Trump zal aanrichten.

    video 4:14 minuut Engels gesproken

    x.com/ProjectLincoln/status/181037328...
    Probleem is dat als mensen dit zien, ze denken, hee er zijn 50000 jobs te verdelen.
    Ik denk dat ik me maar aansluit.
    We kijken naar Ukraine, maar ik denk dat de Amerikanen helemaal niets hebben met de Ukraine.
    Dus of Zelensky nu dood of levend is, zal die gasten een zorg zijn. Kort gedacht is het de mogelijke job wat
    meer trekt dan wat het effect van project 2025 is.
  9. forum rang 6 Opentop 9 juli 2024 11:36
    quote:

    Henry2345 schreef op 9 juli 2024 08:42:

    Klopt gewoon wat Trump in dat gesprek met Hannity heeft gezegd. Democraten gaan achter hun politieke tegenstanders aan en Biden is zo zwak dat WW3 inderdaad op de loer ligt.
    Ik weet niet of je dat zo mag stellen. Trump is gewoon een crimineel altijd al geweest. Ik denk persoonlijk dat Trump feitelijk niet eens een conservatief is. Veel van zijn medewerkers zijn door een rechtbank veroordeeld, dat is omdat ze strafbare feiten hebben gepleegd. Je kan wel zeggen Steve Bannon is een politiek agressief mens, daarom wordt die aangepakt. Maar feit is dat hij donaties in eigen zak stak, dat is oplichting.

    Wel vinden we het vervelender dat conservatieven misdaden begaan. Waarom? Omdat ze juist propageren dat ze voor law en order staan.

    Maar, er zijn net zoveel democraten die aangepakt worden, kijk alleen maar naar Hunter Biden.
    Op een of andere manier denk ik niet dat een zoon of dochter van Trump ooit voor de rechter zal staan als Trump president is.
    Die bitcoin man Bankman Fried wordt ook keihard aangepakt. Die kon overigens wel de hoge borg betalen.

    Ik denk dat die Menedez die goudstaven in zijn kledingkast had hangen ook aangepakt zal worden.
    De wereld bestaat niet alleen uit goede democraten en slechte conservatieven of visa versa.
  10. IEX - Forummoderator 9 juli 2024 12:32
    quote:

    Henry2345 schreef op 9 juli 2024 08:42:

    Klopt gewoon wat Trump in dat gesprek met Hannity heeft gezegd. Democraten gaan achter hun politieke tegenstanders aan en Biden is zo zwak dat WW3 inderdaad op de loer ligt.
    [Modbreak IEX: Gelieve op te passen met het plaatsen van berichten uit onbetrouwbare bronnen (in dit geval 3) op het forum.]
  11. Bas111 9 juli 2024 12:56
    quote:

    IEX - Forummoderator schreef op 9 juli 2024 12:32:

    [...]

    [Modbreak IEX: Gelieve op te passen met het plaatsen van berichten uit onbetrouwbare bronnen (in dit geval 3) op het forum.]
    Toch zegt Trump het in dat interview met Hannity toch echt zelf letterlijk: "We are heading toward World War 3 , in my opinion, with this man [Biden] " : www.youtube.com/watch?v=XwVWhLnaMrA

    Of betekent het dat we Trump niet meer mogen citeren? Of dat we het niet eens mogen zijn met Trump?
  12. Henry2345 9 juli 2024 13:00
    Sorry hoor maar wat is er in godsnaam aan de hand met het beheer van dit forum? Lukraak reacties verwijderen? Moet voortaan elke reactie van een betrouwbare bron voorzien zijn? Dan zal 99% van de reacties hier verwijderd moeten worden. Succes.

    Oh, en sinds wanneer is die Palmer report een betrouwbare bron? Je ziet hier elke dag wel 5 reacties waarin Palmer report aangehaald wordt. Dit is echt de meest onbetrouwbare bron die je kan vinden.. maar dat valt wel binnen de regels zo te zien. Te apart voor woorden.
  13. forum rang 8 Lepre Chaun 9 juli 2024 13:50
    Biden wordt steeds rancuneuzer en begint zelfs trekjes van Trump te vertonen’
    Uit alle macht probeert Joe Biden de kritiek op zijn kandidatuur voor de presidentsverkiezingen te doen verstommen.
    Hij wordt daarbij steeds rancuneuzer tegenover zijn critici, ziet correspondent Maral Noshad Sharifi.
    ‘Biden begint zelfs trekjes van Donald Trump te vertonen.’

    www.volkskrant.nl/buitenland/biden-wo...
  14. forum rang 9 josti5 9 juli 2024 14:00
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 9 juli 2024 13:50:

    Biden wordt steeds rancuneuzer en begint zelfs trekjes van Trump te vertonen’
    Uit alle macht probeert Joe Biden de kritiek op zijn kandidatuur voor de presidentsverkiezingen te doen verstommen.
    Hij wordt daarbij steeds rancuneuzer tegenover zijn critici, ziet correspondent Maral Noshad Sharifi.
    ‘Biden begint zelfs trekjes van Donald Trump te vertonen.’

    www.volkskrant.nl/buitenland/biden-wo...
    -------------
    Zooo, dát is snel :-)
    Welkom terug!
  15. forum rang 7 Fender bass 9 juli 2024 14:08
    quote:

    Henry2345 schreef op 9 juli 2024 13:00:

    Sorry hoor maar wat is er in godsnaam aan de hand met het beheer van dit forum? Lukraak reacties verwijderen? Moet voortaan elke reactie van een betrouwbare bron voorzien zijn? Dan zal 99% van de reacties hier verwijderd moeten worden. Succes.

    Oh, en sinds wanneer is die Palmer report een betrouwbare bron? Je ziet hier elke dag wel 5 reacties waarin Palmer report aangehaald wordt. Dit is echt de meest onbetrouwbare bron die je kan vinden.. maar dat valt wel binnen de regels zo te zien. Te apart voor woorden.
    Maanden aan een stuk waren het alleen deze stukjes in dit forum. Een lelijk vertaalde blog van een Trump hatende site.
    Nou ben ik ook geen fan maar dit soort stukjes raken kant noch wal.

    Ben blij dat er nu een beetje echte discussie is.

    Ik luister al jaren de Amerika Podcast van BNR net de onvolprezen Bernard Hammelburg. Die is redelijk neutraal en dan is er nog genoeg opmerkelijks over Trump te vertellen zonder dat het roddel en verzinsels worden.
    Sinds Biden sla ik wel eens een aflevering over, het is gewoon een stuk saaier ;-).
  16. forum rang 9 gnocchi. 9 juli 2024 15:39

    Seniele Donald Trump duikt eindelijk weer op
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 9 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/senile-...

    De media lijken gemakshalve te zijn vergeten dat Donald Trump tijdens negenennegentig van zijn laatste honderd publieke optredens als volledig seniel overkwam. De media lijken zich ook niet af te willen vragen waarom Trump op de een of andere manier in staat was om tijdens het debat verdacht semi-coherent over te komen. Ook heeft de media geen interesse getoond in het feit dat Trump sinds het debat is ondergedoken.

    Maar Trump kon niet voor altijd verborgen blijven en daarom houdt hij vanavond een rally. Hij houdt deze op een van zijn eigen locaties in Miami, vlakbij Mar-a-Lago, zodat hij niet echt hoeft te reizen voordat hij het podium op gaat.

    Toch hebben we bij eerdere rallies gezien dat zelfs als Trump niet hoefde te vliegen, hij nog steeds cognitief uitgeput overkwam toen hij het podium opkwam. Hij brengt zijn toespraken meestal door met praten over dat hij liever geëlektrocuteerd wordt dan opgegeten door een haai, dat hij belangrijke politieke figuren door elkaar haalt en dat hij brabbelwoorden verzint om de gaten in zijn verdwijnende woordenschat op te vullen.

    Als Trump vanavond het podium opkomt, zullen we zien of hij zijn gebruikelijke seniele zelf is, of dat hij weer zo'n verdacht coherent optreden geeft als tijdens het debat. Als de gebruikelijke seniele Trump vanavond komt opdagen, zullen we zien of dat de media eindelijk de mond snoert over de cognitieve capaciteiten van president Biden.
73.138 Posts
Pagina: «« 1 ... 3632 3633 3634 3635 3636 ... 3657 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.