Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

72.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 3626 3627 3628 3629 3630 ... 3632 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2024 08:47

    Een dag na het debat is Donald Trump weer helemaal terug bij zijn gebruikelijke verwarde seniele zelf.
    Bill Palmer | 5:05 pm EDT 28 juni 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/one-day...

    In zijn vijftig publieke optredens voorafgaand aan het debat van gisteravond, kwam Donald Trump consistent over met symptomen die overeenkomen met ernstige dementie. Hij wist niet wie iemand was. Hij vertelde onzinnige verhalen over haaien en batterijen. Hij verzon vaak wartaal om de gaten op te vullen.

    Toen, uit het niets, kwam Trump gisteravond naar het debat en klonk half samenhangend. Plotseling waren zijn dementiesymptomen er niet meer. Wat bizar was, aangezien dementiepatiënten het niet zomaar kunnen "uitzetten" op belangrijke momenten. Het is niet iets dat je kunt overwinnen met wilskracht.

    Het was genoeg om ons te dwingen om alles wat we de afgelopen maanden van Trump dachten te hebben gezien opnieuw te evalueren. Is hij echt zo seniel als hij lijkt? Maar toen stond hij vandaag op het podium voor een post-debat toespraak, en plotseling is Trump weer zijn gebruikelijke verwarde en seniele zelf. De incoherentie. De verwarring. De verzonnen woorden. De rare verhalen. Het is er allemaal.

    Wat is hier aan de hand? Vandaag bewijst dat Trump inderdaad consequent symptomen vertoont die overeenkomen met ernstige dementie. Maar tijdens het debat overwon hij die op magische wijze. Trump heeft de hele aanloop naar het debat volgehouden dat Biden prestatiebevorderende drugs zou gebruiken, terwijl hij eiste dat Biden een drugstest zou doen. Toen kwam Trump naar het debat en gaf een onmogelijk verbeterd optreden. Ik laat het hierbij.
  2. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2024 08:54

    Vandaag is het eindelijk officieel: Steve Bannon gaat naar de gevangenis
    Bill Palmer | 3:58 pm EDT 28 juni 2024

    Link mEngels.
    www.palmerreport.com/analysis/its-fin...

    Steve Bannon had geluk toen de rechter in zijn federale strafzaak hem toestond om zijn gevangenisstraf uit te stellen terwijl hij in beroep ging tegen het vonnis. Als hij dezelfde rechter had getrokken als zijn vriend Peter Navarro, was Bannon al naar de gevangenis gegaan. Maar Bannons geluk was op toen het hof van beroep hem in het ongelijk stelde. Daarna moesten er nog een paar formaliteiten worden afgehandeld, maar vanaf vandaag zijn die officieel allemaal verleden tijd.

    Vandaag heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof Bannons beroep op het laatste moment verworpen. Dit is niet verrassend. Zelfs dit Hooggerechtshof was niet van plan om zijn nek uit te steken voor een zelfvernietigende clown als Bannon. Dit betekent dat Bannon zich begin volgende week inderdaad in de gevangenis moet melden. Als hij dat niet zou doen, zou hij voortvluchtig worden en dat zou alleen maar resulteren in een langere gevangenisstraf als de Marshals hem zouden opjagen.

    Steve Bannon is er nu dus in geslaagd om het toppunt van domheid te bereiken. Als hij gewoon zijn gevangenisstraf van vier maanden had uitgezeten toen dat van hem werd verwacht, zou hij nu een vrij man zijn. In plaats daarvan gaat Bannon nu de gevangenis in voor het grootste deel van de verkiezingscyclus van 2024, wat een enorme gemiste kans voor hem is. Bannon zit nu ook in de federale gevangenis terwijl hij in september een strafproces heeft op staatsniveau in New York, wat zijn eigen complicaties met zich meebrengt.

    Als Bannon wordt veroordeeld in zijn rechtszaak in New York, kan hij een gevangenisstraf van meerdere jaren tegemoet zien. Als je zo'n lange straf krijgt, laten rechters je niet uit de gevangenis blijven terwijl je in beroep gaat tegen het vonnis. Bannon gaat dus voor lange tijd de gevangenis in, in de staatsgevangenis nog wel. Zijn huidige straf van vier maanden in Club Fed is slechts een opwarmertje. Maar vandaag herinnert ons eraan dat vertragingstactieken eindig zijn. Als ze op zijn, ga je naar de gevangenis. Dat geldt ook voor Donald Trump.
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 11:08
    NEW YORK TIMES ROEPT BIDEN OP OM ZICH TERUG TE TREKKEN UIT DE RACE NA RAMPZALIG DEBAT.

    Naast deze oproepen drong The New York Times er bij de president op aan om de race te staken, zodat een andere kandidaat een betere kans zou krijgen om Trump te verslaan.

    "De grootste publieke dienst die de heer Biden nu kan leveren, is aankondigen dat hij zich niet langer kandidaat zal stellen voor herverkiezing.”

    Enkele uren later was Donald Trump uitgelaten tijdens een bijeenkomst in Chesapeake, Virginia.

    "Het maakt niet uit dat die corrupte Joe Biden een week in Camp David heeft doorgebracht, rustend, werkend, studerend - hij heeft zo hard gestudeerd dat hij geen idee had wat hij deed," zei Trump tegen de menigte.

    "Bidens probleem is niet zijn leeftijd, [...] hij heeft geen ander probleem dan zijn competentie.
    Hij is ronduit incompetent," voegde hij
    toe.

    Ik denk niet dat president Joe Biden in 2024 de vaandeldrager van de Democratische Partij kan zijn”, zei Brett Bruen, voormalig directeur van het Witte Huis voor mondiaal engagement, tegen Yalda Hakim van Sky News.

    "De prestatie van gisteravond was verbazingwekkend slecht. Je kunt niet zomaar sterk zijn op de teleprompter", zei hij.

    www.moreradio.online/news/sky-news/ne...
  4. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2024 11:12
    Trump-adviseur Steve Bannon privé bang om maandag de gevangenis in te gaan: rapport
    Matthew Chapman
    28 juni 2024 6:14PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/steve-bannon-scared-...

    Voormalig president Donald Trump's medewerker Steve Bannon heeft lang opgeschept dat het hem niets kan schelen dat hij tot vier maanden gevangenisstraf wordt veroordeeld. Hij verkondigde eerder deze week dat het niets uitmaakt omdat "ik geen sociaal leven heb." Maar achter de schermen is het een ander verhaal, meldt The Daily Beast.

    Bannon, die ooit deel uitmaakte van Trumps campagne en kortstondig van het Witte Huis, en die een extreem-rechts commentaarplatform en show runt, zal maandag beginnen met het uitzitten van zijn straf, nadat zijn laatste poging om het Hooggerechtshof zijn veroordeling wegens minachting van het Congres te laten vernietigen, is mislukt. De veroordeling komt voort uit Bannons categorische weigering om mee te werken met de House Select Committee die de aanval van 6 januari op het Amerikaanse Capitool onderzoekt.

    Een bron beweerde met name dat Bannon "behoorlijk bezorgd" is over het feit dat hij zal worden ondergebracht in FCI Danbury, de laaggeplaatste federale gevangenis in Connecticut die de inspiratie vormde voor "Orange Is the New Black". Hij wilde zijn straf uitzitten in een zogenaamd "Club Fed" kamp, één van de faciliteiten die gereserveerd is voor de minst problematische overtreders. Dat is waar Peter Navarro, een voormalig ambtenaar van de Trump-administratie die op dezelfde manier als Bannon is veroordeeld, momenteel is ondergebracht.

    De behandeling van Bannon is echter strenger, omdat hij een aparte strafzaak heeft lopen in New York voor zijn betrokkenheid bij de vermeende "We Build The Wall" fraude.

    Volgens het rapport betekent het uitzitten van zijn straf in FCI Danbury dat Bannon "een meer rigide dagelijks schema zal volgen met minder bewegingsvrijheid, strengere check-ins en omringd zal worden door meer gevaarlijke criminelen" - waaronder gewelddadige criminelen en zedendelinquenten, iets wat Bannon pertinent niet wilde.

    Het falen om het
    Hooggerechtshof te overtuigen om tussenbeide te komen in de zaak is het einde van maanden van pogingen van Bannon om verschillende rechtbanken zijn vonnis te laten verwerpen of uitstellen.
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 11:49
    Grafiek van New York Times en poll van CNN laat er geen twijfel over bestaan.

    Twee op de drie ondervraagde kijkers geven aan dat Trump beter presteerde dan zijn tegenstander,

    President Joe Biden kwam zwak en verward over en vond vaak z’n woorden niet.
    “Dit debat was een totale ramp voor Biden”, schreef voormalig CNN-journalist Chris Cillizza nadien op X.
    “Hij was moeilijk te begrijpen, stopte halverwege een zin en ging dan verder met iets anders.
    Ik had nooit gedacht dat hij zo slecht zou zijn.
    "Verbazingwekkend.”
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 11:57
    Amerikaanse kranten genadeloos voor Joe Biden.

    Als Joe Biden het beste wil voor zijn land, moet hij uit de race om het Amerikaanse presidentschap stappen. Dat schrijft de opinieredactie van de gezaghebbende krant The New York Times vrijdag naar aanleiding van het debat tussen de president en zijn rivaal Donald Trump.

    Volgens de krant zet Biden maar beter een punt achter zijn politieke carrière, en dat “in het belang van het land”.

    Ook een hoop andere Amerikaanse kranten trekken de kandidatuur van Biden in twijfel na het debat van donderdag.

    Zo schreef The Wall Street Journal vrijdag dat de president “duidelijk niet meer in staat is om het ambt nog eens vier jaar te bekleden” en zich tijdens het debat toonde als “een man die moeite heeft zich te herinneren te zeggen waar hij zich wekenlang op voorbereidde”.

    de Democraten nog maar een keuze hebben: “vervangen of verliezen”.

    USA Today noemde de optreden van de president dan weer “het slechtste in een presidentieel debat ooit”.

    De krant speculeert openlijk over wie Biden zou moeten vervangen .
  7. forum rang 9 josti5 29 juni 2024 12:03
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 29 juni 2024 11:49:

    Grafiek van New York Times en poll van CNN laat er geen twijfel over bestaan.

    Twee op de drie ondervraagde kijkers geven aan dat Trump beter presteerde dan zijn tegenstander,

    President Joe Biden kwam zwak en verward over en vond vaak z’n woorden niet.
    “Dit debat was een totale ramp voor Biden”, schreef voormalig CNN-journalist Chris Cillizza nadien op X.
    “Hij was moeilijk te begrijpen, stopte halverwege een zin en ging dan verder met iets anders.
    Ik had nooit gedacht dat hij zo slecht zou zijn.
    "Verbazingwekkend.”
    ———————
    Het ergste is nog niet eens, dat hij weer herkozen wil worden. Want het ergste is, dat hij in deze toestand nog steeds president is, met nog een heel lang half jaar te gaan.
    Mocht Trump gekozen worden, dan is hij aan het eind van zijn termijn 82, imo ook bezopen voor een wereldleider.
    Geef mij Tulsi maar!
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 12:08
    Onbesliste kiezers zijn niet onder de indruk van Biden

    Korry Franke, omgeving Nazareth, Pennsylvania, piloot voor een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij
    Franke leek er geen grote fan van te zijn dat Trump of Biden de debatavond ingingen. Maar door naar de wedstrijd te kijken, werden de zaken ‘heel duidelijk’ als je naar de twee keek. Alleen al het visuele!”

    We “willen geen scheldpartijen”, we “willen alleen maar resultaten”, zei Franke.

    ‘Het maakt mij niet uit wie de slechtste president was. Het maakt mij zeker niet uit wat hun golfscores zijn. Ik wil gewoon dat mijn buren en mijn kinderen een betere toekomst hebben dan vandaag, en ik denk dat dat een duidelijke keuze is”,
    besloot hij – hij stemt op Trump.

    Taylor Johnson, 34, Dayton, Ohio, werkt in de IT
    Johnson, een onbesliste kiezer, heeft niet het hele debat gezien, maar delen ervan en vrijdag nog meer.

    “Eerlijk gezegd ben ik een beetje teleurgesteld nadat ik het heb gezien”, zei ze. ‘Ik hoopte dat we zouden praten over de problemen waarmee Amerika momenteel wordt geconfronteerd. Van wat ik heb gezien en gehoord, waren het gewoon kinderen die met elkaar aan het kibbelen waren.”

    Toch kwam ze tot enkele conclusies over de kandidaten.

    ‘Ik maak me ook een beetje zorgen over de cognitieve situatie van Biden.
    Zelfs als hem een ??vraag werd gesteld, leek het alsof hij geen antwoord kon geven, maar er een beetje omheen danste.
    Het klonk alsof Trump het beter deed.”

    De Post sprak met onbesliste kiezers in strijdtonelen en kreeg hun reactie op de confrontatie – en de schokkende prestaties van Biden.

    nypost.com/2024/06/29/us-news/undecid...
  9. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 12:16
    quote:

    josti5 schreef op 29 juni 2024 12:03:

    [...]
    ———————
    Het ergste is nog niet eens, dat hij weer herkozen wil worden. Want het ergste is, dat hij in deze toestand nog steeds president is, met nog een heel lang half jaar te gaan.
    Nou en degene die nog op hem zouden stemmen in deze toestand van Biden die zijn ook flink verward .
  10. forum rang 4 Hammer 29 juni 2024 13:02
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 28 juni 2024 19:00:

    Trump is ook dement aan het worden en zelfs gekke Amerikanen willen geen demente president.
    U bent wereldberoemd, wist u dat? In een naburig dorp is er zelf een kroeg naar u vernoemd: Café de Zwetser.

    Helaas voor ons, de voltallige mensheid, is Trump verre van dement. Dat maakt hem juist zo gevaarlijk. Je kunt hem een seniele oude gek vinden maar dat is slechts een mening.
  11. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2024 13:18
    quote:

    gnocchi. schreef op 29 juni 2024 11:12:

    Trump-adviseur Steve Bannon privé bang om maandag de gevangenis in te gaan: rapport
    Matthew Chapman
    28 juni 2024 6:14PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/steve-bannon-scared-...

    Voormalig president Donald Trump's medewerker Steve Bannon heeft lang opgeschept dat het hem niets kan schelen dat hij tot vier maanden gevangenisstraf wordt veroordeeld. Hij verkondigde eerder deze week dat het niets uitmaakt omdat "ik geen sociaal leven heb." Maar achter de schermen is het een ander verhaal, meldt The Daily Beast.

    Bannon, die ooit deel uitmaakte van Trumps campagne en kortstondig van het Witte Huis, en die een extreem-rechts commentaarplatform en show runt, zal maandag beginnen met het uitzitten van zijn straf, nadat zijn laatste poging om het Hooggerechtshof zijn veroordeling wegens minachting van het Congres te laten vernietigen, is mislukt. De veroordeling komt voort uit Bannons categorische weigering om mee te werken met de House Select Committee die de aanval van 6 januari op het Amerikaanse Capitool onderzoekt.

    Een bron beweerde met name dat Bannon "behoorlijk bezorgd" is over het feit dat hij zal worden ondergebracht in FCI Danbury, de laaggeplaatste federale gevangenis in Connecticut die de inspiratie vormde voor "Orange Is the New Black". Hij wilde zijn straf uitzitten in een zogenaamd "Club Fed" kamp, één van de faciliteiten die gereserveerd is voor de minst problematische overtreders. Dat is waar Peter Navarro, een voormalig ambtenaar van de Trump-administratie die op dezelfde manier als Bannon is veroordeeld, momenteel is ondergebracht.

    De behandeling van Bannon is echter strenger, omdat hij een aparte strafzaak heeft lopen in New York voor zijn betrokkenheid bij de vermeende "We Build The Wall" fraude.

    Volgens het rapport betekent het uitzitten van zijn straf in FCI Danbury dat Bannon "een meer rigide dagelijks schema zal volgen met minder bewegingsvrijheid, strengere check-ins en omringd zal worden door meer gevaarlijke criminelen" - waaronder gewelddadige criminelen en zedendelinquenten, iets wat Bannon pertinent niet wilde.

    Het falen om het
    Hooggerechtshof te overtuigen om tussenbeide te komen in de zaak is het einde van maanden van pogingen van Bannon om verschillende rechtbanken zijn vonnis te laten verwerpen of uitstellen.
    Ik ben benieuwd als Bannon nu morgen de ervaring van 4 maanden in de gevangenis gaat krijgen of hij met september de strafproces op staatsniveau in New York waar hij misschien schuldig wordt bevonden. of hij straks gaat fluiten over de corruptie van Donnie dus hem gaat verraden.
  12. forum rang 10 luchtschip 29 juni 2024 13:19
    Steve Bannon moet zich Maandag 1 Juli bij de gevangenis melden voor een 4 maanden opsluiting, wegens minachting van het Congress, omdat hij weigerde te getuigen.

    Dat betekent dat hij eind Oktober vrij komt, enkele dagen voor de presidentsverkiezing en Trump niet kan steunen in de verkiezingscampagne.

    >>hier is het afscheids--woedeuitbarsting van Steve Bannon voordat hij zich in de gevangenis meldt.

    video 1:02 minuut

    x.com/RonFilipkowski/status/180684972...

    bovendien start binnenkort de rechtszaak, omdat hij van de inzamelingsactie voor het bouwen van een muur bij de grens met Mexico, ruim een miljoen dollar in eigen zak heeft gestopt.
  13. forum rang 10 luchtschip 29 juni 2024 13:27
    quote:

    gnocchi. schreef op 29 juni 2024 13:18:

    [...]

    Ik ben benieuwd als Bannon nu morgen de ervaring van 4 maanden in de gevangenis gaat krijgen of hij met september de strafproces op staatsniveau in New York waar hij misschien schuldig wordt bevonden. of hij straks gaat fluiten over de corruptie van Donnie dus hem gaat verraden.

    Hij zal zijn straf hoogstwaarschijnlijk in de gevangenis van Rykers Island moeten uitzitten, omdat hij dan dichtbij de rechtbank zit waar zijn nieuwe straf wordt behandeld.

    Rykers Island is een beruchte gevangenis met zeer zware criminelen en zeer slechte leefomstandigheden in de cel.--voorwaar een hel voor witte boorden criminelen ( ook al heeft Bannon geen witte boorden maar een slonzig t shirt)

    kan een goede reden zijn om te gaan fluiten bij zijn aankomende rechtszaak, of hij wil zijn straf gewoon uitzitten tot Trump in November gekozen wordt als president en Bannon dan rekent op presidentiële gratie van Trump.
  14. Keus 29 juni 2024 13:35
    Ik kies geen partij in de keuze tussen die twee.

    Een studie uitgevoerd gedurende 10 maand op meer dan 7.000 personen toont aan dat de cognitieve aftakeling al zou optreden vanaf de leeftijd van 45 jaar.

    cognitieve aftakeling 45 jaar

    De leeftijd waarop de cognitieve functies afnemen wordt zwaar bediscussieerd. Men weet dat er een omgekeerd verband bestaat tussen de leeftijd en de cognitieve prestaties. Tot op heden werd het altijd bevestigd dat de cognitieve aftakeling niet optrad vóór 60 jaar. Maar deze studie gepubliceerd in het British Medical Journal benadrukt dat ons geheugen en onze capaciteit om te redeneren en te begrijpen reeds beginnen af te nemen vanaf 45 jaar.
  15. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 14:26
    De bevriezing van Biden leidt tot zorgen.

    Het grootste moment van de avond vond al vroeg plaats, toen Biden enkele seconden verstijfde terwijl hij een vraag over de economie beantwoordde.

    Dat – en alle andere blunders van de avond – zullen de komende weken worden herhaald in nieuwsprogramma's op de kabel en duizenden keren worden gedeeld op sociale media.

    Trump toonde meer energie dan Biden.

    Experts waar USA TODAY mee sprak, zeiden dat ze donderdagavond scherpe verschillen zagen in het uithoudingsvermogen van de twee kandidaten op het podium, en ze zeiden dat Biden’s energiezuinige houding hem de komende maanden pijn zou kunnen doen.

    Op een van de meest bepalende momenten van het debat nam Biden een lange pauze en verstijfde terwijl hij een vraag over de economie beantwoordde.
    Na het stotteren vervolgde de president, maar begon te praten over COVID-19 en
    Medicare.

    Trump probeerde Bidens tragere reacties te benadrukken en zei op een gegeven moment: "Ik weet echt niet wat hij aan het einde van dit gesprek heeft gezegd, en ik denk dat hij zelf ook niet weet wat hij heeft gezegd."

    Biden deed ook onjuiste beweringen. Op een gegeven moment beweerde hij dat hij "de enige president van deze eeuw was ... die nergens ter wereld soldaten zag sterven."

    In 2021, tijdens het presidentschap van Biden, werden dertien Amerikaanse militairen gedood bij een zelfmoordaanslag in Afghanistan, terwijl duizenden probeerden te vluchten voor de overname van het land door de Taliban.
  16. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 14:43
    Biden kampt met verkoudheid
    Ondertussen heeft het campagneteam van Biden bevestigd dat de president de afgelopen dagen verkouden is geweest. Dat is waarom zijn stem schor en raspend klinkt en hij geregeld zijn keel schraapt.

    Het team van Biden maakte het nieuws pas halverwege het debat bekend.

    LoL ja die zagen het al hoe gaan We dit desastreuze project rechtszaken.
  17. forum rang 8 Lepre Chaun 29 juni 2024 14:48
    60% van de kiezers wil dat Biden na het debat als kandidaat wordt vervangen, zegt peiling.

    Een meerderheid van de kiezers – 60% – zegt dat president Biden “zeker” of “waarschijnlijk” moet worden vervangen als Democratische kandidaat na zijn optreden in het debat van donderdag , volgens een Morning Consult- peiling die vrijdag aan Axios werd vrijgegeven.

    In cijfers: toch zeiden de meeste respondenten – 57% van degenen die het debat bekeken – dat Trump beter presteerde dan Biden.
    Dat omvat 19% van de Democraten, 60% van de Onafhankelijken en 93% van de Republikeinen.
72.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 3626 3627 3628 3629 3630 ... 3632 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.