Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Verkiezingen 2023

8.409 Posts
Pagina: «« 1 ... 378 379 380 381 382 ... 421 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 JP Samosa 4 juni 2024 18:05
    quote:

    De amateur schreef op 4 juni 2024 15:36:

    [...]

    Zijn helaas ouders die om wat voor reden dan ook geen eten geven aan hun kinderen. Wil je dan dat de kinderen daarvan de dupe zijn en hongerig op school zitten? Of zorgen we gewoon met ze allen dat kinderen op school altijd te eten hebben. Als je dat al nivellering noemt ipv medeleven dan is het geld echt naar je hoofd gestegen.
    Op nuchtere maag kinderen naar school laten gaan ( ook al krijgen ze op school pas ontbijt)
    is ook erg ongezellig en niet goed.
    Maar goed,
    Dan is het logisch om ook de lunch en het diner gratis aan te bieden. ( leren ze ook meteen met mes en vork eten….)
    En met de taxi naar huis gebracht natuurlijk. Precies op tijd om nog n paar uurtjes met de smartphone door te brengen,
    En daarna TE bed…….
    En de volgende ochtend, tanden poetsen en mmmmmmmmm op weg naar weer een heerlijk ontbijt…..
  2. forum rang 8 Succes 4 juni 2024 19:10
    'Nederlandse partij bij Europese verkiezingen heeft banden met China'

    Bij de Europese verkiezingen aanstaande donderdag doet een Nederlandse partij mee die gesteund wordt door organisaties die zijn verbonden aan de Chinese Communistische Partij. Dat melden RTL Nieuws en Follow The Money (FTM) op basis van eigen onderzoek.

    Vertegenwoordigers van de partij NL Plan hebben sterke pro-Chinese standpunten, maar uiten die volgens RTL en FTM alleen in Chinese media. Partijleider en oprichter Kok Kuen Chan geeft geen commentaar op de zaak.

    ...

    Zo staat volgens de onderzoekers in een artikel in de United Times, een Chineestalige krant in Nederland, dat de partij zich "ten eerste verzet" tegen "de onderdrukking van China door de EU/VS en de westerse landen". "De Nederlandse politieke partij NL Plan is de enige politieke partij die (...) 'eerlijke woorden' spreekt voor China."

    nos.nl/collectie/13972/artikel/252309...
  3. forum rang 4 CIT 4 juni 2024 19:14
    quote:

    CIT schreef op 4 juni 2024 15:09:

    [...]

    Noem eens man en paard dokter. Welk gedeelte van de bevolking betaalt volgens jou al die 'verpampering'? En hoeveel dragen zij dan bij tov de rest van NL?
    Oorverdovende stilte van de dokter. Alleen maar onderbuikgevoelens en eigen belang dus. Verder komt hij niet…
  4. forum rang 4 CIT 4 juni 2024 19:20
    quote:

    ffff schreef op 4 juni 2024 17:42:

    [...]

    Amateur,

    Voor mij is dit een echt onzinnige redenering. Als er ouders zijn die hun kinderen niet te eten geven, dan moet je die ouders aanpakken. Overigens gebeurt dat ook, want we hebben al meer dan 100 jaar instanties als de Kinderbescherming en alle mogelijke afgeleiden daarvan.

    Het is echt onzinnig om dan maar ALLE kinderen eten te geven. Voor mij onbegrijpelijk dat jij die onzinnige reactie op dat tekortschieten van ouders niet begrijpt en eigenlijk goed praat. . Er is onderzoek gedaan naar hoeveel kinderen geen ontbijt krijgen/ kregen. Dat bleek een paar procent te zijn. Dan is het in mijn ogen absurd om iedereen dan maar te eten te geven.
    Hetzelfde met die overdreven " menstruatie-armoede" Hoe verzinnen ze het. Omdat hier en daar, beslist tekortschietende ouders hun dochters geen maandverband geven, die idiote reactie: IEDEREEN dan maar gratis geven.

    Op die manier wordt zwaar tekortschietend gedrag gewoon eigenlijk getolereerd. Medeleven bestaat eruit om anderen op hun verantwoordelijkheid te wijzen en niet om al die tekortschietende mensen maar te paaien, te pamperen.

    Straks gaan we al onze kinderen ook kleden, ook vakanties in het buitenland geven, ook skilessen in de wintervakantie geven, want anders krijgen ze dat niet. We gaan ook in ieder gezin nieuwe douches en betere verwarming installeren, want anders lijden er kinderen kou of kunnen zich niet wassen.

    De absurditeit ten top. Als ouders tekort schieten: Aanpakken en niet bij iedereen uitdelen en de nota voor de belastingbetaler. In die zin is het wel degelijk een fijn gecamoufleerde nivellering..... Amateur.

    Peter
    De facto ontken je armoede. Als het al bestaat, is het een probleem van degene die in armoede leeft of van de ouders als een kind in armoede opgroeit.

    Armoedebestrijding is een teken van beschaving. Jij lijkt terug te willen naar de Middeleeuwen met een feodaal systeem en stemrecht voor de gegoeden. Vroeger was niet alles beter…
  5. forum rang 5 graham20 4 juni 2024 19:40
    quote:

    CIT schreef op 4 juni 2024 18:08:

    [...]

    Hartelozer kan niet. Een robot heeft meer gevoel dan de immer op geld beluste dokter…
    Als "medeleven eruit bestaat anderen op hun verantwoordelijkheid te wijzen en niet om die mensen te pamperen" dan leeft Pjotr kennelijk niet mee met zijn kinderen die zijn beweerdelijke €100 miljoen mogen verdelen en dus zeer worden gepamperd. Wijze vermogende lieden weten overigens dat excessieve legaten niet zelden een vloek zijn.
  6. forum rang 4 CIT 4 juni 2024 19:54
    quote:

    graham20 schreef op 4 juni 2024 19:40:

    [...]

    Als "medeleven eruit bestaat anderen op hun verantwoordelijkheid te wijzen en niet om die mensen te pamperen" dan leeft Pjotr kennelijk niet mee met zijn kinderen die zijn beweerdelijke €100 miljoen mogen verdelen en dus zeer worden gepamperd. Wijze vermogende lieden weten overigens dat excessieve legaten niet zelden een vloek zijn.
    Goed punt, al zal de dokter er wel weer een vreemde twist aan geven. Een voorbeeld nemen aan de echt rijken die hun vermogen weggeven, zal voor de dokter wel vloeken in de kerk zijn.
  7. forum rang 8 Freemoneyforever 4 juni 2024 20:00
    Coalitiepartners bezorgd over rol PVV bij nationale veiligheid

    Nog voor het nieuwe kabinet met PVV op het bordes staat, is de eerste lakmoesproef een feit. De formatiepartners, VVD, NSC en BBB, twijfelen serieus of de veiligheid van het land straks bij de grootste regeringspartij in goede handen is. (…) VVD-staatssecretaris van defensie, Christophe van der Maat, noemt het ‘onbegrijpelijk’ dat de toekomstig grootste regeringspartij zo omgaat met de veiligheid van Nederland. Defensie heeft snel ‘perspectief’ nodig dat er nieuwe onderzeeboten komen. “De kans is anders groot dat de marine over enkele jaren geen enkele onderzeeboot heeft, en dat is niet in het belang van de Nederlandse veiligheid.” De Amerikanen geven geen garantie, benadrukt hij. De gesprekken met de VS over de kruisraketten moeten zelfs nog beginnen.

    Vertraging van de order zou Moskou goed uitkomen want haast is geboden omdat de kans op een gewapend conflict met het imperialistische Rusland groeit. Volgens de Noorse topgeneraal Eirik Kristoffersen heeft de NAVO nog maar drie jaar de tijd om voldoende slagkracht op te bouwen en een Russische aanval te weerstaan. Dat is veel sneller dan gedacht werd.
    www.trouw.nl/politiek/twijfel-in-kame...
  8. forum rang 7 Fender bass 4 juni 2024 20:09
    Nog zo één die daadwerkelijk elitair ís maar zich volks voordoet met onmogelijke plannen.
    Nul imigratie in het VK als doel.
    Dan komt de economie daar tot stilstand.
    Ik was vorig jaar in Berlijn en in Londen en ik vermoed dat er geen hotel, metro, bus of winkel meer bemand kan worden zonder immigranten.
    Last staan distributiebedrijven.

    Het is slechts een persoonlijke waarneming natuurlijk.

    Nigel Farage deelt met verkiezingsdeelname dreun uit aan Conservatieven
    www.trouw.nl/a-bc5db170
  9. forum rang 7 ffff 4 juni 2024 21:06
    Amateur,

    Nog wat nagedacht over jouw onbegrijpelijke posting. Zoals jij redeneert moeten scholen behalve voor een schoolarts, een schooltandarts, ook maar voor een schoolkapper, een schooldietiste zorgen en uiteraard de versleten en vuile kleding van de kinderen vervangen door nieuwe gratis kleding.
    En daar constateert de kapper dat Elsjes schoenen een gat vertonen en dat het arme kind, door zwaar tekortschietende ouders, met ijskoude natte voetjes in de klas zit. Het is duidelijk: Voortaan alle kinderen op de lagere school en middelbare school gratis laarzen verschaffen. Wie wil een kind nu ijskoude natte voeten geven. En het zou mij niet verbazen als die gratis schoollaarzen, goed voor een order van vele miljoenen wel allemaal oranje van kleur zijn.

    En als we dan toch goed nakijken, dan toch opgemerkt dat het ondergoed van de kinderen nauwelijks gewassen is; Oplossing ligt voor jullie voor de hand: Het menstruatieteam dat voor het menstruatieverband zorgt gaat ook voor nieuw ondergoed zorgen, naast de oranje laarsjes.

    En wie dat allemaal volstrekt absurd vindt....die is harteloos of leeft in de Middeleeuwen. En dat in een tijd waarin al 100 jaar kinderbijslag bestaat. Betaald door de belastingbetalers. Overigens: Hebben jullie de postings GOED gelezen: De aap komt nu toch echt uit de socialistische nivellerende mouw: Ook al deugen die paar procent ouders werkelijk voor niets, dan gaan we heerlijk , heerlijk, heerlijk juist dankzij die waardeloze en tekortschietende ouders, alle andere ouders van Nederland, dus de resterende 98 procent heerlijk verwennen met geen kosten voor middageten, voor ontbijt, voor een kapper, voor kleding, voor laarsjes. Leve de nivellering.

    Er zijn er hier bij die echt niet meer weten hoe dolgedraaid ze zijn. Dankzij die 2 procent zwaar tekortschietende ouders, niet die ouders keihard aanpakken, maar 98 procent nog eens extra verpamperen..........

    Het gezonde verstand drijft hier met de dag verder weg. En over verantwoordelijkheid hebben ze nog nooit gehoord, maar wel al 60 lange jaren: DAAR HEBT U RECHT OP ! Totaal gebrainwasht in 60 jaren.

    Peter
  10. forum rang 7 Fender bass 4 juni 2024 21:23
    quote:

    ffff schreef op 4 juni 2024 21:06:

    Amateur,

    Nog wat nagedacht over jouw onbegrijpelijke posting. Zoals jij redeneert moeten scholen behalve voor een schoolarts, een schooltandarts, ook maar voor een schoolkapper, een schooldietiste zorgen en uiteraard de versleten en vuile kleding van de kinderen vervangen door nieuwe gratis kleding.
    En daar constateert de kapper dat Elsjes schoenen een gat vertonen en dat het arme kind, door zwaar tekortschietende ouders, met ijskoude natte voetjes in de klas zit. Het is duidelijk: Voortaan alle kinderen op de lagere school en middelbare school gratis laarzen verschaffen. Wie wil een kind nu ijskoude natte voeten geven. En het zou mij niet verbazen als die gratis schoollaarzen, goed voor een order van vele miljoenen wel allemaal oranje van kleur zijn.

    En als we dan toch goed nakijken, dan toch opgemerkt dat het ondergoed van de kinderen nauwelijks gewassen is; Oplossing ligt voor jullie voor de hand: Het menstruatieteam dat voor het menstruatieverband zorgt gaat ook voor nieuw ondergoed zorgen, naast de oranje laarsjes.

    En wie dat allemaal volstrekt absurd vindt....die is harteloos of leeft in de Middeleeuwen. En dat in een tijd waarin al 100 jaar kinderbijslag bestaat. Betaald door de belastingbetalers. Overigens: Hebben jullie de postings GOED gelezen: De aap komt nu toch echt uit de socialistische nivellerende mouw: Ook al deugen die paar procent ouders werkelijk voor niets, dan gaan we heerlijk , heerlijk, heerlijk juist dankzij die waardeloze en tekortschietende ouders, alle andere ouders van Nederland, dus de resterende 98 procent heerlijk verwennen met geen kosten voor middageten, voor ontbijt, voor een kapper, voor kleding, voor laarsjes. Leve de nivellering.

    Er zijn er hier bij die echt niet meer weten hoe dolgedraaid ze zijn. Dankzij die 2 procent zwaar tekortschietende ouders, niet die ouders keihard aanpakken, maar 98 procent nog eens extra verpamperen..........

    Het gezonde verstand drijft hier met de dag verder weg. En over verantwoordelijkheid hebben ze nog nooit gehoord, maar wel al 60 lange jaren: DAAR HEBT U RECHT OP ! Totaal gebrainwasht in 60 jaren.

    Peter
    Eerlijk is eerlijk, het is wel leuk uit eerste hand te horen wat er allemaal speelt in Luxemburg.
  11. forum rang 7 A3aan 4 juni 2024 21:46
    Toch heb ik op school ook wel gemeenschappelijk melk verstrekt gekregen. Dagelijks een kwart liter in een flesje. Kostte meen ik een kwartje per week. In de winkel kostte zo'n flesje 6 cent. Ja en uiteraard kregen mijn ouders kinderbijslag, ingevoerd door de Duitsers in 1941 om te stimuleren om meer kinderen te nemen . Die Duitse maatregel is nooit meer afgeschaft.
  12. forum rang 7 Fender bass 4 juni 2024 22:32
    quote:

    ffff schreef op 4 juni 2024 21:06:

    Amateur,

    Nog wat nagedacht over jouw onbegrijpelijke posting. Zoals jij redeneert moeten scholen behalve voor een schoolarts, een schooltandarts, ook maar voor een schoolkapper, een schooldietiste zorgen en uiteraard de versleten en vuile kleding van de kinderen vervangen door nieuwe gratis kleding.
    En daar constateert de kapper dat Elsjes schoenen een gat vertonen en dat het arme kind, door zwaar tekortschietende ouders, met ijskoude natte voetjes in de klas zit. Het is duidelijk: Voortaan alle kinderen op de lagere school en middelbare school gratis laarzen verschaffen. Wie wil een kind nu ijskoude natte voeten geven. En het zou mij niet verbazen als die gratis schoollaarzen, goed voor een order van vele miljoenen wel allemaal oranje van kleur zijn.

    En als we dan toch goed nakijken, dan toch opgemerkt dat het ondergoed van de kinderen nauwelijks gewassen is; Oplossing ligt voor jullie voor de hand: Het menstruatieteam dat voor het menstruatieverband zorgt gaat ook voor nieuw ondergoed zorgen, naast de oranje laarsjes.

    En wie dat allemaal volstrekt absurd vindt....die is harteloos of leeft in de Middeleeuwen. En dat in een tijd waarin al 100 jaar kinderbijslag bestaat. Betaald door de belastingbetalers. Overigens: Hebben jullie de postings GOED gelezen: De aap komt nu toch echt uit de socialistische nivellerende mouw: Ook al deugen die paar procent ouders werkelijk voor niets, dan gaan we heerlijk , heerlijk, heerlijk juist dankzij die waardeloze en tekortschietende ouders, alle andere ouders van Nederland, dus de resterende 98 procent heerlijk verwennen met geen kosten voor middageten, voor ontbijt, voor een kapper, voor kleding, voor laarsjes. Leve de nivellering.

    Er zijn er hier bij die echt niet meer weten hoe dolgedraaid ze zijn. Dankzij die 2 procent zwaar tekortschietende ouders, niet die ouders keihard aanpakken, maar 98 procent nog eens extra verpamperen..........

    Het gezonde verstand drijft hier met de dag verder weg. En over verantwoordelijkheid hebben ze nog nooit gehoord, maar wel al 60 lange jaren: DAAR HEBT U RECHT OP ! Totaal gebrainwasht in 60 jaren.

    Peter
    Die schoolontbijten zijn niet voor alle scholen en ondersteuning is niet voor alle ouders. Maar kennis komt bij een leeglopende onderbuik niet zo goed van pas.

    Het is Het Rode Kruis die dit mede organiseert, voorwaar geen kinderachtige organisatie.

    'Dit is het Nederlandse Rode Kruis
    Hulp aan mensen in nood, daar staat het Rode Kruis voor. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand bij jou in de buurt. Om je te ondersteunen als je dat nodig hebt. Het Rode Kruis heeft extra aandacht voor mensen in onze samenleving die dat nodig hebben. We willen de situatie graag beter maken. Dit gebeurt altijd op basis van respect. In tijden van nood mag niemand er alleen voor staan.'

    www.rodekruis.nl/persberichten/ruim-2...
  13. forum rang 8 Freemoneyforever 5 juni 2024 05:58
    quote:

    ffff schreef op 4 juni 2024 21:06:

    Amateur,

    Nog wat nagedacht over jouw onbegrijpelijke posting. Zoals jij redeneert moeten scholen behalve voor een schoolarts, een schooltandarts, ook maar voor een schoolkapper, een schooldietiste zorgen en uiteraard de versleten en vuile kleding van de kinderen vervangen door nieuwe gratis kleding.
    En daar constateert de kapper dat Elsjes schoenen een gat vertonen en dat het arme kind, door zwaar tekortschietende ouders, met ijskoude natte voetjes in de klas zit. Het is duidelijk: Voortaan alle kinderen op de lagere school en middelbare school gratis laarzen verschaffen. Wie wil een kind nu ijskoude natte voeten geven. En het zou mij niet verbazen als die gratis schoollaarzen, goed voor een order van vele miljoenen wel allemaal oranje van kleur zijn.
    .........
    Het gezonde verstand drijft hier met de dag verder weg. En over verantwoordelijkheid hebben ze nog nooit gehoord, maar wel al 60 lange jaren: DAAR HEBT U RECHT OP ! Totaal gebrainwasht in 60 jaren.

    Peter
    Als het werken voor minimumloon gaat lonen kan een hoop gepamper de vuilnishoop op.
8.409 Posts
Pagina: «« 1 ... 378 379 380 381 382 ... 421 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.