Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,776   +0,011   (+1,44%) Dagrange 0,768 - 0,777 932.488   Gem. (3M) 4,3M

Pharming Q3-2024

1.110 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 56 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Natal 8 juli 2024 11:52
    quote:

    Kwiirk schreef op 8 juli 2024 10:45:

    In het NRC artikel wordt gesteld, dat met het medicijn Donidalorsen na de 2e injectie 97% geen aanvallen meer. Wel zijn nodig 6-12 injecties per jaar. Er is ook een Crispr-cas DNA knip oplossing. Deze oplossing helpt de patiënt voor goed van de ziekte af. In het najaar wordt een studie gepubliceerd over de veiligheid en effectiviteit van deze methode op de lange termijn. Cohn zelf zou kiezen voor de Cripr-cas oplossing.
    Allemaal zaken die invloed zullen hebben op de verkopen van Ruconest. Daarmee wordt het belangrijk of Pharming het tempo waarin de inkomsten van Ruconest zullen dalen kan compenseren met het verhogen van de inkomsten uit Joenja.
    Zijn de ernstigste gevallen in de trial meegenomen? Traditioneel juist de pool van patiënten voor Ruconest.
  2. Rodrio 8 juli 2024 12:16
    quote:

    €URO-Trader schreef op 7 juli 2024 11:42:

    @Rodrio, dank en goed verwoord. Wordt gewaardeerd.

    M.b,t. wat ik vrijdag als scenario schetste, emissie en 10:1 aandelensplitsing sluit dit dan ook goed aan bij uw tekst.
    Dank voor uw waardering rond mijn bericht dat ik gisteren plaatste rond de Pharming Investor Tour.

    Waar haalt u dit scenario rond een aandelensplitsing vandaan? Een splitsing van 10:1 komt neer op zo'n 7 miljard aandelen, dat lijkt me niet aan de orde. Wanneer u een samenvoeging bedoelt, ik heb Pharming niet gehoord over een splitsing of samenvoeging. Zeer benieuwd op welk scenario u hier doelt.
  3. forum rang 6 Lord Apollyon 8 juli 2024 12:29
    quote:

    lucas D schreef op 8 juli 2024 09:39:

    [...]

    G. Hendriks het is juist aan de overdaad van die kritische houding die mij heeft doen besluiten er met stevige waarheden tegen in te gaan.
    Kritisch ben ik ook, maar wat op dit forum aan de hand is heeft niets met kritisch zijn te maken.
    Alles wat Pharming schrijft word op z'n minst geminimaliseerd en in bijna alle gevallen word de bedrijfsleiding het liefst vervangen.

    De koers is voor de meerderheid meer leidraad dan de geleverde prestatie van Pharming.

    Kijken naar de wel geleverde prestatie is zelden tot nooit aan de orde.
    En ja, dan past je en jij niet alleen beter bij degene die bovenmatig kritisch zijn, zo veel meer dat je dat zelf niet eens meer ziet.
    Hoelang is het geleden dat je een positief bericht over Pharming plaatste?
    De koers geeft een weerspiegeling van de geleverde prestatie
  4. forum rang 7 Winst gevend 8 juli 2024 12:46
    .
    Pharming CEO blijft bij een omzetprognose voor dit jaar
    van tussen de 280 miljoen en 295 miljoen Dollar met nog 6 maanden te gaan.

    Dit kan alleen openbaar worden vastgehouden als je weet dat Q2 een klapper is.

    Over 22 dagen de cijfers die deze stelling zal moeten laten zien.
    Waar die extra 40 miljoen vandaan gaan komen wordt echter niet verteld.

    Richting 0.3 miljard Dollar omzet, en nog steeds Pennystock, is onwerkelijk maar waar.

    Stoppen met terug-kijken, want dat is niet meer relevant.

    Wat mij betreft mogen de 3 nieuwe PID's in trial gaan,
    en de actuele VUS informatie openbaar gedeeld worden.
  5. Blue Lagoon 8 juli 2024 13:02
    quote:

    Japaho schreef op 6 juli 2024 12:36:

    [...]

    Inderdaad een mooi verslag. Voor mij een extra reden om voorlopig niet in te stappen. Te veel onduidelijke zaken die dit bedrijf moeten laten groeien. Plus dat ik nu inzie dat het allemaal om geld gaat en niet het welzijn van mensen. Mooie verhalen van de CEO maar het moet allemaal nog. Op korte termijn geen positief nieuws voor de ( kleine particuliere) aandeelhouder.
    Mooi dat je dit aanhaalt, in Eindhoven heeft Sijmen ook verteld dat ze een patiënt nooit alleen laten. Dus als iemand tussen twee banen zit en dus geen zorgverzekering heeft dan blijft Pharming de patiënt gewoon van Ruconest voorzien. Het welzijn van de patiënt staat bij Pharming absoluut op 1 en geld verdienen is daarnaast ook belangrijk, we werken tenslotte allemaal niet voor niets.
  6. forum rang 5 Kwiirk 8 juli 2024 13:38
    quote:

    Natal schreef op 8 juli 2024 11:52:

    [...]

    Zijn de ernstigste gevallen in de trial meegenomen? Traditioneel juist de pool van patiënten voor Ruconest.
    Niet uit het artikel is te halen of de ernstige gevallen zijn mee genomen in de trial. In het artikel worden wel zware gevallen beschreven.
  7. Pjotr 8 juli 2024 13:40
    quote:

    Hoosier schreef op 8 juli 2024 13:20:

    Iemand hier in Benevolent AI? Luxemburgs bedrijf aan de euronext Amsterdam dat AI ontwikkeld tbv de pharmacy. Zelf pas vorige week op IEX vivoryon forum voorbij zien komen, niet eerder van gehoord en ingestapt. +26% nu
    Heeft 10 euro gestaan. 30% vh personeel ontslagen, kantoor in de VS gesloten dus zo'n succesnummer is dat niet tot nu toe.
  8. forum rang 7 lucas D 8 juli 2024 14:05
    quote:

    new kid on the block schreef op 8 juli 2024 10:44:

    [...]
    Beste Lucas, als er iemand op dit forum zichzelf erg serieus neemt ben jij het wel. Daarvoor hoef je alleen maar jouw posten te lezen. Je stelt jezelf echt boven andere forumleden want die begrijpen er niets van maar jij wel. Dit soort geluiden van jou zijn regelmatig terug te lezen in diverse posten van jouw hand.

    Het punt bij S. de Vries is dat juist wat hij zegt of heeft gezegd achteraf onbetrouwbaar blijkt te zijn. Hij speelt met woorden en blijft vaak vaag in zijn communicatie. Met dit laatste kun je nog wegkomen wanneer je ook levert maar dat doet Pharming nu juist niet.
    De bovengenoemde zaken zijn juist een reden waarom beleggers steeds meer afhaken en grote partijen niet instappen. Door nu beleggers of mensen welke overwegen om 'in te stappen' een worst voor te houden dat men hoopt op deze grote partijen en kandidaat-medicijnen over te nemen, is een gotspe. Pharming heeft voor het laatste veel te weinig geld. Het is in een andere post al uitgelegd, voor weinig geld ga je geen stofje over kunnen nemen wat al in vergevorderd stadium is qua ontwikkeling tot een medicijn. Dan kom je dus op 'stofjes' uit welke nog een lang traject te gaan hebben. Dat kost vervolgens veel tijd maar vooral veel geld. Medicijnen ontwikkelen kost tegenwoordig al bijna 2 miljard dollar. Stap je ergens in, in het begin van het traject, dan kost dat nog steeds substantieel veel geld.

    Overname fantasieën welke op dit forum ook zeer regelmatig voorbij komen gaan m.i. ook niet gebeuren. Waarom zou een ander bedrijf Pharming overnemen? Pharming heeft zelf al de grootste moeite om winst te draaien, waarom zou een ander bedrijf dan deze onzekerheid voor (nog meer geld) overnemen? Voor whisful thinking over wat mogelijk in de toekomst nog meer mogelijk zou zijn met dit stofje, moet Pharming echt wat meer gegevens aan kunnen leveren.

    De Europese registratie van Joenja is plotseling niet meer belangrijk voor Pharming lees ik dan. Ik heb nog nooit een farmaceutisch bedrijf dit zien schrijven of horen zeggen. Je moet jezelf afvragen waar dit vandaan komt? De Europese markt is voor elk pharmaceutisch bedrijf een interessante markt. Als dat niet zo was waarom heeft Pharming dan zoveel moeite gedaan om Joenja geregistreerd te krijgen in Europa?
    Dit laatste is iets wat mij toch wel triggert en je als belegger m.i. moet afvragen.

    Afgeven op de EMA heeft ook weinig zin. De EMA zit er niet om farmaceutische bedrijven te pesten. Het is een serieuze instantie welke gericht is op evidence-based en op veiligheid.
    Het feit dat de Europese registratie zo lang duurt is iets wat eigenlijk altijd aan een farmaceutisch bedrijf ligt. Men heeft niet voldoende zaken aangeleverd en/of is onvolledig in hetgeen men laat zien. En dat blijkt ook in deze casus te zijn met Pharming.
    Dat de FDA Joenja al heeft goedgekeurd is een geweldige mijlpaal voor Pharming geweest. Omdat de FDA relatief snel hiermee was wordt de EMA nu in de hoek gezet door veel forumbezoekers. Je kunt het echter ook omdraaien, misschien is de FDA té snel geweest en heeft de EMA vragen waar de FDA vooralsnog aan voorbij is gegaan.
    De veiligheid van een medicijn staat voorop. Niet de beurskoers van een bedrijf en/of wat dit betekent voor de beleggers hierin.

    De Investor dagen wordt op dit forum qua waarde wisselend benaderd. Zelf denk ik dat wanneer je dit écht belangrijk vind je dit doet op de momenten dat je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken. En dan kijk je qua planning naar data waarop geen grote events zijn zoals nu met de EK voetbal.
    En los van het bovenstaande, wat verwacht je nu precies van een dergelijke avond? Men kan niets vertellen wat koersgevoelige informatie is. Dan blijf je toch wat in algemeenheden vervallen.

    Voordat ik middels dit schrijven ingedeeld wordt in het kamp van 'Pharming-bashers', ik heb zelf aandelen Pharming. Toen de koers tegen de Europese registratie aanzat dacht ik dat dit het moment was om aandelen Pharming te kopen. Dat bleek dus een misrekening. Ik heb mij vervolgens verbaasd over alle communicatie welke vanuit Pharming heeft plaatsgevonden. De professionaliteit scoort bij mij niet hoog en er wordt te veel gespeeld met woorden. Dat laatste vind ik nooit een goed teken.
    Dat ik dan vervolgens met mijn vragen in 7 pogingen niemand kan bereiken binnen Pharming helpt daarbij ook niet.

    Gaat het ooit goedkomen met Pharming?
    Ik heb ook niet de wijsheid in pacht dus die vraag kan ik niet beantwoorden. Maar de vraag of je snel rijk kan worden met dit aandeel is ondertussen wel beantwoord denk ik. Voor veel mensen is meer de vraag, hoe kan ik mijn verlies nog beperken.
    Een voorbeeld. Voda is nog niet zo lang geleden met een deel van zijn aandelen op 1,03 euro uitgestapt. Dat is bijna 30 cent geleden. Toen kreeg hij reacties dat dit niet slim was want de uptake zou eraan gaan komen. Nu achteraf heeft hij zijn verlies hiermee wel fors beperkt. Dus het is een verstandige beslissing geweest.
    Dat de koers daalt zou komen door mensen op dit forum die dit aandeel zouden bashen. Ik vraag mij wel eens af wanneer ik dergelijke teksten lees, zouden mensen dat echt menen? Alsof paar mensen op dit forum de koers naar beneden zouden kunnen praten. Kijk eens naar het bijna astronomisch aantal aandelen wat uitgezet is. Hoeveel van de aandeelhouders met grote pakketten in hun bezit zouden dit forum lezen?
    Van de andere kant, mensen die voortdurend posten dat ze weer aandelen hebben bijgekocht neem ik ook met een korreltje zout. Sommige mensen zouden ondertussen bijna grootaandeelhouder zijn kijkend naar de frequentie van dit soort posten. Je ziet op elk forum mensen steeds posten dat ze voortdurend bijkopen. Ik denk dat je daar je gezonde twijfels bij mag hebben.

    Ik gun iedereen zijn succes met zijn of haar Pharming aandelen. Dat gun ik overigens iedereen op de beurs. Maar blijf wel nadenken en probeer ook eens wat aan te nemen van mensen die goed onderbouwd posten op dit forum want die zijn er echt wel. En zet deze mensen niet meteen in de hoek van 'negatievelingen'. Daarmee zorg je ervoor dat de splinter in je oog kan uitgroeien tot een grote balk.
    Behalve vandaag kom ik zelden meer op het forum.

    En ja ik neem mezelf serieus, en ik stel me niet boven andere forumleden, maar benadruk wel heel duidelijk dat er weinig kennis over Pharming is.
    Dat is wat anders dan de kwartaalcijfers ontleden en negatief schrijven benoemen.

    En ik zet die mensen niet neer als (raar woord) negatievelingen, ik schrijf op dat ze alleen maar negatief (de meeste forumleden) schrijven over Pharming en dat mag iedereen die het aan gaat lezen.
    Je moet het wel willen zien en in plaats van er in meegaan benoem ik het.

    Zaken van een kant belichten kan dan wel onderbouwd zijn, maar het is te vaak altijd één of een minimale gedeelte van het verhaal.
    Doorgaans de negatieve.
    De andere kant laten ze niet horen.

    Dat duidelijk verwoorden kan niet zonder er wat stevig in te gaan. In feite niet wat ik wil, maar anders sneeuwt het onder.

    Het van alleen van de positieve kant zien is ook niet wat ik doe, ik schrijf in berichten wat Pharming verwacht, niet wat ik verwacht.

    Positief zijn word bijna als ondeugdelijk beschouwd, negatief als normaal.

    Als mensen eenmaal in de roes van negatief denken zitten en zich daarin gesteund voelen door anderen, word het lastig om ook de juist alom vertegenwoordigende positieve kant te zien.

    En die kant probeer ik onder de aandacht te brengen.
  9. forum rang 5 Kwiirk 8 juli 2024 14:39
    quote:

    lucas D schreef op 8 juli 2024 14:05:

    [...]

    Positief zijn word bijna als ondeugdelijk beschouwd, negatief als normaal.

    Als mensen eenmaal in de roes van negatief denken zitten en zich daarin gesteund voelen door anderen, word het lastig om ook de juist alom vertegenwoordigende positieve kant te zien.

    En die kant probeer ik onder de aandacht te brengen.
    Als een poster, hier of op X, uitsluitend positief of negatief schrijft kan dat meestal overgeslagen worden. Het draait om beide kanten kunnen zien. Een richting kiezen is overwegen, de nuance zoeken. De realiteit is zelden zwart/wit. De posters die uitkomen op het grijze midden zijn het waard om te lezen.
  10. forum rang 6 Japaho 8 juli 2024 14:55
    quote:

    Drieklezoor schreef op 8 juli 2024 11:40:

    Een goed verhaal , daarom is Pharming een speelbal voor sommige, heb ze voor 1,37 gekocht , en dat mijn eigenschuld .
    Trooste je met de gedachte dat er velen zijn met jou die er zwaar in zitten. Ik ken er een paar die ingestapt zijn rond de € 1,50......
  11. Raymond 8 juli 2024 15:04
    quote:

    Winst gevend schreef op 8 juli 2024 13:59:

    .
    nog 330 duizend stuks aandelen te koop t/m 80 cent.
    verwaarloos aantal te koop tussen 81 cent t/m 1 Euro.

    3% short op 18 miljoen stuks.

    Niet mogelijk om te coveren!

    SQUEEZE ???????
    Sorry maar dit is onzin. Pak het boekje erbij van de laatste afgelopen jaar en je zou dit elke dag kunnen schrijven over die periode. En ik garandeer je dat er morgen ook meer dan 300k stuks verkocht zullen worden en dat we dan niet aan de 80 cent zitten. Dat is simpelweg niet hoe het werkt dus hou aub op met deze onzin-posts.
  12. forum rang 5 rabbit in your headlights 8 juli 2024 15:35
    quote:

    lucas D schreef op 8 juli 2024 09:39:

    [...]

    G. Hendriks het is juist aan de overdaad van die kritische houding die mij heeft doen besluiten er met stevige waarheden tegen in te gaan.
    Kritisch ben ik ook, maar wat op dit forum aan de hand is heeft niets met kritisch zijn te maken.
    Alles wat Pharming schrijft word op z'n minst geminimaliseerd en in bijna alle gevallen word de bedrijfsleiding het liefst vervangen.

    De koers is voor de meerderheid meer leidraad dan de geleverde prestatie van Pharming.

    Kijken naar de wel geleverde prestatie is zelden tot nooit aan de orde.
    En ja, dan past je en jij niet alleen beter bij degene die bovenmatig kritisch zijn, zo veel meer dat je dat zelf niet eens meer ziet.
    Hoelang is het geleden dat je een positief bericht over Pharming plaatste?
    Pharming is niet meer hetzelfde bedrijf van een paar jaar terug. Pharming is niet geworden wat iedereen hoopte te worden .Langdurige onderzoek trajecten, kostbaren investeringen die niet altijd resulteren in goedkeuringen. Het wilde een reus worden maar het werd een klein duimpje anno 2024. Als alles positief had uitgepakt de afgelopen jaren stonden we nu misschien wel op 3 of 4 euro of zelfs hoger. Jammer het is niet geworden waar we op hoopten, het is nu eenmaal inherent in deze tak van sport. Het heeft geen zin om maar achterom te blijven kijken word je alleen maar chagrijnig van , had ik maar verkocht toen ze op….. stonden.
    Er staat een nieuw bedrijf in fase 1 met twee goedgekeurde medicijnen . Waarde € 75 cent , niet meer en niet minder. Als er meer indicaties bijkomen voor Joenja en draaien verlies in winst om aankomend jaar dan komt de fantasie ook wel weer terug in dit aandeel. Beleggen op de beurs heeft altijd zijn risico's , bij de één meer dan bij de ander. Wil je garanties hebben sluit dan één of andere verzekering af :)
    Met frisse tegenzin opnieuw beginnen.
  13. forum rang 7 Beur 8 juli 2024 16:12
    quote:

    rabbit in your headlights schreef op 8 juli 2024 15:35:

    [...]

    Pharming is niet meer hetzelfde bedrijf van een paar jaar terug. Pharming is niet geworden wat iedereen hoopte te worden .Langdurige onderzoek trajecten, kostbaren investeringen die niet altijd resulteren in goedkeuringen. Het wilde een reus worden maar het werd een klein duimpje anno 2024. Als alles positief had uitgepakt de afgelopen jaren stonden we nu misschien wel op 3 of 4 euro of zelfs hoger. Jammer het is niet geworden waar we op hoopten, het is nu eenmaal inherent in deze tak van sport. Het heeft geen zin om maar achterom te blijven kijken word je alleen maar chagrijnig van , had ik maar verkocht toen ze op….. stonden.
    Er staat een nieuw bedrijf in fase 1 met twee goedgekeurde medicijnen . Waarde € 75 cent , niet meer en niet minder. Als er meer indicaties bijkomen voor Joenja en draaien verlies in winst om aankomend jaar dan komt de fantasie ook wel weer terug in dit aandeel. Beleggen op de beurs heeft altijd zijn risico's , bij de één meer dan bij de ander. Wil je garanties hebben sluit dan één of andere verzekering af :)
    Met frisse tegenzin opnieuw beginnen.
    Dat is de goede instelling.
    Vergeet niet dat bijvoorbeeld de hier geregeld aangehaalde PID's pas in een stadium van proof of concept verkeren. Met andere woorden: het is nog niet eens zeker of hier wel klinisch onderzoek mee gestart gaat worden.
    Pakweg de eerste 2 à 3 jaar rest heel waarschijnlijk niet veel anders dan wachten op mooie omzetten en dito winsten voortvloeiend uit de koker van met name Joenja. En op berichten over hopelijk goede resultaten uit het klinisch onderzoek voor een 2e indicatie , onderzoek dat binnenkort zou moeten starten..
1.110 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 56 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.