Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.145 Posts
Pagina: «« 1 ... 3623 3624 3625 3626 3627 ... 3658 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Plein777 28 juni 2024 11:02
    quote:

    Voorheen_bekend_als_Test schreef op 28 juni 2024 10:42:

    [...]

    De democraten hebben nog tijd zat. Uiteindelijk beklijft alleen wat er in de laatste weken vóór verkiezingsdag gebeurt.
    Oh wat slimme strategie van de democraten zeg, ondertussen honderden miljoenen dollars campagne geld verspillen aan een losing kandidate :-)
  2. forum rang 5 Voorheen_bekend_als_Test 28 juni 2024 11:11
    quote:

    Plein777 schreef op 28 juni 2024 11:02:

    [...]

    Oh wat slimme strategie van de democraten zeg, ondertussen honderden miljoenen dollars campagne geld verspillen aan een losing kandidate :-)
    Ik constateer alleen een feit, terwijl u een voorbarige conclusie trekt, mogelijk misschien om te proberen lollig uit te hoek te komen.

    Wat Biden vannacht gepresteerd heeft, verdient uiteraard geen schoonheidsprijs, maar vier jaar geleden gebeurde met regelmaat hetzelfde. Ik beweer niet dat Biden de perfecte kandidaat is, maar dat was hij in 2020 ook niet. Toen werd ook vijf maanden vóór de verkiezingen geroepen dat het een gelopen race was.

    Het liep uiteindelijk allemaal anders, omdat mensen nu eenmaal kort van memorie zijn.
  3. forum rang 9 gnocchi. 28 juni 2024 11:34
    Het debat dat er niet was
    Bill Palmer | 11:53 pm EDT 27 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-deb...

    Halverwege het debat van vanavond was het duidelijk dat de krantenkoppen zouden zijn: "Biden is weggespoeld. De partij gaat kijken of ze hem kunnen vervangen. Democraten zijn ten dode opgeschreven!" Het was ook duidelijk wat de invloed van dit debat op de verkiezingen zou zijn: geen.

    Hoe kan ik dat zeggen? Om te beginnen leef ik niet in de vortex van het kabelnieuws, waar mensen op tv alles wat er gebeurt als iets totaal onheilspellends spinnen terwijl ze je toespreken met een serieus ingestudeerde, statige stem zodat ze je zoveel mogelijk uren aan het lijntje kunnen houden. Ik kijk niet naar MSBNC of CNN. Ik lees geen politieke nieuwsberichten die elk artikel maken met de bedoeling om geciteerd te worden op MSNBC of CNN. En ik volg de Twitter-pundits niet die elke tweet maken met de bedoeling om geboekt te worden op MSNBC of CNN. In plaats daarvan probeer ik aandacht te besteden aan feiten, logica en de echte wereld.

    Biden is de afgelopen maand in de peilingen gestegen en heeft een kleine voorsprong genomen. De koude harde realiteit is dat als Biden vanavond op zijn best was geweest (hij werd in plaats daarvan geplaagd door een zware verkoudheid), hij zijn voorsprong had kunnen vergroten, maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan was dit een debat waarin noch Biden noch Trump echte punten scoorden.

    Kortom, er is niemand die dit debat inging met een bepaalde stemintentie en eruit kwam met een andere stemintentie. Er is niemand die zal zeggen: "Ik zou op Biden stemmen om de kwaadaardige Trump tegen te houden, maar nu Biden verkouden is, vind ik het niet meer belangrijk om Trump tegen te houden". Noch kwam iemand met vragen over op wie te stemmen uit het debat van vanavond met antwoorden.

    Met andere woorden, er veranderde niets in de echte wereld. Biden lag vóór dit debat een punt of twee voor in de peilingen? En er zijn nul stemmen veranderd als gevolg van dit debat? Oké, dus Biden zal nog steeds dezelfde lichte voorsprong hebben na dit debat. Het is eenvoudige logica. Het is correct. En geen enkele hoeveelheid fantasievolle kunst van het kabelnieuws zal de geldigheid veranderen van wat ik net zei.

    Toch weet je gewoon dat als er vijf nieuwe peilingen uitkomen in het weekend en Biden ligt voor in vier ervan en Trump ligt maar voor in één ervan, de hele media (inclusief je "vrienden" bij MSNBC) zich uitsluitend zullen vastklampen aan die ene peiling waarin Trump voor ligt en die zullen gebruiken als zogenaamd bewijs dat het debat Biden heeft geschaad. Vergeet niet dat de politieke media beslissen wat het verhaal gaat worden, gebaseerd op wat ze denken dat de meeste kijkcijfers zal opleveren, en dan dingen uit hun context plukken om te ondersteunen wat ze al besloten hebben dat het verhaal gaat worden.

    Ik zeg je dat, ondanks al het eindeloze hyperventileren dat je gaat horen op MSNBC en CNN (en van de mensen op Twitter die MSNBC en CNN napraten in de hoop geboekt te worden voor gastbijdragen op MSNBC en CNN), de impact van dit debat op de verkiezingen nihil zal zijn. Het is niet de uitkomst die ik wilde of waarop ik hoopte. Ik hoopte dat Biden dit debat zou gebruiken om verder naar voren te komen, en dat is niet gebeurd. Maar beweren dat dit debat Biden zal schaden is gewoon... volslagen onzin. En de mensen die dit op tv zeggen weten wel beter.

    Weet je nog toen president Obama werd weggeblazen in het eerste debat in 2012? Iedereen op tv voerde een week lang de defaitistische vertoning van zijn leven op en iedereen thuis staarde die week in paniek naar zijn scherm. En toen was de impact van dat debat op de verkiezingen uiteindelijk nihil. Biden deed het vanavond beter dan zijn tegenstander dan Obama in 2012. Het deed er toen niet toe en het zal er nu niet toe doen.

    Ja, een debat zin kan een knock-out klap geven in een verkiezing. "Will you shut up man" was het keerpunt in de verkiezing van 2020. Maar de meeste debatten hebben gewoon niet zulke momenten. Dit debat had helemaal geen memorabele momenten. Het zal geen impact hebben. Het kabelnieuws zal zijn doomsday fantasieland ding doen en dat zal ook geen effect hebben.
  4. forum rang 9 gnocchi. 28 juni 2024 11:52

    Dus dat debat was... iets
    Bill Palmer | 10:10 pm EDT 27 juni 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/so-that...

    President Joe Biden kwam traag op gang in het debat van vanavond. Hij had last van een soort keelontsteking en leek aanvankelijk niet goed te weten hoe hij Donald Trump moest aanpakken. Maar debatten worden niet beslist door hun totaliteit. Ze worden beslist door het handjevol momenten dat uiteindelijk viral gaat. Naarmate het debat vorderde, slaagde Biden er schijnbaar in om een paar van die momenten te laten gebeuren.

    Op een gegeven moment wist Biden onder de huid van Trump te kruipen door te wijzen op het feit dat Trump gevallen Amerikaanse soldaten "sukkels en verliezers" noemde. Trump hapte toe en maakte het citaat tot het middelpunt van het debat voor een paar belangrijke minuten, waardoor het verhaal weer in de gedachten van het publiek kwam.

    Op een ander moment beweerde Trump op onverklaarbare wijze dat "iedereen" Roe v. Wade ongedaan wilde maken. Dit is een moment dat Biden en de Democraten nog maanden tegen Trump zullen gebruiken in tv-advertenties.

    Maar dit was een lelijk, rommelig kutdebat - en de schuld daarvoor ligt bij de mensen die het debat leidden. Trump vertelde letterlijk honderden leugens tijdens dit debat (en het is nog steeds niet voorbij terwijl ik dit schrijf), en op geen enkel moment hebben de gespreksleiders ook maar één leugen tegengesproken. Trump beweerde ten onrechte dat Democraten abortussen willen nadat baby's geboren zijn, en de gespreksleiders deden niets. Trump beweerde ten onrechte dat Nancy Pelosi bekende schuld te hebben aan 6 januari en de gespreksleiders deden niets. Het debat was halverwege en de moderatoren hadden nog steeds niet het feit ter sprake gebracht dat een van de twee kandidaten een onlangs veroordeelde misdadiger is die op zijn proces wacht.

    Biden won dit lelijke beschamende debat, maar de media zullen het waarschijnlijk als gelijkspel bestempelen. Het zal uiteindelijk niet veel invloed hebben op de verkiezing. Biden heeft de afgelopen maand een kleine voorsprong genomen in de peilingen en die trend zal zich waarschijnlijk voortzetten. Maar de echte verliezers van dit debat zijn Jake Tapper en Dana Bash, die een van de slechtste moderaties in de geschiedenis hebben gedaan, en CNN, dat meer dan ooit een "both sides" vuilnisbelt is.
  5. forum rang 9 gnocchi. 28 juni 2024 11:58


    'Fout en grof': Internet deinst terug nadat Trump 'Palestijn' gebruikt als scheldwoord voor Biden
    Matthew Chapman
    27 juni 2024 10:12PM ET, ...

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-palestinian-tr...

    Tijdens een deel van het CNN-debat over het Midden-Oosten en de oorlog tussen Israël en Hamas, nam voormalig president Donald Trump een bizarre wending door "Palestijn" als scheldwoord te gebruiken toen hij president Joe Biden aansprak.

    Biden is "als een Palestijn geworden" zei Trump - behalve dat hij een "zwakke" is.

    Commentatoren op sociale media wisten nauwelijks hoe ze deze opmerking moesten verwerken.

    "Trump gooit gewoon met 'Palestijn' als pejoratief. Brutaal anti-Palestijns racisme is genormaliseerd in Amerika," schreef voormalig MSNBC commentator Mehdi Hasan donderdagavond.

    "Het spijt me, maar zei Donald Trump net dat Joe Biden een slechte Palestijn is?!?" schreef het account @ArmandDoma, een anti-Trump activist uit San Francisco.

    "Noemde Trump Biden net een 'zwakke Palestijn'?! dit is echt slecht....." schreef het account @D_Radiance.

    "Trump noemde Biden net een Palestijn ... 'een slechte'. Er zijn zoveel dingen verkeerd en grof en verachtelijk aan deze uitspraak..." schreef CUNY-president professor Marc Lamont Hill.
  6. forum rang 9 gnocchi. 28 juni 2024 12:04
    Raspende Biden verscheurt Trumps 'grootste economie'-opmerking: 'Hij is de enige die dat denkt'
    Daniel Hampton
    27 juni 2024 9:26PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-biden-debate-2...

    President Joe Biden sloeg zijn rivaal op het debatpodium op donderdagavond tijdens een discussie over de economie.

    Een schorre Biden lanceerde het debat door CNN presentator Jake Tapper te vertellen dat hij een "economie in vrije val" had geërfd en stootte Trump's pandemische reactie aan - "gewoon een beetje bleekmiddel in je arm."

    "De economie stortte in. Er waren geen banen. De werkloosheid steeg naar 15 procent. Het was verschrikkelijk. En dus moesten we proberen om alles weer op orde te krijgen."

    Nadat hij had opgeschept over het toevoegen van 800.000 nieuwe banen in de verwerkende industrie, gaf hij toe dat er "meer moet worden gedaan".

    "Hij heeft helemaal niet veel gedaan," zei Biden. "Tegen de tijd dat hij vertrok was het een chaos."

    Biden greep later Trumps opmerking aan dat Amerika "de grootste economie in de geschiedenis van het land" had.

    "Iedereen stond er versteld van, andere landen deden ons na," zei Trump.

    Hij voegde eraan toe: "Alles was goed aan het schommelen," behalve "die COVID rotzooi."

    Niet dus, zei Biden.

    "Nou kijk, de grootste economie ter wereld, hij is de enige die dat denkt, denk ik. Ik ken niemand anders die denkt dat we de beste economie ter wereld hadden."

    Biden verscheurde de beroemde belastingverlaging van Trump - de grootste in de geschiedenis, die het grootste tekort in één termijn veroorzaakte.

    "Hij is de enige andere president dan president Herbert Hoover die meer banen heeft verloren dan hij had toen hij begon," zei Biden.
  7. forum rang 8 closer 28 juni 2024 12:59
    quote:

    Voorheen_bekend_als_Test schreef op 28 juni 2024 10:42:

    De democraten hebben nog tijd zat. Uiteindelijk beklijft alleen wat er in de laatste weken vóór verkiezingsdag gebeurt.
    De voorverkiezingen waren al een jaar geleden, dat blijkt best lang voor oudere kandidaten, want ze zijn allebei achteruitgegaan. En zo wordt de helft van de regeerperiode in beslag genomen door de volgende verkiezingen.

    Is de top van de Democraten nou zo dom geweest of zit er een slim scenario achter?
  8. forum rang 5 Voorheen_bekend_als_Test 28 juni 2024 13:05
    quote:

    closer schreef op 28 juni 2024 12:59:

    [...]
    De voorverkiezingen waren al een jaar geleden, dat blijkt best lang voor oudere kandidaten, want ze zijn allebei achteruitgegaan. En zo wordt de helft van de regeerperiode in beslag genomen door de volgende verkiezingen.

    Is de top van de Democraten nou zo dom geweest of zit er een slim scenario achter?
    Dat laatste, uiteraard.
  9. forum rang 8 Lepre Chaun 28 juni 2024 13:09
    quote:

    NewKidInTown schreef op 28 juni 2024 12:08:

    Zijn er al polls Biden vs Trump bekend van NA het debat ?
    CNN-peiling: Trump domineert het debat met een ruime overwinning
    Trump blijft stabiel op 49% steun onder de geregistreerde kiezers in een onderlinge confrontatie, vergeleken met de 43% van Biden. Deze kloof wordt groter wanneer kandidaten van derden worden meegerekend, met Trump op 42% en Biden op 33%.

    www.israelhayom.com/2024/06/27/cnn-po...
  10. forum rang 8 Lepre Chaun 28 juni 2024 13:16
    Bronnen dicht bij de campagne van de Democraten wijzen naar een verkoudheid van Biden twee dagen voor het debat, maar daar wil de New York Post niks van weten
    . „President Biden verstijfde herhaaldelijk en versprak zich tijdens zijn eerste – en mogelijk enige – debat met Trump.

    Ingewijden van die partij spraken hun zorgen uit over hun president.

    Een goed geplaatste bron zei volgens de Post dat het nog niet zeker is of Biden nog steeds de genomineerde van de partij zal zijn.

    Het hielp ook niet dat de 81-jarige zei dat de grenspolitie hem steunt, toen het over de migratieproblematiek van de VS ging.

    De grenspolitie voelde zich genoodzaakt te reageren op X.

    „Voor alle duidelijkheid: we hebben Biden nooit gesteund en zullen dat ook nooit doen.”
  11. forum rang 10 luchtschip 28 juni 2024 13:41
    Doe niet aan daghandel in de politiek.

    Er is een live reality show van gemaakt, door een pathologische leugenaar de show te laten stelen.
    CNN liet Trump ongestoord een met grove leugens doorspekt betoog houden, waarbij geen enkele fact-checking werd gedaan.

    Een man uit Queens, die op borgtocht vrij was, schepte op over het terugdraaien van Roe v. Wade ( het stopzetten van het recht op abortus ), zei in het openbaar dat hij geen seks had gehad met een pornoster, verdedigde belastingverlagingen voor miljardairs en verdedigde 6 januari. en noemde Amerika het slechtste land ter wereld.

    Die man gaat deze race niet winnen.

    x.com/stuartpstevens/status/180652863...
  12. forum rang 6 NewKidInTown 28 juni 2024 13:45
    In de VS is onder Democraten paniek
    ontstaan na het beroerde optreden van
    president Biden vannacht in het debat
    met zijn tegenstrever Donald Trump.
    Biden struikelde over zijn woorden en
    raakte een aantal keer de draad kwijt.

    Biden moest laten zien dat hij ondanks
    zijn leeftijd (81) nog vier jaar door
    kan,maar het tegendeel lijkt bereikt.
    Trump (78) kwam energieker over.

    Een aantal prominente Democraten wees
    erop dat Biden verkouden was en zei dat
    de president inhoudelijk had gewonnen.
    Maar er zijn ook prominenten die voor
    een andere kandidaat pleiten.Biden is
    nog niet officieel gekozen,dat moet op
    conventie in augustus gaan gebeuren.
73.145 Posts
Pagina: «« 1 ... 3623 3624 3625 3626 3627 ... 3658 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.