Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

72.715 Posts
Pagina: «« 1 ... 3612 3613 3614 3615 3616 ... 3636 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 10 juni 2024 14:02
    hoeveel hij veteranen 'bewonderde'
    David Edwards
    9 juni 2024 10:51AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/jd-vance-trump-veter...

    Ohio Sen. J.D. Vance (R) verdedigde de aanstaande Republikeinse kandidaat Donald Trump nadat hij veteranen “sukkels” en “losers” zou hebben genoemd.

    Tijdens een interview op Fox News vroeg presentatrice Maria Bartiromo aan Vance waarom hij boos was op president Joe Biden voor het uitbrengen van een campagneadvertentie tegen Trump tijdens de D-Day herdenkingen.

    “Joe Biden probeert zich in te dekken met glorie van de grootste generatie, ondanks dat hij alles probeert te vernietigen waar zij voor vochten,” zei Vance. “Dus verzint hij deze belachelijke beschuldigingen dat Donald Trump geen respect heeft voor veteranen, geen respect heeft voor de grootste generatie.”

    “Ik was bij Donald Trump op D-Day, zowel in het openbaar als privé,” vervolgde hij. “Hij sprak voortdurend over hoeveel bewondering hij had voor degenen die dienden, vooral in die generatie, maar alle generaties.”

    "En hier is het gekke, Maria, vraag de grootste generatie wat ze vinden van wijd open grenzen. Vraag de grootste generatie wat ze vinden van geslachtsveranderingen voor minderjarigen."

    In 2020 vertelden bronnen aan The Atlantic dat Trump herhaaldelijk militairen had neergezet als “losers” en “sukkels”.

    Bekijk de video hieronder van Fox News.
    www.youtube.com/watch?v=PqhlOnM-V7U
  2. forum rang 10 luchtschip 10 juni 2024 14:18
    quote:

    Henry2345 schreef op 10 juni 2024 09:59:

    Bijzonder dat men hier het argument probeert te maken dat Trump dement aan het worden is terwijl Biden al 4 jaar lang tekenen heeft laten zien van dementie, waar je nauwelijks iemand over hebt horen praten. De projectie is lachwekkend.
    Inderdaad,

    Trump spreekt heel duidelijk en helder tijdens zijn speeches en weet een probleem goed te analyseren.

    Trump is een voorstander van de fossiele industrie en wijst de overstap naar renewables met klem af.

    Dat legt hij heel goed en navolgbaar uit, gisteren tijdens zijn rally in Las Vegas, Nevada :

    Ik vroeg aan een goede kennis van de MIT-Universiteit :

    Wat gebeurt er wanneer je in een elektrisch aangedreven boot zit, die zinkt.

    De batterij zorgt voor krachtige elektriciteit en nog geen 3 meter van je vandaan zwemt een haai.

    De professor antwoordde Trump dat dit een heel goede vraag is, die nog niemand aan hem had gesteld.

    >>>Tsja, als je zelfs een professor verbaasd doet staan, ben je echt niet seniel

    >>>>Trump gaat nu tekeer over batterijen en aanvallen van haaien. Ik daag je uit om te proberen hier wijs uit te worden.

    video 1:25 minuut

    x.com/StephenKing/status/179994632341...
  3. forum rang 9 gnocchi. 10 juni 2024 15:38
    quote:

    luchtschip schreef op 9 juni 2024 20:11:

    Het gesprek van Donald Trump met de reclasseringsambtenaar staat gepland voor maandag.

    Hij zal deelnemen aan het interview met een reclasseringsambtenaar uit New York City via zoom vanuit Mar-a-Lago met advocaat Todd Blanche aan zijn zijde, volgens drie bronnen die bekend zijn met de zaak.

    x.com/VivaDido/status/179985198410039...
    Palmer Rapport
    Donald Trump heeft vandaag een ontmoeting met zijn reclasseringsambtenaar en het wordt een ramp voor hem.
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 10 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Zoals alle veroordeelde misdadigers heeft Donald Trump vandaag een ontmoeting met zijn reclasseringsambtenaar. Het doel van deze ontmoeting is een beetje anders dan de populaire definitie van het woord “proeftijd”. In feite gaat deze ontmoeting over de veroordeling van Trump.

    Het is de taak van de reclasseringsambtenaar om Trump een reeks vragen te stellen over zijn criminele verleden, persoonlijke leven, financiële situatie, woonsituatie, geestelijke gezondheid, enzovoort, zodat de ambtenaar een strafadvies kan geven aan rechter Juan Merchan in de aanloop naar de strafzitting op 11 juli. Merchan kan uiteindelijk elke straf uitdelen die hij wil. Maar de aanbeveling van de reclasseringsambtenaar is een startpunt.

    Er is alle reden om te verwachten dat Trumps ontmoeting met zijn reclasseringsambtenaar vandaag slecht zal aflopen voor Trump. Hij is niet in staat om de waarheid te vertellen en zal waarschijnlijk op allerlei leugens betrapt worden. Hij is ook vaak strijdlustig en snel in de war, en hij zou de hele zaak in een lelijke ruzie kunnen veranderen.

    Zelfs als Trump uiteindelijk passief blijft, zal hij zich door deze ontmoeting heen liegen. Hij zal worden gevraagd naar een aspect van zijn leven en hij zal reageren met samenzweringstheorieën over hoe hij in het geheim de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen. Het is ook zeer onwaarschijnlijk dat hij berouw zal tonen.

    Hem zal worden gevraagd of hij spijt heeft van de misdaden waarvoor hij is veroordeeld, en in plaats daarvan zal hij een lelijke tirade afsteken over de rechter.

    Trump denkt misschien dat hij zichzelf helpt met deze aanpak. Maar in werkelijkheid is dit de slechtst mogelijke manier voor Trump om met zijn reclasseringsgesprek om te gaan. Als hij probeert om er een spreekwoordelijk knokpartijtje of een toespraak van te maken, zal dat de reclasseringsambtenaar aanleiding geven om een zware straf aan te bevelen. En dat zou gepast zijn voor iemand die losgeslagen is en geen berouw toont.

    Hoe slechter Trump zich gedraagt tijdens zijn proeftijdzitting vandaag, hoe beter het is voor iedereen die hem veroordeeld wil zien worden tot een gevangenisstraf. Dus, Donald, voel je vrij om je vandaag als een clown te gedragen.
  4. forum rang 8 Succes 10 juni 2024 16:32
    Donald Trump Dementia Evidence 'Overwhelming,' Says Top Psychiatrist

    There is "overwhelming" evidence that Donald Trump is suffering from dementia, a leading psychiatrist has claimed, amid speculation about the state of the former president's mental health.

    Dr. Lance Dodes, a supervising analyst emeritus of the Boston Psychoanalytic Society and Institute and retired Harvard Medical School professor, was among those recently quoted by Duty To Warn, which describes itself as an association of mental health professionals concerned about Trump.

    ...

    www.newsweek.com/donald-trump-dementi...
  5. forum rang 9 gnocchi. 10 juni 2024 19:19

    Trump Golfclubs dreigen drankvergunningen te verliezen nu Trump een strafblad heeft.

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/t...

    De veroordeling van Donald Trump voor bedrijfsfraude kunnen hem meer kosten dan zijn vrijheid, nu de waardevolle drankvergunningen die hij bezit op zijn luxe golfbanen worden herzien.

    Nu de voormalige president veroordeeld is voor 34 aanklachten wegens het betalen van zwijggeld aan de filmster Stormy Daniels, leert Trump op de harde manier dat zijn reizen beperkt kunnen worden en dat hij geen wapen meer mag bezitten nu hij een strafblad heeft.

    Volgens een nieuw rapport van Forbes loopt Trump het grootste risico dat zijn drankvergunningen worden ingetrokken in New Jersey, waar zich drie golfbanen bevinden, waaronder zijn Trump National Golf Club in Bedminster, evenals Trump National Golf Club Philadelphia en Trump National Golf Club Colts Neck.
    Volgens het rapport heeft de staat New Jersey de herziening van de Trump eigendommen in gang gezet. Zach Everson van Forbes schrijft: "Trump is de enige eigenaar van drie golfbanen in New Jersey die actieve drankvergunningen hebben, volgens de Division of Alcoholic beverages Control. Volgens de wet van New Jersey is het verboden om een drankvergunning af te geven aan iemand die veroordeeld is voor een immorele misdaad.. Een handboek van de staat legt uit dat dit soort misdaden meestal te maken hebben met "oneerlijkheid, fraude of verdorvenheid", ernstig genoeg om te worden bestraft met meer dan een jaar gevangenisstraf.

    Het rapport voegt eraan toe dat verschillende andere staten waar Trump eigendommen heeft, soortgelijke wetten hebben, maar workarounds hebben waardoor hij zijn licenties kan behouden.
  6. forum rang 9 gnocchi. 10 juni 2024 20:45
    Trump moet reclassering vertellen of hij 'omgaat met criminelen' Bannon en Roger Stone
    David Edwards
    10 juni 2024 10:12AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-probation-meet...

    Juridisch analist Andrew Weissmann van MSNBC wees er in het weekend op dat voormalig president Donald Trump tijdens een reclasseringszitting zal moeten uitleggen of hij “omgaat met criminelen” zoals voormalig strateeg Steve Bannon.

    Tijdens een interview op zondag merkte MSNBC presentatrice Jen Psaki op dat Trump gepland stond om deel te nemen aan een proeftijdzitting via Zoom nadat hij was veroordeeld voor 34 aanklachten wegens misdrijven in een proces over zwijggeld in New York.

    “Dit is een zaak waar Donald Trump echt kan verliezen,” legde Weissmann uit. “Als hij het soort dingen gaat zeggen die hij tijdens het proces en na het proces heeft gezegd, en de juryleden, de getuigen, de rechter, familieleden aanvalt, om een soort anti-wetshandhaving, een vals anti-wetshandhaving sentiment aan te wakkeren, dan zal dat op zijn zachtst gezegd niet zo goed gaan.”

    Hij vervolgde: “Hij zal gevraagd worden of hij omgaat met criminelen... Hij zal moeten bespreken of hij nog steeds coördineert met Roger Stone, Paul Manafort, Steve Bannon.”

    Weissmann gaf toen een herinnering:

    “Vergeet niet dat al deze mensen schuldig zijn bevonden door een jury en zelf misdadigers zijn.”

    In 2020 zette Trump Stone's straf van 40 maanden voor het afleggen van valse verklaringen om in gevangenisstraf. Manafort zat twee jaar in de gevangenis voor samenzwering met getuigen. En Bannon moet vier maanden de gevangenis in voor minachting van het Congres.

    Bekijk de video hieronder van MSNBC.
    twitter.com/i/status/1799864033220120979
  7. forum rang 10 luchtschip 11 juni 2024 01:03
    quote:

    gnocchi. schreef op 10 juni 2024 20:45:

    Trump moet reclassering vertellen of hij 'omgaat met criminelen' Bannon en Roger Stone
    David Edwards
    10 juni 2024 10:12AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-probation-meet...

    Juridisch analist Andrew Weissmann van MSNBC wees er in het weekend op dat voormalig president Donald Trump tijdens een reclasseringszitting zal moeten uitleggen of hij “omgaat met criminelen” zoals voormalig strateeg Steve Bannon.

    Tijdens een interview op zondag merkte MSNBC presentatrice Jen Psaki op dat Trump gepland stond om deel te nemen aan een proeftijdzitting via Zoom nadat hij was veroordeeld voor 34 aanklachten wegens misdrijven in een proces over zwijggeld in New York.

    “Dit is een zaak waar Donald Trump echt kan verliezen,” legde Weissmann uit. “Als hij het soort dingen gaat zeggen die hij tijdens het proces en na het proces heeft gezegd, en de juryleden, de getuigen, de rechter, familieleden aanvalt, om een soort anti-wetshandhaving, een vals anti-wetshandhaving sentiment aan te wakkeren, dan zal dat op zijn zachtst gezegd niet zo goed gaan.”

    Hij vervolgde: “Hij zal gevraagd worden of hij omgaat met criminelen... Hij zal moeten bespreken of hij nog steeds coördineert met Roger Stone, Paul Manafort, Steve Bannon.”

    Weissmann gaf toen een herinnering:

    “Vergeet niet dat al deze mensen schuldig zijn bevonden door een jury en zelf misdadigers zijn.”

    In 2020 zette Trump Stone's straf van 40 maanden voor het afleggen van valse verklaringen om in gevangenisstraf. Manafort zat twee jaar in de gevangenis voor samenzwering met getuigen. En Bannon moet vier maanden de gevangenis in voor minachting van het Congres.

    Bekijk de video hieronder van MSNBC.
    twitter.com/i/status/1799864033220120979
    Het is ook de regel tijdens zo'n gesprek, dat hij urine afstaat om te controleren of er wel of niet sprake is van drugsgebruik

    En met een zoom-gesprek valt dat niet te regelen
  8. forum rang 9 gnocchi. 11 juni 2024 08:55
    'Wat rookt hij?' The View belicht 'flagrante waarschuwingssignalen' van Trump 'neergang'
    Sarah K. Burris
    10 juni 2024 12:04PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-decline-the-view/

    Voormalig president Donald Trump sprak tijdens een rally in Las Vegas dit weekend in extreme hitte en hij merkte op dat hij geen toegang had tot de TelePrompters die hij normaal wel heeft - voordat hij begon aan een toespraak die blijkbaar volledig uit de losse pols was.

    De co-hosts van “The View” merkten op dat het liet zien hoezeer de Republikeinse kandidaat in de loop der jaren is geëvolueerd.Ze lieten eerst een fragment zien van Trump tijdens zijn rally in Nevada op zondag.

    "Dus, je bent altijd bezorgd dat ik iets rook.Wat rookt hij?” vroeg Whoopi Goldberg, die bekend staat als cannabisgebruiker.
    De videospeler speelt momenteel een advertentie af.Vervolgens speelde ze een fragment af van het interview dat Trump vorige week deed met Dr. Phil McGraw, waarin hij zijn vastberadenheid om wraak te nemen op zijn vervolgingen rechtvaardigde.

    “Ik weet niet wat er aan de hand is,” zei Goldberg over het interview.“Het eerste deel klinkt letterlijk als mij na vier espresso martini's: haai, water, boot, bizar”, zei voormalig Witte Huis communicatiedirecteur Alyssa Farah Griffin over de Vegas speech van haar ex-baas.

    “Deze verkiezing ging over mentale scherpte en het uithoudingsvermogen van deze twee presidentskandidaten die de oudste in de geschiedenis zijn, en ik ben soms kritisch geweest over Joe Biden,” vervolgde ze. "Als je kritiek hebt op Joe Biden, moet je ook kijken naar de opvallende waarschuwingssignalen van Donald T., die een van de grootste kandidaten in de geschiedenis is.
    “Deze verkiezing ging over mentale scherpte en het uithoudingsvermogen van deze twee presidentskandidaten die de oudste in de geschiedenis zijn, en ik ben soms kritisch geweest over Joe Biden,” vervolgde ze. “Als je kritiek hebt op Joe Biden, moet je kijken naar de opvallende waarschuwingssignalen van Donald Trump.”

    Ze legde uit dat Trump helemaal niet meer is zoals hij was in 2016.

    “Hij was nooit welsprekend,” merkte ze op. "Hij was absoluut geen William Shakespeare. Maar ik zie een achteruitgang in hem, en anderen hebben het ook gezegd. ... (Van het verwarren van] Nancy Pelosi en Nikki Haley tot het verwarren van de presidenten van Hongarije en Turkije. Om Obama en Biden links en rechts door elkaar te halen.
    Hij doet dit constant. Hij is niet meer waar hij ooit was."

    Ze zei verder dat ze denkt dat de stress van het verliezen van de verkiezingen van 2020, de aanklachten, de rechtszaken, veroordelingen en verantwoording “zich allemaal opstapelen”.

    “Ik denk niet dat hij zo scherp is als hij ooit was,” zei Griffin. “En ik snap niet dat zijn kiezers dat niet zien.””Bekijk het gesprek in de video hieronder het artikel.

    www.rawstory.com/trump-decline-the-view/
  9. forum rang 9 gnocchi. 11 juni 2024 09:03
    Giuliani's faillissementscrediteuren willen 9/11 liefdadigheidsinstelling dagvaarden die als 'financieel vangnet' fungeert
    David Edwards
    10 juni 2024 12:29PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/rudy-giuliani-tunnel...

    Een van de overgebleven sponsors van Rudy Giuliani's uitzendingen wordt gedagvaard in de lopende faillissementsprocedure van de voormalige burgemeester van New York City.

    In een 11 pagina's tellende motie op maandag zeiden advocaten voor Giuliani's schuldeisers dat ze van plan waren om de Tunnels to Towers organisatie te dagvaarden, die twee of meer van Giuliani's shows sponsort.

    De New York Times beschreef de liefdadigheidsinstelling als Giuliani's “financiële vangnet” toen hij failliet dreigde te gaan. Volgens het rapport beweerden de schuldeisers dat Giuliani “dat detail heeft achtergehouden gedurende de eerste vijf maanden van zijn faillissementsprocedure”.

    De motie van maandag probeerde dat te verhelpen door Tunnel to Towers te dwingen zijn transacties met Giuliani openbaar te maken.

    De dagvaarding bevat “alle documenten en communicatie over bestaande, geplande of voorgestelde contracten of overeenkomsten, mondeling of schriftelijk, formeel of informeel, die zijn aangegaan tussen Tunnel to Towers enerzijds en de debiteur, een aan de debiteur gelieerd persoon, Giuliani Communications, LLC of een andere aan de debiteur gelieerde entiteit anderzijds”.

    Documenten met betrekking tot de ondersteuning van Uncovering the Truth, The Rudy Giuliani Show, America's Mayor Live “of andere producties of optredens van de debiteur op mediakanalen, inclusief via advertenties, sponsoring of giften” moeten ook aan de crediteuren worden overhandigd.

    Giuliani ging vorig jaar failliet nadat twee voormalige verkiezingsmedewerkers een rechtszaak tegen hem hadden gewonnen wegens laster.
  10. forum rang 9 gnocchi. 11 juni 2024 09:22
    Dit is hoe moeilijk de handlangers van Donald Trump het hebben om hem overeind te houden.
    Bill Palmer | 8:00 pm EDT 10 juni 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/heres-h...

    Nu Donald Trump steeds verder is afgegleden naar een krankzinnige seniliteit, heb ik het vaak gehad over hoe zijn handlangers hem op de een of andere manier onder controle proberen te houden. Sommigen van jullie hebben gevraagd wie deze “handlers” zijn. Vermoedelijk zijn het degenen die nog steeds om hem heen staan - politieke adviseurs, persoonlijke assistenten, familieleden - en nog steeds geïnteresseerd zijn om te proberen hem op het rechte pad te houden terwijl hij verder dement wordt.

    Sommigen van jullie hebben zich ook afgevraagd of zulke “handlers” wel bestaan. Natuurlijk bestaan ze. Trump heeft zich altijd omringd met zijn eigen mensen. En als een machtig persoon geleidelijk cognitief wegglijdt, zijn dat de mensen die hem uiteindelijk proberen in te dekken. Dit zijn de mensen die op het laatste moment een van Trumps bijeenkomsten afgelastten en de “wind” de schuld gaven, enzovoort. Dit zijn ook de mensen die beslissen wat ze in de autocue van Trump zetten en die hem ervan proberen te overtuigen dat hij tijdens zijn toespraken niet van zijn script moet afwijken.

    Als je wilt weten hoe moeilijk het is voor de handlers van Trump om hem overeind te houden terwijl hij wegkwijnt, hoef je niet verder te kijken dan deze opmerking van Trump zelf gisteren:

    x.com/BidenHQ/status/1799899794355163...

    Hier hebben we Donald Trump die erkent dat zijn begeleiders hem proberen te overtuigen om niet het podium op te gaan en dwaze samenzweringstheorieën te promoten die niemand zal geloven, zelfs als Trump toegeeft dat hij ze graag negeert en zulke beweringen toch doet.

    Het wijst er allemaal op dat Trump een stadium van cognitieve achteruitgang bereikt waarin hij niet alleen het advies dat hij van zijn handlers krijgt negeert, maar ook op het podium gaat staan en zijn gesprekken met zijn handlers openbaar maakt. Op dit punt heeft Trump geen enkele filter. Naarmate hij verder achteruitgaat, zal hij waarschijnlijk elk geheim dat hij heeft eruit flappen.
  11. forum rang 9 gnocchi. 11 juni 2024 09:38
    Ex-president praat met ambtenaren via videogesprek vanuit Florida, met advocaat, in regeling die sommigen speciale behandeling noemen
    Maya Yang en agentschappen

    Tue 11 Jun 2024 00.46 CEST
    Voor het eerst gepubliceerd op ma 10 jun 2024 12.00 CEST.

    Link Engels.
    www.theguardian.com/us-news/article/2...

    Donald Trump werd maandag geïnterviewd door reclasseringsambtenaren in New York, een vereiste stap voor zijn veroordeling in juli in zijn criminele zwijggeldzaak, meldde de Associated Press.

    Trump, die weigerde te getuigen tijdens het proces, verscheen voor het reclasseringsverhoor via videoconferentie vanuit zijn woning in de Mar-a-Lago club in Palm Beach, Florida, met zijn advocaat Todd Blanche aan zijn zijde. De regeling leidde tot klachten over een speciale behandeling, maar stadsambtenaren beweren dat dit niet het geval is.

    Het interview van Trump eindigde na minder dan een half uur van routineuze en onbewogen vragen en antwoorden, vertelde een persoon die bekend was met de zaak aan de AP.

    Mensen die veroordeeld zijn voor misdaden in New York ontmoeten gewoonlijk de reclasseringsambtenaren zonder hun advocaten, maar de rechter in Trumps zaak, Juan Merchan, zei vrijdag in een brief dat hij de aanwezigheid van Blanche zou toestaan.

    Het gebruikelijke doel van een reclasseringsgesprek voor het vonnis is om een rapport op te stellen dat de rechter meer vertelt over de verdachte en mogelijk helpt bij het bepalen van de juiste straf voor het misdrijf.
    een beeld van Juan Merchan en Donald Trump naast elkaar
    Trump escaleert beschuldigingen aan het adres van rechter Juan Merchan als hij tot gevangenisstraf wordt veroordeeld.

    Dergelijke rapporten worden meestal opgesteld door een reclasseringsambtenaar, een maatschappelijk werker of een psycholoog die voor de reclassering werkt en die gesprekken voert met de verdachte en mogelijk met familie en vrienden van die persoon en met mensen die door het misdrijf zijn getroffen.

    Huidige rapporten bevatten de persoonlijke geschiedenis van de verdachte, zijn strafblad en aanbevelingen voor de strafmaat. Het bevat ook informatie over werk en eventuele verplichtingen om voor een familielid te zorgen. Het is ook een kans voor de beklaagde om te zeggen waarom hij denkt dat hij een lichtere straf verdient.

    De openbare verdedigers van de stad bekritiseerden maandag wat zij “speciale regelingen” voor Trump noemden en drongen er bij de reclassering op aan om “ervoor te zorgen dat alle New Yorkers, ongeacht inkomen, status of klasse, dezelfde mogelijkheden krijgen voorafgaand aan het vonnis”.

    “Alle mensen die veroordeeld zijn voor een misdrijf zouden een advocaat moeten krijgen in hun reclasseringsgesprek, niet alleen miljardairs,” zeiden vier van de openbare verdedigers van de stad in een verklaring. “Dit is gewoon weer een voorbeeld van ons tweeledige rechtssysteem.”

    Een jury veroordeelde Trump voor het vervalsen van bedrijfsgegevens van zijn eigen bedrijf als onderdeel van een breder plan om het stilzwijgen te kopen van mensen die mogelijk beschamende verhalen over hem vertelden tijdens de presidentiële campagne van 2016. Een betaling van 130.000 dollar ging naar de volwassen filmactrice Stormy Daniels, die beweerde een seksuele ontmoeting te hebben gehad met Trump, wat hij ontkende.

    Trump, de vermoedelijke Republikeinse genomineerde, zegt dat hij onschuldig is aan elke misdaad en dat de strafzaak werd aangespannen om zijn kansen om het Witte Huis terug te winnen te schaden.

    Na de historische veroordeling van Trump bleek uit een analyse van de New York Times/Siena College van bijna 2000 interviews met kiezers dat de voorsprong van Trump op Joe Biden terugliep van drie naar één punt.

    De campagnewoordvoerder van Trump, Steven Cheung, zei zondag in een verklaring dat de bondgenoten van de Democratische partij van de president “doorgaan met het opvoeren van hun voortdurende heksenjacht, waarbij ze de macht van hun kantoren verder misbruiken en misbruiken om zich te mengen in de presidentsverkiezingen”.

    “President Trump en zijn juridische team nemen al de nodige stappen om de wetteloze Manhattan DA zaak aan te vechten en te verslaan,” zei hij.

    Merchan heeft de veroordeling van Trump gepland voor 11 juli. Hij heeft de discretie om een breed scala aan straffen op te leggen, variërend van voorwaardelijk en een taakstraf tot maximaal vier jaar gevangenisstraf.

    In zijn eerste toespraak eerder deze week na zijn veroordeling uitte Trump, die tegen zijn veroordeling in beroep gaat, dreigende woorden.

    “Die hoven van beroep moeten de dingen rechtzetten, anders hebben we geen land meer”, zei Trump op een evenement van Turning Point Action in Phoenix, Arizona.

    Ondertussen zijn er berichten naar buiten gekomen dat de politie van New York van plan is om Trump's vergunning om een wapen te dragen in te trekken als gevolg van zijn veroordeling.

    In een anoniem gesprek met CNN zei een ambtenaar van de politie van New York dat het onderzoek “dat waarschijnlijk zal leiden tot intrekking van zijn vergunning” zal worden afgerond.
  12. forum rang 9 gnocchi. 11 juni 2024 16:05

    Aandelen Trump Media tuimelen als nieuwe accountant documenten wijzigt van bedrijf beschuldigd van fraude: rapport
    Kathleen Culliton
    10 juni 2024 2:51PM ET

    De aandelen van Trump Media tuimelden maandag nadat een accountantskantoor, dat in de plaats kwam van een vorige accountant die werd beschuldigd van “massale fraude”, een nieuw rapport indiende over de financiën van het bedrijf, meldt CNBC.

    Het gelijknamige bedrijf van voormalig president Donald Trump zag de koersen met 7 procent dalen nadat het bedrijf had aangekondigd dat het een bijgewerkt rapport had ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission, volgens het rapport en SEC-dossiers.

    Het aandeel Trump Media stond vanaf 13.00 uur ET ongeveer 6 procent lager, volgens CNBC.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-media-stock-26...
  13. forum rang 9 gnocchi. 12 juni 2024 08:46

    Palmer Rapport
    De reclasseringsambtenaar van Donald Trump heeft hem misschien net opgepakt voor wapenbezit.
    Bill Palmer | 8:46 pm EDT 11 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump heeft deze week een ontmoeting gehad met zijn reclasseringsambtenaar zodat de ambtenaar een strafadvies kon opstellen voor rechter Juan Merchan. Die ontmoeting is voorlopig nog privé. Maar er is een belangrijk detail uitgelekt dat Trump in ernstige juridische problemen kan brengen.

    Toen Trump aanvankelijk werd aangeklaagd in New York, werd zijn wapenvergunning geschorst en moest hij al zijn geregistreerde wapens inleveren. Maar Trump heeft er blijkbaar nooit één ingeleverd en dus vroeg de reclasseringsambtenaar hem ernaar tijdens hun ontmoeting. Trump beweerde dat het wapen in Florida was. Maar

    edition.cnn.com/politics/live-news/hu...

    volgens CNN is er geen bewijs dat Trump dat wapen heeft ingeleverd. Waarom is dit belangrijk?

    Op het moment dat Trump werd veroordeeld voor een misdrijf in New York, werd het voor hem een misdrijf om een wapen te bezitten. Omdat hij een van zijn wapens niet heeft ingeleverd toen dat wel moest, suggereert dit dat hij het nu nog steeds in zijn bezit heeft. Als het zich bijvoorbeeld in Mar-a-Lago bevindt, wordt hij geacht het in zijn bezit te hebben omdat het zich in zijn huis bevindt.

    Dus nu zit Trump er juridisch gezien tegenaan. Als New York vaststelt dat Trump na zijn veroordeling nog steeds in het bezit is van het pistool, kan het extra aanklachten tegen hem indienen. Dit wapenbezit kan ook worden aangevoerd als basis voor een zwaardere straf tijdens zijn hoorzitting op 11 juli. En zoals juridisch expert Ryan Goodman heeft aangegeven op x.com/rgoodlaw/status/180064274201751... kan Trumps wapenbezit na zijn veroordeling gebruikt worden als basis voor het intrekken van zijn borgtocht in zijn andere drie lopende strafprocessen.

    We zullen nog even moeten wachten om te zien hoe dit allemaal afloopt. Het wapen zal moeten worden opgespoord. En er moet worden vastgesteld dat het inderdaad nog in het bezit was van Trump nadat hij het niet meer mocht hebben.

    Maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat we ver voorbij het punt zijn waar Trump “weg kan komen” met zoiets. Hij is een veroordeelde misdadiger in afwachting van zijn veroordeling. En als Trump of zijn mensen iets stoms proberen te doen zoals het wapen weggooien, zal dat alleen maar meer juridische problemen voor hen creëren. Ja, we zijn op het punt gekomen dat we het hebben over de mogelijkheid dat een kandidaat van een grote partij voor het presidentschap van de Verenigde Staten zijn pistool weggooit voor zijn veroordelingshoorzitting. Gefeliciteerd, Republikeinen!
  14. forum rang 9 gnocchi. 12 juni 2024 21:48

    'Pornografisch gewelddadig': Rachel Maddow opent frontale aanval op Trump
    Sarah K. Burris
    11 juni 2024 7:16PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/rachel-maddow-trump-...

    MSNBC presentatrice Rachel Maddow viel de voormalige president aan in een kort commentaar op dinsdag, naar aanleiding van opmerkingen die hij in het weekend had gemaakt.

    De MSNBC-host voegde zich bij collega Nicolle Wallace om de toespraak te bespreken die Donald Trump in het weekend gaf in Las Vegas, Nevada, en die zelfs Republikeinen op hun hoofd liet krabben.

    Trump herhaalde een verhaal dat hij in oktober 2023 had genoemd, maar deze keer waren de opmerkingen meer onsamenhangend en trokken ze meer aandacht.

    De ex-president stelde dat elektrische voertuigen gevaarlijk zijn omdat ze mensen kunnen elektrocuteren als ze in contact komen met water. De voertuigen werken op batterijen - die in alle auto's zitten, of ze nu op gas, diesel of iets anders rijden. Maar volgens Trump zijn accu's gevaarlijk. Denk aan een boot die op batterijen vaart en niet op brandstof. Als de boot zinkt, kunnen passagiers geëlektrocuteerd worden. Net als alle auto's hebben boten ook batterijen om elektronica aan boord, zoals radio's, te laten werken.

    Trump stelt zich een scenario voor waarin hij moet kiezen tussen een zinkende boot en een haai "op 10 meter afstand". Hij zei dat hij liever geëlektrocuteerd zou worden dan tegenover een haai te staan.

    De spot was snel over hem, omdat de opmerkingen werden gemaakt in een door land ingesloten woestijnstaat tijdens zinderende hitte waardoor zes mensen in het ziekenhuis belandden toen ze in de rij stonden voor zijn rally. Elf mensen werden ook in het ziekenhuis opgenomen door de hitte tijdens een Trump-treffen in Arizona.

    Maddow merkte op dat er voor het kabelnieuws nooit een pasklare oplossing is geweest voor het verslaan van de toespraken en rally's van Trump.

    "Ik probeerde te beginnen - begon te proberen, is de automatisch gegenereerde transcripties met gesloten ondertiteling van de toespraken van Trump te lezen," zei Maddow. Ik denk niet dat we ze live moeten uitzenden. We weten wat hij zegt. En het is de moeite waard om dat over te brengen als het iets gevaarlijks is, als het nieuw is, als het nieuws is en als het onzin is. Het Trump haaien-zinken-boot-batterij ding was opmerkelijk omdat het compleet wartaal was. Het is niet de eerste keer dat hij dat doet."

    Ze zei dat degenen die aanwezig waren bij het evenement ook niet wisten waar hij het over had.

    "Het feit dat hij ervoor koos om deze uitweiding te maken in het door land ingesloten Las Vegas om mensen te vertellen over het risico van haaien, zoals, waar zijn de haaien van Las Vegas? Zijn er zoetwaterhaaien? Zitten ze in de fonteinen in Las Vegas? Haaien, zitten die in de fonteinen in Las Vegas?" Maddow lachte.

    Wallace merkte op dat Trump de MoCA-test heeft gedaan en mensen eraan herinnert elke keer dat hij een interview geeft.

    "Ik denk dat hij het twee dozijn keer heeft gedaan op tv - en we begonnen te tellen, en we vonden er tien, en toen zijn we gewoon gestopt met tellen, ik bedoel, hij is geobsedeerd om te praten over zijn eigen [mentale] scherpte in een campagne die geobsedeerd lijkt om te praten over de leeftijd van Joe Biden," zei Wallace.

    Ze vroeg hoe mensen met Trump omgingen tijdens het eerste debat.

    "Het haaienbootgedoe heeft voor mij twee resonantiepunten," zei Maddow. "En één daarvan is, waar heeft hij het in hemelsnaam over? Dit is raar. Dit slaat nergens op. Hij is echt, echt vaak onsamenhangend. En als hij niet onsamenhangend is, spreekt hij in termen die pornografisch gewelddadig zijn als hij zijn publiek probeert op te hitsen. Ik bedoel, hij spreekt op een manier die volgens mij schokkend zou zijn voor veel Republikeinen als ze langer naar hem zouden kunnen luisteren dan ze doen en als nieuwsorganisaties op een verantwoorde manier meer zouden kunnen uitzenden."

    De retoriek is zo moeilijk te kraken, legde ze uit, dat het misschien niet eens mogelijk is. Wallace merkte op dat zelfs Sean Hannity Trump aanmoedigt om zich terug te trekken uit het eerste debat.

    Bekijk het volledige gesprek met de presentatoren hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=QnxsO8rFLxc
  15. forum rang 8 Lepre Chaun 13 juni 2024 12:38
    America Reacts: Dr. Phil’s Interview With Donald Trump

    One-on-One with Donald Trump: Dr. Phil sits down with President Trump for a one-on-one interview where nothing is off limits. Following this interview, Dr. Phil holds a town hall meeting to speak with viewers about their reaction to his interview with Donald Trump.

    www.youtube.com/watch?v=KkBkgqt_mT0
  16. forum rang 10 luchtschip 13 juni 2024 13:03
    quote:

    gnocchi. schreef op 12 juni 2024 08:46:

    Palmer Rapport
    De reclasseringsambtenaar van Donald Trump heeft hem misschien net opgepakt voor wapenbezit.
    Bill Palmer | 8:46 pm EDT 11 juni 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump heeft deze week een ontmoeting gehad met zijn reclasseringsambtenaar zodat de ambtenaar een strafadvies kon opstellen voor rechter Juan Merchan. Die ontmoeting is voorlopig nog privé. Maar er is een belangrijk detail uitgelekt dat Trump in ernstige juridische problemen kan brengen.

    Toen Trump aanvankelijk werd aangeklaagd in New York, werd zijn wapenvergunning geschorst en moest hij al zijn geregistreerde wapens inleveren. Maar Trump heeft er blijkbaar nooit één ingeleverd en dus vroeg de reclasseringsambtenaar hem ernaar tijdens hun ontmoeting. Trump beweerde dat het wapen in Florida was. Maar

    edition.cnn.com/politics/live-news/hu...

    volgens CNN is er geen bewijs dat Trump dat wapen heeft ingeleverd. Waarom is dit belangrijk?

    Op het moment dat Trump werd veroordeeld voor een misdrijf in New York, werd het voor hem een misdrijf om een wapen te bezitten. Omdat hij een van zijn wapens niet heeft ingeleverd toen dat wel moest, suggereert dit dat hij het nu nog steeds in zijn bezit heeft. Als het zich bijvoorbeeld in Mar-a-Lago bevindt, wordt hij geacht het in zijn bezit te hebben omdat het zich in zijn huis bevindt.

    Dus nu zit Trump er juridisch gezien tegenaan. Als New York vaststelt dat Trump na zijn veroordeling nog steeds in het bezit is van het pistool, kan het extra aanklachten tegen hem indienen. Dit wapenbezit kan ook worden aangevoerd als basis voor een zwaardere straf tijdens zijn hoorzitting op 11 juli. En zoals juridisch expert Ryan Goodman heeft aangegeven op x.com/rgoodlaw/status/180064274201751... kan Trumps wapenbezit na zijn veroordeling gebruikt worden als basis voor het intrekken van zijn borgtocht in zijn andere drie lopende strafprocessen.

    We zullen nog even moeten wachten om te zien hoe dit allemaal afloopt. Het wapen zal moeten worden opgespoord. En er moet worden vastgesteld dat het inderdaad nog in het bezit was van Trump nadat hij het niet meer mocht hebben.

    Maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat we ver voorbij het punt zijn waar Trump “weg kan komen” met zoiets. Hij is een veroordeelde misdadiger in afwachting van zijn veroordeling. En als Trump of zijn mensen iets stoms proberen te doen zoals het wapen weggooien, zal dat alleen maar meer juridische problemen voor hen creëren. Ja, we zijn op het punt gekomen dat we het hebben over de mogelijkheid dat een kandidaat van een grote partij voor het presidentschap van de Verenigde Staten zijn pistool weggooit voor zijn veroordelingshoorzitting. Gefeliciteerd, Republikeinen!
    "Op het moment dat Trump werd veroordeeld voor een misdrijf in New York, werd het voor hem een misdrijf om een wapen te bezitten. Omdat hij een van zijn wapens niet heeft ingeleverd toen dat wel moest,"

    Ik lees op het twitter account van Mueller she wrote, dat Trump pas veroordeeld zou kunnen worden beschouwd, nadat de rechter op 11 Juli, de strafmaat vaststelt.

    Dan zou hij nog rechtens zijn de vuurwapens te bezitten tot 11 juli

    Volgens de vergunningen zou hij er drie hebben -2 in New York en 1 in Mar a Lago
  17. forum rang 6 Opentop 13 juni 2024 13:17
    Als je Biden een slechte kandidaat vind, dan is het nog moeilijk om voor Trump te gaan.
    Als kiezer denk je aan zaken die voor jou van belang zijn.
    Werk , inkomen
    Kosten, ziekte pensioen arbeidsongeschiktheid.
    Veiligheid. Vrijheid wapens
    Kansen,.

    Het probleem is dat je niet weet op welke manier Trump daar invulling aan zal geven.
    Werk is afhankelijk van de economie als de overheid geld blijft pompen zal het wel goed komen. Maar Trumps partij wil kleinere budgetten. Inkomen de vorige keer ging de belasting naar beneden.
    Dat gold alleen voor de hogere inkomens. De lagere betalen meer.
    Kosten, vanwege de inflatie is de rente hoog dus zijn er meer kosten dan toen Trump de 1e keer president was.
    Dat zal niet veranderen.
    Pensioen gaat vaak via de aandelen beurs. Het lijkt me sterk dat mensen ontevreden zijn met hoe zich dat ontwikkelt.
    Veiligheid. Het dichtgooien van grenzen kan Trump ook niet.
    Sterker een plan van Biden en de conservatieve blijft liggen
    Omdat Trump zijn handtekening eronder wil zetten.
    Hij heeft geen ander plan.
    Evenmin is er een plan voor een nieuwe ziekte kosten verzekering.

    Daar komt bij dat Trump omkoopbaar is. Zo was die tegen TikTok
    Maar nu niet meer. Zo daagt die olieconcerns uit te doneren in ruil
    Voor meer vrijheid qua productie en verkoop prijzen.

    Moeilijk kiezen als je niet weet wat de plannen zijn.
    Raar dat niemand van de conservatieven hem daarna vraagt.
  18. Henry2345 13 juni 2024 13:34
    quote:

    Opentop schreef op 13 juni 2024 13:17:

    Als je Biden een slechte kandidaat vind, dan is het nog moeilijk om voor Trump te gaan.
    Als kiezer denk je aan zaken die voor jou van belang zijn.
    Werk , inkomen
    Kosten, ziekte pensioen arbeidsongeschiktheid.
    Veiligheid. Vrijheid wapens
    Kansen,.

    Het probleem is dat je niet weet op welke manier Trump daar invulling aan zal geven.
    Werk is afhankelijk van de economie als de overheid geld blijft pompen zal het wel goed komen. Maar Trumps partij wil kleinere budgetten. Inkomen de vorige keer ging de belasting naar beneden.
    Dat gold alleen voor de hogere inkomens. De lagere betalen meer.
    Kosten, vanwege de inflatie is de rente hoog dus zijn er meer kosten dan toen Trump de 1e keer president was.
    Dat zal niet veranderen.
    Pensioen gaat vaak via de aandelen beurs. Het lijkt me sterk dat mensen ontevreden zijn met hoe zich dat ontwikkelt.
    Veiligheid. Het dichtgooien van grenzen kan Trump ook niet.
    Sterker een plan van Biden en de conservatieve blijft liggen
    Omdat Trump zijn handtekening eronder wil zetten.
    Hij heeft geen ander plan.
    Evenmin is er een plan voor een nieuwe ziekte kosten verzekering.

    Daar komt bij dat Trump omkoopbaar is. Zo was die tegen TikTok
    Maar nu niet meer. Zo daagt die olieconcerns uit te doneren in ruil
    Voor meer vrijheid qua productie en verkoop prijzen.

    Moeilijk kiezen als je niet weet wat de plannen zijn.
    Raar dat niemand van de conservatieven hem daarna vraagt.
    "Als je Biden een slechte kandidaat vind, dan is het nog moeilijk om voor Trump te gaan."
    -- Nou, geen enkele poll onderbouwt dit standpunt. Uit elke poll blijkt dat men meer vertrouwen heeft in Trump dan in Biden.

    "Het probleem is dat je niet weet op welke manier Trump daar invulling aan zal geven."
    -- Dat is zeer zeker wel te voorspellen. Trump heeft immers al 4 jaar kunnen tonen hoe hij daar invulling aan geeft.

    "Inkomen de vorige keer ging de belasting naar beneden. Dat gold alleen voor de hogere inkomens. De lagere betalen meer."
    -- Kan je dit eens onderbouwen met echte cijfers? Trump heeft belastingverlagingen geintroduceerd voor ELKE inkomensgroep. Dus ik ben echt benieuwd hoe u er bij komt dat Trump alleen maar de rijken minder heeft belast.

    "Het dichtgooien van grenzen kan Trump ook niet."
    -- Dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren. Maar onder Trump in zijn 4 jaar tijd kwamen er totaal rond de 1.6miljoen mensen binnen. Onder Biden zit dat al ver boven de 7miljoen in minder dan 4 jaar tijd.

    "Sterker een plan van Biden en de conservatieve blijft liggen Omdat Trump zijn handtekening eronder wil zetten."
    -- Onzin. Biden heeft vanaf dag 1 alle grens restricties van Trump opgeheven. Om nu Trump de schuld te geven van de puinhoop aan de grens is echt omgekeerde wereld.

    "Daar komt bij dat Trump omkoopbaar is. Zo was die tegen TikTok Maar nu niet meer."
    -- Bewijs dit eens? (het omkoopbaar gedeelte)

    "Zo daagt die olieconcerns uit te doneren in ruil Voor meer vrijheid qua productie en verkoop prijzen."
    -- Olie concerns onder Trump hadden het een heel stuk beter dan onder Biden. Onder Trump was Amerika energie-onafhankelijk. Ook dit heeft Biden binnen een paar weken compleet vernield, en vervolgens mocht Biden op z'n knietjes bij de Saudische prins smeken voor meer olie productie.

72.715 Posts
Pagina: «« 1 ... 3612 3613 3614 3615 3616 ... 3636 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.