Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Verkiezingen 2023

8.813 Posts
Pagina: «« 1 ... 410 411 412 413 414 ... 441 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Freemoneyforever 20 juni 2024 09:30
    quote:

    Beukenootje schreef op 20 juni 2024 08:32:

    [...]
    Hele interessante lijst. Ga ik nog eens goed doornemen.
    E123 is volgens de voedingswaarde tabel "verboden in de VS, Rusland, Griekenland, Noorwegen, Finland en Oostenrijk" (https://www.voedingswaardetabel.nl/e-nummers/14/E123/)

    Water is tenslotte ook dodelijk als je er teveel van binnen krijgt ;-)
    Dank je voor de feedback. Volgens Bayer is glyfosaat ook veilig, dus elk onderzoek (ook al is het academisch, wie heeft het betaald?) dient dubbel gecheckt te zijn.

    Bij twijfel: niet inhalen, oftewel: ik vermijd zoveel mogelijk, maar wil ook niet 100% "veilig" eten, immers, ik adem o.a. ook uitlaatgassen in, hoe gezond is dat?

    Bij water kon ik nagaan, dat gemeentepils alhier zo'n 2.000 jaar geleden gevallen regen is, gezuiverd door de bodem in het bos, van waaruit het gewonnen wordt. Zonder toevoegingen, immers het is van origine al bronwater.
  2. forum rang 8 Freemoneyforever 20 juni 2024 09:33
    quote:

    Fender bass schreef op 20 juni 2024 08:24:

    Soort van ontwikkelingshulp? Het blijven toch pseudo VVD'ers ;-)

    ‘Vergoeding voorzitter Karskens en toekomstig minister Klever bij ON! ruim boven eigen norm’

    www.ad.nl/show/vergoeding-voorzitter-...
    Ik vind het heel knap dat ze zoveel verdienen met het uitzenden van onzin en leugens.
  3. forum rang 8 Freemoneyforever 20 juni 2024 09:58
    quote:

    Beukenootje schreef op 20 juni 2024 09:50:

    [...]

    Ruim een jaar geleden eens naar Bayer gekeken toen een analist enthousiast beweerde dat alle pijn nu wel in de prijs zat verwerkt. Vanaf nu kon het alleen maar omhoog :-)
    En dat is beweerd door iemand die zich daarvoor laat betalen ;(
    (ik heb ook tips dienaangaande vernomen)

    Buy the dip blijkt stay in the dip, vooralsnog, ik hoop voor die analist, dat de dip niet dieper gaat.
  4. forum rang 7 rene l 20 juni 2024 10:09
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 20 juni 2024 09:30:

    [...]

    Bij water kon ik nagaan, dat gemeentepils alhier zo'n 2.000 jaar geleden gevallen regen is, gezuiverd door de bodem in het bos, van waaruit het gewonnen wordt. Zonder toevoegingen, immers het is van origine al bronwater.

    Wij hadden bij ons in het dorp ook een bierbrouwerij die gefilterd kanaalwater gebruikte om bier te brouwen.
    Helaas zijn ze ter ziele gegaan door onkundig vakmanschap en zijn ze op de fles gegaan.
    Aan het alcohol percentage lag het niet.
    Beste wel jammer, het smaakte als Duvel en bij bepaalde types kon het verraderlijk hard aankomen.

    Net als de Duitsers die pils produceren volgens het Reinheitsgebot, het is algemeen bekend, in de meeste bieren worden tegenwoordig ook sporen van glyfosaat aangetroffen.
    Het is allemaal geen zuivere koffie.
    Maar zoals de directeur van Bavaria ooit zei, wil je de toelaatbare grens overschrijden dan moet je dagelijks enorme hoeveelheden bier drinken en dan heb je ook een serieus ander probleem.

    Tja, niks is tegenwoordig meer gezond, overal zitten wel stofjes in die ongezond zijn en gevolgen voor je algehele gesteldheid kunnen veroorzaken.
    En het is volgens mij per persoon afhankelijk van je genen wat de invloeden zijn op je gesteldheid.

    Glyfosaat, ooit is er wetenschappelijk onderzoek gedaan over de gevolgen voor de gezondheid, het is algemeen bekend, Monsanto heeft er zelf aan meegedaan, ze hebben er grof voor betaald, en het is een feit, er is met de uitkomsten van dit onderzoek gesjoemeld in hun voordeel.
    Maar ja, zo zijn Amerikanen, vraag het maar aan Goldman Sachs, hun hebben ooit ook wc-rollen bedrukt met Dollartekens, en dit hun gewaardeerde klanten tegen de hoofdprijs door de strot geduwd.
    Onderschat daarnaast ook de straling niet van je smartphone, daar wordt nu ook lacherig over gedaan, maar wat het met je lichaam doet op termijn, ik denk er het mijne van, mijn tijd zal het wel duren, mij zal het een worst zijn.

    Vandaag is het volgens mij donderdag maar dat weet ik niet helemaal zeker, er is niet bijzonder veel nieuws en ik ben benieuwd of het nieuwe kabinet nog voor de recessie op het bordes verschijnt.
    En dan uiteraard de vraag, wat zal de maximale houdbaarheidstermijn zijn.

    Nog wel een berichtje van de tegenvallende autoverkopen in Europa, hoe is het toch mogelijk in deze tijden van toenemende welvaart, en Nederland is de koploper met een teruggang in dubbele cijfers.
    Zou het iets met belastingen te maken hebben.
    En dan heb ik het maar niet over de terugloop van de stekkerbakken bij onze Oosterburen, hun zijn al die onbetaalbare groene fratsen ook volledig beu.

    Ik ga er maar eens lekker op uit, misschien ga ik wel wolven spotten in het bos, of ik ga in het buitengebied een flink stuk fietsen op zoek naar graancirkels die behandeld zijn met glyfosaat.

    En op de achtergrond schalt al dagen de muziek uit de reclame op RTLZ.

    www.youtube.com/watch?v=KOok1WzZbOY
  5. forum rang 7 Fender bass 20 juni 2024 11:39
    Ik volg het debat met de beoogde ministers en staatssecretarissen. Zsolt Szabó verrast mij positief, beantwoordt voor mij niet aan de hardgetaalde kwetsende PVV'er. Komt genuanceerd over.
    Hopelijk mag ie een beetje z'n eigen lijn volgen en niet steeds Geert Wilders moeten vragen wat z'n eigen mening ook al weer is.
    Dat laatste is vaker gebeurd in dit soort hoorzittingen.
  6. forum rang 10 luchtschip 20 juni 2024 12:02
    quote:

    A3aan schreef op 20 juni 2024 11:31:

    Advies aan René. Fiets via de Maten, haal een ijsje bij de Plus, eens naar Beekbergerwoud. Ga daar lekker op een bankje zitten, sluit de ogen en ga eens mijmeren wat voor soort huizen daar zouden kunnen worden gebouwd en voor wie. Mijn kennis heeft een voordracht gedaan.
    Mag de rest van het forum dit niet zien en de ogen sluiten en lekker wegmijmeren ?

    Tuurlijk wel

    hier is wat je ziet als je je ogen sluit

    www.destentor.nl/apeldoorn/waarschuwi...
  7. forum rang 7 JP Samosa 20 juni 2024 13:10
    quote:

    Fender bass schreef op 20 juni 2024 08:58:

    [...]

    NPO is belastinggeld. En de PVV wil de publieke omroep compleet afschaffen.

    Dus het lijkt me zeer valide wanneer een, onafhankelijke, krant hier in duikt.
    Er zitten nogal wat tegenstrijdigigheden in het gedrag van mw Klever.

    Talk the talk, walk the walk.
    Ah zo.
    Ja, dan moet Karskens ook aan de regels voldoen.
    Overigens, belachelijk dat het verschil me de minister president zo klein is.

    N.b. ik ben nog steeds voor 1 publieke zender minder
  8. forum rang 7 ffff 20 juni 2024 13:25
    quote:

    A3aan schreef op 20 juni 2024 11:31:

    Advies aan René. Fiets via de Maten, haal een ijsje bij de Plus, eens naar Beekbergerwoud. Ga daar lekker op een bankje zitten, sluit de ogen en ga eens mijmeren wat voor soort huizen daar zouden kunnen worden gebouwd en voor wie. Mijn kennis heeft een voordracht gedaan.
    Adriaan,

    LOL ! Ziet er niet beroerd uit! Een mooi lap grond pakweg 2500 tot 3500 vierkante meter en er dan mijn vijfde prachtvilla opzetten. Natuurlijk een lolletje, want ik moet er niet aan denken onderhevig te worden aan de zwaar nivellerende Nederlandse belastingen. Maar eerlijk is eerlijk: Een prachtige plek voor wie niet de moed, lef en doorzettingsvermogen bij elkaar kan rapen om te verkassen en dus voor een paar miljoen daar in dat prachtige woud een schitterende villa neerzet.

    Vraag mij gewoon voor de lol af: Zou je dat nu het verstandigst doen puur 100 procent privé en de villa uit je kontzak betalen of toch maar weer naar de notaris en een zoveelste onroerendgoedvennootschap oprichten en aan die vennootschap het benodigde geld uitlenen en aan de slag gaan.

    Maar....... Ik begin er allemaal niet meer aan. Adriaan. Het wordt mij teveel. Vandaag herstellen de indices weer en heb zojuist veel administratief werk verricht: 830.00 Euro geïnvesteerd in de afgelopen 6 weken. Wat een gepieker en wat een kopzorg is dat weer geweest en wat een administratie. En dat is dan nog maar de helft van wat jouw villa daar in het Beekbergerwoud zou moeten gaan kosten....

    Verder wilde ik nog wat spetterende herinneringen vertellen over mijn ervaring met "Ik Jan Cremer "in het jaar 1966. Zo groen als gras en toen dat verpletterende boek uitkwam. Echt revolutionair. Het staat in mijn omvangrijke boekenkast ver weg in een hoek en gisteren toch even weer ingekeken en stukjes gelezen. Wat een verandering in 58 jaar !!!!! Met al die sappige negerinnen en al die escapades zou het boek anno 2024 onmiddellijk op een verbrandingslijst komen te staan. Jan aangeklaagd door minimaal 21 moderne moraal- organisaties en voor minstens 1 jaar geschorst van de KK van iEX. Je hebt altijd figuren die nog meer aan aangesmeerd krijgen dan John. Alleen al daarom de moeite waard om het toch nog eens in te kijken en te lezen: Wat is de maatschappij toch veranderd.

    Peter
  9. forum rang 8 Freemoneyforever 20 juni 2024 13:48
    quote:

    ffff schreef op 20 juni 2024 13:25:

    [...]
    Verder wilde ik nog wat spetterende herinneringen vertellen over mijn ervaring met "Ik Jan Cremer "in het jaar 1966. Zo groen als gras en toen dat verpletterende boek uitkwam. Echt revolutionair. Het staat in mijn omvangrijke boekenkast ver weg in een hoek en gisteren toch even weer ingekeken en stukjes gelezen. Wat een verandering in 58 jaar !!!!! Met al die sappige negerinnen en al die escapades zou het boek anno 2024 onmiddellijk op een verbrandingslijst komen te staan. Jan aangeklaagd door minimaal 21 moderne moraal- organisaties en voor minstens 1 jaar geschorst van de KK van iEX. Je hebt altijd figuren die nog meer aan aangesmeerd krijgen dan John. Alleen al daarom de moeite waard om het toch nog eens in te kijken en te lezen: Wat is de maatschappij toch veranderd.

    Peter
    Die villa's: lachen. Reken er maar op dat de bezitters in Nl in de toekomst een zure appel krijgen aan belastingen, al zal dat niet snel kunnen, vanwege het electoraat en: mensen zoals jij, die met plezier in een fiscaal gunstiger omgeving bivakkeren.

    Ik Jan Cremer heb ik niet gelezen, maar ik ben indertijd bij de musical "Ik Jan Cremer" in Den Bosch geweest, die was goed, maar ging even later failliet. Sweet memories
    Het boek vond ik te opschepperig, dat is bij mij grotendeels dicht gebleven.
  10. forum rang 5 graham20 20 juni 2024 14:22
    quote:

    ffff schreef op 20 juni 2024 13:25:

    Het wordt mij teveel. Vandaag herstellen de indices weer en heb zojuist veel administratief werk verricht: 830.00 Euro geïnvesteerd in de afgelopen 6 weken. Wat een gepieker en wat een kopzorg is dat weer geweest en wat een administratie.

    Peter
    Als je overspannen raakt van het investeren van €830 in zes weken, dan zou ik hulp zoeken.
  11. forum rang 4 Willempie3 20 juni 2024 15:18
    Zondag de 1e ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk. Het is een districtenstelsel met 577 districten/zetels. Er moet een absolute meerderheid gehaald worden om de zetel van het district te winnen. Op zondag 30 juni volgt dan de 2e ronde met alleen de 2 grootste partijen uit de 1e ronde.
    Macron gaat er van uit dat in de meeste districten in de 2e ronde toch nog in meerderheid tegen Le Pen gestemd zal worden. De uitkomst wordt dan waarschijnlijk dat Macron zal gaan samenwerken met de socialisten als grootste fractie. Ongeveer zoals hier een kabinet met Timmermans in plaats van de PVV. Het blijft wel een raadsel waarom hij dan toch die vervroegde verkiezingen heeft uitgeroepen. Zijn Presidentsschap duurt nog tot 2027 en nieuwe parlementsverkiezingen waren ook pas verplicht in 2027. Macron had dus nog 3 jaar door gekunt met het bestaande parlement.
  12. forum rang 8 Freemoneyforever 20 juni 2024 15:25
    quote:

    ffff schreef op 20 juni 2024 13:25:

    [...]
    Maar....... Ik begin er allemaal niet meer aan. Adriaan. Het wordt mij teveel. Vandaag herstellen de indices weer en heb zojuist veel administratief werk verricht: 830.00 Euro geïnvesteerd in de afgelopen 6 weken. Wat een gepieker en wat een kopzorg is dat weer geweest en wat een administratie. En dat is dan nog maar de helft van wat jouw villa daar in het Beekbergerwoud zou moeten gaan kosten....
    Mijn ex verdient geld als water, en besteedt alle administratie uit....

    Als je het leuk vindt: blijf het vooral zelf doen, anders zou je beter het pad van mijn ex bewandelen in deze ;)
    Je wekt niet de indruk dat je rete gelukkig wordt van die papierwinkel.....
  13. forum rang 8 Freemoneyforever 20 juni 2024 15:30
    Zal de Keijzer een keizer zonder kleren blijken?

    Keijzer ziet geen stikstofprobleem in de woningbouw

    D66-Kamerlid Vijlbrief wijst Keijzer op een onderzoek van het Economisch Instituut voor de Bouw waaruit blijkt dat een aanzienlijk deel van de grote woningbouwlocaties "serieuze risico's voor de realisatie" loopt vanwege stikstof. Volgens de D66'er kan dat frictie opleveren met beoogd collega-BBB-minister Femke Wiersma van Landbouw. Ook dat departement heeft 'stikstofruimte' nodig.

    Beoogd woonminister Keijzer zegt het onderzoek niet kennen, maar wijst net als eerder op ander onderzoek waaruit blijkt dat stikstof de woningbouw niet dwarszit. Belemmeringen voor de woningbouw zitten wat betreft de kandidaat-minister vooral in de hoek van fysieke ruimte, ingewikkelde procedures en bouwkosten.

    En mocht Keijzer toch problemen krijgen met haar Landbouw-collega, dan lost ze die op, aldus de beoogd minister en vicepremier.
    nos.nl/liveblog/2524909-beoogd-woonmi...

    Ik heb wel een tip voor haar: onteigen de stikstofruimte die Schiphol heeft gekocht van boeren ;)
  14. forum rang 7 A3aan 20 juni 2024 15:35
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 20 juni 2024 15:25:

    [...]
    Mijn ex verdient geld als water, en besteedt alle administratie uit....

    Als je het leuk vindt: blijf het vooral zelf doen, anders zou je beter het pad van mijn ex bewandelen in deze ;)
    Je wekt niet de indruk dat je rete gelukkig wordt van die papierwinkel.....
    Maar dat is dan ook een "ex"
  15. forum rang 7 Fender bass 20 juni 2024 15:51
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 20 juni 2024 15:30:

    Zal de Keijzer een keizer zonder kleren blijken?

    Keijzer ziet geen stikstofprobleem in de woningbouw

    D66-Kamerlid Vijlbrief wijst Keijzer op een onderzoek van het Economisch Instituut voor de Bouw waaruit blijkt dat een aanzienlijk deel van de grote woningbouwlocaties "serieuze risico's voor de realisatie" loopt vanwege stikstof. Volgens de D66'er kan dat frictie opleveren met beoogd collega-BBB-minister Femke Wiersma van Landbouw. Ook dat departement heeft 'stikstofruimte' nodig.

    Beoogd woonminister Keijzer zegt het onderzoek niet kennen, maar wijst net als eerder op ander onderzoek waaruit blijkt dat stikstof de woningbouw niet dwarszit. Belemmeringen voor de woningbouw zitten wat betreft de kandidaat-minister vooral in de hoek van fysieke ruimte, ingewikkelde procedures en bouwkosten.

    En mocht Keijzer toch problemen krijgen met haar Landbouw-collega, dan lost ze die op, aldus de beoogd minister en vicepremier.
    nos.nl/liveblog/2524909-beoogd-woonmi...

    Ik heb wel een tip voor haar: onteigen de stikstofruimte die Schiphol heeft gekocht van boeren ;)
    De tactiek van Mona:
  16. forum rang 7 rene l 20 juni 2024 17:51
    quote:

    A3aan schreef op 20 juni 2024 11:31:

    Advies aan René. Fiets via de Maten, haal een ijsje bij de Plus, eens naar Beekbergerwoud. Ga daar lekker op een bankje zitten, sluit de ogen en ga eens mijmeren wat voor soort huizen daar zouden kunnen worden gebouwd en voor wie. Mijn kennis heeft een voordracht gedaan.

    Gisteravond ging ik na het eten nog even een stukkie fietsen.
    Eigenlijk direct kwam ik mijn oude buurman van heel vroeger tegen die inmiddels 71 jaar oud is en precies hetzelfde van plan was, wel heeft hij inmiddels een electrische fiets.

    Zullen we samen een rondje om het dorp maken vroeg ik en hij vond dit een goed idee.

    We gingen het kanaal over de Maten in richting de Oranje Rotonde met de 3 maagden, hij zei, wat zien die versieringen er feestelijk uit, en ik zei, en dan te bedenken dat onze Burgerbobo dit wilde verbieden.
    We vervolgden de weg over het fietspad en wat hij ook nog vertelde, jij zult het je niet meer zo goed herinneren maar vroeger was alles achter het kanaal boerenland.

    We passeerden op een paar honderd meter de Plus waar jij waarschijnlijk met je kennis een ijsje gekocht hebt.
    Ik neem aan dat je kennis het bonnetje bewaard heeft en deze gedeclareerd heeft bij de gemeente.
    Ik zou het tenminste zelf wel doen.
    Daarna gingen we de snelweg onderdoor en daarna rechtsaf richting de plaats delict.
    We zijn het bankje ook gepasseerd, waarschijnlijk deze bij het kanaal waar je uren doorgebracht hebt met je kennis over hoeveel huizen er op deze locatie gebouwd zouden kunnen worden.

    M'n vroegere buurman zei ook, hier gaan ze toch geen huizen bouwen, dit is doodzonde, een hele mooie ongerepte natuur, vele weidevogels, en moet je die ooievaren zien, en wat ik ook zo zei, door de afgelopen regenval van de afgelopen dagen staan vele weiden deels flink onder water.

    We vervolgden onze weg lang het kanaal, bij Lieren het kanaal weer over richting Beekbergen en vanuit daar met de wind in de rug richting huis.
    Toch een stukkie van dik 20 km. ik op mijn normale fiets en hij op zijn electrische fiets, we hadden de vaart er goed in.
    Bij zijn huis aangekomen zei hij, tot de volgende keer, kom binnenkort ook maar weer eens koffie drinken, en anders kom ik wel weer naar jullie toe.

    En voor wie moeten al die huizen zijn, de infrastructuur is er totaal niet op berekend, de basisvoorzieningen liggen heel erg ver weg, en de Plus ligt op meer dan 1km. en is de dichtstbijzijnde supermarkt.
    En even naar het centrum toe, niet meer te doen, niet even een paar minuten op fiets maar zo'n half uur fietsen, onbereikbaar met de auto, en over het ov zullen we het maar helemaal niet hebben.

    Mijn vroeger buurman vertelde ook, ons dorp is al veel te groot, het is genoeg geweest, en ik ben het helemaal met hem eens.
    Al die plannen zijn namelijk een brug te ver, totaal niet realiseerbaar als je het realistisch bekijkt.
    Ik hoor het ook aan de mensen om mij heen, ze beginnen steeds meer te morren en te klagen en ze zeggen.
    Wij als burgers worden totaal niet meer gehoord.
  17. forum rang 8 Freemoneyforever 20 juni 2024 20:53
    DE (N)MACHT VAN DE ZWIJGENDE MEERDERHEID

    7000 mensen liepen dit weekeinde mee in de Nacht van de Vluchteling.

    7000 vrouwen, mannen, meisjes, jongens liepen minimaal 10 kilometer en maximaal zelfs 40 kilometer van Rotterdam naar Den Haag, van Amersfoort naar Utrecht, van Nijmegen naar Arnhem, van Haarlem naar Amsterdam, van Tilburg naar ’s Hertogenbosch.

    7000 deelnemers voor vluchtelingen… dat zijn er exact 6999 meer dan Wilders op de been brengt in zijn partij tégen vluchtelingen – de PVV heeft maar één lid, Wilders zelf, en met één been kun je niet lopen.

    500 mensen werkten mee met de Nacht van de Vluchteling, als vrijwilligers. Dat zijn er 499 meer dan Wilders achter zich heeft binnen zijn éénmans partijtje.

    Ruim 1.6 miljoen euro brachten de 7000 lopers en 500 vrijwilligers bij elkaar: dankzij de duizenden en duizenden sponsors die hen steunden, moreel én financieel.

    De Nacht van de Vluchteling, ooit door stichting Vluchteling bedacht, als een solidariteitsactie: 40 kilometer lopen om te voelen wat een vluchteling ervaart, die een veelvoud van die afstand loopt, op zoek naar veiligheid, een warm welkom.

    De 7000 + 500 + de duizenden en duizenden mensen die het afgelopen weekeind die solidariteit met vluchtelingen door het hele land toonden, in regen, met harde wind, in het holst van de nacht, hebben meer gepresteerd dan wat ze fysiek volbrachten.

    Ze hebben laten zien welk enorm draagvlak er in Nederland bestaat voor vluchtelingen.

    Ze hebben laten zien dat de rabiate, xenofobe taal , het racistisch gedrag in woord en daad van de Wildersjes, de Fabertjes, de Bosmaatjes, de Grausjes en al dat andere gepeupel dat de PVV bevolkt, niet de meerderheid vertolkt en al helemaal niet vertegenwoordigt.

    De meeste Nederlanders, ruim twee op de kleine drie om precies te zijn, hebben niet voor hen gekozen, hebben niet op hen gestemd, voelen zich door het racistische gedrag van Wilders niet aangesproken. Ze zien in het even mistroostige als lachwekkende gehannes met kandidaat ministers hun gelijk: deze zelfbenoemde autocraat met allang verlopen Mozartkapsel is niet in staat zijn eenmanspartij te leiden, laat staan iets te betekenen voor dit land. Hij zegt er te zijn voor alle echte Nederlanders, maar heeft werkelijk geen idee wie dat zijn.

    Die echte Nederlanders, dat zijn de 7000 mensen die afgelopen weekeinde meeliepen in de Nacht van de Vluchteling, de 500 vrijwilligers, de tienduizenden donateurs. Voor even waren ze niet die zwijgende meerderheid, maar helder zichtbaar, herkenbaar, met gele hesjes, gele T-shirts en felle lampjes die de nachtelijke duisternis verlichtten.

    Als gidsen naar betere tijden.
    De macht van de zwijgende meerderheid: U hoeft ze alleen maar te volgen.
    www.linkedin.com/feed/?highlightedUpd...
  18. forum rang 8 GakGak 21 juni 2024 00:30
    www.nu.nl/politiek/6317314/oppositie-...
    .
    Binnenkort herhaling van een aflevering van de fabeltjeskrant.
    Met in de hoofdrol Dilan Judaskus.

    De oppositie vindt het nodig dat na 12 jaar excuusbeleid van de (zeer binnenkort) ex MP Rutte opnieuw op
    dramatische en correcte wijze sorry wordt gezegd, want daaraan is men zo gewend geraakt in al die jaren.

    Niet alleen Brussel moet eens drastisch anders benaderd worden en misschien wel op ramkoers.
    Ook in de 2e kamer mag wel eens een andere straffe wind gaan waaien en een toekomstig kamerlid hoeft
    niet met nadruk afscheid te nemen als demissionair minister als een excuustruus.

    Alleen omdat de kleinste oppositiepartijtjes met het grootste ego daarom vragen.
8.813 Posts
Pagina: «« 1 ... 410 411 412 413 414 ... 441 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.