Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

Laatste koers (eur) Verschil Volume
19,510   +0,020   (+0,10%) Dagrange 19,380 - 19,550 8.437   Gem. (3M) 151,7K

Flowtraders 2024

3.647 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 183 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 ASK 3 juli 2024 14:05
    @putdeksel en @Rowi62

    www.flowtraders.com/strategic-capital/

    Voordat CEO Mike Kuehnel het gesprek aanging met Jort Kelder die zichzelf belangrijker vindt dan dat er een zinvolle discussie op gang kwam met Mike Kuehnel direct fase to fase. Nee je kon vooraf je vraag neerleggen bij Jort Kelder.
    Mijn vraag was omdat Flow Traders via hun investerings vehikel Flow Traders Strategic Capital investeert in innovatieve bedrijfjes of dan de winst uit die investeringen ten goede zou komen aan de aandeelhouders van Flow Traders.
    Jort Kelder heeft deze vraag nooit aan Mike Kuehnel gesteld.
    Zowel mijn jongste zoon als ikzelf hebben wel uit het betoog van Mike Kuehnel kunnen destilleren dat de investeringen in die bedrijfjes winst op moet leveren en dat het extra kapitaal dat daarmee gegenereerd wordt ingezet gaat worden voor extra trading.
    Als voorbeeld noemde hij de deelname in AllUnity die een Stablecoin op basis van de euro binnen 6 tot 12 maanden in de markt wil zetten.
    Ik had ook graag gevraagd of de winst in de ONDO token voor extra trading aangewend is
    Die Jort Kelder blokkeerde mij iedere keer.
    Gelukkig hield CEO Mike Kuehnel wel een helder betoog waaruit ik deze strategie om aan meer kapitaal te komen met mijn jongste zoon samen heb kunnen destilleren.
    Jort Kelder snapt helaas totaal niets van Flow Traders
    Maar vindt zichzelf belangrijker dan beleggers.
    De ene vraag die ik tot ongenoegen van Jort Kelder wel heb kunnen stellen was of Flow Traders AI gaat gebruiken om de trading nog efficiënter te maken.
    Flow Traders gaat daar geen OpenAI is Open Source voor gebruiken maar heeft daar eigen software voor waar de concurrenten niet van kunnen profiteren.
    Mijn conclusie is dat Mike Kuehnel niet gek is maar goed is ingevoerd in fintech.
  2. forum rang 8 beleggertje2020 3 juli 2024 15:43
    quote:

    Money Never Sleeps schreef op 3 juli 2024 14:42:

    Wat verwachten we van de halfjaarcijfers op 25 Juli?
    Minimaal ietwat boven de analistenverwachtingen , echter kan ook heel aanzienlijk hoger uitvallen. Blijf niet voor niks zitten en het plan om zeer stevig terug te kopen als FLOW voor de Q2-cijfers zonder reden weer aardig terug is gedoken met bijv weinig handel.
  3. forum rang 8 beleggertje2020 3 juli 2024 15:52
    quote:

    ischav2 schreef op 3 juli 2024 15:08:

    www.bnr.nl/nieuws/economie/10551752/f...
    Als de Amerikanen niet luisteren en nog meer geld lenen , dan riekt dit m.i automatisch naar nog meer inflatie plus renteverhogingen plus flinke stijgingen van de olieprijzen. Nou reken maar dat beurzen daar op z'n zachts gezegd echt niet vrolijk van gaan worden .
  4. putdeksel 3 juli 2024 16:02
    quote:

    ASK schreef op 3 juli 2024 14:05:

    @putdeksel en @Rowi62

    Jort Kelder heeft deze vraag nooit aan Mike Kuehnel gesteld.
    Zowel mijn jongste zoon als ikzelf hebben wel uit het betoog van Mike Kuehnel kunnen destilleren dat de investeringen in die bedrijfjes winst op moet leveren en dat het extra kapitaal dat daarmee gegenereerd wordt ingezet gaat worden voor extra trading.
    Ah ok, maar ik denk dat je VC investeringen anders moet bekijken. Het zijn early-stage investments waar mogelijk eerst nog een keer geld in moet voor ze winst gaan maken en als ze eenmaal winst maken, wordt die niet uitgekeerd als ze in de eerste groeifase zitten. Dus er komt pas geld terug bij een overname / IPO (na 3-7 jaar). De meeste investeringen zitten elders in de value chain met een strategische angle (een platform = meer handel, stablecoin = market making).

    Wat betreft die chatgpt / openai toepassingen, let wel dat de doorbraak die twee jaar geleden toegankelijk is geworden, louter large language models betreft. Dat is handig om sneller te programmeren en geschreven nieuws te verwerken maar is niet de heilige graal. Quantitatieve handelsbedrijven gebruikten uiteraard al vele jaren kunstmatige intelligentie en machine learning om patronen te herkennen in handelsdata. Als je nu nog moe(s)t beginnen, met LLM (! notabene), heb je blijkens de slag gemist.

    Ik ben wel benieuwd in welke branche jij hebt geprogrammeerd en welk type applicaties.
  5. forum rang 8 beleggertje2020 3 juli 2024 16:40
    quote:

    Gewoonomdathetkan schreef op 3 juli 2024 15:57:

    Behalve wat bankenzorgen begin vorig lijkt alles een non-issue tegenwoordig. Het geld klotst bij de meeste bedrijven tegen de plinten aan.Een serene rust heerst er op de beurzen. Doembeelden?? Waarom ben jij zo negatief B2020?
    Het gebeurd inderdaad , maar wat nu gebeurd met de beurzen is iets wat eigenlijk gewoon niet kan. We weten natuurlijk niet wanneer straks veruit de meeste beleggers weer heel vet de deksel op hun neus krijgt. Dit blijft zo echt niet doorgaan is met een beetje pech zelfs dit jaar al vet afgelopen ! Een Buble bartst pas altijd als veruit de meeste mensen in euforie zijn op de beurzen en daar ook veelal gekocht hebben op veel en veels te hoge koersen ! Als de tijd er rijp voor is doe ik denk ik ook BESI vet shorten met hun echt veels te hoge KW-verhouding nu al ! Voordat ik dat doe moet BESI denk ik eerst nog naar de ca 180 a 200 euro !
  6. forum rang 8 beleggertje2020 3 juli 2024 17:29
    Volgens mij zijn Centrale banken teveel bezig met gesubsidieerd klimaatbeleid en laten ze de inflatie en rentes en loonstijgingen onverantwoord hoog oplopen. Nou als dat gebeurd door een slappe ECB/FED dan worden m.i de rapen wel zo gaar op de beurzen als nog nooit is voorgekomen !
  7. forum rang 8 beleggertje2020 3 juli 2024 18:42
    Een nasdaq-index die binnen 5 jaar verdubbeld , terwijl ze 5 jaar terug al behoorlijk hoog stonden doen mijn wenkbrauwen fronzen hoor ! Daarom denk ik ook al dat het op een gegeven moment wel heel vet is afgelopen en dat het dan pijlsnel naar beneden gaat knallen. De goede tijden voor FLOW zijn m.i weldegelijk in aantocht ! Hoop stiekum dat FLOW door teveel beursenthousiasme stiekum nog effe terugzakt nog voor de Q2-cijfers naar ca 17,50 of zo voor bijkoop van zo'n 16K stuks terwijl SBM stijgt of nu ca gelijk blijft. Zit nu duidelijk in de afwachtende modus !
  8. forum rang 4 ASK 3 juli 2024 19:36
    @putdeksel
    Bedankt voor je uitleg van de early- stage investments.
    Daarom had ik graag Mike Kuehnel de vraag willen stellen hoe hij snel aan extra kapitaal denkt te komen en niet na jaren.

    Met programmeren ben ik ooit met de machine taal SERA begonnen.
    Daarna geprogrammeerd in COBOL financiële programma's, FORTRAN wiskundige programma's en Pascal voor kleurrijke fractals.
    Daarna ben ik mij gaan specialiseren in operating systems. Shell programming specialist in Solaris van Sun Microsystems, AIX van IBM, HP-UX van Hewlett Packard, bash van Red Hat Linux o.a. Linux hardening.
3.647 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 183 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.