Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.730 Posts
Pagina: «« 1 ... 3617 3618 3619 3620 3621 ... 3687 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 19 juni 2024 09:46
    liberalen moeten kalmeren over Trump-kansen
    Brad Reed
    18 juni 2024 12:57PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-2024-2668541148/

    De Washington Post heeft een lang verhaal geschreven over liberalen die zich zorgen maken over peilingen die laten zien dat voormalig president Donald Trump voor ligt in de presidentsverkiezingen van 2024.

    Sommige doorgewinterde Democratische medewerkers vertellen de Post echter dat ze het wat kalmer aan moeten doen.

    Aan de basis van het probleem ligt het feit dat Trump een breed scala aan grote schandalen heeft overleefd - waaronder het bespotten van veteranen voor hun militaire dienst, opscheppen over het feit dat hij weg kan komen met het seksueel misbruiken van vrouwen vanwege zijn "ster" kracht en het prijzen van sommige mensen die de "Unite the Right" rally bijwoonden als "zeer fijne mensen," om nog maar te zwijgen van het aangeklaagd worden in vier verschillende rechtsgebieden terwijl hij ook veroordeeld is voor 34 misdrijven - die het einde zouden betekenen van de carrière van elke andere politicus.

    Maar Dan Pfeiffer, voormalig adviseur van president Barack Obama, vertelt de Post dat Democraten moeten kijken naar Trumps werkelijke verkiezingsrecord sinds hij in 2016 een verrassende overwinning behaalde op Hillary Clinton.

    "Het is eigenlijk niet waar dat hij geen verantwoording heeft hoeven afleggen," legt Pfeiffer uit. "Elke keer dat hij op het stembiljet stond sinds 2016, letterlijk en figuurlijk, heeft hij verloren."

    Pfeiffer zegt zelfs dat het ten onrechte afschilderen van Trump als een electorale moloch psychologisch schadelijk kan zijn voor de kansen van Democraten om hem opnieuw te verslaan.

    "Als we doen alsof hij alles kan overleven, geeft hem dat kracht en politiek voordeel bij veel mensen," zei hij. "Maar de realiteit is, hoe slecht een crimineel moet je zijn om een van de meest politiek verbonden en rijkste mannen te zijn, en nog steeds veroordeeld worden voor 34 aanklachten voor het vervalsen van bedrijfsgegevens? De waarheid is dat hij een soort clown is."
  2. forum rang 9 gnocchi. 19 juni 2024 10:09

    "Vorming van het verlenen van massa-denkuh" - seniele Donald Trump heeft compleet onverstaanbare inzinking tijdens mislukte poging tot toespraak
    Bill Palmer | 5:59 pm EDT 18 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/forming...

    Er is geen groter verhaal in de politiek dan de ernstige en snel verergerende dementiesymptomen van Donald Trump. De media beginnen nu pas het verhaal de aandacht te geven die het verdient, en Trump helpt de media door erop aan te dringen in het openbaar te blijven verschijnen.

    Trump probeerde net een toespraak te houden en eindigde met te zeggen... wat dit ook is:
    ==================================
    Acyn
    @Acyn
    Trump: Joe Biden vormt verlenende massa. Denk aan.

    x.com/Acyn/status/1803166079650504731...

    ====================================
    Op dit moment wordt het zo pijnlijk duidelijk dat Donald Trump is bezweken aan dementie. Hij spreekt daar totaal willekeurig gebrabbel - en dat terwijl hij alleen op het podium staat met een vriendelijk publiek.

    Stel je voor wat er met Trump gebeurt als hij probeert deel te nemen aan een debat, waar hij te maken krijgt met president Biden, een moderator, een microfoon die zo getimed is dat hij afslaat, en uitdagende vragen. Trump kan op dit moment niet eens functioneren op een basisniveau - en het zal alleen maar erger worden.
  3. forum rang 9 gnocchi. 19 juni 2024 16:20
    Ex-Trump fan slaat Fox News omdat ze van hem een hond hebben gemaakt 'getraind om te blaffen' in opdracht van 'sociopaat'
    Kathleen Culliton
    18 juni 2024 1:35PM ET.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/trump-maga-jan-6/

    Een voormalige supporter van Donald Trump heeft Fox News verlaten omdat hij het beu was om een "hond" te zijn die door de extreemrechtse media was getraind om te blaffen in opdracht van een "sociopaat" zoals de voormalige president, schreef de swing state kiezer dinsdag in een nieuw hoofdartikel.

    Tom Keltner, uit Ohio, beschrijft in de Cincinnati Enquirer zijn verandering van verkiezingsverloochenaar naar nooit-trucker, ingegeven door een verlangen om te ontsnappen aan de greep van de conservatieve media en verlicht door een PBS-documentaire over de rellen in het Capitool op 6 januari 2021.

    "Na het bekijken ervan schaamde ik me dat ik beïnvloed ben om informatie van buitenaf uit 'mijn bubbel' te negeren en voelde ik me als een hond die 'getraind' was om te blaffen tegen een smalle reeks specifieke dingen, zoals 'getraind' door de bronnen waartoe ik me beperkte," schrijft Keltner.

    "Ik zoek nu zoveel mogelijk informatie van buiten mijn luchtbel en probeer een scherp oog te houden voor de waarheden die daar bestaan en de leugens die binnen mijn luchtbel bestaan. Het is een uitdaging die veel zorgvuldig werk vereist."

    Keltner vertelt lezers dat hij twee keer op Trump heeft gestemd en dat hij de verhalen die Fox News, Newsmax en conservatieve praatradio hem voorschotelden, heilig geloofde.

    Die overtuigingen waren onder andere dat de verkiezingen van 2020 gestolen waren, dat de rellen van 6 januari vreedzaam waren, dat het de schuld van de Democraten was dat ze het Capitool onbewaakt achterlieten en dat PBS niet te vertrouwen was.

    Wat Trump betreft, dacht Keltner dat hij "gewoon een vreemde persoonlijkheid had, een frisse verandering was ten opzichte van de huidige politiek en het juiste beleid had voor Amerika".

    Dit veranderde op 30 januari van dit jaar, toen Frontline zijn documentaire "Democracy on Trial" uitbracht over de criminele aanklachten van Trump die voortkwamen uit de historische aanslag drie jaar eerder, legt Keltner uit.

    Keltner werd geconfronteerd met feiten die hij niet kon weerleggen en acties die hij niet door de vingers kon zien.

    "Het opende mijn ogen voor kritische ware informatie over 6 januari, Trump, Rudy Giuliani, de mythe van de gestolen verkiezing, Trumps ware bedoeling om toenmalig vicepresident Mike Pence de verkiezing ongedaan te laten maken en zijn weigering om actie te ondernemen om de opstand te stoppen, zoals aangemoedigd door zijn adviseurs, personeel van het Witte Huis en familieleden, naast vele andere dingen," legde hij uit.

    Deze realisatie bracht Keltner ertoe om een verrassende bron serieus in overweging te nemen: een 19e eeuwse Russische neuroloog en Nobelprijswinnaar genaamd Ivan Pavlov.

    "pavlov ontdekte dat honden gingen watertanden als het eten naderde, maar dat ze uiteindelijk alleen al gingen watertanden bij het zien van de witte uniformen van de verpleegsters die het eten herhaaldelijk afleverden," schrijft hij. "Op dezelfde manier geloof ik dat 'informatie' het 'voedsel' is voor veel Amerikanen, maar mensen beginnen meteen te 'watertanden' als ze de bezorgers of 'de bronnen' (Fox News, CNN, et. al.) zien opkomen en geloven gewoon blindelings wat ze aanbieden."

    Keltner voelt zich verplicht om te stemmen, maar zegt dat hij naar eer en geweten geen stembiljetten kan uitbrengen voor een "sociopaat" als Trump of president Joe Biden, die hij omschrijft als "corrupt" en "incompetent".

    "We moeten onze beslissingen nemen op basis van gewone feiten, of zo dicht mogelijk daarbij, niet op basis van de gekunstelde, schuine informatie die ons in onze bubbels wordt voorgeschoteld," concludeert hij.

    "Zonder de bereidheid van mensen om uit hun bubbel te stappen, zie ik geen einde komen aan de verdeeldheid."
  4. forum rang 9 gnocchi. 19 juni 2024 16:21
    Donald Trump heeft zojuist zijn hoger beroep verloren - en zijn kansen op gevangenisstraf zijn zojuist gestegen
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 19 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Er heerst een wijdverbreid idee dat Donald Trump zijn spreekverbod heeft geschonden in zijn strafproces in New York, ermee wegkwam en het bleef schenden - maar dat is niet wat er is gebeurd. Nadat Trump al snel tien overtredingen had begaan voordat er zelfs maar een hoorzitting kon worden gehouden, gebruikte rechter Merchan die hoorzitting om Trump te informeren dat elke volgende overtreding hem in de gevangenis zou doen belanden. Trump gehoorzaamde vervolgens schaapachtig aan het spreekverbod voor de rest van het proces. In feite heeft Trump nog steeds een spreekverbod in afwachting van zijn veroordeling en hij houdt zich er nog steeds aan, zelfs nu zijn advocaten proberen om het ongedaan te maken.

    Daartoe heeft het hoogste hof van beroep in New York zojuist Trumps claim verworpen dat zijn spreekverbod ongrondwettelijk is. Waarom is dit belangrijk? Om te beginnen betekent het dat Trump zich aan het spreekverbod moet blijven houden in afwachting van zijn veroordeling. Maar deze uitspraak heeft een veel belangrijker aspect.

    Nu Trump schuldig is bevonden door de jury, mag rechter Merchan rekening houden met het totale gedrag van Trump bij het uitspreken van de straf. Dit is inclusief de schendingen van het spreekverbod van Trump. Als het hof van beroep Trump gelijk had gegeven in zijn bewering dat het spreekverbod ongrondwettelijk was, zou het moeilijk zijn voor Merchan om de schendingen van het spreekverbod aan te halen als onderdeel van de veroordeling. Maar nu het hof van beroep de legitimiteit van Trumps spreekverbod definitief heeft bevestigd, kan Merchan de overtredingen van Trump gemakkelijk gebruiken als basis tijdens de veroordeling.

    Met andere woorden, hoe groot de kans ook is dat Trump een gevangenisstraf krijgt in deze rechtszaak, die kans is net groter geworden. Zoals ik al eerder heb gezegd, zou het een dwaze opdracht zijn om te proberen specifieke percentages te geven voor de kans dat Trump in deze rechtszaak gevangenisstraf krijgt. Het komt alleen neer op de discretie van rechter Merchan en we weten niet wat er in zijn hoofd omgaat. Maar de kansen zijn zeker gestegen.
  5. forum rang 9 gnocchi. 19 juni 2024 16:22
    Donald Trump heeft het over een "vervagend geheugen" terwijl hij beweert dat hij het opneemt tegen iemand met de naam "Joe Bride".
    Bill Palmer | 10:25 pm EDT 18 juni 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump denkt nu al dat Joe Biden Barack Obama is, Nikki Haley Nancy Pelosi en Ronny Jackson Mike Johnson. Zijn geheugen en cognitieve vaardigheden zijn volledig verdwenen, tot het punt dat hij ernstige symptomen van dementie vertoont.

    Maar Trump heeft zichzelf misschien overtroffen toen hij vandaag aankondigde dat hij het opneemt tegen iemand die "Joe Bride" heet, terwijl hij het heeft over een "vervagend geheugen":

    Acyn
    @Acyn
    Trump zegt dat Joe Bride de ergste is: Ik heb een vervagend geheugen.

    x.com/Acyn/status/1803185466952618402...

    Op het eerste gezicht klinkt het alsof Trump toegeeft dat hij een vaag geheugen heeft. Als je het terugluistert, klinkt het meer alsof de autocue van Trump naar Biden verwees als een "vervagend geheugen" en Trump vervolgens aan niemand in het bijzonder vroeg of hij mocht veranderen wat er op zijn autocue stond in "vervagende nachtmerrie".

    In ieder geval zijn we op een punt waar Trump de naam van zijn tegenstander verkeerd uitspreekt terwijl hij het heeft over "vervagend geheugen". Je kunt niet meer op de neus krijgen dan dat. Joe Bride? Echt waar? Er is niets meer over van Trump.
  6. forum rang 9 gnocchi. 19 juni 2024 21:43
    'Massa-denkerij toestaan': Trump worstelt zich door nog een blundervullende rallyspeech
    Sarah K. Burris
    18 juni 2024 5:51PM ET.

    Donald Trump worstelde zich door nog een rally speech ontsierd door mompelen en slissen in

    Milwaukee, Wisconsin op dinsdag - en zijn critici waren verrukt.

    "Joe Biden is een massa aan het vormen--thinkit," kronkelde Trump in een deel van de toespraak, waarbij een fragment van de video zich snel online verspreidde.

    Het gemompel leidde ertoe dat zijn vijanden, zoals de Republikeinse Never Trumpers bij Lincoln Project, anticipeerden op "het debat zou leuk moeten zijn."

    Op een ander moment sprak Trump burgerschap verkeerd uit door het "citizensip" te noemen.

    Trump beweerde verder dat Joe Biden voor miljoenen dollars aan cocaïne zou gebruiken tijdens de debatten. Daarna ging hij willekeurig praten over een laptop die "iemand" had achtergelaten, waarbij hij blijkbaar Hunter Biden verwarde met Joe Biden.

    Vervolgens beweerde hij dat de inflatie tussen de "40 en 50 procent" lag - in plaats van de 3,3 procent die de afgelopen 12 maanden werd gemeten. Hij verwart het misschien met het feit dat de inflatie een hoogtepunt in 40 jaar bereikte, maar dat was twee jaar geleden, in juni 2022, toen de Amerikanen uit de pandemie begonnen te komen.

    Terwijl Trump doorging, worstelde hij om de naam van ABC News presentator George Stephanopoulos te onthouden, waarbij hij een paar pogingen deed om het uit te spreken: "George Stopalopodis... George Stopodiaiiee."

    De ex-president schepte toen op dat hij het goed deed in Wisconsin in 2016 en het zelfs "beter" deed in 2020. Trump verloor Wisconsin eigenlijk in 2020.

    Trump bespotte vervolgens de voormalige Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy door de menigte te vertellen: "Er is nooit een politicus geweest, Vivek -- jij bent gewoon peanuts, in vergelijking, Vivek!"

    In een opzienbarend moment sprak Trump over hoe hij van een beter leven had kunnen genieten als hij zich niet verkiesbaar had gesteld en midden in een zin merkte hij een meer op en begon over haaien.

    Ellie Quinlan Houghtaling schreef in de New Republic dat Trump niet kan stoppen met mompelen tijdens zijn wijdlopige toespraken en vroeg zich af of het een indicatie was van een cognitieve achteruitgang.

    Bekijk enkele van de momenten via de link hier:
    www.rawstory.com/trump-wisconsin-rally/
  7. forum rang 9 gnocchi. 19 juni 2024 21:52
    'Volkomen normaal voor een dictator': Trump verbijstert met nieuwste eis voor straf
    Kathleen Culliton
    18 juni 2024 3:54PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-2668542213/

    Voormalig president Donald Trump liet toeschouwers dinsdag geschokt achter toen hij verklaarde dat privéburgers hun baan zouden moeten verliezen als ze weigeren zijn partijlijn te volgen.

    Trump's Truth Social boodschap van Trump - waarin hij beweert dat zakenmanagers die niet "100% achter Donald Trump staan" moeten worden " ONTSLAGEN" - was een schok voor de toeschouwers.

    "Alle bedrijfsleiders zullen hierbij hun volledige, 100% steun geven aan Dear Leader Trump," reageerde de politieke groep Really American. "Volkomen normaal...voor een dictator."

    Trump heeft vaak vergelijkingen getrokken met autoritaire leiders met zijn verstoring van de vreedzame overdracht van de macht, dreigementen met politieke vergelding, argumenten voor algehele criminele immuniteit, "day-one dictator" opmerkingen en beleden afgunst van Adolf Hitler.

    Hij heeft ook geschiedenis geschreven door de eerste voormalige president en vermoedelijke presidentskandidaat te worden die strafrechtelijk wordt vervolgd.

    De opmerkingen van dinsdag - gebaseerd op een rapport van de Wall Street Journal waarin wordt opgemerkt dat Trump een vennootschapsbelasting uit het Depressietijdperk wil invoeren - deden zijn politieke tegenstanders opnieuw waarschuwen voor het gevaar dat hij volgens hen vormt voor de Amerikaanse democratie.

    "Behoorlijk heftig!" antwoordde journalist Aaron Rupar.

    Politiek analist Ahmed Baba stelde dat de boodschap van Trump een waarschuwing was aan de zakelijke leiders waarvan Trump beweerde dat ze incompetent zouden zijn om hem niet te volgen.

    "Zakelijke leiders die Trump steunen, die de presidentiële macht wil uitbreiden en onafhankelijke agentschappen zoals de FTC onder directe controle van het Witte Huis wil brengen, zijn misleidend als ze niet denken dat hij misbruik zal maken van zijn macht.

    Witte Huis te brengen, hebben waanideeën als ze niet denken dat hij zijn macht zal misbruiken om hen aan te vallen op het moment dat ze over de schreef gaan", schreef hij.

    "Hij gaat het erger [sic] maken dan elke dictator die ooit heeft geleefd als hij weer wordt verkozen," zei X-gebruiker Evie. "Het is beangstigend."

    "Verrader tRump gedraagt zich al als een Dictator voordat hij gekozen is," voegde @henshaw_kelley toe. "We kunnen ons niet voorstellen hoe hij zal zijn zodra hij weer in functie is! Het zou een live HORROR show zijn."
  8. forum rang 9 gnocchi. 20 juni 2024 08:34

    Rapport Palmer
    Donald Trump stort in als president Biden hem voorbijstreeft in Fox News-peiling
    Bill Palmer | 10:23 pm EDT 19 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    De veroordeling van Donald Trump voor een misdrijf, samen met de toenemende seniliteit van Trump (en de groeiende economie van president Biden) hebben de peilingen voor 2024 uiteindelijk zo doen kantelen dat Biden nu een lichte voorsprong heeft. Dit geldt niet alleen voor de algemene peilingen, maar ook voor de nationale peiling van Fox News.

    Het volstaat te zeggen dat Trump het persoonlijk opneemt. Op dezelfde dag dat Fox News toegaf dat Biden een voorsprong op hem had, ontplofte Trump op sociale media en verklaarde dat "niemand Fox News ooit kan vertrouwen, en ik ben een van hen." Vervolgens ging hij in een bizarre tirade over uitgerekend Paul Ryan, voordat hij verklaarde dat "ALL YOU NEED IS TRUMP."

    Nou oké dan. Dus daar heb je het. Donald Trump weet dat het slecht nieuws voor hem is als zelfs Fox News zegt dat hij aan het verliezen is. En Trump's inzinking geeft aan dat hij de hoop verliest terwijl zijn wereld om hem heen afbrokkelt.
  9. forum rang 9 gnocchi. 20 juni 2024 08:43
    Start free trialDonald Trump haalt uit naar Fox News terwijl alles in duigen valt voor hem
    James Sullivan | 9:30 pm EDT 19 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/unhinge...

    "Niemand kan Fox News ooit vertrouwen, en ik ben een van hen!" Dit klinkt als iets dat je waarschijnlijk wel eens hebt zien posten door een van je Facebook vrienden - of misschien wel iets dat je zelf hebt gepost. Je zou me waarschijnlijk niet geloven als ik zou zeggen dat een voormalig president van de Verenigde Staten dit heeft getweet.

    Zeker niet een voormalige Democratische POTUS, ook al heeft dat eerder genoemde netwerk veel schade toegebracht aan de nalatenschap van de laatste twee Democratische presidenten die we hebben gehad (ontstaan aan het eind van de Clinton-jaren en uitgegroeid tot een enorme krachtpatser tegen de tijd dat president Obama in het Oval Office zat - ook al faalden ze in hun uiteindelijke doel om van hem een president voor één termijn te maken).

    Nee - het is die andere voormalige man die het tweette in weer een andere Truth Social meltdown voor de eeuwigheid, toen hij achter Paul Ryan aanging (ja, die voormalige House Speaker Paul Ryan die nu in de raad van bestuur van Fox News zit). Ryan is hier niet echt de held, want hij had genoeg kansen om Donald Trump op afstand te houden en koos ervoor om die niet te gebruiken.

    Hij doet nu gewoon zijn best om Trump terug te dringen omdat hij heeft gezien wat een blok aan het been hij is voor de vooruitzichten van de GOP om te winnen - en dat zal altijd op de eerste plaats komen. De grootste aanwijzing hier is dat de cijfers van Donald Trump lang niet zo goed zijn als hij denkt dat ze zouden moeten zijn - dus Fox News, waar hij ooit op kon vertrouwen voor een draai, moet de schuldige zijn. Voor alle loyaliteit die de eerste man eist, biedt hij nul in ruil en zal hij graag het netwerk platbranden als hij zijn zin niet krijgt.
  10. forum rang 9 gnocchi. 20 juni 2024 09:07

    Steve Bannon probeerde zijn eigen gevangenis te kiezen - en zelfs dat lukte hem niet
    Bocha Blue | 8:00 pm EDT 19 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/steve-b...

    Het oog van de krankzinnige tornado die het leven van Steve Bannon is, is afgedaald tot complete waanzin. Bannon heeft ons onlangs laten zien dat het ding dat zijn hersenen zouden moeten zijn zich bij Donald Trump in het vagevuur bevindt.

    Hij is helemaal de weg kwijt sinds hij zich in de gevangenis moest melden. Ik neem aan dat Stevie echt dacht dat het hem niet kon overkomen. Nou, het is gebeurd. Maar nu heeft Bannon weer een teleurstelling te verwerken gekregen. Er wordt gezegd dat Bannon een "club-gevoede" setting wilde. Dit zijn de meest relaxte, gezellige en knusse types van opvangfaciliteiten.

    Misschien droomde Stevie van kwaliteitsvoedsel en kwaliteitsmensen met wie hij een band kon opbouwen. Mogelijk waren wilgenbomen en warme, comfortabele avonden kaarten in zijn periferie terwijl hij hunkerde naar informatie over waar zijn persoon geplaatst zou worden. Wat denk je? Hij kreeg zijn wens niet.

    Nee. Bannon heeft te horen gekregen dat hij zijn straf zal uitzitten in een federale gevangenis in Connecticut edition.cnn.com/2024/06/17/politics/s... - dezelfde die beroemd is geworden in "Orange is the New Black". Orange is de nieuwe Bannon. Oh nee! Ik wil niet in de buurt van Stevie zijn als hij dit hoort. Op dit moment zou het me niet verbazen als ik Steve Bannons foto naast de woordenboekdefinitie van "Psycho" zou vinden.

    Waar gaat deze gevangenis over? Nou, er zitten veel witteboordencriminelen. Net als een aantal gewelddadige zedendelinquenten. Welkom in de gevangenis, kleine Stevie. Het blijkt dat Bannon niet in aanmerking komt om naar de club van zijn dromen gestuurd te worden, omdat hij nog een strafzaak heeft lopen. Verdorie, Stevie! Als je niet meermalen de wet had overtreden, was je gevangenisdroom misschien uitgekomen.
  11. forum rang 6 Opentop 20 juni 2024 12:57
    quote:

    gnocchi. schreef op 19 juni 2024 21:52:

    'Volkomen normaal voor een dictator': Trump verbijstert met nieuwste eis voor straf
    Kathleen Culliton
    18 juni 2024 3:54PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-2668542213/

    Voormalig president Donald Trump liet toeschouwers dinsdag geschokt achter toen hij verklaarde dat privéburgers hun baan zouden moeten verliezen als ze weigeren zijn partijlijn te volgen.

    Als iemand de monoloog van Oliver had gezien dan is duidelijk dat wat Trump weliswaar verkeerd uitlegt wel degelijk staat te gebeuren.
    Een groep van wel 100 conservatieve organisaties hebben een plan gemaakt. Dat heet project 2025
    Daarin staat de visie.

    Een van de plannen is dat je hebt politiek benoemde functies en
    Gewone overheidsmedewerkers. Net als in Nederland.
    Project 2025 wil mensen op basis van politieke loyaliteit de baan geven. De USA kent ook al veel meer banen die op die basis worden ingevuld.

    Schedule F heet het
    Dat lijkt slechts een andere manier.. het is echter levensgevaarlijk.
    Bijv een iemand die op milleu zit. Die ziet vervuiling. Maar de president is voor vrijheid en tegen regels. Dus ja een overtreding maar geen vervolging.
    Ook krijg je incompetente mensen op plekken die echt specialisten werk vraagt .
    Wat je vooral krijgt is allemaal ja knikkers geen protest of zoiets.

    Dit probeerden ze in 2016 ook al, toen was er chaos. Er waren niet genoeg mensen te vinden.
    Nu echter zijn ze voorbereid.
    Daarom is het nu veel gevaarlijker dan de eerste keer.

    Het is niet eens Trump, die wordt verteld dat iedereen hem aardig vindt, dat ze graag voor hem werken. Dat is wat hij begrijpt.
    De conservatieve groepen achter Trump die zijn gevaarlijk.
  12. forum rang 9 gnocchi. 20 juni 2024 14:21
    Steve Bannon uitgelachen door juristen met lijst van dingen die hij in de gevangenis kan kopen
    Sarah K. Burris
    19 juni 2024 12:46PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/steve-bannon-prison-...

    Steve Bannon begint op 1 juli aan zijn straf in de minimaal beveiligde gevangenis van Danbury nadat hij in minachting van het Congres werd bevonden voor het negeren van een dagvaarding tijdens het onderzoek van 6 januari. Critici van Bannon, voormalig FBI-agent Peter Strzok en juridisch analist Allison Gill, konden niet anders dan de spot met hem drijven.

    In hun podcast "Cleanup on Aisle 45" begon Strzok door de artikelen te bladeren die Bannon kan kopen in de gevangenis commissary.

    "Dit is mijn favoriete onderdeel van 'Cleanup on Aisle 45'," bekende Strzok. "Wanneer we naar een nieuwe federale penitentiaire inrichting gaan waar één van de mensen rond [Donald] Trump opgesloten heeft gezeten en een selecte lezing doen van de beschikbare producten. In dit geval Danbury FCI, waar Steve Bannon naartoe gaat."

    Ten eerste vond Strzok het "schokkend" dat er zo'n "brede en uitputtende lijst van haar- en huidverzorgingsproducten" was in de gevangenis commissary.

    "Maar hij heeft ze tot nu toe in zijn leven niet gebruikt. Waarom nu beginnen? Waarom beginnen in de gevangenis?" vroeg hij.

    Gill merkte op dat veel mensen "Jezus vinden" in de gevangenis.

    "Sommige mensen beginnen met gewichtheffen in de gevangenis," merkte Gill ook op. "Sommige mensen leren basketbal. Misschien begint hij wel met hygiëne!"

    Strzok speculeerde of Bannon kon investeren in wat huidschilfers, "een beetje retinol. Was dat haar. Koop een kam."

    "Gewoon hygiëne, in het algemeen," stelde Gill voor. "Misschien gewoon naar twee shirts gaan."

    Strzok stelde voor dat Bannon zou overwegen een scheermes te gebruiken om zijn gezicht te scheren.

    Andere hygiëneartikelen die beschikbaar zullen zijn, zijn onder andere verschillende soorten zeep, waaronder vochtinbrengende zeep en Dove body wash voor mannen, tandenstokers, neushaarschaartjes, puimsteentjes en nagelvijlen.

    "Een borstel/kamcombinatie voor de eerste keer in zijn leven," zei Strzok. Hij suggereerde ook dat Bannon misschien vijf of zes puimsteentjes nodig heeft als hij van plan is om "daar in te duiken".

    De lijst gaat verder met ondergoed tot en met 2XL, maar de prijs stijgt met 19,50 dollar als de persoon een 3XL of hoger moet kopen.

    Er is ook "een grote variëteit aan nethoeden, netbroeken," merkte Strzok op.

    De twee bespraken ook de spotprijzen voor de gevangenen, waaronder een Neutrogena reep voor maar $3,65 en een St. Ives Apricot Scrub voor $5,15.

    Strzok wees er ook op dat er een transgendersectie in de lijst staat, met vrouwenondergoed, lotion, schoenen, scheermesjes en zelfs een sportbeha.

    "Ten eerste is dat geweldig," zei Gill. "Maar ik durf te wedden dat dit naar voren komt in het onderzoek van [Rep. James] Comer naar de politisering van het Bureau of Prisons deze maand."
  13. noordkaap 20 juni 2024 14:26
    Trump: "Zelensky is de beste zakkenroller ter wereld"

    Op 15 juni kondigde de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris aan dat de Verenigde Staten meer dan 1,5 miljard dollar aan nieuwe steun zal geven aan Oekraïne. Een idee waar Donald Trump niet zo blij mee is.

    "Deze inspanningen zullen Oekraïne helpen om te reageren op de laatste aanvallen van Rusland op de Oekraïense energie-infrastructuur door het herstel en de wederopbouw te ondersteunen", zo luidde een verklaring van de diensten van de Amerikaanse vicepresident naar aanleiding van het besluit.

    De aankondiging van deze hulp komt een paar dagen nadat de G7-leiders een akkoord bereikten over leningen ter waarde van 50 miljard dollar aan Oekraïne, dankzij het gebruik van de rente die wordt gegenereerd door bevroren Russische tegoeden.

    De Amerikaanse en Europese hulp aan Oekraïne, hoe belangrijk die ook is, is natuurlijk erg duur voor de landen die de hulp verstrekken. Donald Trump, in volle verkiezingscampagne, heeft niet nagelaten om de draak te steken met de vermeende vrijgevigheid van Joe Biden.

    In de ogen van Trump is Zelensky immers niets meer dan een ordinaire zakkenroller. "Elke keer als [Zelensky] naar ons land komt, vertrekt hij met 60 miljard dollar. Dan gaat hij terug naar zijn land en zegt dat hij nog eens 60 miljard nodig heeft. Het houdt nooit op," merkte de voormalige president van de VS op.

    www.msn.com/nl-be/nieuws/other/trump-...
  14. forum rang 9 gnocchi. 20 juni 2024 16:36

    'Haal die hond van je bord': Trump test loyaliteit Fox News met eis tot ontslag
    Travis Gettys
    19 juni 2024 12:56PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/paul-ryan-trump-2668...

    Donald Trump heeft de loyaliteit van Fox Corporation getest door te eisen dat het mediabedrijf Paul Ryan uit de raad van bestuur zet.

    De voormalige voorzitter van het Huis verklaarde Trump eerder deze maand op Fox News "ongeschikt voor zijn ambt" en hij heeft hem eerder afgeschreven als een "autoritair" en een "narcist" - en de vermoedelijke Republikeinse genomineerde besloot om wraak te nemen.

    "Niemand kan Fox News ooit vertrouwen, en ik ben een van hen, met de zwakke en ineffectieve RINO, Paul Ryan, in de Raad van Bestuur," postte Trump op

    Truth Social. "Hij is een totaal lichtgewicht, een mislukte en zielige voorzitter van het Huis en een zeer ontrouw persoon."

    Ryan, die zich in 2012 zonder succes kandidaat stelde voor het vicepresidentschap als running mate van Mitt Romney, kreeg kritiek te verduren omdat hij in de raad van bestuur van het moederbedrijf Fox News bleef na onthullingen dat het netwerk beweringen van Trump over zijn eigen verkiezingsverlies promootte waarvan bekend was dat ze onjuist waren.

    "Romney was slecht, maar Paul Ryan liet hem er nog slechter uitzien," postte Trump. "Als team hadden ze nooit een kans. Rupert en Lachlan, haal die hond van jullie bord - jullie hebben hem niet nodig. ALLES WAT JULLIE NODIG HEBBEN IS TRUMP. MAKE AMERICA GREAT AGAIN!"

    Trump lijkt al vroeg te beginnen met de wraakactie die hij beloofd heeft voor een tweede ambtstermijn met zijn eis aan Rupert Murdoch en zijn zoon Lachlan, die het Fox media-imperium overzien.

    "Wraak kost tijd. Dat zeg ik, en soms kan wraak gerechtvaardigd zijn," vertelde Trump televisiepresentator Dr. Phil McGraw een week na zijn veroordeling voor 34 aanklachten in de zwijggeldzaak.

    "Je weet dat het woord 'wraak' een erg sterk woord is, maar misschien hebben we wraak voor succes," voegde de ex-president eraan toe. "Maar dat is wat ik zou willen zien. Ik wil het land zien overleven, want dit land gaat zo niet overleven."
  15. forum rang 9 gnocchi. 20 juni 2024 20:11
    Het ergste': Trump flipt op Fox News nadat nieuwe peiling Biden hem voorbijstreeft
    Tom Boggioni
    20 juni 2024 9:40AM ET.

    Link Engels..
    www.rawstory.com/trumop-fox-news-polls/

    Minder dan 24 uur nadat Donald Trump uit haalde naar Fox News en eiste dat voormalig House Speaker Paul Ryan (R-WI) uit de raad van bestuur van Fox Corporation werd gezet, was de voormalige president opnieuw op oorlogspad nadat een Fox News poll liet zien dat president Joe Biden hem voorbijstreefde bij de kiezers.

    In The Paul Ryan post schreef Trump: "Niemand kan Fox News ooit vertrouwen, en ik ben een van hen, met de zwakke en ineffectieve RINO, Paul Ryan, in de Raad van Bestuur."

    Woensdag laat meldde het conservatieve netwerk dat hun laatste peiling uitwees dat Biden een voorsprong had voor de verkiezingen van november.

    Volgens de peiling die werd uitgevoerd tussen 14 en 17 juni "was er sinds mei een verandering van 3 punten in de presidentiële race. Trump lag vorige maand 1 punt voor, terwijl Biden vandaag 2 punten voor ligt: 50%-48%. Dat is ruim binnen de foutmarge."

    Bovendien meldt Forbes: "De twee staan gelijk in een PBS/Marist peiling die dinsdag werd vrijgegeven en waaruit bleek dat Trump zes punten heeft verloren bij onafhankelijken in vergelijking met de peiling die de groepen in mei hielden voor zijn veroordeling, terwijl Biden acht punten heeft gewonnen en Trump nu met twee punten leidt bij onafhankelijken."

    Dat slechte nieuws voor Trump leidde ertoe dat hij donderdagochtend hard uithaalde.

    "De peilingen van Fox News zijn altijd het slechtst voor mij. Dat zijn ze vanaf het begin geweest en dat zal altijd zo blijven!" schreef hij donderdagochtend vroeg.

    Vervolgens prees hij Fox Business-persoonlijkheid Maria Bartiromo door te schrijven: "Geweldig interview door Maria Bartiromo met congreslid Keith Self uit Texas. Keith kent echt zijn 'stuff'," en toen voegde de veroordeelde misdadiger Trump eraan toe: "Alles wat Biden kan doen is praten over zijn GEWEAPONISEERDE heksenjacht op mij omdat zijn regering zo'n mislukking is. Nog nooit eerder gebeurd in ons land!"
73.730 Posts
Pagina: «« 1 ... 3617 3618 3619 3620 3621 ... 3687 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.