Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,728   +0,003   (+0,34%) Dagrange 0,722 - 0,731 1.715.791   Gem. (3M) 3,7M

Pharming juni 2024

2.403 Posts
Pagina: «« 1 ... 27 28 29 30 31 ... 121 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juni 2024 23:35
    quote:

    aextracker schreef op 4 juni 2024 23:22:

    [...]

    Twee goede en relevante vragen;

    Volgens mij wil CHMP\EMA weten hoe 1 chemische ingredient geprocessed wordt en zich verhoudt in produktie.
    Een dergelijke vraag is mogelijk gesteld, omdat het stofje chemisch is en men interactoeve effecten wil doorgronden in het proces ten gevolge van " vermeende gevoeligheden" (???) of i.v.m. lange termijn effecten.............. gokje .......

    Dat lijkt een envoudige vraag, doch acht ik vrij complex, zeker wanneer dat chemische stofje in het medicijn een cruciale werking heeft op de werking van JOENJA en APDS patienten herstel.

    JOENJA i.r.t. de behandeling van APDS is blijkbaar zo uniek, dat het leidt tot geheel nieuwe dimensies in het verloop van de CHMP\EMA procedure........... dat is dan weer goed nieuws........... wat helaas tot ca. 12 - 24 maanden vertraging leidt tot vrijgave in EU kan volgen.......

    Veiligheids marges bij verwachtings managementn inbouwen is de "lesson learned".............
    Het kan ook nog wel eens zo zijn dat Pharming die vraag niet binnen de gestelde tijd kan beantwoorden. Dat gebeurt namelijk vaker dan dat ze dat wel binnen de gestelde tijd kunnen.
    Daarna is het nog steeds de vraag of CHMP een positief advies gaat geven.

    Een jaar geleden deed ik de stelling: "ik verwacht dat er nog geen tabletje leniolisib verkocht gaat worden in 2024".

    Die stelling bleek te positief.
    Ik verwacht dat er nog geen enkel tabletje leniolisib vergoed verkocht gaat worden vóór 2027.
  2. forum rang 8 Sharen 5 juni 2024 00:06
    quote:

    De Monitor schreef op 4 juni 2024 23:24:

    [...]

    Sinds de trade op 0.76 heb ik weldegelijk posities gehad waarbij de fors winstgevende trade zoals reeds eerder vermeld.
    Je bent nu wéér onjuistheden aan het verspreiden rond mijn posities, waarvoor je al eens eerder geschorst bent en begint gewoon weer opnieuw. Daar heb ik je dan ook wederom een NOK voor gegeven.

    Je laat jezelf weer kennen door een aantal koers-hoog/koers-laag momenten op te noemen om wat stijging en daling te suggereren waarbij ik zeker weet dat jij die trade op die momenten zelf niet gemaakt hebt. Het blijft lastig voor je om te accepteren dat andere forumleden verder kijken dan Pharming en daar winst proberen te behalen. Komt dat uit jaloezie? Wanhoop? Omdat je zelf je verliezen niet meer overziet?
    waarbij ik zeker weet dat jij die trade op die momenten zelf niet gemaakt hebt.

    Dat is een onjuistheid van jouw kant over mijn posities, dat kun je namelijk helemaal niet zeker weten.

    (maar ik zal je geen NOK geven)
  3. forum rang 5 ffwachten nog 5 juni 2024 00:11
    quote:

    Sharen schreef op 4 juni 2024 22:02:

    [...]
    Haha, jij bent natuurlijk nog steeds niet blij dat ik hier verleden week helder heb aangegeven dat je destijds aandelen hebt gekocht op 0,76 en snel daarna weer hebt verkocht op 0,73.

    Dus je zit nu natuurlijk stevig in mijn oude postings te zoeken.

    En dat is eigenlijk ook best heel verstandig.

    Want precies een jaar geleden stond de koers op 1,10, was nog niet aan de orde dat Pharming stevig zou blijven investeren ten koste van de winst, en steeg de koers dan ook nog naar 1,28 op 19 september.

    Dit was een van die leuke koersstijgingen waar jij sinds je avonturen op 0,76 helaas nooit van mee geprofiteerd hebt.

    Had mijn post verleden jaar dus maar goed gelezen!:-)
    Ongelofeloos! Terughalen van fantastische data uit het verleden! Dat is zo not done! Je weet zelf opperbest dat het geen enkel doel treft, getallen en data in de toekomst doen er toe! En deze zullen zeker niet voor de aandeelhouder positief zijn. Onze welbekende zwever en zijn vrindjes blijven profiteren van jou en de zittenblijvers c.q. nieuwe instappers op lagere koersen.
  4. forum rang 8 Sharen 5 juni 2024 00:20
    quote:

    ffwachten nog schreef op 5 juni 2024 00:11:

    [...]
    Ongelofeloos! Terughalen van fantastische data uit het verleden! Dat is zo not done! Je weet zelf opperbest dat het geen enkel doel treft, getallen en data in de toekomst doen er toe! En deze zullen zeker niet voor de aandeelhouder positief zijn. Onze welbekende zwever en zijn vrindjes blijven profiteren van jou en de zittenblijvers c.q. nieuwe instappers op lagere koersen.
    Terughalen van fantastische data uit het verleden! Dat is zo not done

    Een groot deel van Technische Analyse is hier wel op gebaseerd
  5. forum rang 5 ffwachten nog 5 juni 2024 00:29
    quote:

    De Monitor schreef op 4 juni 2024 16:16:

    [...]

    Een indirecte waarschuwing naar beleggers dat extreem hoog risico aandelen lonken naar snelle winst maar in de praktijk uitmonden in hoge verliezen?

    Even een fictieve voorstelling:
    20 jaar beleggen in hoog risico aandelen: 3,5 ton > 0,5 ton
    Belegde je 20 jaar geleden in de veilige AEX: +157% 3,5 ton > 9 ton

    Deze fictieve voorstelling is voor de kleine belegger in Pharming goed om eens over na te denken.

    PS: wanneer je extreme risico's neemt natuurlijk.
    Meestal ben ik het met je eens, maar deze posting raakt kant nog wal! Enkele jaren geleden ook eens zo'n discussie gehad op "een forum" geen idee meer waar dat was. De samenstelling van de AEX is continu onderhavig aan de fondsen die er "kennelijk" toe doen en ook de weging daarvan heeft een enorme impact op de uitkomst van deze index. In die 20 jaar is een meerderheid van de toenmalige fondsen vervangen door andere fondsen! Er zijn er nog veel meer hoor maar stel je had destijds een leuk belang in ABN-Amro! Volgens mij zaten er toen ook nog meer fondsen in welke inmiddels failliet zijn. Fokker bijvoorbeeld...
  6. forum rang 5 ffwachten nog 5 juni 2024 00:42
    quote:

    Sharen schreef op 5 juni 2024 00:20:

    [...]
    Terughalen van fantastische data uit het verleden! Dat is zo not done

    Een groot deel van Technische Analyse is hier wel op gebaseerd
    Kom op Sharen! TA en Pharming, TA is normaliter al bijzonder, als velen het volgen zou het een geringe koerswijziging kunnen voorspellen. Maar dit is een volksaandeel waar maar een klein deel dit volgt! Bull in het noorden en nog een paar zijn nog steeds bezig om caps te sluiten, eerlijk gezegd, ik lig in een deuk! Jij en nog een behoorlijke groep zijn continu bezig om de daling van de koers te duiden! Velen geven hun eigen uitleg aan deze daling, deze daling word altijd buiten pharming gezocht, iedereen en allemaal krijgen de schuld! Haal nu je kop uit het zand en probeer realistisch na te denken. Ik wens je oprecht succes.
  7. [verwijderd] 5 juni 2024 01:24
    quote:

    Sharen schreef op 5 juni 2024 00:06:

    [...]
    waarbij ik zeker weet dat jij die trade op die momenten zelf niet gemaakt hebt.

    Dat is een onjuistheid van jouw kant over mijn posities, dat kun je namelijk helemaal niet zeker weten.

    (maar ik zal je geen NOK geven)
    Het grote verschil is dat jij weet dat ik na 2019 nog in het aandeel Pharming gehandeld heb, omdat jij op die posts waarin ik dat zeg ook gereageerd heb en ook enkele keren herhaald heb.
    Jij weet dit dus, waarmee je dus moedwillig onjuiste zaken over mij persoonlijk probeert te verspreiden (waar je vorige schorsing ook om was).

    dat kun je namelijk helemaal niet zeker weten
    De kans is nihil dat jij precies op het laagste koersmoment koopt en op het hoogste koersmoment verkoopt. Zeker omdat je geen realistisch beeld vormt rond dit aandeel en de koersbewegingen. Dus inderdaad, ik weet vrijwel zeker dat jij op die bedragen niet gehandeld hebt.
  8. [verwijderd] 5 juni 2024 01:30
    quote:

    ffwachten nog schreef op 5 juni 2024 00:11:

    [...]
    Terughalen van fantastische data uit het verleden! Dat is zo not done!
    Ik vind het juist goed om dit terug te halen. Zo zie je uit het verleden of je waarde kunt hechten aan de viesie van forumleden. Als je in het verleden van de posts van sharen leest bijvoorbeeld; zie je heel erg veel hoog opgeblazen verwachtingen en rose getinte berichten die achteraf veelal in duigen gevallen zijn.
    Ik vind het waardevol om soms eens te graven of soms vermakelijk om toevallig oude berichten tegen te komen. Zo werd ik onlangs aangesproken door een forumlid op het wijzigen van mijn alias, terwijl de poster in kwestie in het verleden zélf maar liefst twee accounts had op dit forum en op zichzelf reageerde. 'Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten', in overtreffende trap.
  9. forum rang 5 rabbit in your headlights 5 juni 2024 01:41
    quote:

    antop schreef op 4 juni 2024 18:04:

    Het is een blamage van aandeelhouders die angstig gemaakt zijn door sommige hier en met verlies verkopen.Papier verlies is iets anders.Aandelen zoals Pharming zijn namelijk zeer volatiel
    Beleggen is LT en niet voor dag in dag uit centje erop en eraf. Vandaag zijn er maar 6 milj verhandeld en hoeveel aandelen staan er nu uit? O ja opletten 17 juni …
    Waar ik het wel mee eens ben is dat ze allerlei investeerders afgaan zonder resultaten,nu ook weer de komende dagen en dat geleende geld zou voor nieuwe aankopen / overnames zijn zijn…tot nu toe Joena …wat is next? Op deze koers worden ze gewoon zelf overgenomen als ze niet uitkijken.
    Voor komende dagen fijne daghandel.
    ik vind wel..dus als ze nu weer PB uitsturen, dat ze bij financiële markten staan ,zou ik de kosten en baten wel eens willen weten.
    Ook veel meer duidelijkheid waarom EMA het medicijn niet afkeurt,maar wel de productie wil weten.
    Waarom verteld SDV dat dit 18 mnd gaat duren..

    Laat het maar gebeuren 1.10 Euro ben ik tevreden.
  10. forum rang 7 Winst gevend 5 juni 2024 02:05
    .
    Is het eigenlijk al bekend gemaakt wanneer Pharming een goedkeuring heeft aangevraagd
    voor markttoetreding in de UK, Canada en Australië?

    Zo ja waar is dit dan te vinden?
    Zijn wij als aandeelhouders hiervan al op de hoogte gehouden?
    Zo ja, op welke datums zijn die aanvragen dan gedaan in deze landen?

    Het is immers al juni 2024 !!!!!!!!!!
  11. forum rang 5 rabbit in your headlights 5 juni 2024 02:24
    quote:

    De Monitor schreef op 4 juni 2024 20:36:

    Wat me overigens opvalt is dat steeds meer die-hard zelfbenoemde LT figuren kritische geluiden laten horen en steeds meer zelfbenoemde LT'ers de handdoek in de ring gooien.
    Ja en ? Dat doet je genoegen ?
    Er zijn een aantal mensen geschorst, hoe zou dat komen ?
    Het forum is gekaapt door mensen die doorlopend van s, ochtends tot s, avonds laat dezelde negatieve plaat afdraaien zonder een positie te hebben humhum , als iemand dat ook maar geloofd die krijgt wat mij betreft de titel " wappie " .
    Maar dit terzijde , mensen haken af op dit forum het is alleen maar zwartgallerij .Als mensen willen kopen , laat ze kopen en willen ze verkopen mijn zegen hebben ze.
    Deze veel te lage koers is voor een groot gedeelte veroorzaakt door de handel en wandel van de Vries , hij is totaal ongeschikt als voorlichter. Deze koers komt door wantrouwen en onzekerheid , veroorzaakt door onvoldoende en juiste informatie . Transparency…
    Het wordt tijd dat ie opstapt.
  12. forum rang 6 Lord Apollyon 5 juni 2024 06:21
    quote:

    rabbit in your headlights schreef op 5 juni 2024 02:24:

    [...]

    Ja en ? Dat doet je genoegen ?
    Er zijn een aantal mensen geschorst, hoe zou dat komen ?
    Het forum is gekaapt door mensen die doorlopend van s, ochtends tot s, avonds laat dezelde negatieve plaat afdraaien zonder een positie te hebben humhum , als iemand dat ook maar geloofd die krijgt wat mij betreft de titel " wappie " .
    Maar dit terzijde , mensen haken af op dit forum het is alleen maar zwartgallerij .Als mensen willen kopen , laat ze kopen en willen ze verkopen mijn zegen hebben ze.
    Deze veel te lage koers is voor een groot gedeelte veroorzaakt door de handel en wandel van de Vries , hij is totaal ongeschikt als voorlichter. Deze koers komt door wantrouwen en onzekerheid , veroorzaakt door onvoldoende en juiste informatie . Transparency…
    Het wordt tijd dat ie opstapt.
    De koers reflecteert de waarde die de markt aan Pharming toekent. Heeft niet alleen met gebrek aan transparantie door SdV te maken, maar ook met feitelijke (wan)prestaties en die werden ondanks alle befloezerij maanden terug al feilloos blootgelegd. Intussen blijven de wappies, mede gedreven door grote papieren verliezen, de ‘stukjes stevig vasthouden’ en elkaar naief wijsmaken dat alles goed komt. Sterker nog, elke week weer wordt een nieuwe koersdaling gepresenteerd als ideaal koopmoment. Al zie je de wanhoop tussen de regels door wel steeds meer toenemen.
  13. forum rang 7 roon 5 juni 2024 06:22
    quote:

    voda schreef op 5 juni 2024 06:10:

    [...]
    Kap nâh eens met je sterfhuis!!
    Als hij het maar lang genoeg blijft herhalen dan zal zijn wens wel uitkomen is de gedachte.Maar jij bent het vertrouwen inderdaad ook helemaal kwijt als ik kijk naar je voorspelling vandaag.Of is dat gebaseerd op shorters druk die blijft.
  14. forum rang 6 Natal 5 juni 2024 06:41
    Goedemorgen deze morgen. Het wil maar niet zomeren, met de koers,met Pharming met SDV evenzo niet. Het is wat het is, korte broek maar weer in de kast en het zonnescherm opgerold. Maar: het is ontzettend groeizaam weer, het warmige dat er wel is, met de nodige regenval,: de tuin barst gewoon uit z,n voegen. Het bijbehorende onkruid groeit uitbundig mee. Voorlopig mag Pharming gaan schoffelen. Met enige grimmigheid op de kaakjes en de billen samengeknepen mag SDV zijn tuin gaan kuisen van CMCprik, het gemeenste soort van distel dat er maar te vinden valt. Bij de volgende tuinwedstrijd mag SDV het resultaat presenteren. Ora et Labora SDV. Voorlopig nog geen vakantie voor je.
  15. forum rang 5 G. Hendriks 5 juni 2024 06:41
    quote:

    Winst gevend schreef op 5 juni 2024 02:05:

    .
    Is het eigenlijk al bekend gemaakt wanneer Pharming een goedkeuring heeft aangevraagd
    voor markttoetreding in de UK, Canada en Australië?

    Zo ja waar is dit dan te vinden?
    Zijn wij als aandeelhouders hiervan al op de hoogte gehouden?
    Zo ja, op welke datums zijn die aanvragen dan gedaan in deze landen?

    Het is immers al juni 2024 !!!!!!!!!!
    Hier wat Info over die drie landen.

    Canada
    - NDS ingediend juli 2023 met priority review (Priority Review Submission)
    - tijdlijn: 10 dagen administratieve verwerking, 25 dagen screening (Pharming verwachtte validering in 3Q 2023, site van overheid Canada geeft oktober 2023 voor acceptatie van de aanvraag), 180 dagen PR (ipv. standaard 45 dagen screening en 300 dagen regular review)
    - tijdens screening en review kunnen onderbrekingen plaatsvinden vanwege vragen
    - proces eindigt met een ‘notice of compliance’ of ‘notice of non-compliance’
    - Pharming verwacht regelgevende actie in 2024

    Australië
    - toekenning PR in mei 2023
    - indiening aanvraag in juli 2023
    - acceptatie aanvraag in augustus 2023
    - tijdlijn: 150 werkdagen PR vanaf acceptatie aanvraag (ipv. standaard 220 werkdagen)
    - beoordeling in acht fasen met acht tussenmomenten (met een continu vraag-antwoordproces waardoor clockstops mogelijk niet nodig zijn
    - Pharming verwacht regelgevende actie in 2025

    VK
    - vergunningaanvraag bij MHRA ingediend op 12 maart 2024
    - loopt via International Recognition Procedure (IRP)
    - op basis van goedkeuring FDA
    - gevalideerd op 17 april
    - beoordeling binnen 110 dagen na validering
    - optionele clock stop op dag 70
  16. forum rang 10 voda 5 juni 2024 06:47
    quote:

    roon schreef op 5 juni 2024 06:22:

    [...]

    Als hij het maar lang genoeg blijft herhalen dan zal zijn wens wel uitkomen is de gedachte.Maar jij bent het vertrouwen inderdaad ook helemaal kwijt als ik kijk naar je voorspelling vandaag.Of is dat gebaseerd op shorters druk die blijft.
    Ik ben inderdaad het vertrouwen kwijt. Ik baseer mijn koersdoel voor vandaag op het feit, dat ik niet de enige ben die het vertrouwen verliest of al verloren heeft. De koers staat al langere tijd onder verkoopdruk. Het lijkt wel of niets het meer kan keren. Achteraf blijkt nu wel dat Sijmen de zaken mooier voorgesteld heeft dan het in werkelijk is. En dat is niet de eerste keer.
    Maar het is maar een koersraad spelletje. Hopelijk voor de aandeelhouders, of zij die nog willen (bij)kopen, zit ik er helemaal naast, en stijgt de koers. Zou wel eens de hoogste tijd worden, Pharming laat al 5 weken op rij een verlies zien.

    Slotkoers 19 apr. 2024 0,881 -0,129 = -12.77% PB nieuwe obligatie lening conversie.
    Slotkoers 26 apr. 2024 0,90 +0,019 = +2.16%
    Slotkoers 03 mei 2024 0,8985 -0,0015 = -0.17%
    Slotkoers 10 mei 2024 0,882 -0,0165 = -1.84%
    Slotkoers 17 mei 2024 0,845 -0,037 = -4.20%
    Slotkoers 24 mei 2024 0,832 -0,013 = -1.54%
    Slotkoers 31 mei 2024 0,8205 -0,0115 = -1.38% PB Vertraging leniolisib goedkeuring Europa.
2.403 Posts
Pagina: «« 1 ... 27 28 29 30 31 ... 121 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.