Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

72.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 3627 3628 3629 3630 3631 3632 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 14:53
    Tweederde van de kiezers in Michigan denkt dat het land de verkeerde kant op gaat – en een meerderheid denkt dat voormalig president Donald Trump degene is die de zaken weer op koers moet brengen, zo blijkt uit nieuwe peilingsgegevens.

    Trump versloeg president JoeBiden in een peiling van EPIC-MRA, een in Lansing gevestigd bedrijf dat de publieke opinie meet. Trump had het voordeel in een impasse tussen de twee en behaalde 49% van de stemmen,
    vergeleken met 45% van Biden.

    “Kort gezegd had Biden moeite om de waarheid te spreken over een aantal kwesties op een manier die interessant en overtuigend zou zijn”, aldus Porn. “Trump was in staat veel duidelijker veel dingen te vertellen.

    Ook de prestaties van de huidige president werden slecht beoordeeld: 69% van de ondervraagden gaf een negatieve beoordeling toen hen werd gevraagd naar zijn termijn tot nu toe.
  2. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2024 15:04
    'Niets te zien hier': Internet ontploft nadat Trump-jet naast Russisch vliegtuig parkeert
    Matthew Chapman
    28 juni 2024 7:47PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-putin-russia-jet/

    Freelance verslaggever Andrew Leyden plaatste vrijdag een eigenaardig beeld op X: de Boeing 757 van voormalig president Donald Trump, ook wel "Trump Force One" genoemd, stond geparkeerd naast een diplomatiek vliegtuig van de Russische regering op Washington Dulles International Airport.

    Het is onduidelijk hoe dit precies is gebeurd en het kan ook gewoon toeval zijn geweest - dit Russische vliegtuig, een uitzondering op het algemene verbod op Russische vliegtuigen in het Amerikaanse luchtruim, bezoekt Washington D.C. om de paar maanden om ambassadepersoneel uit te wisselen - maar de aanblik van deze twee vliegtuigen die samen geparkeerd stonden, veroorzaakte een vlaag van speculatie en grappen, gezien het feit dat de voormalige president beroemde steun heeft gekregen van de Russische regering tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 en altijd close is geweest met de sterke Russische leider Vladimir Poetin.

    Vooral commentatoren op sociale media boden hun eigen theorieën over wat er aan de hand was, met verschillende gradaties van humor.

    "Documenten uitwisseling," schreef voormalig GOP strateeg Ron Filipkowski op X.

    "Laatste weekdag in juni. Tijd voor het halfjaarlijkse functioneringsgesprek", schreef academisch decaan Bill Grueskin van Columbia University.

    "Bill Clinton stond toevallig een keer naast Loretta Lynch geparkeerd en Republikeinen wilden dat ze werden geëxecuteerd," schreef podcaster @BlackKnight10k, verwijzend naar een complottheorie die Republikeinen hadden dat de Clintons de voormalige procureur-generaal van de regering-Obama manipuleerden.

    "Wacht even... zeg wat?" schreef podcaster Jim Stewartson. "Zijn er geen wetten tegen bemoeienis met de Amerikaanse overheid als je geen werknemer bent? Werden er zakken roebels over de tarmac getransporteerd? Wat is er verdomme aan de hand? @ODNIgov@DOJNatSec@CIA is er iemand thuis?"

    "Geeft Trump hen documenten die hij van Vlad moest halen van de Mar-a-lago 's------'?" suggereerde politiek strateeg Cheri Jacobus.

    Bekijk de beelden van de vliegtuigen die samen geparkeerd staan hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=E0zk3QIKKQo&a...

  3. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 15:15
    Trump wint van Latino’s – die zeggen dat hij beter is op het gebied van immigratie, economie en sociale kwesties

    Op een zaterdagmiddag dit voorjaar zwaaiden ongeveer 40 Spaanstalige Trump-aanhangers met Amerikaanse vlaggen langs Oracle Road in Catalina, Arizona, terwijl auto's en motoren voorbij raasden.

    Gekleed in rood, wit en blauw trokken ze zowel gejuich van passerende automobilisten.

    Ik wil een kandidaat steunen die geeft om de Verenigde Staten, een kandidaat die het land blijft beschermen, dat zo geweldig is en waar velen van ons van houden”, zegt Jorge Rivas, een 57-jarige die eigenaar is van een restaurant in Catalina.

    In dit kleine stadje met 6.400 inwoners, net ten noorden van Tucson, maken Latino's voor Donald Trump hun standpunt kenbaar.

    Ze zijn niet alleen.

    Latino's in het hele land zijn ontevreden over president Biden en zijn steeds bereidwilliger om Trumps nationalistische in november op hem te stemmen.

    Ze zien Trump als iemand die de conservatieve gezinswaarden hoog zal houden, de misdaad en de inflatie zal aanpakken en de toestroom van migranten zonder papieren die de grens oversteken zal stoppen.

    En na Bidens beroerde optreden tijdens het debat van donderdag hebben ze er weinig vertrouwen in dat de 81-jarige president nog eens vier jaar blijft zitten.

    Het aantal keren dat hij fouten maakte, overtrof mijn verwachtingen ver. . . hij heeft niet eens de capaciteit om voorzitter te zijn van een kaartclub.

    “De Democratische partij misbruikt de arme man.

    Volgens een peiling van het Pew Center in april zou 44% van de Latino's in de VS bij de komende verkiezingen op Trump stemmen.

    Uit een peiling van de New York Times/Siena die in april werd gepubliceerd, bleek dat 46% van de Latino's op de voormalige president zou stemmen, terwijl 40% Biden zou steunen.

    Dit jaar komen 36,2 miljoen Hispanics in aanmerking om te stemmen, tegen 32,3 miljoen in 2020, per kerkbank.

    "In 2020 kregen we meer stemmen van Hispanic-Amerikanen dan welke Republikein dan ook in meer dan 50 jaar", zei Trump tijdens een recent evenement.
    "In 2024 gaan we een nog groter deel van de stemmen van Hispanic-Amerikanen winnen, waarmee we records vestigen voor alle Republikeinen
    op alle niveaus."

    Ik laat me niet meeslepen door het medianarratief dat hem automatisch definieert als racist", vertelde de genaturaliseerde Amerikaanse burger aan The Post.
    "In hoeverre brengen die woorden ons schade toe vergeleken met het beleid dat de regering van Biden heeft
    ingevoerd en dat ons echt raakt?"

    Een levensgroot uitgesneden bord van Trump verwelkomt de lokale bevolking bij de ingang van Rivas' restaurant, Sammy's Mexican Grill.
    Het eetcafé is versierd met patriottische attributen en foto's van de 45e president.

    Op het menu staan ??een "Trump Burrito" en een "MAGA Burger" met een tandenstokervlaggetje waarop gasten worden aangemoedigd om rood te stemmen.

    Rivas beschouwt het grensbeleid van Biden als een enorme mislukking en steunt de harde aanpak van Trump.

    Velen van ons, immigranten, komen hier omdat het een land is van wetten, van kansen, een land dat ons vertrouwen geeft waar we ons gezin kunnen grootbrengen, zonder bang te hoeven zijn voor onze kinderen, waar ze de mogelijkheid zullen hebben om te zijn wat ze willen. te zijn”, zei hij.

    Rivas is ook katholiek, zoals veel Latino's, en hij houdt van de opvattingen van Trump over abortus en zijn steun aan conservatieve gezinswaarden.

    Trump gaf ons de kans om ons meer verenigd te voelen met het idee om samen te werken om Amerika weer groot te maken.”

    De situatie in het land dat we hebben is een totale puinhoop, we hebben inflatie, alles is zo hoog, dat dat gewone mensen hun Amerikaanse droom kost.”
    Florida is de Cubaans-Amerikaanse bevolking al lang rood en Trump heeft een ruime voorsprong richting november. Een peiling die in april werd uitgevoerd door Florida Atlantic University en Mainstreet Research laat zien dat Trump een comfortabele voorsprong van acht procentpunten heeft op Biden in de staat, waarbij Trump met 13,1 procentpunten leidt onder Latino's.

    "Het is Trumps land", zei senator Ileana Garcia van de staat Florida, die ook de nationale leider is van Latino Americans for Trump.

    Ze voegde toe: “Trump is als een medicijn.
    Hij is het geneesmiddel.”

    nypost.com/2024/06/29/us-news/trump-w...
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 15:26
    Moet Biden doorgaan met de verkiezingen van 2024?
    Voormalig Obama-adviseur zegt dat er gesprekken zullen plaatsvinden.

    WASHINGTON - David Axelrod, voormalig senior adviseur van voormalig president Barack Obama, vertelde CNN na het eerste presidentiële debat dat er discussies zullen zijn over de vraag of president Joe Biden zich kandidaat moet blijven stellen voor de verkiezingen van 2024.

    Zijn opmerkingen kwamen nadat Biden tijdens zijn debat met voormalig president Donald Trump op het podium verstijfde , stotterde en wartaal uitsloeg .
  5. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2024 15:43

    Het Trump-eindspel van het Hooggerechtshof
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 29 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-sup...

    Hoe corrupt en krankzinnig dit Hooggerechtshof ook is, het houdt er nog steeds van om zijn uitspraken te verdelen omwille van de schijn. Het hof doet graag één redelijke uitspraak voor elke twee of drie slechte uitspraken, in de hoop dat de media krantenkoppen zullen schrijven over hoe evenwichtig de uitspraken van het hof zijn. Over het succes van een dergelijke strategie valt zeker te twisten. Maar het is wat het hof blijft proberen.

    Die valse perceptie van "balans" lijkt ook van toepassing te zijn op de manier waarop John Roberts verschillende uitspraken op de kalender zet. Donderdag bijvoorbeeld kondigde het hof een paar redelijke uitspraken aan. Gisteren, toen het debat de meeste krantenkoppen opslokte en iedereen het weekend in ging, kwam het hof met meerdere vreselijke uitspraken. Het was een slinkse, slimme manier om ervoor te zorgen dat de slechtste uitspraken van het hof van deze zittingsperiode in de war raakten.

    Nu rest ons maandag. Het is een belangrijke dag waarop iedereen oplet en iedereen komt binnen met een nieuwsvacuüm van het weekend. Kondig iets aan op maandag en je bent er zeker van dat je zoveel mogelijk aandacht krijgt. Het ziet er nu naar uit dat het Hooggerechtshof de uitspraak over de immuniteit van Trump maandag bekend zal maken. Als dit een corrupte uitspraak wordt, zouden ze dat dan echt op maandag doen? Zouden ze het vrijdag niet begraven hebben bij de rest van de corrupte uitspraken?

    Ik probeer niemand hoop te geven. Ik wijs alleen op het bekende patroon dat het Hooggerechtshof graag gebruikt als het afwisselend goede en slechte uitspraken doet en de slechte probeert te begraven. Het lijkt er sterk op dat het hof de weg bereidt voor het doen van een legitieme uitspraak in de Trump immuniteitszaak op maandag, en het gebruikt als dekmantel voor alle corrupte dingen die het de afgelopen twee weken heeft aangekondigd. Maar deze rechtbank is krankzinnig. Dus we zullen zien.
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 16:26
    Volgens de New York Times besprak een groep rijke Democratische donateurs hoe ze in contact konden komen met Jill Biden om haar man ervan te overtuigen zich terug te trekken uit de race na het debat van donderdag.

    De krant zei dat miljardairs Ron Conway en Laurene Powell Jobs tot een groep donoren uit Silicon Valley behoorden die elkaar in paniek berichten stuurden na de slechte prestaties van de president.

    Ze vroegen zich af hoe ze in contact konden komen met iemand van het Biden-team om mevrouw Biden te bereiken en haar druk uit te laten oefenen op haar man om in de aanloop naar de verkiezingen af te treden.

    www.telegraph.co.uk/us/news/2024/06/2...
  7. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 16:29
    Hoe kunnen de Democraten Biden verdrijven?
    De partij overweegt om de president in 2024 te vervangen als genomineerde, na een rampzalig debat.

    schrijft Rachel Slater.

    De rampzalige prestatie van Joe Biden tijdens het eerste presidentiële debat heeft paniek veroorzaakt onder Democraten. Belangrijke partijleiders zijn op zoek naar de beste manier om hem te vervangen als kandidaat van de partij.

    De Democratische leider nam het 90 minuten lang op tegen Donald Trump. De 81-jarige bleef meerdere keren stokstijf staan, omdat hij moeite had om vragen van de moderators te beantwoorden.
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 16:30
    Joe Biden krijgt een week de tijd om af te treden.

    Aanhangers van de president roepen hem op zijn campagne te staken na zijn wankele optreden in het debat met Donald Trump, schrijven Tony Diver en Ben Riley-Smith.

    Joe Biden heeft te horen gekregen dat hij een week de tijd heeft om de Democraten voor zich te winnen, anders zullen ze actie ondernemen om hem af te zetten na een rampzalig optreden in het eerste presidentiële debat.

    Partijdonoren en congresleden riepen Biden op om zijn kandidatuur voor het presidentschap op te geven nadat hij herhaaldelijk zijn standpunten had verdraaid en op een gegeven moment volledig was verstijfd tijdens het eerste rechtstreekse debat van de verkiezingscampagne van 2024.

    Met een trillende, schorre stem lanceerde de 81-jarige aanvallen op Donald Trump en verdedigde hij zijn staat van dienst, waarbij hij verschillende keren pauzeerde om zijn zinnen te herhalen of zichzelf te corrigeren.

    Trump werd algemeen erkend als de winnaar van het CNN-debat op donderdagavond.

    www.telegraph.co.uk/us/news/2024/06/2...
  9. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 16:31
    Trump ziet af van oproep aan Biden om af te treden
    Donald Trump schuwde het niet om Joe Biden aan te spreken na hun debat op donderdag, maar deed niet mee aan het refrein voor zijn aftreden.

    Trump zei dat Biden de zwaarste concurrent was die hij zou krijgen en dat zijn kritiek op hem niets te maken had met zijn leeftijd.

    "Hij studeerde zo hard dat hij niet wist wat hij deed", zei de 78-jarige Trump over zijn 81-jarige rivaal, en voegde toe: "Het is niet zijn leeftijd, het is zijn competentie."

    Biden strompelde zich vrijdag door het 90 minuten durende debat heen, waarbij hij af en toe in de war raakte en verward overkwam.
  10. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 16:35
    Pollster: Debat levert Trump presidentschap op.

    Nu de kiezers zich zorgen maken of Biden het nog vier maanden kan volhouden, laat staan vier jaar, zegt opiniepeiler Frank Luntz: “Wat dit debat gaat doen is Trump een voorsprong geven in elk van de swing states... Zoals ze nu zijn, is Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten.

    www.cnn.com/videos/politics/2024/06/2...

    Wat een fijn nieuws op deze zonnige zaterdag ook vast voor President Donald J Trump.
72.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 3627 3628 3629 3630 3631 3632 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.