Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

72.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 3621 3622 3623 3624 3625 ... 3632 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 25 juni 2024 20:11
    Meer belastend bewijs tegen Trump blootgelegd in aantekeningen advocaat Corcoran: rapport
    Brad Riet
    25 juni 2024 7:35AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-crimes-2668600...

    ABC News meldt dat de privé notities van voormalig Trump advocaat Evan Corcoran over zijn interacties met de voormalige president nog meer belastende informatie bevatten dan eerder is onthuld.

    Corcoran zei in zijn notities dat Trump "privé zijn bezorgdheid uitsprak dat het overhandigen van mogelijk geheime documenten in zijn bezit na een dagvaarding van 2022 mei zou kunnen leiden tot strafrechtelijke vervolging", hoewel het erop lijkt dat zijn daaropvolgende beslissing om de dagvaarding te ontduiken de reden is waarom hij daadwerkelijk strafrechtelijk werd vervolgd.

    Het feit dat Trump wist dat hij strafrechtelijk vervolgd zou worden voor het bezit van de topgeheime overheidsdocumenten, zou door aanklagers gebruikt kunnen worden om zijn schuldbewustzijn vast te stellen en zou zijn inspanningen om de pogingen van de overheid om de documenten terug te vinden te dwarsbomen, in een nog belastender daglicht stellen.

    In zijn aantekeningen zei Corcoran dat Trump "een vraag opwierp over, als we ze nu aanvullende documenten zouden geven, zouden ze dan, het Ministerie van Justitie, terugkomen en zeggen, waarom heb je ze achtergehouden en proberen dat te gebruiken als basis voor strafrechtelijke aansprakelijkheid of om hem slecht te laten lijken in de pers."

    Trump zou dan zeggen dat het misschien beter was om de regering gewoon te vertellen dat er geen documenten waren, wat op zich al een misdaad zou zijn aangezien er op dat moment nog steeds dozen vol geheime documenten waren verstopt in zijn Mar-a-Lago resort.

    En in feite, schrijft ABC News, is dit precies één van de misdaden waarvan de aanklagers Trump hebben beschuldigd. In een recente aanklacht zeiden ze dat hij "probeerde zijn advocaat te betrekken bij zijn criminele onderneming, de ontvankelijkheid van zijn advocaat testte en vervolgens zijn advocaat manipuleerde om zijn criminele doelen te bereiken toen de advocaat zijn toenaderingen niet accepteerde".

  2. forum rang 9 gnocchi. 25 juni 2024 22:07
    Mueller, ze schreef
    @MuellerSheWrote
    NIEUW: Hier zijn de nooit eerder vertoonde foto's van geheime documenten in Mar a Lago die Jack Smith gisteravond vrijgaf als bewijsmateriaal. 1 van 2

    x.com/MuellerSheWrote/status/18056130...

    =========================================
    Schokkende nieuwe foto's onthullen chaotische opslag van geheime documenten in Mar-a-Lago
    Sarah K. Burris
    25 juni 2024 12:05PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-documents-mar-...

    Het laatste dossier van Special Counsel Jack Smith deelde nieuwe foto's die genomen zijn in Mar-a-Lago en laat geheime documenten zien die Donald Trump ervan beschuldigd wordt te hebben meegenomen uit het Witte Huis, rommelig verspreid over een badkamervloer.

    Trump staat terecht in Florida voor het meenemen van de documenten, het weigeren ze terug te geven en het proberen te dwarsbomen van het onderzoek naar de verwijdering ervan.

    "De foto's die je liet zien kwamen uit een motie die vannacht is ingediend door [special counsel] Jack Smith en die niet het onderwerp is van deze hoorzittingen vandaag, maar misschien wel het onderwerp van een toekomstige hoorzitting over zogenaamd bederf, over de vraag of de FBI in wezen dat bewijs zo heeft verknoeid dat het weggegooid zou moeten worden," zei NBC News verslaggever Ken Dilanian dinsdag op MSNBC.

    "Het is echt een sterke motie van de speciale raadsman die stelt dat dat argument belachelijk is omdat deze documenten in grote hoeveelheden in dozen in Mar-a-Lago lagen, in willekeurige volgorde en sommige ervan lagen al op de badkamervloer voordat de FBI daar aankwam.

    Eén foto lijkt een stapel dozen in een kast te tonen die was omgevallen en op de vloer terechtkwam. Erboven hing wat leek op een stomerij.

    Andere lagen keurig tegen de muur in plastic bakken en lange dozen. Over die foto zei nationale veiligheidsdeskundige Marcy Wheeler: "Dit is een foto van waar sommige documenten die tegen Trump zijn aangeklaagd, zijn gevonden. (3 zaten in de in leer gebonden doos in zijn kantoor, 10 werden gevonden in Doos A-73, niet op de foto). Doos met rechthoek is waar het FVEY-document werd gevonden dat in december 2021 werd gemorst."

    FVEY staat voor "The Five Eyes," wat ervoor zorgt dat documenten alleen gezien kunnen worden door vertegenwoordigers van Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

    Op een andere locatie, waar hetzelfde tapijt lag als in het kantoor van Trump, lag een open doos op de vloer naast wat leek op aandenkens en twee dozen colaflesjes.

    Wheeler merkte ook op dat er blijkbaar een kernwapendocument was gevonden "verstopt onder noppenfolie en een kerstkussen".

    "En volledig 10 van de in rekening gebrachte documenten werden gevonden onder wat noppenfolie en een kerstkussen in deze doos, die gevonden zou zijn in de opslagruimte, misschien aan de tegenoverliggende muur van de foto hierboven," zei ze dinsdag in een artikel. "Dat betekent dat één van de documenten die onder de noppenfolie en het kerstkussen was verstopt, ten laste gelegd als aanklacht 19, geclassificeerd was als Voormalig Verboden onder de Atomic Energy Act, wat betekent dat het betrekking heeft op Amerikaanse kernwapens."

  3. forum rang 9 gnocchi. 25 juni 2024 22:15
    Ex-aanklager deelt grote rode vlag die volgens hem laat zien dat Aileen Cannon in de zak zit voor Trump
    Sarah K. Burris
    25 juni 2024 11:36AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/judge-aileen-cannon-...

    Voormalig topaanklager Andrew Weissmann wees op twee zaken die volgens hem aantonen dat rechter Aileen Cannon in de zak zit voor Donald Trump.

    Cannon houdt momenteel toezicht op de zaak van Trump over geheime documenten waarin hij beweert dat hij op ongepaste wijze documenten van het Witte Huis heeft meegenomen toen hij in januari 2020 de macht verliet.

    "Haar weigering om de toegewezen rechter-commissaris, die veel meer ervaring heeft dan zij, alle moties voor het proces te laten behandelen," geeft aan dat ze niet wil dat er iemand anders bij betrokken wordt, om een reden, zei Weissmann op MSNBC.

    "Eén, het zou de zaak vooruit schuiven (d.w.z. ze wil niet dat de zaak voor de verkiezingen voor de rechter komt)," zei hij. "Twee, de Magistrate Judge zou een onpartijdige uitspraak doen, en zij [zou] hem dan moeten overrulen en zou er veel slechter uitzien."

    Weissmann verwacht dat Cannon "het absolute minimum zal doen voor de Amerikaanse regering om te voorkomen dat hij wordt teruggedraaid en verwijderd. En zal geen rechtszaak houden voor de verkiezingen."

    In een gesprek met Lawrence O'Donnell op maandagavond, liep verslaggever en MSNBC medewerker Adam Klasfeld door hoe onevenredig gunstig Cannon is voor de advocaten van Trump - terwijl ze maandag een aanklager van het kantoor van de speciale raadsman berispte voor zijn "toon".

    "En ondanks al haar toonpolitiek," was de advocaat van Trump "in staat om willekeurig verdachtmakingen te uiten". Trumps advocaat Todd Blanche gaf in wezen een campagnetoespraak, zei Klasfeld, eraan toevoegend dat hij een aantal samenzweringstheorieën naar voren bracht dat president Joe Biden de poppenspeler was achter de hele vervolging van Trump vanwege de gestolen documenten.

    O'Donnell vond het ironisch dat de rechter iemand kon kastijden over zijn toon tijdens een hoorzitting waarin werd beweerd dat Trump aanvallen op FBI-agenten aanmoedigde.

    "Federale rechters hebben nog nooit hoeven overwegen om FBI-agenten nationaal te beschermen, en haar zorg is de toon," zei O'Donnell.

    Weissmann noemde de zet "een van de vele, vele tekenen dat ze hier niet tegen haar taak is opgewassen."

    Een van de problemen, zei hij, is dat zelfs als je het niet eens bent met het idee dat rechter Cannon "gelooft dat de beschuldigingen niet sterk genoeg zijn om te doen wat de regering wil, je niet zou besluiten om dit een maand nadat de beschuldigingen zijn geuit te horen. Het had meteen gehoord moeten worden."

    Haar aanvullende punt is dat niets specifiek gericht is tegen de agenten die betrokken zijn bij de Mar-a-Lago zaak "omdat ik hun namen privé heb gehouden."

    Weissmann zei dat de regering gedwongen was om Cannon te vertellen, "Dat is feitelijk niet waar. De namen zijn uitgelekt en deze namen zullen blijven uitlekken. En twee, dat is zo kortzichtig omdat er bedreigingen zijn geweest tegen andere FBI-agenten."

    Bekijk de volledige paneldiscussie via de link hier.
    www.rawstory.com/judge-aileen-cannon-...
  4. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2024 08:50

    Het gestolen nucleaire geheimenschandaal van Donald Trump is zojuist nog lelijker geworden.
    Bill Palmer | 10:22 pm EDT 25 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Met alle lelijke krantenkoppen over rechter Aileen Cannon is het makkelijk om te vergeten dat zodra Special Counsel Jack Smith eindelijk in staat is om haar van de zaak af te halen, Donald Trump strafrechtelijk zal worden vervolgd voor het stelen van geheime documenten. Ondertussen blijft Trump depots indienen om stoom af te blazen en dat geeft Smith de kans om nog meer vernietigend bewijs tegen Trump naar buiten te brengen.

    Jack Smith heeft bijvoorbeeld net een dossier ingediend waaruit blijkt dat Trump letterlijk geheime nucleaire geheimen had verstopt naast een doos Diet Coke. Het klinkt te vreemd om echt te zijn, maar het is inderdaad echt www.thedailybeast.com/new-pics-show-n... Het onthult dat Trump niet alleen enkele van de meest gewaardeerde geheimen van onze natie heeft gestolen, hij wist niet eens hoe hij ze op de juiste manier verborgen moest houden. Dit staat gelijk aan het beroven van het Louvre en de schilderijen in je voortuin achterlaten.

    Deze zaak komt voor de rechter, of dat nu voor of na het verlies van de verkiezingen is. En als dat gebeurt, zal hij hier zwaar voor boeten. Hij stal nucleaire geheimen en liet ze achter naast zijn cola light. Dat zegt alles wat je moet weten.
  5. forum rang 8 closer 26 juni 2024 10:13
    Concurrent of adjudant van Biden? De gouverneur van Californië laat opvallend veel van zich horen

    Al maanden gaat rond dat Gavin Newsom, de populaire gouverneur van Californië, stiekem een schaduwcampagne voert als alternatief voor Joe Biden, die morgen zijn eerste tv-debat heeft met Donald Trump. Newsom ontkent dat. Wie is hij en waarom is hij zo actief?

    Verder lezen: www.volkskrant.nl/buitenland/concurre...
  6. forum rang 8 closer 26 juni 2024 12:57
    Lauren Boebert, een extreemrechtse Republikein, wint de voorverkiezingen in Colorado nadat ze districten heeft verplaatst.

    Boebert was verhuisd van een politiek verdeeld congresdistrict in Colorado naar een veiliger Republikeins district, waardoor ze een herkansing met de Democratische tegenstander kon vermijden die haar laatste verkiezingscyclus bijna versloeg.

    Verder lezen: www.theguardian.com/us-news/article/2...
  7. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2024 16:24


    'Lijkt wel een aflevering van Hoarders': Rommelige foto's van Mar-a-Lago lokken lachbuien uit
    Kathleen Culliton

    25 juni 2024 1:30PM ET.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-mar-a-l...

    Amerikanen speelden dinsdag een vreemd spelletje 'Waar is Waldo' nadat schokkende nieuwe foto's onthulden dat voormalig president Donald Trump geheime documenten bewaarde in lukrake containers verspreid over de vloer van zijn sociale club in Florida.

    Special Counsel Jack Smith deelde de foto's dinsdag in zijn weerlegging van Trumps motie tot ontslag, met het argument dat Mar-a-Lago gewoon te rommelig was voor federale agenten om de ongerepte orde te bewaren waarvan Trump beweert dat die cruciaal is voor zijn zaak.

    De foto's vonden al snel hun weg naar sociale media, waar verbaasde kijkers tussen de geheime documenten in het hart van zijn rechtszaak in Florida een Hermes-doos, kratten cola light en een foto van voormalig president Donald Trump met arendsvleugelhoorns vonden.

    "Ik zou verwachten dat mijn kinderen beter voor hun schoolwerk zouden zorgen," antwoordde X-gebruiker Shannon Snow, "en dit is hoe de voormalige president voor nationale geheimen zorgde????".

    Smith betoogde maandag dat de foto's bewijzen dat de fout in de classificatie van de aanklagers geen geknoei met bewijsmateriaal is, zoals de voormalige president heeft gesuggereerd, omdat ze werden bewaard tussen zulke rommel.

    "Trump koos er persoonlijk voor om documenten met enkele van de meest bewaakte geheimen van de natie in kartonnen dozen te bewaren," schrijft Smith.

    "Aan het einde van zijn presidentschap nam hij zijn rommelige verzameling aandenkens mee naar Mar-a-Lago... Nadat ze op stapels in de opslagruimte waren beland, vielen er verschillende dozen en lag de inhoud op de vloer."

    Dat is niet alles wat kijkers hebben gevonden.

    "In een onlangs vrijgegeven foto van Mar-a-Lago: een doos met geheime documenten, enkele Trump-campagnepetten, een Hermes-doos en een hoop Diet Coke," reageerde Washington Post-columnist Philip Bump.

    "Wat," antwoordde Ian Larkin. "Geen ketchup?"

    "Waarschijnlijk niet zo belangrijk, maar wie van zijn personeel haalt hier dieetcoke vandaan?" X-gebruiker @SimplySimplye wilde het weten.

    X-gebruiker @Keing_unfug vond bewijs dat het waard is om aan te geven bij de interieurpolitie en schreef: "Alleen al dat tapijt zou hem moeten arresteren."

    "Trump is een slons," reageerde @cincity631. "Zijn 'mooie' leven is dieetcoke verstopt op de vloer van een kamer gevuld met c--. Ziet eruit als een aflevering van Hoarders na een paar dagen inspanning."

    Een vreemd portret van de voormalige president trok de aandacht van @DLRotoff, die reageerde: "Hoe iconisch dat de documenten werden opgeslagen naast een krat Diet Coke en een cheesy foto van djt's gezicht ingelijst in adelaarsvleugels & een afbeelding de Amerikaanse vlag."

    "Denkt hij echt dat dit waardevol is?" X-gebruiker Liz haar wilde weten van het portret.

    Michael Beschloss vond een doos met "verfomfaaide kleren."

    "Goh," antwoordde X-gebruiker Steve Miller, "en ik dacht dat de dozen met geheime documenten opgestapeld in een van de badkamers bij MAL erg was."
    "Weet je wat deze foto's definitief bewijzen?" concludeerde X-gebruiker Jen. "Mar-a-Lago is een vuilnisbelt."
  8. forum rang 9 gnocchi. 27 juni 2024 08:25

    Wat is dit voor fiasco?
    Bill Palmer | 9:30 pm EDT 26 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/what-ki...

    In de weken sinds de veroordeling van Donald Trump voor een misdrijf heeft president Joe Biden in de ene na de andere peiling een kleine voorsprong genomen. In swing states en op nationaal niveau is het duidelijk dat overtuigbare kiezers in het midden nu weg bewegen van Trump en in de richting van Biden. Het is nog te vroeg om de peilingen serieus te nemen. Maar als je het nu over de peilingen hebt, is het goed nieuws voor Biden. Maar wacht eens even.

    De New York Times heeft plotseling een peiling vrijgegeven die beweert dat Trump stevig aan de leiding staat. Deze peiling slaat nergens op, aangezien Biden volgens de andere peilingen aan de winnende hand is. Deze peiling is niet alleen onzin, de timing komt ook veel te goed uit. Nu Trump zwaar onderuit gaat in de aanloop naar het debat, kunnen de media deze maffe nieuwe peiling gebruiken om te beweren dat het eigenlijk Biden is die in de problemen zit, dus iedereen kan maar beter in paniek toekijken!

    Dit komt slechts enkele dagen nadat de New York Times een krantenkop publiceerde waarin werd beweerd dat Trump nu veel meer geld inzamelt dan Biden, om vervolgens in de kleine lettertjes toe te geven dat dit uitsluitend was gebaseerd op niet-ondersteunde fondsenwervingclaims van Trumps mensen, niet van de FEC.

    Er is duidelijk iets heel, heel erg mis met de New York Times, want het duikt in een bijna National Enquirer niveau van BS gericht op het opkrikken van paginaweergaven. Op dit moment zouden we waarschijnlijk beter af zijn als de New York Times werd gesloten. Maar dat is nog maar het begin van het probleem.

    Nu de New York Times deze neppeiling heeft gepubliceerd die precies het tegenovergestelde beweert van wat de andere peilingen zeggen, zullen verschillende grote nieuwszenders hun debatverslaggeving rond deze neppeiling opstellen. Het feit dat Biden voor ligt in de andere peilingen? Dat zal gemakshalve worden genegeerd.

    Dit is de laatste herinnering aan het feit dat de heersende politieke verhalen van de media meestal pure fictie zijn, bedoeld om de kijkcijfers op te krikken. Ze gaan uit van het verhaal dat Biden op zijn laatste benen loopt en een wonder moet verrichten tijdens het debat. Maar in de echte wereld is het Trump wiens peilingen instorten en die nu moet proberen een debat te winnen terwijl hij midden in een volledige dementie zit.
  9. forum rang 9 gnocchi. 27 juni 2024 08:37
    Hooggerechtshof ingelicht door DOJ dat er geen reden is om de opsluiting van Steve Bannon uit te stellen
    M.L. Nestel
    26 juni 2024 5:39PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-bannon-jail-do...

    Er is geen reden waarom Steve Bannon zijn schuld aan de maatschappij niet al achter de tralies zou moeten betalen, zegt de regering.

    "Deze rechtbank heeft onlangs een gelijkaardige aanvraag voor vrijlating afgewezen van een andere beklaagde die zich bezighield met het volledig negeren van een dagvaarding uitgegeven door dezelfde commissie die verzoeker dagvaardde," schreef advocaat-generaal Elizabeth Prelogar in een gerechtelijk dossier waarover NBC News woensdag voor het eerst berichtte. "Om redenen die hieronder in meer detail worden uiteengezet, is hetzelfde resultaat hier gerechtvaardigd."

    De "aanvrager" is de voormalige handelsadviseur van president Donald Trump, Peter Navarro, die ook werd veroordeeld voor minachting van het Congres en sinds maart in de gevangenis zit.

    Bijna twee jaar geleden werd Bannon, 70 jaar, die diende als de strateeg van het Witte Huis van voormalig president Donald Trump voordat hij eruit werd gezet om uiteindelijk zijn podcast "War Room" te lanceren, - veroordeeld voor twee aanklachten van minachting van het Congres voor het negeren van dagvaardingen van de 6 januari-commissie van het Huis.

    Net als Navarro werd Bannon veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf.

    Maar Bannon is erin geslaagd om zijn opsluiting uit te stellen door in beroep te gaan tegen zijn veroordeling en probeert nu op het laatste moment gratie te krijgen van het Hooggerechtshof om tussenbeide te komen en te voorkomen dat hij op 1 juli wordt overgebracht naar een laagbeveiligde federale gevangenis in Danbury, Connecticut, die de inspiratie vormde voor een memoires van een ex-gevangene die als inspiratie diende voor de Netflix-hitserie "Orange is the New Black".

    In zijn aanklacht bij het Hooggerechtshof schreef Bannon dat hij "te goeder trouw vertrouwde op het advies van zijn advocaat" om de dagvaarding van de commissie van het Huis van 6 januari af te slaan uit angst om het privilege van de uitvoerende macht te schenden.

    Bannon was echter een burger en was al lang weg uit het Witte Huis toen hij moest verschijnen voor wetgevers die de dodelijke belegering van het Amerikaanse Capitool op 6 januari 2021 onderzochten.

    De advocaten van Bannon hebben al geprobeerd om het D.C. U.S. Circuit Court of Appeals voor zich te winnen door te pleiten tegen het achter de tralies zetten van de adviseur "voor de periode van vier maanden in de aanloop naar de verkiezingen in november, wanneer miljoenen Amerikanen naar hem kijken voor informatie over belangrijke campagnekwesties."
  10. forum rang 9 gnocchi. 27 juni 2024 16:14

    Rapport Palmer
    Het no-win debatscenario van Donald Trump
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 27 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump en zijn surrogaten blijven dingen zeggen waardoor het lijkt alsof Trump niet zal komen opdagen voor het presidentiële debat van vanavond. Dit zou inderdaad het geval kunnen zijn. Het is ook mogelijk dat ze gewoon proberen de lat laag te leggen. Op dit moment hebben de trainers van Trump van "Zal Trump wel komen opdagen" de centrale vraag gemaakt in de aanloop naar het debat. Dus door gewoon te komen opdagen, legt hij de lat hoger.

    Wat salontrucs betreft, is het geen slechte. Maar het zal Trump ook niet veel helpen. Hij staat vanavond nog steeds voor twee opties en het is moeilijk voor te stellen dat een van beide goed voor hem uitpakt.

    Nu Trump een "zal hij of zal hij niet" vibe naar buiten heeft gebracht, zal hij, als hij niet komt opdagen, daar de schuld van krijgen. Zelfs als hij beweert dat hij plotseling keelontsteking heeft of dat de plaatsing van zijn microfoon hem niet bevalt, zal het nog steeds worden gezien alsof hij van tevoren heeft besloten om niet te komen. Het zal worden geïnterpreteerd als Trump die bang is om te komen opdagen en te debatteren. En het zal veel aandacht vestigen op zijn voortdurende cognitieve problemen.

    Aan de andere kant, als Trump wel komt opdagen, zal dat nog meer aandacht vestigen op zijn cognitieve problemen. Trump kan niet eens een toespraak houden, waar hij de enige is die spreekt en het publiek van hem houdt, zonder in de war te raken en onsamenhangende verhalen te vertellen over haaien terwijl hij wartaal uitslaat. Hoeveel slechter zal het Trump cognitief vergaan als hij te maken krijgt met president Biden en een moderator?

    Ik ga geen voorspellingen doen over of Trump vanavond wel of niet komt opdagen. Maar als hij wel komt, verwacht ik dat het slecht met hem afloopt. Trump blijft maar praten over Biden aan de drugs vanavond, wat sommige waarnemers hebben geïnterpreteerd als een bekentenis van Trump dat hij aan de drugs zal zijn. Maar geen enkele medicinale ingreep kan het feit verhelpen dat Trump zich nu voordoet als een dementiepatiënt. Vanavond zou echt een openbaring moeten worden voor overtuigbare kiezers in het midden - als Trump komt opdagen. En als hij niet komt opdagen, zal dat ook een openbaring zijn.
  11. forum rang 10 luchtschip 27 juni 2024 18:01
    quote:

    gnocchi. schreef op 27 juni 2024 16:07:

    Weten jullie hoe laat het debat Nederlandse tijd begint.
    03:00 uur vannacht Nederlandse tijd

    Het 90 minuten durende debat begint om 21.00 uur. ET ( Eastern Time ) op CNN, met Jake Tapper en Dana Bash als moderatie. Het zal plaatsvinden in de studio’s van het netwerk in Atlanta, en er zal geen publiek zijn.
  12. forum rang 9 gnocchi. 27 juni 2024 19:21
    quote:

    luchtschip schreef op 27 juni 2024 18:01:

    [...]

    03:00 uur vannacht Nederlandse tijd

    Het 90 minuten durende debat begint om 21.00 uur. ET ( Eastern Time ) op CNN, met Jake Tapper en Dana Bash als moderatie. Het zal plaatsvinden in de studio’s van het netwerk in Atlanta, en er zal geen publiek zijn.
    Bedankt.
  13. forum rang 9 gnocchi. 27 juni 2024 19:27

    Rechter Aileen Cannon had het voor één keer bij het rechte eind
    Bill Palmer | 12:56 pm EDT 27 juni 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/judge-a...

    Rechter Aileen Cannon is in gelijke delen corrupt en incompetent, en ze heeft Donald Trump duidelijk geholpen om zijn strafproces over geheime documenten te vertragen. Maar ondanks het heersende verhaal dat ze elke keer in het voordeel van Trump oordeelt, is het werkelijke patroon anders. Ze probeert te doen wat ze kan voor Trump zonder zoveel te doen dat ze van de zaak wordt gehaald.

    Trump beweerde dat het huiszoekingsbevel voor Mar-a-Lago sommige in beslag genomen spullen niet dekte. Dit zou een grote overwinning voor hem zijn geweest, omdat belangrijke bewijsstukken tegen hem zouden zijn verworpen. Maar het zou ook het soort flagrant verkeerde uitspraak zijn geweest die het 11e Circuit ertoe had kunnen bewegen om Cannon van de zaak te halen.

    Dus misschien niet verrassend, heeft Cannon vandaag in het nadeel van Trump geoordeeld, wat betekent dat al het in beslag genomen bewijs inderdaad tegen hem gebruikt zal worden. Natuurlijk sleept ze nog steeds Trump's advocaat-cliënt privilege claim naar voren, dus we zullen zien of ze die uitspraak verknoeit en een 11e Circuit interventie uitlokt.
  14. forum rang 9 gnocchi. 27 juni 2024 20:17
    Swift is anti Don. Maar zij heeft wel een enorme fanmail.
    Misschien voor stemmen probeert hij Swift te paaien.

    =================================================

    'Ewwwww': Internet barst uit na 'Trump doet raar' over Taylor Swift in interview
    M.L. Nestel
    26 juni 2024 10:38PM ET.

    www.rawstory.com/trump-gets-weird-tay...

    Velen zouden willen dat ze de voormalige president Donald Trump, die net 78 is geworden, niet meer konden horen zwelgen over megaster Taylor Swift door vijf keer het woord "mooi" te gebruiken.

    Trump werd op een nieuwe opname betoverd door de 34-jarige Swift.

    "Ja, ik vind haar mooi," zei hij in de opname die werd afgespeeld op CNN's "Out Front" met Erin Burnett. "Heel mooi. Ik vind haar heel mooi.

    "Ik denk dat ze liberaal is; ze houdt waarschijnlijk niet van Trump. Maar ik hoor dat ze erg getalenteerd is. Maar ik denk dat ze heel erg mooi is, eigenlijk. Ongewoon mooi."

    De opname werd gemaakt door "Apprentice in Wonderland" auteur en Variety mede-hoofdredacteur Ramin Setoodeh.

    De reactie op het fysieke uiterlijk van de muzikant die bijna 50 jaar jonger is, deed sommigen stuiptrekken.

    Peter Henlein walgde van de opmerking, maar vroeg zich vervolgens af of het op kon tegen de opmerkingen van de 45e president over zijn volwassen dochter Ivanka.

    "Trump vindt het raar om over Taylor Swift te praten en hoe mooi hij haar vindt," aldus zijn tweet. "Maar dit is veel minder raar en griezelig dan wanneer hij over zijn eigen dochter praat. Hij zegt tenminste niet dat hij Taylor Swift wil neuken."

    Zijn hulpjes beschuldigden Trump er ooit van dat hij zich verwonderde over "Ivanka's borsten, haar achterkant en hoe het zou zijn om seks met haar te hebben, opmerkingen die [ex-hulp John] Kelly ertoe aanzetten om de president eraan te herinneren dat Ivanka zijn dochter was", schreef Miles Taylor, een voormalige stafchef van het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid, in zijn boek "Anonymous".

    Juridisch expert Bradley Moss vond het ook walgelijk. "Zo cringe," schreef hij op zijn Twitter/X account. "Hij geeft me de ick.""Ik had Trump niet verliefd laten worden op Taylor Swift op mijn 2024 BINGO kaart," schrijft Crazy Fenaker.@CatsforPeace2 tweette: "Hij is zo freaking eng."

    "Hij is een vieze oude man," luidt de reactie van @luckyblue2022."De manier waarop hij over haar praatte was walgelijk."Ook @SherryRoush59 voelde zich misselijk:
    "Ik had een bleekdouche nodig nadat ik het voor het eerst hoorde."

    Misschien was het Julie Zebrak die in één woord uitsprak wat velen niet konden: "Ewwwww."

    Bekijk hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=3TIKIOfW3k4
72.624 Posts
Pagina: «« 1 ... 3621 3622 3623 3624 3625 ... 3632 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.