Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Aandeel Arrowhead Pharmaceuticals OTC:ARWR.Q, US04280A1007

Vertraagde koers (usd) Verschil Volume
21,180   +0,340   (+1,63%) Dagrange 20,620 - 21,250 1.038.349   Gem. (3M) 1M

GRTS (mRNA) Gritstone bio inc.

341 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Piddy 17 juni 2024 10:49
    Niet geverifieerde info :
    (de koers explosie was er alvast niet ;-) )

    JMP Securities-analist Roy Buchanan herhaalde vandaag een koopadvies voor Gritstone Oncology ( GRTS – Research Report ) en stelde een koersdoel vast van $ 5,00.

    Roy Buchanan heeft zijn Buy-rating gegeven vanwege een combinatie van factoren rond de veelbelovende betrokkenheid van Gritstone Oncology bij de ontwikkeling van innovatieve COVID-19-vaccins. Het optimisme komt voort uit een recente aankondiging door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) dat het bedrijven met nieuwe vaccinplatforms financiert, wat erop wijst dat Gritstone binnenkort financiële steun kan krijgen voor zijn Fase 2b-studie. Buchanans analyse omvat het potentieel voor overheidssteun, waardoor Gritstone zijn zelfversterkende mRNA-vaccintechnologie verder zou kunnen ontwikkelen, een factor die aanzienlijk bijdraagt ??aan zijn koersdoel van $ 5 voor de aandelen van het bedrijf.
    Bovendien wordt het vertrouwen van Buchanan versterkt door de inzet van Gritstone om te voldoen aan de FDA-vereisten voor licentieverlening door materiaal te produceren dat voldoet aan de Good Manufacturing Practice (GMP). De vertraging bij de start van de Fase 2b-proef van Gritstone om naleving van de GMP-regels te garanderen, duidt op een strategische afstemming op de verwachtingen van de toezichthouders, waardoor de kans op succesvolle proefresultaten wordt vergroot. Bovendien ondersteunt de bredere investering door de HHS in Project NextGen-vaccininitiatieven verder het uitgangspunt dat de innovatieve aanpak van Gritstone aansluit bij federale doelstellingen om vaccins te ontwikkelen met uitgebreide bescherming en gemakkelijke toediening, waardoor Gritstone wordt gepositioneerd als een sterke kandidaat voor voortdurende financiering en succesvolle ontwikkeling.
  2. forum rang 5 Piddy 28 juni 2024 18:15
    quote:

    nb schreef op 27 juni 2024 20:25:

    Ik hoop voor je dat het nog eens ten goede keert
    Slechts 1 kans op twee ;-)

    Ik begrijp best dat het nu bijzonder gewaagd is.
    Tussentijds geen nieuws voor eind augustus / september 24
    Nog drie maand tijd om boven $ 1 te geraken ivm Nasdaq.
    GRTS kan dan nog wel uitstel of truuk uithalen.

    Zonet terug 20.000 stukjes toegevoegd aan $0,68

    Totaal 450K in behoorlijk verlieslatende portefeuille.

    De 500 K kan enkel bij deze of lagere bodems.
  3. forum rang 5 Piddy 29 juni 2024 14:41
    Die discussie hoef ik niet direct te voeren.
    Te ingewikkeld ,te eigenzinnig ;-)
    Ik weet als geen ander dat ik ofwel op $0 ,ofwel op veel zal eindigen.
    Vandaag (op LT) zal het er op of eronder zijn.
    De beurs is toch maar 15 % waar ik mee bezig ben.
    Laat dat mijn huidige geluk zijn en dat zal ik nooit wijzigen.

    Met de gezondheid gaat het nu laatste week veel beter.
    Al had ik de pech bij thuiskomst om nog een voedselvergiftiging op te lopen.
    Gezinsleden er vanaf na 1 dag. Ik heb er drie weken extra mee gesukkeld gezien de weerstand in bepaald deel van mijn lichaam al geheel naar de knoppen was.
    Gelukkig eet ik nu alle vormen van natuurlijke probiotica's
    Enkel de weegschaal lacht me nu terug toe.
    11 kg lichter, vergelijkbaar met mijn beleggers portefeuille dus ;-)

    GRTS : Vrijdagavond was er aderlating door herbalancering.
    -12%
    Als ik daar maandag nog snel kan op inspelen is de 500K aandelen GRTS echt een feit.
  4. forum rang 5 Piddy 1 juli 2024 12:29
    Gritstone bio, Inc. (NASDAQ:GRTS) – worstelt om solvabiliteit te behouden te midden van klinische tegenslagen en macro-economische tegenwind
    gepubliceerd op

    30 JUNI 2024
    Overzicht

    Gritstone bio, Inc. is een biotechnologisch bedrijf in de klinische fase dat zich richt op de ontwikkeling van nieuwe vaccin-gebaseerde immunotherapieën voor de behandeling van kanker en infectieziekten. De pijplijn van het bedrijf omvat verschillende productkandidaten in verschillende stadia van ontwikkeling, waaronder GRANITE, een geïndividualiseerd neoantigeen-gebaseerd vaccin voor solide tumoren, SLATE, een "kant-en-klaar" neoantigeen-gebaseerd vaccin, en CORAL, een COVID-19-vaccinprogramma van de volgende generatie. De financiële positie van Gritstone is echter steeds wankeler geworden, aangezien het bedrijf worstelt met klinische tegenslagen, stijgende kosten en een uitdagende macro-economische omgeving.

    Zakelijk Overzicht

    Gritstone werd in 2015 opgericht met als doel zijn innovatieve vaccinplatforms in te zetten om het immuunsysteem te trainen in het aanvallen van kritieke ziektedoelen. De belangrijkste oncologieprogramma's van het bedrijf, GRANITE en SLATE, maken gebruik van een heterologe prime-boost-benadering om een ??robuuste neoantigeen-specifieke CD8+ T-celrespons te induceren bij patiënten met solide tumoren. Ondertussen heeft het CORAL-programma tot doel een COVID-19-vaccin van de volgende generatie te ontwikkelen dat een brede en duurzame bescherming kan bieden.

    Ondanks de belofte van Gritstone's technologie, heeft het bedrijf te maken gehad met aanzienlijke tegenslagen in zijn klinische ontwikkelingsinspanningen. In december 2023 legde de FDA een klinische stop op de voorgestelde Fase 2b CORAL-studie van het bedrijf, waarbij CMC en klinische tekortkomingen werden aangehaald. Deze vertraging heeft de toegang van Gritstone tot maximaal $ 423 miljoen aan financiering van de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) in gevaar gebracht, wat afhankelijk was van de succesvolle start van de CORAL-studie.

    Financiële toestand en liquiditeit

    De financiële positie van Gritstone is de afgelopen kwartalen steeds precair geworden. Op 31 maart 2024 beschikte het bedrijf over $46,3 miljoen aan contanten, kasequivalenten en verhandelbare effecten, vergeleken met $79,3 miljoen eind 2023. Het nettoverlies van het bedrijf over het eerste kwartaal van 2024 liep op tot $40,4 miljoen, vergeleken met $34,0 miljoen. miljoen in de periode vorig jaar, gedreven door hogere onderzoeks- en ontwikkelingskosten en eenmalige ontslagkosten in verband met een personeelsinkrimping met 40%.

    De cash burn rate van het bedrijf blijft hoog, met een totaalbedrag van $ 33,6 miljoen aan kasgeld dat in Q1 2024 werd gebruikt voor operationele activiteiten. Gritstone heeft verklaard dat zijn bestaande kasmiddelen, zelfs na het overwegen van de $ 32,5 miljoen aan bruto-opbrengsten van de openbare aanbieding in april 2024, alleen voldoende zullen zijn om zijn activiteiten te financieren tot het vierde kwartaal van 2024. Dit roept aanzienlijke twijfels op over het vermogen van het bedrijf om als een going concern te blijven bestaan.

    De liquiditeitspositie van Gritstone wordt verder onder druk gezet door de leningsovereenkomst met Hercules Capital en Silicon Valley Bank. Het bedrijf is onderworpen aan een minimale liquiditeitsvereiste op grond van de leningsovereenkomst, die het naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 zal schenden. Het niet nakomen van dit convenant zou kunnen resulteren in een versnelling van de schuldverplichtingen van het bedrijf en het vermogen van het bedrijf om zijn activiteiten voort te zetten verder in gevaar brengen. gaande zorg.

    Risico's en uitdagingen

    Gritstone wordt geconfronteerd met verschillende aanzienlijke risico's en uitdagingen die de levensvatbaarheid op de lange termijn bedreigen:

    Klinische ontwikkelingsrisico's : De pijplijn van vaccinkandidaten van het bedrijf, waaronder GRANITE, SLATE en CORAL, bevinden zich allemaal in de vroege tot middenfase van de klinische ontwikkeling. Mislukkingen of vertragingen in deze programma's kunnen de vooruitzichten van Gritstone ernstig beïnvloeden.
    Regelgevingshindernissen : Het besluit van de FDA om de CORAL fase 2b-studie stop te zetten benadrukt de regelgevende risico's waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd. Het verkrijgen van wettelijke goedkeuringen voor zijn productkandidaten is van cruciaal belang voor het succes van Gritstone, en verdere tegenslagen kunnen verwoestend zijn.

    Liquiditeits- en financieringsbeperkingen : De beperkte cashflow van Gritstone en het potentiële verzuim om zijn leningsovereenkomsten na te komen, doen aanzienlijke twijfel rijzen over het vermogen van het bedrijf om zijn continuïteit te handhaven. Het veiligstellen van aanvullende financiering tegen gunstige voorwaarden kan in het huidige macro-economische klimaat een uitdaging blijken.

    Competitief landschap : Gritstone is actief in zeer competitieve domeinen, met talrijke grotere, beter gekapitaliseerde bedrijven die soortgelijke vaccintechnologieën voor kanker en infectieziekten ontwikkelen. Het vermogen van het bedrijf om zijn producten te differentiëren en een concurrentievoordeel te behouden is van cruciaal belang.

    Vertrouwen op samenwerkingsverbanden en partnerschappen : Het succes van Gritstone is gedeeltelijk afhankelijk van het succes van zijn samenwerkingen, zoals het HIV-vaccinprogramma met Gilead Sciences en de financiering van het CORAL-programma door BARDA. Het verlies of falen van deze partnerschappen zou een aanzienlijke impact kunnen hebben op de activiteiten en financiële positie van het bedrijf.

    Recente ontwikkelingen

    In april 2024 voltooide Gritstone een openbare aanbieding, waarmee het $ 32,5 miljoen aan bruto-opbrengsten ophaalde. Deze kapitaalinjectie biedt tijdelijk uitstel, maar de financiële levensvatbaarheid van het bedrijf op de lange termijn blijft twijfelachtig. De klinische stop op de CORAL Fase 2b-proef en de mogelijke wanbetaling van de Loan Agreement-convenanten blijven een schaduw werpen over de toekomst van Gritstone.

    Conclusie

    Gritstone bio, Inc. staat voor grote uitdagingen nu het worstelt om solvabiliteit te behouden te midden van klinische tegenslagen en een uitdagende macro-economische omgeving. De beperkte kasstroom van het bedrijf, mogelijke wanbetaling van schulden en aanhoudende wettelijke hindernissen roepen aanzienlijke twijfels op over het vermogen van het bedrijf om als een going concern te blijven bestaan. Hoewel de recente openbare aanbieding een broodnodige kapitaalinjectie opleverde, moet Gritstone dringend zijn financiële en operationele problemen aanpakken om enige kans te maken om de belofte van zijn innovatieve vaccinplatforms waar te maken. Beleggers moeten de voortgang van het bedrijf in de komende kwartalen nauwlettend in de gaten houden, aangezien de toekomst van Gritstone zeer onzeker blijft.

    Disclaimer: dit artikel is uitsluitend voor informatieve doeleinden. Het vormt geen financieel, juridisch of andersoortig advies. Hoewel er alles aan is gedaan om de juistheid van de hier gepresenteerde informatie te garanderen, geven de auteur en de uitgever geen enkele garantie over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie.

    origineel : beyondspx.com/2024/06/30/gritstone-bi...
  5. forum rang 5 Piddy 23 juli 2024 16:02
    Winst zal hier voor GRTS bepaald worden met heel erg grote casino gehalte.
    Opgelet , ik blijf wel vertrowuen hebben in de kunde van Gritstone maar de markt en eigen studieresultaten zitten wat tegen.
    Eind augustus,begin september zal het eerste verdict wel vallen.
    Loopt de berichtgeving of de studie ernstig fout dan zakt het wellicht lager dan $ 0,1
    Het zal enkel geheel verlies worden of erg grote winst.

    ''Een beetje'' zal het wellicht niet worden ;-)
  6. forum rang 5 Piddy 9 augustus 2024 16:12
    Niks bijgekocht op $0,45
    We zijn op een punt gekomen dat het niet meer eenvoudig zal zijn voor GRTS om het tij nog definitief te keren.
    De klok tikt en het faillissement nadert.
    Feitelijk heb ik alles reeds afgeschreven.

    Ik verkoop niks.

    Wachten op hun Q3 cijfers
    Wachten op de data (normaal voor eind september)
  7. forum rang 5 Piddy 20 augustus 2024 14:43
    Wat betreft toepassingsdiversiteit staat Gritstone Bio bovenaan, terwijl Gilead Sciences en Tessa Therapeutics respectievelijk op de tweede en derde plaats staan.

    Qua geografische spreiding stond Immatics op de eerste plaats, gevolgd door Gritstone Bio en BioNTech .

    Voor een beter begrip van de belangrijkste thema's en technologieën die de farmaceutische industrie verstoren, kunt u het nieuwste thematische onderzoeksrapport van GlobalData over immuno-oncologie (IO) raadplegen

    Bron : (degelijk artikel)
    www.pharmaceutical-technology.com/dat...
341 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.