Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.520 Posts
Pagina: «« 1 ... 3599 3600 3601 3602 3603 ... 3676 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 30 mei 2024 00:28
    Juryleden in het Trump-proces sluiten de eerste dag van beraadslagingen af zonder uitspraak.

    De twaalf juryleden en zes plaatsvervangers zouden donderdag om 9.30 uur ET (1330 GMT) terugkeren naar het gerechtsgebouw van New York om bewijsmateriaal en getuigenverklaringen te wegen .

    Trump heeft onschuldig gepleit .
    Hij verliet de rechtszaal terwijl hij met zijn vuist in de lucht balde.

    Trump, een Republikein, heeft het proces afgeschilderd als een poging om zijn poging om het Witte Huis terug te nemen van de Democratische president Joe Biden bij de verkiezingen van 5 november te ondermijnen .

    “Moeder Teresa kon deze beschuldigingen niet weerleggen”, zei hij tegen verslaggevers buiten de rechtszaal, verwijzend naar de overleden Nobelprijswinnaar voor de Vrede.

    "De hele zaak is opgetuigd."

    De advocaten van Trump hebben betoogd dat juryleden er niet op kunnen vertrouwen dat Cohen, een veroordeelde misdadiger met een lange staat van dienst op het gebied van liegen, de waarheid vertelt.

    “Hij is letterlijk de grootste leugenaar aller tijden”, zei Trump-advocaat Todd Blanche dinsdag tegen de juryleden.

    Als Trump wordt veroordeeld, wordt verwacht dat hij in beroep gaat.
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 30 mei 2024 00:34
    Schuldig of niet schuldig, het oordeel van Trump zal de meeste kiezers niet beïnvloeden, zo blijkt uit opiniepeilingen.

    Terwijl een jury in New York beraadslaagt over de aanklacht wegens criminele zwijggeld van voormalig president Donald Trump, zeggen twee op de drie geregistreerde Amerikaanse kiezers dat een schuldig vonnis geen effect zou hebben op wie ze van plan zijn te stemmen bij de presidentsverkiezingen, volgens een PBS NewsHour/NPR /Maristenpeiling wordt donderdag gepubliceerd.

    In totaal zei 67 procent van de kiezers dat een veroordeling voor hen in november geen verschil zou maken, waaronder 74 procent van de onafhankelijken.

    Sterker nog, 25 procent van de Republikeinen zei dat de kans nog groter zou zijn dat ze op Trump zouden stemmen als hij door een jury schuldig zou worden bevonden.

    Omdat de rechtszaken in Manhattan niet op televisie worden uitgezonden, is het proces tegen Trump door veel Amerikanen grotendeels onopgemerkt gebleven, zei Heye, die opmerkte dat hij de afgelopen weken veel door het land heeft gereisd.

    “Niemand praat over het proces, behalve mensen in Washington, DC en New York City”, zei hij.
    “Ik ben niet meer verrast.”
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 30 mei 2024 00:40
    Nog meer slecht nieuws voor Biden, aangezien uit opiniepeilingen blijkt dat hij een band heeft met Trump.

    Uit een woensdag vrijgegeven opiniepeiling bleek dat voormalig president Donald Trump zijn intrede heeft gedaan in Virginia.

    De peiling van woensdag was de eerste Roanoke College-peiling waaruit bleek dat Trump en Biden gelijk stonden.

    De eerste ambtstermijn van Trump wordt door het electoraat van Virginia gezien als beter voor het land.

    De Republikeinen waren veel enthousiaster over de ambtsjaren van Trump dan de Democraten over die van Biden.

    Maar liefst 87 procent van de Republikeinse kiezers zei dat de eerste termijn van Trump grotendeels goed was.

    Onder de Democraten noemde slechts 50 procent de termijn van Biden overwegend goed.

    Trump zei eerder tijdens zijn massale bijeenkomst in Wildwood, New Jersey dat Virginia een van de naar blauw neigende staten was waarvoor hij in de race van 2024 zou strijden.

    Hij zei ook dat hij hoopte New Jersey en Minnesota om te draaien.

    www.dailymail.co.uk/news/article-1347...
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 30 mei 2024 01:49
    Hoogspanning: Trump is een potentiële verkeersdrempel voor adoptie in de VS, maar het EV-verhaal lijkt onvermijdelijk.

    Zoals het artikel in Jalopnik hierboven opmerkt, is het auto- en EV-landschap in de VS echter geëvolueerd sinds Trump in het Oval Office was en ziet het er tegenwoordig heel anders uit.

    Volgens het stuk van Bradley Brownell:

    Ondanks zijn inspanningen is de EV-markt de afgelopen acht jaar aanzienlijk gegroeid. In 2016 werden in de VS slechts 159.139 elektrische auto’s verkocht, en in 2024 wordt verwacht dat dat aantal de 1,5 miljoen (of 10 procent van de verkoop van nieuwe auto’s in de VS) zal overschrijden.

    Hyundai investeert bijvoorbeeld 13 miljard dollar in de productie van elektrische voertuigen in Georgië, een staat die Donald Trump in 2020 ternauwernood met 12.000 stemmen heeft verloren.
    Door het levensonderhoud van Amerikaanse arbeiders te bedreigen, doet Trump zijn zaak wellicht meer kwaad dan goed. deze van productie afhankelijke staten.

    Het is mogelijk dat een overwinning van Trump een drempel kan zijn op de weg naar EV-adoptie in de VS, maar wijdverbreide EV-adoptie lijkt onvermijdelijk, ongeacht wie de huidige verkiezingsrace wint.

    Zelfs als Donald Trump zou worden verkozen en op de rem zou trappen met betrekking tot de belastingvoordelen voor elektrische auto’s , bevindt de markt zich mogelijk al op een omslagpunt van groei.
    De markt voor elektrische auto’s heeft de kloof tussen early adopters en reguliere consumenten overbrugd.

    Met miljarden investeringen in de boeken van autofabrikanten, oplaadbedrijven, dealernetwerken en reclame lijkt het onwaarschijnlijk dat Donald Trump de steeds brutaler wordende EV-markt kan stoppen.
    De Republikeinse bolwerken Texas en Florida adopteren steeds vaker elektrische voertuigen als hun gekozen transportmiddel, waarbij ze alleen Californië achter zich laten wat betreft EV-registraties.
    Elektrische voertuigen lijken even populair te zijn onder Republikeinse als Democratische consumenten.

    jalopnik.com/donald-trump-vows-to-sto...
  5. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 08:42

    Palmer-rapport
    Beschamend: De advocaat van Donald Trump moest hem vandaag wakker schudden toen juryleden weggingen
    Bill Palmer | 8:00 pm EDT 29 mei 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/embarra...

    Vandaag was een van de meest belangrijke dagen in het krimpende leven van Donald Trump, dus je zou denken dat hij een manier zou hebben gevonden om wakker te blijven. Je zou het mis hebben. Niet alleen dommelde Trump in tijdens de rechtszaak, zijn eigen advocaat moest hem met geweld wakker maken.

    Trump sliep terwijl de plaatsvervangende juryleden naar buiten gingen en advocaat Todd Blanche moest Trump wakker schudden, volgens Molly Crane-Newman van de New York Daily News. Dit onderstreept nog maar eens dat Trump zo ver heen is dat hij geen idee heeft wat er aan de hand is.

    Het is ondenkbaar dat een cognitief functionerend persoon zijn eigen strafproces zit uit te slapen en op de dag van de uitspraak zo diep in slaap is dat zijn advocaat hem aan het eind wakker moet schudden.

    Nu het vonnis naar morgen is verschoven omdat de juryleden specifieke getuigenissen willen laten voorlezen, zullen we zien of Trump zichzelf wakker kan houden voor het voorlezen van het vonnis. Op dit moment is het bijna twijfelachtig.
  6. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 08:49

    Palmer-rapport
    Zwakke Trump ziet eruit als een lijk op laatste foto's
    Bill Palmer | 9:30 pm EDT 29 mei 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/feeble-...

    Het is niet alleen dat Donald Trump steeds verwarder en verwarder wordt tijdens zijn publieke optredens, of dat hij door zijn strafproces heen blijft slapen. Het is dat hij er absoluut niet uitziet. Elke keer dat hij in het openbaar verschijnt, lijkt hij meer en meer op iemand die twee weken geleden is overleden en niemand heeft hem het nieuws nog verteld.

    Trump zag er vandaag slechter uit dan ooit op foto's van de rechtbank, alsof het leven in real time uit hem werd gezogen. Toen plaatsten Trumps eigen mensen een video van hem en die zag er zo uit:

    x.com/harryjsisson/status/17959779499...

    Voor de rechter staan en een veroordeling tegemoet zien is genoeg om iedereen onder druk te zetten. Maar Donald Trump zag er in dit proces al uit en gedroeg zich alsof hij bijna dood was. En nu komt hij uit zijn rechtszaak als, eerlijk gezegd, een wandelend lijk.

    Wat gebeurt er met de afnemende gezondheid van Trump als hij geconfronteerd wordt met de stress van zijn aanstaande veroordeling voor een misdrijf? Wat gebeurt er als hij probeert campagne te voeren? Dit is een man die denkt dat zich verkiesbaar stellen de enige manier is om uit de gevangenis te blijven en hij is cognitief te ver heen om te begrijpen hoe fragiel zijn fysieke gezondheid is. In de komende dagen en weken moeten we letten op mogelijke tekenen dat Trump het gewoon niet gaat redden.
  7. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 08:53

    “Ik weet niet eens wat de aanklacht is!” - Donald Trump gaat volledig door het lint
    Bill Palmer | 11:02 pm EDT 29 mei 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/i-dont-...

    Gebaseerd op zijn social media posts van gisteravond en vanochtend, ging Donald Trump vandaag in de verwachting dat hij veroordeeld zou worden in zijn strafproces. Gebaseerd op de vragen die de jury vandaag stelde tijdens de beraadslagingen, die er sterk op wijzen dat hij inderdaad veroordeeld zal worden, lijkt Trump helemaal door het lint te zijn gegaan.

    Trump kondigde vanavond aan dat “ik niet eens weet wat de aanklachten zijn!”. Wow, wat is dat dom om te zeggen. We begrijpen het punt dat hij probeert te maken - het punt dat zijn babysitters hem vertelden te maken - namelijk dat de aanklachten tegen hem complex zijn. Maar wat Trump uiteindelijk zei was het directe equivalent van “Ik heb geen idee wat er om me heen gebeurt!”.

    Dat zijn slechte woorden voor Trump om in zijn eigen mond te nemen op een moment dat de vragen over zijn cognitieve vermogens en dementie-achtige symptomen toenemen. Hij denkt al dat Biden Obama is en Haley Pelosi. En nu zegt hij dat hij geen idee heeft wat er aan de hand is in zijn strafproces? Trump blijft maar toegeven dat hij seniel is. Het is alleen de vraag wanneer de media er fatsoenlijk over gaan praten.
  8. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 09:05

    'Hoe dom!' Trump valt Fox News-presentator aan omdat hij zegt dat Biden niet betrokken is bij N.Y.-zaak
    David McAfee
    29 mei 2024 6:06PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-fox-news-host-...

    Donald Trump haalde woensdag uit naar een Fox News presentatrice en zei dat ze “dom” was omdat ze suggereerde dat president Joe Biden niet betrokken is bij de strafzaak van de voormalige president in New York.

    Alina Habba, de vertegenwoordiger van Trump, verscheen woensdag op Fox News met Shannon Bream terwijl de jury beraadslaagde in de strafzaak die de lokale aanklagers hadden aangespannen tegen de ex-president over het verdoezelen van zwijggeld. Trump wordt beschuldigd van het vervalsen van bedrijfsgegevens in verband met een plan om pornoster Stormy Daniels te betalen om de verkiezingen van 2016 te beïnvloeden.

    Habba haalde de krantenkoppen toen ze Bream vertelde dat ze ziek was van haar eigen soundbites.

    “Ik heb nooit geweten dat Shannon Bream zo ‘naïef’ was”, zei Trump op zijn sociale medianetwerk Truth Social. “In haar interview met mijn vertegenwoordiger, Alina Habba, suggereerde Shannon zojuist dat Crooked Joe Biden niet betrokken was bij mijn showproces. HOE STOM!”

    Zonder bewijs te leveren voor zijn beweringen, ging Trump verder.

    “Hij is niet alleen betrokken, hij leidt het proces en alle andere processen ook - dat wil zeggen, zijn mensen, omdat hij mentaal niet scherp genoeg is om iets te leiden!” schreef Trump. schreef Trump. “Kijk maar naar de DOJ/Witte Huis schurken die erbij betrokken zijn, en al het andere. Biden is incompetent en voelt dat bewapening de enige manier is waarop hij kan winnen.”

    Trump then said, "He’s counting on the Shannon Breams of the World to get him there. Bad day for Shannon!"
  9. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 09:14
    Trump zei toen: “Hij rekent op de Shannon Breams van t ‘Dit heb ik nog nooit gezien’:CNN-analisten geschokt door ongebruikelijk verzoek van Trump hush money jury
    Kathleen Culliton
    29 mei 2024 5:22PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-hush-money-jur...

    Een wild moment werd woensdag live op televisie vastgelegd toen een panel van CNN het nieuws ontving van een “krankzinnige” eis van de jury van de rechtszaak over het zwijggeld van voormalig president Donald Trump die een van de sprekers letterlijk sprakeloos achterliet.

    Een verbijsterd moment van stilte werd snel opgevuld door het volgende: “Whoa!” “Ugh!” “Oké.” “Wow? “Ik denk dat ik net ‘Oh mijn hemel’ zei.”

    Deze woordsalade was de reactie van CNN's Brianna Keilar, Elliot Williams, Elie Honig en Boris Sanchez toen ze hoorden dat de jury van Trump hun instructies van rechter Juan Merchan opnieuw wilde horen.

    “Ik heb dit eigenlijk nog nooit eerder gezien,” zei Honig. “Dit onderstreept alleen maar de gekte van het niet terugsturen van de juryinstructie.”

    Dit was de tweede eis van de 12 New Yorkers die een vonnis moeten vellen in de strafrechtbank in Manhattan, waar Trump onschuldig heeft gepleit aan 34 aanklachten wegens het vervalsen van bedrijfsgegevens om het zwijggeld te verbergen dat werd betaald om mogelijk campagneverwoestende inhoud te verbergen in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016.

    De juryleden hebben ook aantekeningen geëist over de getuigenissen van ex-tabloid redacteur David Pecker en Trump's voormalige fixer Michael Cohen.

    Deze tweede eis werd met scepsis ontvangen door Williams, die al snel voorspelde dat rechter Juan Merchan de rechtbank niet zou onderwerpen aan een herlezing van de lange en gedetailleerde juryinstructies.

    “Ik wed om een ijsje dat de rechter terugkomt en zegt, als er specifieke instructies zijn die jullie willen horen, laat het me dan weten en dan werken we het uit met de advocaten,” zei Williams.

    “Dat is letterlijk precies wat er gebeurde toen je dat zei,” antwoordde Sanchez.

    Honig ging vervolgens snel in op wat zo'n vreemd verzoek precies zou kunnen betekenen.

    “Het vertelt me dat de juryinstructies veel te veel waren voor een mens om te verwerken en dat zijn ze altijd, altijd,” zei Honig.

    “Ik weet niet voor wie ik dit leuk vind,” voegde hij eraan toe. “Ik vind dit niet leuk als de aanklager.” Slechte dag voor Shannon!”

    Bekijk de video hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=7gPfAOdCjTY
  10. forum rang 6 Plein777 30 mei 2024 09:39
    .
    www.youtube.com/watch?v=ZwIjy1I71ws

    Robert De Niro spars with bystander during remarks outside Trump trial

    #CNN #News
    Actor Robert De Niro spoke at a news conference for President Joe Biden’s 2024 election campaign outside the courthouse where Former President Donald Trump’s hush money trial is underway. #CNN #News

    .
  11. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 13:02

    Donald Trump worstelt op weg uit gerechtsgebouw
    Bill Palmer | 7:19 pm EDT 29 mei 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Nu Donald Trump verwacht morgen veroordeeld te worden in zijn strafzaak, probeert hij de basis te leggen voor waarom de veroordeling zogenaamd oneerlijk is. Het probleem voor Trump is dat hij geen argumenten heeft. Het grotere probleem is dat hij de woorden niet eens uit zijn mond kan krijgen.

    Terwijl Trump probeerde de valse bewering te doen dat belangrijke getuigen niet werden opgeroepen in zijn rechtszaak, gebeurde dit:
    x.com/BidenHQ/status/1795932919787045043
    .
    In werkelijkheid weigerde Donald Trump om voor zijn eigen verdediging op te komen en hij weigerde om potentiële verdedigingsgetuigen zoals Allen Weisselberg op te roepen. Dat is omdat het allemaal niet goed voor hem zou zijn gegaan. Trump kan zeuren wat hij wil (of misschien ook niet, gezien de moeite die hij tegenwoordig heeft om een volledige zin uit te spreken), maar dat weerhoudt de jury er niet van om te doen wat ze met hem gaat doen.
  12. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 13:07

    Palmer Rapport
    Donald Trump gooit boze woedeaanval nadat zelfs Fox News hem uitscheldt over zijn leugens over zijn strafproces
    Bill Palmer | 6:14 pm EDT 29 mei 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Fox News doet niets liever dan Donald Trump zo goed mogelijk proberen overeind te houden. Het probleem voor Trump is dat hij zo'n zinkend schip is en dat zijn leugens zo lachwekkend overdreven zijn geworden, dat zelfs Fox zich nu aan het indekken is.

    Daarom wees Fox News presentatrice Shannon Bream er vandaag terecht op dat president Biden niets te maken heeft met de strafprocessen van Trump. Dit veroorzaakte bij Trump een woedeaanval op sociale media, waarbij hij verklaarde dat “ik nooit geweten heb dat Shannon Bream zo ‘naïef’ was.” Trump bestempelde haar verder als “STUPID” voordat hij verklaarde dat het een “Slechte dag voor Shannon!” is.

    Nou oké dan. Donald Trump heeft de hele dag in een gerechtszaal gezeten, wachtend op een jury die hem oproept om te bepalen of hij een veroordeelde misdadiger wordt. Maar Shannon Bream was degene met een slechte dag.
  13. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 13:10
    quote:

    gnocchi. schreef op 30 mei 2024 08:42:

    Palmer-rapport
    Beschamend: De advocaat van Donald Trump moest hem vandaag wakker schudden toen juryleden weggingen
    Bill Palmer | 8:00 pm EDT 29 mei 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/embarra...

    Vandaag was een van de meest belangrijke dagen in het krimpende leven van Donald Trump, dus je zou denken dat hij een manier zou hebben gevonden om wakker te blijven. Je zou het mis hebben. Niet alleen dommelde Trump in tijdens de rechtszaak, zijn eigen advocaat moest hem met geweld wakker maken.

    Trump sliep terwijl de plaatsvervangende juryleden naar buiten gingen en advocaat Todd Blanche moest Trump wakker schudden, volgens Molly Crane-Newman van de New York Daily News. Dit onderstreept nog maar eens dat Trump zo ver heen is dat hij geen idee heeft wat er aan de hand is.

    Het is ondenkbaar dat een cognitief functionerend persoon zijn eigen strafproces zit uit te slapen en op de dag van de uitspraak zo diep in slaap is dat zijn advocaat hem aan het eind wakker moet schudden.

    Nu het vonnis naar morgen is verschoven omdat de juryleden specifieke getuigenissen willen laten voorlezen, zullen we zien of Trump zichzelf wakker kan houden voor het voorlezen van het vonnis. Op dit moment is het bijna twijfelachtig.
    Jammer dat ze dat niet mogen filmen.
  14. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 15:33

    Internet rost 'bananenbrein' Trump omdat hij het falen van zijn eigen advocaat wijt aan aanklagers
    Matthew Chapman
    29 mei 2024 8:47PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-banana-brain-n...

    De jury is begonnen met beraadslagen in de strafzaak van Donald Trump in Manhattan en - zoals hij de meeste dagen van het proces heeft gedaan - eindigde de voormalige president de dag door buiten het gerechtsgebouw tegen verslaggevers te tekeer te gaan over hoe oneerlijk het hele proces is geweest. Maar deze keer kwam hij met een nieuwe klacht: er waren tonnen getuigen die hem hadden kunnen vrijpleiten, maar die nooit werden opgeroepen om te getuigen.

    “Een heleboel belangrijke getuigen zijn niet opgeroepen,” zei Trump. “Kijk naar de lijst. Kijk naar de spelers. En je weet over wie ik het heb, daar kun je er vijf of zes van nemen. Waarom hebben ze die getuigen niet opgeroepen? Ze hebben ze niet opgeroepen omdat ze aan onze kant zouden hebben gestaan.”

    Deze opmerking leverde meteen spot op van commenters op sociale media, die erop wezen dat Trump het recht had om die getuigen zelf op te roepen, en bijna niemand opriep, afgezien van de voormalige juridisch adviseur van Michael Cohen, wat een averechtse uitwerking op hem had, en juridisch analist Daniel Sitko.

    “Oh? En wiens schuld is dat dan?” schreef Georgia State professor in de rechten Anthony Michael Kreis.

    “Al die belangrijke getuigen die je verdediging niet had opgeroepen om te getuigen, bananenbrein,” schreef podcaster Johnathan Ford.

    “Pro Tip: Een strafrechtelijk beklaagde heeft de bevoegdheid om alle getuigen die nuttig zijn voor zijn zaak te dagvaarden om tijdens het proces in de rechtszaal te verschijnen,” schreef voormalig openbaar aanklager Tim Purdon van North Dakota.

    “Dat is jouw schuld, grote jongen,” schreef documentairemaker Arlen Parsa. “De aanklager riep 20 getuigen op. De verdediging koos ervoor om er maar *twee* op te roepen.”

    “Hij had Turley, Randy Quaid, Lee Greenwood, Scott Baio en alle andere MAGA juristen moeten oproepen!” schreef politiek adviseur Fred Wellman.

    “Je ziet de advocaat van Trump, Todd Blanche, al naast hem staan en denken: ‘Oh sh-t, had ik getuigen moeten bellen?!?’”, schreef voormalig campagnestrateeg David Axelrod van president Barack Obama.

    “Zo'n belachelijke leugen,” schreef Huffington Post Witte Huis-correspondent S.V. Dáte. “Hij had [voormalig Trump Organizaton CFO Allen] Weisselberg kunnen bellen. Hij had zelf in de getuigenbank kunnen plaatsnemen. Hij koos ervoor om dat niet te doen.”

    “Dit is belachelijk,” schreef Mother Jones D.C. bureauchef David Corn. “Trump had de getuigen kunnen oproepen waarover hij nu klaagt dat ze niet zijn opgeroepen door de aanklagers. Hij rekent erop dat zijn publiek onwetend is over de basisprocedures in de rechtszaal.”

    “De man die deze getuigen had kunnen oproepen is Todd Blanche,” schreef acteur Jon Cryer. “DE MAN DIE NAAST HEM STAAT.”

    Bekijk de video hieronder.
    twitter.com/i/status/1795931517539283004
  15. forum rang 9 gnocchi. 30 mei 2024 16:18
    De klok tikt voor Donald Trump.
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 30 mei 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-bel...

    Nu de jury in het strafproces tegen Donald Trump weer gaat beraadslagen, is het de moeite waard om erop te wijzen dat ze een bel hebben die ze kunnen luiden als ze een vraag of een verzoek hebben, waardoor iedereen aan beide kanten weer naar de rechtszaal wordt geroepen. Dit betekent dat ze letterlijk een bel hebben die ze kunnen luiden om Trump te dwingen op commando te verschijnen.

    Het is een symbolische indicator van hoe grondig de rollen zijn omgedraaid. Naar verluidt had Trump vroeger een apparaat op zijn bureau waarmee hij iemand kon dwingen om onmiddellijk te verschijnen met een frisdrank voor hem. Nu staat Trump aan de andere kant daarvan. En in plaats van een drankje te moeten serveren, moet hij komen opdagen om uit te vinden of hij een straf gaat uitzitten.

    De jury belde gisteren twee keer aan en hoewel het leuk was om te zien hoe Trump de baas werd, zit het echte verhaal in de specifieke aard van de aantekeningen. Eerst vroeg de jury om een teruglezing van de getuigenis van David Pecker die Michael Cohen helpt te bevestigen. Toen de rechtbank die getuigenis aan het verzamelen was, liet de jury een uur later weten dat ze de juryinstructies van de rechter opnieuw wilde horen.

    Het is moeilijk om dit te interpreteren als iets anders dan dat de jury besloot dat de getuigenis van Pecker Trump verraste en dat ze het voor de zekerheid nog eens wilde horen, en vervolgens besloot dat ze klaar zou zijn om een uitspraak te doen zodra ze die getuigenis had gehoord. Maar we zullen tot vandaag moeten wachten op de bevestiging daarvan.

    Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de jury niet naar huis is gestuurd omdat het moeilijk was om tot een uitspraak te komen. De rechter stuurde de jury pas naar huis nadat hij tot de conclusie was gekomen dat de rechtbank niet in staat zou zijn om de gevraagde getuigenissen bij elkaar te krijgen voordat de rechtszitting voorbij was.

    Als de zitting over een paar minuten weer begint, zal de jury onmiddellijk de gevraagde getuigenis opnieuw horen en daarna zal de jury de gevraagde instructies opnieuw horen. Dat kan een uur of langer duren. Daarna gaat de jury weer beraadslagen. Als mijn interpretatie juist is, dan is de jury al dicht bij het bereiken van een unanieme veroordeling en zouden we het vonnis rond lunchtijd moeten hebben.

    Dit alles herinnert ons eraan dat het strafrechtsysteem werkt zoals het werkt, zonder rekening te houden met hoe externe waarnemers zouden willen dat het werkt. We hadden allemaal graag gezien dat de uitspraak gisteren was gedaan. Dat is niet gebeurd. Maar door de gebeurtenissen van gisteren lijkt een veroordeling nog waarschijnlijker dan ooit. Blijf kijken. Het duurt misschien niet lang meer.
  16. forum rang 8 Lepre Chaun 30 mei 2024 18:26
    Super Trump Token Explodes: Waarom deze memecoin de aandacht trekt.

    Cryptocurrencies gelinkt aan voormalig president Donald Trump hebben de afgelopen week een enorme stijging doorgemaakt. Vooral de “Super Trump” (STRUMP) token heeft indruk gemaakt met een stijging van meer dan 200% op 29 mei.

    De opkomst van Super Trump

    De Super Trump token debuteerde in maart op het Ethereum-netwerk, maar zag zijn populariteit echt toenemen sinds de lancering op de Solana blockchain afgelopen weekend. Deze verhuizing naar een sneller en goedkoper netwerk heeft de interesse van investeerders duidelijk aangewakkerd.

    Volgens crypto-analist Tyler heeft STRUMP binnen 24 uur na de lancering op Solana een marktkapitalisatie van 4 miljoen dollar bereikt, met bijna 1 miljoen dollar aan handelsvolume.
    Dit soort cijfers zijn zeldzaam en tonen de groeiende steun voor deze politieke memecoin.

    De Super Trump token en andere politieke memecoins bieden een unieke kijk op hoe politiek en financiën kunnen samenkomen in de cryptowereld. Terwijl ze veelbelovende winsten tonen, is het cruciaal om de risico’s te begrijpen.

    bitcoinmagazine.nl/nieuws/super-trump...
73.520 Posts
Pagina: «« 1 ... 3599 3600 3601 3602 3603 ... 3676 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.