Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Econocom Group BRU:ECONB.BL, BE0974313455

Laatste koers (eur) Verschil Volume
2,080   +0,035   (+1,71%) Dagrange 2,045 - 2,100 43.180   Gem. (3M) 46,8K

Forum Econocom Group geopend

1.509 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 76 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Leefloon 19 juni 2024 20:52
    quote:

    JdeFL schreef op 19 juni 2024 19:11:

    Ook later op de dag gewoon de vaststelling dat Atos al 4 dagen stijgt, vandaag >50%

    Een biedoorlog? Kan nog altijd.
    De enige Franse notering bij Euronext die 4 (of meer) groene dagen op rij haalt. De cumulatieve +123,47% is "indrukwekkender". Bij de dalers 12 rode dagen achter elkaar voor Néovacs, dus 4 is als dusdanig niet veel.

    Zelfs een (kennelijk door de overheid ontkende en gedeeltelijke) nationalisatie haalde vandaag opnieuw het randnieuws, al dan niet dankzij recyclage van ouder nieuws door radicale nieuwsbronnen. In principe blijft Atos een vallend mes, en er "kan " inderdaad veel.

    Vandaag was Atos de op één na grootste stijger in Parijs, en Econcoom de op één na grootste daler in Brussel. Sinds het slot van 10 juni steeg Econocom met +50,00%, dus de hysterische stijging en mogelijke windhandel van vandaag was nodig om in het groen uit te komen. In dezelfde periode daalde mogelijke (!) Atos-redder Econocom met -7,37%, na enkele opvallend rustige dagen met nauwelijks volatiliteit en met voor Econocom lage omzetten. War dat betreft valt het een beetje samen op één dag.
  2. Kojo 19 juni 2024 21:12
    Een biedoorlog voor Atos? Kan inderdaad nog.

    Feit is dat de Franse staat vorige vrijdag een bod heeft gedaan van 700 miljoen euro voor de gevoelige activiteiten van Atos, meer in het bijzonder deze die te maken hebben met de soevereiniteit van de republiek zoals de supercomputers die gebruikt worden voor de nucleaire afschrikking, de activiteiten inzake cybersecurity en deze in het kader van de contracten met het Franse leger.

    Frankrijk zal er alles aan doen om die activiteiten uit de handen van niet-Franse investeerders te houden. Het kan best dat de Franse staat dit bod nog verhoogd tot ca 1 miljard euro.

    Een deels uitgekleed Atos wordt behapbaar voor meerdere partijen dan de huidige 2 bieders. Bovendien zal een gedeeltelijke overname door de Franse staat voor snelle liquiditeiten en dus wat soelaas zorgen waardoor Atos zich niet met het mes op de keel moet overgeven aan een bieder.

    Mijn inziens is dat niet hetgeen waar Econocom zit op te wachten en verklaart dat mogelijk (een deel) van de koersevolutie.
  3. forum rang 8 Leefloon 19 juni 2024 21:44
    quote:

    JdeFL schreef op 19 juni 2024 21:12:

    Viel eigenlijk wel op, tegenover veel nieuwe jaar lows elders.

    Zou kunnen, kleine inhaalbeweging/stopzetting koersondersteuning.
    Eens; de ICB subsector deed vanaf 10 juni tót 19 juni ongewogen -3,72%, en gewogen -4,96%. In dezelfde periode daalde de koers van Econocom met (slechts) -0,84%, en Atos met -1,05%. Beide rond de nullijn, dus.

    Omgekeerd, erg hypothetisch en krom beredeneerd heeft Econocom na 10 juni € 0,175 per aandeel verloren, of € 31,33 miljoen aan beurswaarde. Zou de waardering in de recente rustige periode perfect zijn geweest, dan zou een andere redder Econocom tientallen miljoenen kosten. Door een hogere vraagprijs voor een onderdeel, en/of door hogere tarieven. Een reden waarom Econocom zelf lid van een consortium is geworden.

    Per saldo lijkt een waardeverlies van tientallen miljoenen mij veel, dus ik verwacht een inhaalbeweginkje en een pavlovreactie op de stevige, concurrerende reddingspogingen die door de evolutie van de koers van Atos wordt gesuggereerd. Een trage reactie op het nieuws van de voorkeursoplossing via Onepoint, en de theoretische kans dat een hoge koers van Atos zou kunnen wijzen op een strijd. Volgens mij moet er geld naar de schuld en niet zozeer naar de verkopers van aandelen, maar soit.

    Terzijde, maar op het X-forum zou een 2024-draad de helft van de overlast kunnen schelen. Ik ga die draad zelf niet aanmaken, en ik zou het aanmaken daarvan kunnen missen, maar men zou er een enkeling mee kwijt kunnen raken. Of een duo, inclusief mij. Soms kan zo'n "2020-2030 Phoenix"-draad voordelen hebben, en overlast in stereo kan een forumbeheerder wakker maken. Een domme gedachte; meer niet...

    Genoeg over X; terug naar Econocom...
  4. forum rang 8 Leefloon 19 juni 2024 22:02
    quote:

    Stephan010 schreef op 19 juni 2024 21:24:

    Ps: Is dividend voorstel goedgekeurd?

    Hoop voor ieder dat dividend van €0.16 doorgaat.
    Uiteraard, of de CEO moest het niet eens zijn geweest met zichzelf. Ex-dividend op vrijdag 28 juni.

    Met de kennis van nu zouden sommigen misschien kunnen hopen dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar blijft bij Econocom om, bijvoorbeeld, met zo min mogelijk (nieuwe) schulden Atos te gaan redden.
  5. forum rang 6 Tordan 19 juni 2024 22:08
    quote:

    Leefloon schreef op 19 juni 2024 22:02:

    [...]
    Uiteraard, of de CEO moest het niet eens zijn geweest met zichzelf. Ex-dividend op vrijdag 28 juni.

    Met de kennis van nu zouden sommigen misschien kunnen hopen dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar blijft bij Econocom om, bijvoorbeeld, met zo min mogelijk (nieuwe) schulden Atos te gaan redden.
    Dat kan toch uit de opbrengst van de schepen en daarnaast forse schuldvermindering, 30-40%.
    Zo hebben ze dat gecommuniceerd.
    Die hele communicatie is werkelijk een drama bij dit bedrijf.
  6. forum rang 8 Leefloon 20 juni 2024 08:19
    quote:

    Tordan schreef op 19 juni 2024 22:08:

    [...]Dat kan toch uit de opbrengst van de schepen en daarnaast forse schuldvermindering, 30-40%.
    Zo hebben ze dat gecommuniceerd.
    Die hele communicatie is werkelijk een drama bij dit bedrijf.
    Desinformatie; de moeite van het reageren verder niet waard. Een reality check, bron: pb Econocom:

    For Econocom, this sale is perfectly in line with its plan for disposing of non-strategic assets and will give the group the capacity to finance approximately half the external growth targets of its 2024-2028 strategic plan, One econocom.

    One econocom half gefinancierd. Soit. Plus Atos, bij een redding door het Onepoint-consortium in HJ2. De desinformatie betreft een selectieve eigen interpretatie, en dat dan voor een korte termijn.
  7. forum rang 7 JdeFL 20 juni 2024 08:34
    quote:

    Tordan schreef op 19 juni 2024 22:08:

    [...]Dat kan toch uit de opbrengst van de schepen en daarnaast forse schuldvermindering, 30-40%.
    Zo hebben ze dat gecommuniceerd.
    Die hele communicatie is werkelijk een drama bij dit bedrijf.
    'Net financial debt remains well controlled; it stands at €181 million at 31 December 2023'
    (Dat is excl. leasingactiviteit)

    35% zou dan ruim 60M geweest zijn voor de bootjes. Maar daar zijn dus de schulden mee verminderd.
    Geen idee hoe makkelijk zij er 'nu' nieuwe kunnen maken. Kan toch niet moeilijk zijn, m.i.

    Die schuldvermindering, dat zei Econocom toch wel zelf?
  8. forum rang 8 Leefloon 20 juni 2024 08:56
    quote:

    JdeFL schreef op 20 juni 2024 08:34:

    Die schuldvermindering, dat zei Econocom toch wel zelf?
    Enjoy it while it lasts, dus totdat het ontvangen geld na HJ1 wordt geherinvesteerd in o.a. One econocom of Atos. Pb Econocom, zonder een wel wel heel erg vrije interpretatie van deze niet-Nederlandstalige tekst:

    "In the short term, it will substantially reduce the group’s financial debt, without affecting its 2024 revenue growth guidance.."
  9. forum rang 8 Leefloon 21 juni 2024 10:18
    quote:

    JdeFL schreef op 5 juni 2024 08:12:

    Toch maar opgezocht. Geen enkel idee wat het was.
    nl.wikipedia.org/wiki/Schaal_van_Mock
    Net zoals BelBel, "wereldberoemd" in Nederland. Ongetwijfeld een Nederlandse studie van Nederlandstalige jaarverslagen van Nederlandse bedrijven, inclusief het effect van de derde alinea van het Wikipedia-artikel en alleen een (informele) "standaard" in Nederland. Het zegt iets dat een ervaren Nederlandstalige belegger uit een ander land dan Nederland er niet bekend mee was, en op het voor Econocom relevantere fr.wikipedia.org of en.wikipedia.org zul je tevergeefs zoeken naar de typisch Nederlandse "Harry Mock".

    Ondanks dat je de Nederlandse woorden uit de tabel kunt vertalen naar het Spaans, zal een auteur van een Spaans persbericht ook niet internationaal op zoek gaan naar definities van een Nederlandse man die in een Nederlands boek schreef over Nederlandse woorden in Nederlandstalige teksten. Internationaal zou je op internet kunnen gaan zoeken naar kwantificeringen, en op andere stellige percentages uit kunnen komen.

    Ook de context kan nog iets uitmaken. De verzekeraars kunnen ontdekte frauduleuze claims € 35 miljoen een "fors" bedrag noemen, zonder dat dit informeel impliceert dat alle Nederlandse verzekeraars per jaar slechts ongeveer € 70 miljoen aan claims krijgen.

    De oorspronkelijke context kun je tevens zien aan de omschrijvingen zelf. Er bestaat m.i. in financiële tekst niet zoiets als "een fractioneel bedrag" (een totale nettowinst van een fractie van welk bedrag?), dus dan valt "een aanzienlijk bedrag" mogelijk eveneens buiten de informele, Nederlandse standaard. En bijvoorbeeld verzekeringsrecht heeft weinig te maken met een verwachting in een persbericht met jaarcijfers van Philips, en kan een geheel eigen definitie hanteren voor wat "lichte schade" is.

    In een verzonnen praktische toepassing van Mocks schaal, zou een Nederlandse toezichthouder erover kunnen vallen dat vooraf een "forse winstgroei" werd verwacht, en dat achteraf een winstgroei van 1% "boven verwachting" wordt genoemd. In Nederland een ongebruikelijk gebruik van "fors", ook als 1% van de winst van ASML een "fors bedrag" zou zijn.

    Binnen eenzelfde taal kunnen woorden ook nog anders worden gekozen, zodat een Vlaamse tabel op basis van werkelijke observaties iets andere woorden en vooral percentages zou kunnen kennen.

    En stel, Bouchard volgt, via een internationale bank of zo, tóch onrechtstreeks die informele Nederlandse "standaard" voor specifieke financiële communicatie. Dat heeft dan geen enkel nut. Econocom zou in dat geval in het Engels een "modest" autonome omzetgroei in 2024 kunnen communiceren, om in het midden te laten of dat ongeveer 3% of ongeveer 4% wordt, maar geen mens (buiten Nederland) die weet dat je de zeer zorgvuldige omschrijving "modest" zou moeten lezen, terugvertalen, interpreteren als 2-4%.

    Afrondend is het gebruik van Mock zo oud als het in België eveneens minder bekende papieren tijdschrift BelBel (nu wel (ook) op België gericht, bijvoorbeeld: www.beleggersbelangen.nl/2024/06/19/d... ) De oorspronkelijke, handige publicatie van Mock werd professioneel vrij snel daadwerkelijk toegepast, om indicatieve beschrijvingen van percentages in een bepaalde context terug te kwantificeren. En omgekeerd, zoals nl.wikipedia.org correct beschrijft. Het juiste, in Nederland gangbare woord zoeken bij een bepaald, verwacht percentage, voor gebruik in financiële persberichten en dergelijke. Mock heeft waarschijnlijk nooit Franstalige of Spaanse communicatie bestudeerd, noch Belgische Nederlandstalige communicatie. Nog iets specifieker, heeft Mock naar jaarverslagen gekeken. Zijn publicatie ken ik niet, maar ik verwacht in de tekst "Onze winst is in de verslagperiode licht gestegen", en dan verderop gaan opzoeken hoeveel procent "licht" was. Het in Nederland en in het Nederlands gangbare.
  10. forum rang 8 Leefloon 21 juni 2024 10:53
    quote:

    Jadadde schreef op 21 juni 2024 10:02:

    Schrijven dat Econocom Atos gaat redden is een brug te ver. Is te véél eer aan Econocom.

    Dat ze bepaalde onderdelen, die in hun mars liggen, uit eigenbelang willen verwerven zal wel de normaalste zaak zijn.

    In dit oogpunt is informatie daar over niet voor ieders oor.
    Toch klopt die bewering, bij teamwerk. Je kunt het ook een beetje plagend beweren, want Econocom doet er zelf stoer over. In hun persbericht staat Econocom als leider vooraan ( www.econocom.com/en/newsroom/atos-cho... ). En nu kapitein Bouchard de schepen heeft verkocht, zit Atos te wachten op zijn stuurmanskunsten. "Econocom’s ... solid expertise of bank debt will prove valuable for turning Atos around – a venture Jean-Louis Bouchard intends to proceed with immediately, providing the conditions are met". In werkelijkheid is Onepoint uiteraard de leider, en wordt Econocom met hun kleinere bijdrage gewoonlijk als laatste genoemd.

    Risicodragend deelnemen, iets voor "grote jongens", aan een consortium is geen normale zaak. Maar dat zal iets met de financiële omvang van de door Econocom gewenste delen te maken hebben. Zo voorkom je een ander, mogelijk risico dat het consortium de hoofdprijs vraagt voor onderdelen die zij af willen stoten, of bijvoorbeeld dat tarieven stevig worden verhoogd en dat zo de winst van een joint-venture verdampt. Het zal ook meer zekerheid bieden aan stakeholders, waaronder belangrijke klanten, over continuïteit.

    Yep. Atos wordt ook nauwelijks genoemd in een jaarverslag van Econocom. Overigens vind ik het oké dat Econocom als de derde aansluiting heeft gezocht bij het consortium, alhoewel je er soms even doorheen moet prikken dat de uitstekende (praatjes)verkoper Bouchard hoogstpersoonlijk Atos komt redden. Zie o.a. het historische koersverloop van Econocom om zijn ongekende ervaring en expertise te relativeren, en mogelijk noemt alleen Econocom Econocom als eerste van de meerdere leden van het (Onepoint-) consortium. Merk ook op dat een officieel persbericht over een eerste bijdrage van € 50 miljoen (cfr. Frans bericht, via Grobert hier) ontbreekt, en dat de impact van het redden van Atos grotendeels ontbreekt en/of pas in HJ2 (vanaf juli) valt. Ook geen duidelijkheod over impact op One econcom, of het daar wel of niet onder komt te vallen bijvoorbeeld.

    Mogelijk zou ik zelfs een redding(splan) door alleen Econocom rationeel kunnen vinden, mits een schuld van Atos een eenmalig en via Econocom oplosbaar probleem is. Niet aan de orde. Als derde, een soort derde en kleinste regeringspartij, deelnemen aan een consortium bevalt mij echter beter. Dat zal geld gaan vergen, maar zonder later aan Onepoint direct (overnamesom) of indirect (dure partner) de hoofdprijs te hoeven betalen voor dat wat Econocom wil behouden. En ja, Econocom redt Atos. Binnen een duidelijk groter consortium, als Econocommetje.
  11. Jadadde 23 juni 2024 09:53
    quote:

    Leefloon schreef op 21 juni 2024 10:53:

    [...]
    Toch klopt die bewering, bij teamwerk. Je kunt het ook een beetje plagend beweren, want Econocom doet er zelf stoer over. In hun persbericht staat Econocom als leider vooraan ( www.econocom.com/en/newsroom/atos-cho... ). En nu kapitein Bouchard de schepen heeft verkocht, zit Atos te wachten op zijn stuurmanskunsten. "Econocom’s ... solid expertise of bank debt will prove valuable for turning Atos around – a venture Jean-Louis Bouchard intends to proceed with immediately, providing the conditions are met". In werkelijkheid is Onepoint uiteraard de leider, en wordt Econocom met hun kleinere bijdrage gewoonlijk als laatste genoemd.

    Risicodragend deelnemen, iets voor "grote jongens", aan een consortium is geen normale zaak. Maar dat zal iets met de financiële omvang van de door Econocom gewenste delen te maken hebben. Zo voorkom je een ander, mogelijk risico dat het consortium de hoofdprijs vraagt voor onderdelen die zij af willen stoten, of bijvoorbeeld dat tarieven stevig worden verhoogd en dat zo de winst van een joint-venture verdampt. Het zal ook meer zekerheid bieden aan stakeholders, waaronder belangrijke klanten, over continuïteit.

    Yep. Atos wordt ook nauwelijks genoemd in een jaarverslag van Econocom. Overigens vind ik het oké dat Econocom als de derde aansluiting heeft gezocht bij het consortium, alhoewel je er soms even doorheen moet prikken dat de uitstekende (praatjes)verkoper Bouchard hoogstpersoonlijk Atos komt redden. Zie o.a. het historische koersverloop van Econocom om zijn ongekende ervaring en expertise te relativeren, en mogelijk noemt alleen Econocom Econocom als eerste van de meerdere leden van het (Onepoint-) consortium. Merk ook op dat een officieel persbericht over een eerste bijdrage van € 50 miljoen (cfr. Frans bericht, via Grobert hier) ontbreekt, en dat de impact van het redden van Atos grotendeels ontbreekt en/of pas in HJ2 (vanaf juli) valt. Ook geen duidelijkheod over impact op One econcom, of het daar wel of niet onder komt te vallen bijvoorbeeld.

    Mogelijk zou ik zelfs een redding(splan) door alleen Econocom rationeel kunnen vinden, mits een schuld van Atos een eenmalig en via Econocom oplosbaar probleem is. Niet aan de orde. Als derde, een soort derde en kleinste regeringspartij, deelnemen aan een consortium bevalt mij echter beter. Dat zal geld gaan vergen, maar zonder later aan Onepoint direct (overnamesom) of indirect (dure partner) de hoofdprijs te hoeven betalen voor dat wat Econocom wil behouden. En ja, Econocom redt Atos. Binnen een duidelijk groter consortium, als Econocommetje.
    Een bedrijf met een omzet van meer dan 1.000.000.000 euro zou ik niet zomaar laagdunkend een Econocommetje benoemen in een consortium. Wat méér respect voor wat Bouchard heeft bereikt zou je meer sieren.
  12. forum rang 7 JdeFL 23 juni 2024 17:15
    quote:

    Jadadde schreef op 23 juni 2024 09:53:

    [...]

    Een bedrijf met een omzet van meer dan 1.000.000.000 euro zou ik niet zomaar laagdunkend een Econocommetje benoemen in een consortium. Wat méér respect voor wat Bouchard heeft bereikt zou je meer sieren.
    Bekijk de grafiek op 10 of 5 jaar eens. Wie heeft er dan wat aan gehad? En ik weet het, er zijn er ook nog veel slechtere dan econocom...
  13. forum rang 8 Leefloon 23 juni 2024 23:49
    quote:

    JdeFL schreef op 23 juni 2024 17:15:

    Bekijk de grafiek op 10 of 5 jaar eens. Wie heeft er dan wat aan gehad?
    Strikt gesproken gebeurde zo'n koersdaling grotendeels onder een andere CEO. Zijn geofferde zoon. De hoogbejaarde (praatjes-) verkoper blinkt dus ook niet uit in het opleiden of vinden van een verfrissende opvolger. Na het opruimen van de lijken in vaders kasten werd de zoon snel ongeschikt verklaard.
  14. forum rang 8 Leefloon 24 juni 2024 07:00
    Overigens zie je de licht misleidende grootheidswaanzin van de zonnekoning per persbericht toenemen. In het Engels zou je dat posturing kunnen noemen.

    Het persbericht van 15 mei gaat over "the consortium set up by Onepoint and Butler Industries ... the one led by Onepoint". Met een bijrol voor Econocommetje.

    Het toelichtende persbericht van 23 mei gaat over de bijrol. Today, Atos and Econocom still join forces to respond to major tenders in the field of IT outsourcing (Tech Foundation) and equipment financing (mostly Bull).". Mogelijk geïnspireerd door bull, komt Charles de Gaulle er als grote leider aan te pas, en blijkt Onepoint (van "led by Onepoint) een codenaam voor Bouchard te zijn. Econocommetje wordt Econocom. "Econocom’s prudent management policy as well as the timely disposal of non-strategic entities have enabled it to build up a successful, profitable business. In addition, its solid expertise of bank debt will prove valuable for turning Atos around – a venture Jean-Louis Bouchard intends to proceed with immediately, providing the conditions are met". Overigens volgt een timely disposal of non-strategic entities, de strategische scheepvaartdivisie, pas op 4 juni.

    In het persbericht van 11 juni is de grootheidswaanzinnige praatjesverkoper definitief de (zelfbenoemde) leider van het consortium geworden. "Atos today announced that for its rescue plan it has chosen the consortium formed by Econocom, ... Onepoint, ... and Butler industries". Zoiets lijkt feitelijk te kloppen, maar dat is niet het geval. Het is gebruikelijk om bij de vorming de juiste volgorde te hanteren, en het is gebruikelijk om niet de kleinste maar de grootste vooraan te laten staan. De werkelijke, vooraan staande leider van het Onepoint-consortium is ... Onepoint. Niet Econocommetje, met hun kleinere bijdrage en met minder aandelen Atos.

    Het begon dus nog goed op 15 mei. Op 23 mei associeert Bouchard zichzelf als leider met Charles de Gaulle, en op 11 juni wordt er gecommuniceerd alsof De Gaulle zojuist een staatsgreep heeft gepleegd. Ik verwacht overigens niet dat de oorspronkelijke vormers van het Onepoint-consortium zich ergeren aan deze posturing door de praatjesverkoper, omdat zij het in werkelijkheid voor het zeggen hebben. Niet de De Gaulle van Econocommetje.

    Bijkomend kan de posturing slecht zijn voor de koers van het aandeel Econocom, want de bijdrage aan de kosten van de risicodragende redding kan groter lijken dan de werkelijke situatie. Econocom staat op de filmposter, als speler van een bijrol. Econocommetje. Nou ja, ook One econocom heeft de koers niet vooruit laten lopen op de zoveelste geplande of gesuggereerde verdubbeling, en niet iedereen trapt in een verhaal bij halfjaarcijfers over een door de dump van Les Abeilles verlaagde schuld. Net zoals eerder het gaan willen kopen van groei met teveel geleend geld niet overtuigde. De Charles de Gaulle van Econocom is ongetwijfeld een goede verkoper, inclusief verkooppraatjes maar als leider is z'n track record niet al te best. Ik vrees dat de grootaandeelhouder intern (bedrijf én familie) ook weinig tegenspraak krijgt of duldt, en kasten graag gesloten laat. Je ziet het hier gebeuren. Econocommetje, en Bouchard persoonlijk, als leider van het Atos reddende Econocom-consortium.

    Kijk naar de historische evolutie van de beurswaarde van Econocom, en je weet hoe het werkelijk zit met zijn meerdere praatjes over verdubbelingen, met de kapitein van de scheepvaartdivisie, en met zijn expertise en ervaring die Atos moet gaan redden. Verkooppraatjes, terwijl er niet iets verkocht maar gekocht wordt: Atos. Gekocht met geleend geld, terwijl de schuld al zo'n belangrijk thema is dat een zeer tijdelijke afname trots wordt vermeld. De beurswaarde (of de minder gedaalde koers) vertelt het werkelijke verhaal van deze CEO beter.
  15. Jadadde 24 juni 2024 10:18
    quote:

    Leefloon schreef op 24 juni 2024 08:06:

    Trumpiaans, dus. Bouchard, over het onderwerp Bouchard ( en.wikipedia.org/wiki/Bibliography_of... ).
    Het wordt tijd dat je aandeler van Econocom word. Als je hier zoveel post (nooit het positieve) en vooral tijd insteekt, kan je moeilijk verbergen dat Econocom jouw niets doet. Trumpiaanse aandelen genoeg op de beurs om uit te wijken. Niettemin verwacht ik terug een schepje erboven op.
1.509 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 76 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.