Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.145 Posts
Pagina: «« 1 ... 3630 3631 3632 3633 3634 ... 3658 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 2 juli 2024 19:56
    quote:

    Fender bass schreef op 2 juli 2024 18:14:

    Giuliani geschrapt als advocaat.

    Giuliani disbarred in New York, court rules
    juli 02, 2024 06:01p.m. CEST
    Former United States President Donald Trump's ex-attorney and former New York City Mayor Rudolph Giuliani was disbarred in the Empire State on Tuesday after a court ruling found he made several false statements about the 2020 election between Biden and Trump.

    The court in New York City disbarred Giuliani from practicing law and ordered his name stricken from the roll of attorneys in the state of New York. His law license was already suspended for repeatedly challenging Trump's 2020 election loss.

    Giuliani was instrumental in helping Trump publicly challenge the result of the 2020 election, claiming that the Democratic Party organized widespread voter fraud in favor of the incumbent President Joe Biden. The latest court ruling is another blow to the former New York mayor and one-time presidential hopeful. His spokesperson did not yet comment on the ruling.

    KEYWORDS:
    GIULIANI | TRUMP | US ELECTIONS 2020

    Baha Breaking News (BBN) / MY

    www.breakingthenews.net/news/details/...
    Zitten er nu nog eerlijke mensen in de vriendenkring van Donald. Of ze worden aangeklaagd of ze zitten in de bak.
  2. forum rang 9 gnocchi. 2 juli 2024 20:02

    Biden ligt voor op Trump in nog een post-debat peiling
    Bill Palmer | 10:43 am EDT 2 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/biden-p...

    Na het eerste debat vertelde de (hele) media- en pundit-klasse ons dat president Joe Biden ten dode was opgeschreven. De grote nieuwszenders gingen zelfs zo ver dat ze riepen dat hij moest stoppen of dat de partij in gesprek was om hem te vervangen. Maar als je even afstand nam van de hysterie en erover nadacht, realiseerde je je dat een koelbloedige Biden en een ongewoon overtuigende Trump tijdens het debat vrijwel hetzelfde overkwamen, wat betekende dat het niet veel mensen van gedachten zou doen veranderen.

    En ja hoor, de peilingen na het debat laten maar weinig verandering zien in de race om 2024. De media hebben zich snel vergrepen aan de handvol peilingen die een kleine winst voor Trump lieten zien. Maar er zijn ook meerdere peilingen geweest die een kleine winst voor Biden lieten zien. In de laatste TIPP-peiling die vandaag is gepubliceerd, staat Biden nu zelfs twee punten voor. Voorafgaand aan het debat stonden Biden en Trump gelijk.

    Met andere woorden, tot zover alle mediahype over Biden die in de problemen zou zitten. De media slaagden erin om een mooie kijkcijferpiek te krijgen door dat onzinnige verhaal te hypen, maar nu maken de cijfers duidelijk dat het inderdaad onzin was. Ondertussen, terug in de echte wereld, is Trump nu negen dagen verwijderd van zijn hoorzitting over zijn veroordeling, wat het volgende zou moeten zijn dat de naald zou kunnen verplaatsen in de verkiezingen.
  3. forum rang 9 gnocchi. 3 juli 2024 18:17
    Palmer Rapport
    Dus nu negeren de media grote nieuwe Trump-schandalen volledig in hun haast om shit over Biden te verzinnen.
    Bill Palmer | 11:22 am EDT 3 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/so-now-...

    Vandaag publiceerde de New York Times een verhaal waarin wordt beweerd dat president Biden privé heeft toegegeven dat zijn herverkiezingskandidaat voor 2024 gedoemd is te mislukken als hij het Amerikaanse volk niet binnen een paar dagen op andere gedachten kan brengen. Na de publicatie onthulde de Biden-campagne niet alleen dat het verhaal niet klopt, maar ook dat de NY Times hen slechts zeven minuten de tijd gaf om op het verhaal te reageren voordat het werd gepubliceerd. Met andere woorden, de Times wilde er zeker van zijn dat ze dit valse verhaal snel konden publiceren zonder de ontkenning van de Biden-campagne erbij te hoeven vermelden.

    Dit komt nadat Jake Tapper - ja, dezelfde Jake Tapper die zo opzettelijk onbekwaam was in het modereren van het debat dat hij erdoor ontslagen zou zijn bij Wendy's - gisteren gedwongen werd om een aantal tweets te verwijderen waarin ten onrechte werd gesuggereerd dat Democratische gouverneurs erop uit waren om Biden uit de race te halen.

    Dus nu zijn we op een punt waar de media gewoon onzin over Biden verzint in een wanhopige poging om van "Biden in de problemen" een doorlopend kijkcijfervriendelijk verhaal te maken. De kick is dat Biden gisteren steeg in drie nieuwe peilingen (en daalde in één andere peiling). Het wordt steeds duidelijker dat het debat geen echte invloed had op de verkiezingen en dat de race nog steeds vrijwel gelijk is, zoals het al die tijd is geweest. Toch creëren de media een fictief alternatief universum waarin Biden zo hopeloos ver achter ligt dat hij weet dat hij gedoemd is en de rest van zijn partij hem door de achterdeur probeert te duwen. Nogmaals, deze race staat gelijk.

    Het probleem is echter dat dit slechts de helft van het probleem is. In hun haast om deze week dingen over Biden te verzinnen, negeren de media moedwillig meerdere nieuwe Trump-schandalen. Er zijn net nieuwe documenten van Jeffrey Epstein vrijgegeven en de naam van Trump staat overal op de documenten. Het is geen rokend pistool, maar het is zorgwekkend genoeg dat de media vragen zouden moeten stellen over waarom een huidige presidentskandidaat zo'n diepe relatie had met een molesteerder. Er is ook een nieuw schandaal waarbij Trump en een nieuw Saoedi-Arabisch hotel betrokken zijn. Zouden de media geen vragen moeten stellen over waarom een man die opnieuw president wil worden, en die de vorige keer dat hij president was zulke goedkope militaire contracten gaf aan Saoedi-Arabië, plotseling een grote nieuwe vastgoeddeal met hen heeft?

    En toch gebeurt het gewoon niet. Deze nieuwe Trump-schandalen zouden in de ogen van de media net zo goed niet kunnen bestaan. Het is zelfs lastig voor eerlijke makelaars om te proberen deze nieuwe Trump-schandalen te verslaan, omdat we het te druk hebben met feitelijk terugvechten tegen de valse verhalen die de media maar blijven verzinnen over Biden.

    Dit heeft weer helemaal het gevoel van 2016, toen de hele media (MSNBC was net zo schuldig als Fox) de hele verkiezing doorbrachten met het hypen van een nep e-mailschandaal van Hillary Clinton, terwijl ze veel van de meest verontrustende schandalen en rode vlaggen van Trump bagatelliseerden of negeerden. Natuurlijk deden de media dat omdat ze er zeker van waren dat Hillary hoe dan ook zou winnen en dat hun oneerlijkheid geen kwaad zou doen. En Hillary zou hebben gewonnen als Comey niet op het laatste moment die brief had geschreven.

    Dus houd in gedachten dat zelfs met de media stevig tegen ons gestapeld, we niet gedoemd zijn. Helemaal niet. Maar we moeten de media wel behandelen alsof het een oneerlijke tegenstander is die voortdurend moet worden ontkracht. Dit is een race tussen drie partijen. Niet tussen Biden, Trump en RFK Jr (die zichzelf de laatste tijd stilletjes aan het vernietigen is), maar tussen Biden, Trump en de media.
  4. forum rang 9 gnocchi. 3 juli 2024 20:16
    'Slim': Expert prijst rechter voor het stilletjes om zeep helpen van Trumps kans om in beroep te gaan voor de verkiezingen
    Kathleen Culliton
    3 juli 2024 9:13AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-hush-money-sen...

    De rechter in het strafproces tegen Donald Trump over zwijggeld heeft het land laten zien dat hij schaakt en niet damt toen hij deze week de hoorzitting over de veroordeling van de voormalige president uitstelde.

    De beslissing van de New Yorkse rechter Juan Merchan om de veroordeling van Trump te verschuiven van 11 juli naar 18 september laat zien dat hij de voormalige president en zijn juridische team een stap voor is, betoogde voormalig federaal aanklager en MSNBC-analist Andrew Weissmann dinsdag.

    "Merchan die de veroordeling verplaatst naar half september is slim," vertelde Weissmann aan zijn volgers op X.

    De beslissing is een reactie op Trumps poging om de zaak te verwerpen - waarin hij schuldig werd bevonden aan het vervalsen van bedrijfsgegevens om betalingen van zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016 te verbergen - na een controversiële uitspraak van het Hooggerechtshof over presidentiële immuniteit.

    De meerderheid oordeelde dat presidenten immuniteit genieten bij het uitvoeren van bepaalde officiële handelingen, maar liet het aan de lagere federale rechtbanken over om te beslissen in de federale strafzaken van Trump, in een uitspraak die het dissent als catastrofaal voor de Amerikaanse democratie omschreef.

    De advocaten van Trump voerden deze week aan dat de uitspraak het bewijs verbiedt - in het bijzonder de openbare verklaringen en tweets van de voormalige president - die werden gepresenteerd tijdens zijn wekenlange rechtszaak in de strafrechtbank van Manhattan.

    Het kantoor van de officier van justitie in Manhattan vocht de eis van Trump om de veroordeling uit te stellen niet aan en Merchan verschoof de datum naar na de Republikeinse Nationale Conventie in Milwaukee, waar Trump naar verwachting de nominatie van zijn partij voor het presidentschap in de wacht zal slepen.

    Terwijl de MAGA-aanhangers van Trump het uitstel vierden, betoogde Weissmann dat ze een overwinningsdans dansten voordat ze de strijd hadden gewonnen.

    "[Het uitstel] geeft Trump en DA en de rechtbank de tijd om de kwesties toe te lichten, maar Merchan zal uiteindelijk de zwakke claims van Trump verwerpen," stelt Weissmann.

    Belangrijker nog, de timing voorkomt dat Trump een beroep doet op machtige juridische bondgenoten voordat hij de kans heeft om het Witte Huis terug te winnen, concludeert de voormalige federale prosector.

    "De nieuwe veroordelingsdatum medio september maakt het ZEER moeilijk voor Trump om dan nog voor de verkiezingen in beroep te gaan bij het [Hooggerechtshof]," schreef Weissmann. "Omdat hij eerst in beroep zal moeten gaan bij de NY staatsrechtbanken."
  5. forum rang 8 Succes 3 juli 2024 20:40
    Maar één Democraat zou Trump volledig in de pan hakken bij verkiezingen, volgens nieuwe poll

    ... De poll werd de afgelopen twee dagen afgenomen bij meer dan duizend Amerikanen. Er werd naar uitgekeken, na de rampzalige prestatie van president Joe Biden (81) tijdens zijn eerste debat met Trump (78) vorige week.

    Opmerkelijk: Biden en Trump blijken allebei 40 procent van de stemmen te halen. Daarmee scoort Biden beter dan in de vorige poll van Reuters en Ipsos, die werd uitgevoerd op 11 en 12 juni en toonde dat Biden 39 procent van de stemmen zou halen en Trump 41 procent. Tegelijk denkt één op de drie Democraten wel dat Biden beter uit de race om het presidentschap zou stappen.

    ... Er is maar één Democraat die beter zou doen en Trump helemaal uit het water zou blazen, en dat is voormalig first lady Michelle Obama ...

    www.hln.be/buitenland/maar-een-democr...

  6. forum rang 9 gnocchi. 4 juli 2024 13:44

    Dit is waarom Trump 'zo stil' is geweest over de gezondheid van Biden: analist
    Maya Boddie, Alternet
    3 juli 2024 6:53PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-quiet-on-biden...

    Voormalig Hillary Clinton adviseur Philippe Reines en CNN senior politiek analist Gloria Borger bespraken woensdag de gezondheid - niet van president Joe Biden, zoals veel analisten de afgelopen week hebben gedaan - maar van ex-president Donald Trump.

    Sinds zijn slechte optreden in het debat vorige week, hebben Biden en zijn campagne te maken gehad met een aantal oproepen aan de president om zijn campagne te beëindigen, maar vreemd genoeg hebben Trump en zijn campagne zich stil gehouden over de kwestie - Borger wees erop.

    Raines suggereerde dat dit zou kunnen komen doordat de gezondheid van Trump achteruit gaat.

    "Transparantie is ongelooflijk belangrijk, maar transparantie moet op beide accounts zijn," zei de voormalige Clinton-medewerker. "Het moet gelijkmatig zijn. We weten niets opmerkelijks over de gezondheid van Donald Trump. We moeten meer weten. Hij moet transparanter zijn. Transparanter zijn is niet letterlijk een doktersbriefje vervalsen in 2015 - het jaar voordat Hillary instortte, kwam de wereld naar beneden over wat er met haar was gebeurd. We zeiden heel snel 'longontsteking'. Niemand geloofde ons. Donald Trump ging zonder goede reden naar het Walter Reed ziekenhuis, legde het denk ik een jaar lang niet uit en deed toen uit het niets alsof het een colonoscopie was. Ik weet niet hoe het met jou zit. Ik heb een colonoscopie gehad. Je wordt niet zomaar wakker en besluit dat ik er vandaag een ga krijgen zonder verdoving. [Toen hij Covid had - de hele tijd - loog hij."

    Reines vervolgde: "Als dit gaat over fitheid, mentaal of gezondheid, dat we dezelfde normen moeten toepassen op beiden - wat het ook is, we moeten het toepassen op beiden. Omdat ze allebei 80 zijn en weet je wat? Als dit een keuze was tussen wie ouder is, wie een betere gezondheid heeft, zou ik op Joe Biden stemmen, omdat hij in betere fysieke gezondheid verkeert, en Donald Trump zegt dezelfde gekke dingen. Hij vloekt met zijn woorden. Hij voert al jaren oorlog tegen de Engelse taal en vergelijk het met de jaren voordat hij verkozen werd. Het is duidelijk dat iedereen die dat ziet zijn leven ernstig heeft verslechterd."

    "Donald Trump viel elke dag in slaap tijdens zijn proces," voegde de Democratische adviseur eraan toe. "Als ik terecht zou staan voor 34 verschillende misdrijven, criminele handelingen, dan denk ik niet dat ik in slaap zou vallen, hoe weinig slaap ik de nacht ervoor ook had gehad. En het feit dat er alleen een artistieke weergave in die kamer was en geen video, betekent niet dat het niet even belangrijk is. En nogmaals, dit wil niet zeggen dat wat president Biden doormaakt niet iets is waar we in geïnteresseerd zouden moeten zijn. Je hoopt natuurlijk dat het goed met hem gaat. Maar het verschil tussen de pasjes die Donald Trump kreeg toen hij het opnam tegen Hillary, toen hij in functie was, en nu, nu hij het opneemt tegen Joe Biden, is verschrikkelijk. En ik garandeer je, net als alle andere dingen die Donald Trump doet, dat het over twee of drie jaar zal zijn: 'Oh, we hadden harder moeten optreden tegen zijn gezondheid.'"

    Borger merkte vervolgens op: "Wat ik interessant vind, is dat Donald Trump zo stil is geweest over dit alles. Je hebt hem nog niet horen zeggen: 'Oh, nou, hij moet een lichamelijk onderzoek ondergaan,' omdat hij weet dat de reactie zal zijn: 'Nou, jij ook.'"

    De CNN-analist benadrukte: "Het is ongewoon, zou ik zeggen, de stilte die hierover uit het Trump-kamp komt. Het is duidelijk dat de Democraten problemen hebben, dus ze willen niet midden in een gevecht in de Democratische partij komen, maar er zijn ook andere redenen en ik denk dat deze gezondheidsreden er iets mee te maken heeft."

    Bekijk de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=qq6jM_BSbQ8
  7. forum rang 9 gnocchi. 4 juli 2024 14:02

    Palmer Rapport
    Over "nepnieuws" gesproken
    Bocha Blue | 6:00 pm EDT 3 juli 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/talk-ab...

    Nepnieuws is een pijnlijke kiespijn die alleen kan worden genezen door de rotte tand die alle pijn veroorzaakt eruit te trekken.

    Als je ooit kiespijn hebt gehad, vrienden, dan weet je hoe pijnlijk die kan zijn. Als je ooit nepnieuws hebt gezien - en ik weet zeker dat je dat hebt gezien - dan weet je hoe verschrikkelijk pijnlijk het kan zijn.

    Ik zeg: negeer het. Verander het kanaal. Verwijder van de mensen die je volgt op Twitter de nepnieuws-pundits.

    Ik denk wel dat het de moeite waard is om het je te laten zien, om nepnieuws in al zijn kwaadaardige glorie te demonstreren. Dus laten we beginnen.

    Van Politico:

    "Democraten beginnen Biden's optreden aan te vallen."

    Nee, dat doen ze niet. Ze staan achter hem, zoals je misschien hebt gehoord:

    Obama, Pelosi, Jeffries, senator Warnock en vele anderen hebben gezegd dat ze achter Biden staan.

    Laten we eens kijken naar wat er in dit nepartikel staat.

    "Rep. Jim Clyburn, een belangrijke bondgenoot van de president, vertelde Andrea Mitchell van MSNBC dat hij vicepresident Kamala Harris zou steunen als Biden een stap opzij zou doen."

    FOUT!

    Helemaal fout!

    Clyburn zei - en ik zag het in real time - dat hij achter BIDEN staat. Hij zei dat hij Harris graag zou steunen, maar dat dat waarschijnlijk in de TOEKOMST zou zijn.

    Zie je hoe ze de feiten kunnen verdraaien?

    Kijk zelf maar.

    "Nancy Pelosi zei dat het volkomen legitiem is om Biden's debatprestaties in twijfel te trekken."

    NANCY PELOSI heeft keer op keer gezegd dat ze achter president Biden staat.

    De media hebben het antwoord één, twee, drie en honderden keren gehoord. Ze stellen keer op keer dezelfde vragen, ongetwijfeld hopend op nog meer vuile was om hun falende kijkcijfers op te krikken.

    Ik neem niet eens de moeite om naar dit absurde artikel te linken. Maar begrijp dat nepnieuws slechts dat is - en dat ook dit voorbij zal gaan.

    Zodra de media, als de vleeseters die ze zijn, een nieuwe maaltijd vinden om aan te vreten, zullen ze dit laten gaan en zich richten op de glanzende nieuwe maaltijd.

    We zagen dit toen de media trots en boosaardig het optreden van senator John Fetterman in het debat, nadat hij een beroerte had gehad, tegen hem gebruikte en hem in een soort menselijke boksbal veranderde terwijl ze ademloos speculeerden over wanneer hij uit de race zou stappen.

    Dat deed hij niet. Hij lachte de media de hele weg naar de Senaat uit toen hij Dr. Oz in een aardverschuiving versloeg.

    Overigens staat ook senator Fetterman achter Biden.

    Helaas is de media gevallen (veel, veel, veel verder dan Icarus ooit zou kunnen.
  8. forum rang 6 Opentop 4 juli 2024 14:02
    quote:

    luchtschip schreef op 3 juli 2024 21:49:

    Dit... zou iedereen de stuipen op het lijf moeten jagen.

    >>Trumps Project 2025-leider :

    “We zitten in het proces van de tweede Amerikaanse Revolutie, die zonder bloedvergieten zal blijven als links dat toestaat”

    video 0:06 minuut

    x.com/BidenHQ/status/1808319662737756654
    Een maand geleden plaatste ik het betoog van Oliver.https://x.com/BlueATLGeorgia/status/1802904289783767542

    Dit was voor mij de eye opener.
    Ik kende project 2025 niet echt. Vooral het benoemen van mensen op basis van hun loyaliteit aan de partij, doet de rillingen over je rug lopen.
    Mensen zoeken altijd naar hun eigen voordeel. Dus als je bij de Dems geen kans maakt, kies je voor de GOP.
    Die GOP levert zich uit aan Trump, waardoor je ook ineens in een Trump kamp zit. Daar je vooruit wilt, promoot je Trump, in de hoop dat je daar later voor beloond wordt. Het probleem zit dus niet naar voren, ingeval Trump gekozen wordt, het probleem is er nu al, door die mensen die gokken dat hij het wordt.
    Gewoon normaal redelijk denkende mensen , raken nu al helemaal in de war, doen hele rare uitspraken enkel en alleen omdat die loyaliteit zo belangrijk wordt.

    Over de immuniteit, ook totaal niet belangrijk hoe dat gezien wordt. Trump zal iedere zaak voor een beslissing voorleggen aan het SC. Dat zorgt ervoor dat hij de tijd aan zijn kant heeft.
    Voorbeeld zie je nu al, die omkoopzaak bijv, daar wordt nu gezegd, die zaak moet over want er zijn tweets gebruikt door Trump gemaakt, en daar is over geoordeeld. Dat mag niet. Trump was president en heeft volledige immuniteit. Dan krijg je dat de ene kant zal zeggen, we hebben hem ook niet gezegd dat die niet mag tweeten, we mogen toch wel op de inhoud ingaan? Nou dat gaat maanden duren, in dit geval is het voordeel dat die al schuldig bevonden is, maar toch.
  9. forum rang 10 luchtschip 5 juli 2024 00:47
    quote:

    Opentop schreef op 4 juli 2024 14:02:

    [...]

    Een maand geleden plaatste ik het betoog van Oliver.https://x.com/BlueATLGeorgia/status/1802904289783767542

    Dit was voor mij de eye opener.
    Ik kende project 2025 niet echt. Vooral het benoemen van mensen op basis van hun loyaliteit aan de partij, doet de rillingen over je rug lopen.
    Mensen zoeken altijd naar hun eigen voordeel. Dus als je bij de Dems geen kans maakt, kies je voor de GOP.
    Die GOP levert zich uit aan Trump, waardoor je ook ineens in een Trump kamp zit. Daar je vooruit wilt, promoot je Trump, in de hoop dat je daar later voor beloond wordt. Het probleem zit dus niet naar voren, ingeval Trump gekozen wordt, het probleem is er nu al, door die mensen die gokken dat hij het wordt.
    Gewoon normaal redelijk denkende mensen , raken nu al helemaal in de war, doen hele rare uitspraken enkel en alleen omdat die loyaliteit zo belangrijk wordt.

    Over de immuniteit, ook totaal niet belangrijk hoe dat gezien wordt. Trump zal iedere zaak voor een beslissing voorleggen aan het SC. Dat zorgt ervoor dat hij de tijd aan zijn kant heeft.
    Voorbeeld zie je nu al, die omkoopzaak bijv, daar wordt nu gezegd, die zaak moet over want er zijn tweets gebruikt door Trump gemaakt, en daar is over geoordeeld. Dat mag niet. Trump was president en heeft volledige immuniteit. Dan krijg je dat de ene kant zal zeggen, we hebben hem ook niet gezegd dat die niet mag tweeten, we mogen toch wel op de inhoud ingaan? Nou dat gaat maanden duren, in dit geval is het voordeel dat die al schuldig bevonden is, maar toch.
    quote

    Dit was voor mij de eye opener.
    Ik kende project 2025 niet echt. Vooral het benoemen van mensen op basis van hun loyaliteit aan de partij, doet de rillingen over je rug lopen.

    unquote

    Project 2025 is een aaneenlopende reeks van actiepunten die je de rillingen over je rug doet lopen :

    >>Trump belooft militaire tribunalen voor zijn vijanden, detentiekampen voor 12 miljoen mensen ( asielzoekers nu in de US ) die hij dieren noemt , kaping van het. systeem van de rijksambtenaren, het opblazen van de NAVO en het omarmen van Poetin, als dictator op de eerste dag, het ontslaan van generaals om volgzame mensen te vinden die daarna zijn bevelen zullen uitvoeren, hij beroept zich op het neerslaan van demonstranten.

    >>> Dat kan het land niet overleven. En bijna dit alles wordt genegeerd of gebagatelliseerd door de belangrijkste media in de US.

    Het is bijna verraderlijk.

    x.com/NormOrnstein/status/18089834299...
  10. forum rang 8 GakGak 5 juli 2024 08:52
    Eerst was het trump die maar bleef beweren dat het land ten onder zou gaan bij een
    herverkiezing van Biden (gebeurde de afgelopen 4 jaar ook niet maar waarom zou je je storen
    aan iets als feiten ?).
    Nu blijkt uit bovenstaande bijdrage van ls dat (wan)hopende Bidenfans zich ook al gaan
    bedienen van preventief heilloos doemdenken
    .
    www.youtube.com/watch?v=0GlkhgGhyWA
  11. forum rang 9 gnocchi. 5 juli 2024 08:58
    quote:

    luchtschip schreef op 5 juli 2024 00:47:

    [...]

    quote

    Dit was voor mij de eye opener.
    Ik kende project 2025 niet echt. Vooral het benoemen van mensen op basis van hun loyaliteit aan de partij, doet de rillingen over je rug lopen.

    unquote

    Project 2025 is een aaneenlopende reeks van actiepunten die je de rillingen over je rug doet lopen :

    >>Trump belooft militaire tribunalen voor zijn vijanden, detentiekampen voor 12 miljoen mensen ( asielzoekers nu in de US ) die hij dieren noemt , kaping van het. systeem van de rijksambtenaren, het opblazen van de NAVO en het omarmen van Poetin, als dictator op de eerste dag, het ontslaan van generaals om volgzame mensen te vinden die daarna zijn bevelen zullen uitvoeren, hij beroept zich op het neerslaan van demonstranten.

    >>> Dat kan het land niet overleven. En bijna dit alles wordt genegeerd of gebagatelliseerd door de belangrijkste media in de US.

    Het is bijna verraderlijk.

    x.com/NormOrnstein/status/18089834299...
    Gaat het om de kijk cijfers, of zijn ze bang dat als Donald opnieuw gekozen wordt dat de kranten magnaten gestraft worden.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 5 juli 2024 09:38
    quote:

    gnocchi. schreef op 5 juli 2024 08:58:

    [...]
    Gaat het om de kijk cijfers, of zijn ze bang dat als Donald opnieuw gekozen wordt dat de kranten magnaten gestraft worden.
    Trump heeft slechts een doel voor ogen en dat is wraak nemen op iedereen die hem ooit dwars heeft gezeten.
  13. forum rang 9 gnocchi. 5 juli 2024 19:59

    Rapport Palmer
    Lelijke nieuwe cijfers voor Trump
    Bocha Blue| 12:01 pm EDT 5 juli 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/ugly-ne...

    De media is blij met elke peiling waar ze hun vieze vingertjes bij kunnen krijgen. Natuurlijk hebben we er alles over gehoord (behalve de peilingen die goed zijn voor Biden). Maar nu is er een nieuwe peiling. Deze heeft niets te maken met onze president. Het heeft te maken met Donald Trump, en mensen zouden er aandacht aan moeten besteden.

    In een nieuwe peiling van CNN zegt een schokkende 77% van de respondenten dat Donald Trump de verkiezingsuitslag niet zal accepteren als hij niet wint. Erger nog, slechts 28% zegt dat hij de uitslag WEL zal accepteren. Ah, die 28 procent. Je weet dat dat het MAGA-aspect van de peiling is. Maga denkt dat hun cultusleider niets fout kan doen.

    Maar wat zegt dat over de meerderheid van de kiezers? Het zegt ons dat ze Donald Trump niet mogen. Om deze peiling als iets anders te interpreteren, zou je moeten aannemen dat de meerderheid van deze respondenten niet wil dat Trump de resultaten accepteert. Dat is gewoon pappen en nathouden. De meeste Amerikanen geloven in een vreedzame overdracht van de macht. En dat vertelden ze CNN luid en duidelijk.

    Natuurlijk heeft CNN, CNN zijnde, het nauwelijks over deze opiniepeiling. In plaats daarvan praten ze nog steeds koortsachtig over de verkoudheid van president Biden. Om even van het onderwerp af te dwalen - ik heb gezien hoeveel van jullie boos zijn op CNN. Wat dat betreft heb ik goed nieuws. Volgens Puck gaat CNN massaal ontslagen. Hun kijkcijfers zijn nog verder gedaald en hoewel hun kijkcijfers de avond van het debat oké waren, waren ze niet zo goed als ze hadden moeten zijn.

    Eind januari verloor CNN zoveel kijkers dat het achterliep op History Channel. Misschien zouden de kijkcijfers kunnen stijgen als ze eerlijke en goede journalisten hadden. In plaats daarvan zijn de kijkcijfers naar de kloten.

    En deze opiniepeiling? Als deze juist is, vertelt hij ons dat het Amerikaanse volk de onzin van Trump heeft begrepen. Dit is een significant aantal. Dat is bijna 80% van de kiezers die denken dat Trump zal weigeren zich gewonnen te geven. Het zou mooi zijn als de media hun mond open zouden doen en dit aan de mensen zouden vertellen.
  14. forum rang 9 gnocchi. 5 juli 2024 20:02

    Palmer-rapport
    Hooggerechtshof van Wisconsin gaf president Biden en de Democraten zojuist een belangrijke impuls voor 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/wiscons...

    Een van de belangrijkste momenten in de presidentsverkiezingen van 2024 vond plaats in 2023, toen we allemaal samenkwamen en rechter Janet Protasiewicz verkozen kregen voor het Hooggerechtshof van Wisconsin. Hierdoor kantelde de meerderheid en werd de weg vrijgemaakt voor het hof om legitieme uitspraken te gaan doen over stemmen.

    En warempel, vandaag heeft het Hooggerechtshof van Wisconsin een 4-3 beslissing genomen die het gebruik van stembussen weer toestaat. Dit is de juiste stap en het maakt het voor iedereen in de staat makkelijker om te stemmen. Het is alleen maar eerlijk. Het is een overwinning voor het volk. Maar omdat gerichte kiezersonderdrukking een belangrijk onderdeel is van de bedriegstrategie van de Republikeinen, is deze uitspraak ook een grote opsteker voor president Biden en de vooruitzichten van de Democraten in Wisconsin in november.

    Dus als de presidentsverkiezingen van 2024 gaan over Wisconsin, of als de senaatsmeerderheid van 2024 gaat over de senaatsrace in Wisconsin, kunnen we allemaal terugkijken op de verkiezing van rechter Janet Protasiewicz als het keerpunt in die uitkomst. Laten we even stilstaan bij hoe hard we vorig jaar hebben gewerkt om haar gekozen te krijgen - en nu zien we de positieve gevolgen. Laten we de komende vier maanden dezelfde inspanning leveren om Biden herkozen te krijgen.
  15. forum rang 10 luchtschip 5 juli 2024 21:53
    quote:

    GakGak schreef op 5 juli 2024 08:52:

    Eerst was het trump die maar bleef beweren dat het land ten onder zou gaan bij een
    herverkiezing van Biden (gebeurde de afgelopen 4 jaar ook niet maar waarom zou je je storen
    aan iets als feiten ?).
    Nu blijkt uit bovenstaande bijdrage van ls dat (wan)hopende Bidenfans zich ook al gaan
    bedienen van preventief heilloos doemdenken
    .
    www.youtube.com/watch?v=0GlkhgGhyWA
    En ons forumlid GakGak heeft zich in het theater gemengd in de rol die de Hofnar speelde in de Middeleeuwen.

    De Hofnar bracht op een humoristische wijze de wrede beslissingen van de Koning over aan het publiek met licht sarcastische humor om het voor de onderdanen nog enigzins accepteerbaar te maken.

    Je speelt jouw rol goed in het huidig Trump theater .

    >>>Donald Trump schiet echter abrupt in totale onnozelheid over de dictatoriale plannen van de Heritage Foundation en zijn aanhangers, die Trump na verkiezing per direct zal invoeren.

    Let wel : ook indien Trump niet gekozen is, zijn er plannen om al dan niet geweldloos Trump aan de macht te krijgen.

    >>>>>>>Donald Trump :

    "Ik weet niets van "Project 2025". Ik heb geen idee wie hier achter zitten. Ik ben het niet eens met sommige dingen, die zij zeggen en sommige dingen , die zij zeggen zijn absoluut belachelijk en verschrikkelijk.

    Met alles wat zij doen, wens ik hen geluk, maar ik heb er niets mee van doen.

    pbs.twimg.com/media/GRu_YEyWgAARpkN?f...

    >>>Alayna Treene, Politiek verslaggeefster CNN :

    Trump distantieert zich van Project 2025 – gerund door de Heritage Foundation – dat een uiterst conservatieve routekaart uitstippelt waarvan ze willen dat Trump deze overneemt als hij de verkiezingen wint

    Veel mensen die betrokken zijn bij Project 2025 staan dicht bij de wereld van Trump en hebben in zijn vorige administratie gediend

    >>>Te laat, verliezer, te laat. Het is nu van jou.<<<<<

    x.com/natsechobbyist/status/180925298...
  16. forum rang 10 luchtschip 5 juli 2024 22:12
    quote:

    luchtschip schreef op 5 juli 2024 21:53:

    [...]

    En ons forumlid GakGak heeft zich in het theater gemengd in de rol die de Hofnar speelde in de Middeleeuwen.

    De Hofnar bracht op een humoristische wijze de wrede beslissingen van de Koning over aan het publiek met licht sarcastische humor om het voor de onderdanen nog enigzins accepteerbaar te maken.

    Je speelt jouw rol goed in het huidig Trump theater .

    >>>Donald Trump schiet echter abrupt in totale onnozelheid over de dictatoriale plannen van de Heritage Foundation en zijn aanhangers, die Trump na verkiezing per direct zal invoeren.

    Let wel : ook indien Trump niet gekozen is, zijn er plannen om al dan niet geweldloos Trump aan de macht te krijgen.

    >>>>>>>Donald Trump :

    "Ik weet niets van "Project 2025". Ik heb geen idee wie hier achter zitten. Ik ben het niet eens met sommige dingen, die zij zeggen en sommige dingen , die zij zeggen zijn absoluut belachelijk en verschrikkelijk.

    Met alles wat zij doen, wens ik hen geluk, maar ik heb er niets mee van doen.

    pbs.twimg.com/media/GRu_YEyWgAARpkN?f...

    >>>Alayna Treene, Politiek verslaggeefster CNN :

    Trump distantieert zich van Project 2025 – gerund door de Heritage Foundation – dat een uiterst conservatieve routekaart uitstippelt waarvan ze willen dat Trump deze overneemt als hij de verkiezingen wint

    Veel mensen die betrokken zijn bij Project 2025 staan dicht bij de wereld van Trump en hebben in zijn vorige administratie gediend

    >>>Te laat, verliezer, te laat. Het is nu van jou.<<<<<

    x.com/natsechobbyist/status/180925298...
    quote

    Trump's verklaring op twitter :

    >>>>>>>Donald Trump :

    "Ik weet niets van "Project 2025". Ik heb geen idee wie hier achter zitten. Ik ben het niet eens met sommige dingen, die zij zeggen en sommige dingen , die zij zeggen zijn absoluut belachelijk en verschrikkelijk.

    Met alles wat zij doen, wens ik hen geluk, maar ik heb er niets mee van doen."

    pbs.twimg.com/media/GRu_YEyWgAARpkN?f...

    unquote

    >>>>Realiseer je eens hoe belachelijk dit klinkt :

    Trump zegt dat hij het volledig oneens is, sommige standpunten absoluut belachelijk en verschrikkelijk vindt,

    ....en dit alles over standpunten waarvan hij zegt niets van af te weten

    ....Voor zulke beweringen heb je geen leugendetector nodig---het druipt er vanaf
73.145 Posts
Pagina: «« 1 ... 3630 3631 3632 3633 3634 ... 3658 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.