Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

Laatste koers (eur) Verschil Volume
3,634   0,000   (0,00%) Dagrange 3,592 - 3,638 522.665   Gem. (3M) 1M

BAM juli 2024

1.507 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 76 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 OnoMatopee 4 juli 2024 18:56
    Amsterdam - Het zogenaamde IJ-viaduct onder Amsterdam Centraal heeft zijn beste tijd gehad. De oude stalen constructie is hoognodig aan onderhoud toe, blijkt uit onderzoek van BAM. Gelukkig kan dit worden meegenomen in de grootschalige vernieuwing van het station. Anders voldoet hij straks niet meer.”

    www.spoorpro.nl/spoorbouw/2024/07/04/...
  2. forum rang 6 OnoMatopee 5 juli 2024 06:40
    BAM opnieuw samenwerkingspartner in vervolg bouwstroom Stedelijk Gebied Eindhoven

    Eindhoven, 4 juli 2024 – BAM Wonen is geselecteerd als bouwpartner voor de realisatie van gestapelde woningen in WoonST 2.0, een samenwerking tussen dertien woningcorporaties in de Metropoolregio Eindhoven en negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven. Deze bouwstroom is een vervolg op het succesvolle WoonST 1.0 programma waarbij BAM Wonen eveneens bouwpartner was voor de appartementen.
    Artist impression
    Voortzetting van de samenwerking in WoonST 2.0

    Tijdens een bijeenkomst met de partners vond gisteren de lancering van WoonST 2.0 plaats. Een unieke samenwerking tussen gemeenten, corporaties en bouwbedrijven met als doel gestandaardiseerde sociale huurwoningen te realiseren met lagere bouwkosten en een sneller bouwproces. Na de succesvolle samenwerking WoonST 1.0, waarbij uiteindelijk meer dan 1000 woningen gerealiseerd worden, zetten de woningcorporaties en gemeenten de samenwerking voort. De woningcorporaties hebben, onder begeleiding van adviesbureau Brink Groep, twee aanbestedingen georganiseerd: een voor eengezinswoningen en een voor gestapelde woningen. Na een openbare selectiefase zijn Hurks en BAM Wonen geselecteerd als de bouwpartners voor WoonST 2.0. De geselecteerde bouwbedrijven presenteerden tijdens de lancering van WoonST 2.0 hun plannen en visies.
    Hernieuwde ambities en doelstellingen

    De ambitie van WoonST 2.0 is om 750 eengezinswoningen en 1.750 gestapelde woningen te realiseren in de periode tot ongeveer 2030. BAM Wonen zal verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de gestapelde woningen. Betaalbaarheid en snelheid blijven de hoofddoelstellingen, met de toevoeging om een gereduceerde milieu-impact te creëren. Het programma introduceert meer woningdifferentiatie en verschijningsmogelijkheden, waardoor er ook meer variatie in bouwstijlen mogelijk is. Daarnaast zijn de nieuwste inzichten op het gebied van duurzaamheid benut.

    Jeffry Savelkoul, commercieel directeur Zuid bij BAM Wonen: ‘We zijn trots dat we wederom geselecteerd zijn voor WoonST. Om aan de gewenste versnelling te kunnen voldoen bundelen we de vraag, passen we conceptuele appartementen toe en denken we in bouwstromen. WoonST 2.0 gaat verder op de met WoonST 1.0 ingeslagen weg én doet er nog een behoorlijke stap bovenop. Meer woningen, meer types, meer variatie en vooral meer duurzaamheid. Met deze hernieuwde samenwerking en uitvoering van projecten geven we invulling aan de BAM-strategie ‘Building a sustainable tomorrow’. Ook maken we de belofte van BAM Wonen waar; een duurzaam (t)huis voor iedereen!’

    Partners

    De meewerkende woningcorporaties in WoonST zijn Bergopwaarts, Compaen, Goed Wonen, Helpt Elkander, Trudo, Thuis, Volksbelang, Wocom, Woningbelang, Woningstichting de Zaligheden, Woonbedrijf, Wooninc en Woonpartners.

    Het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) bestaat uit de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. Zij werken samen op de vier thema’s: Wonen, Economie, Voorzieningen & Evenementen en Ruimte. Meer informatie over het SGE is te vinden op www.stedelijkgebiedeindhoven.nl.

    Nadere informatie: BAM Wonen, afdeling Communicatie, (030) 659 89 44 of communicatie.wonen@bam.com.
1.507 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 76 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.