Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TRUMP

73.138 Posts
Pagina: «« 1 ... 3592 3593 3594 3595 3596 ... 3657 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 15:47
    1m geleden14.44 BST
    Verdediging begint slotpleidooi: 'President Trump is onschuldig'

    Verdedigingsadvocaat Todd Blanche begint met zijn slotpleidooi.

    “Ieder van jullie is hier op tijd geweest en we zien dat jullie de hele dag aandacht besteden aan het bewijsmateriaal en dat waarderen we echt,” zei Blanche.

    “Ons strafrechtsysteem is uniek, zoals rechter Merchan jullie net vertelde.”

    Blanche zei “ieder van jullie zal aan het einde van deze zaak beslissen of President Trump schuldig of niet schuldig is.”

    President Trump is onschuldig. Hij heeft geen misdaden begaan en de officier van justitie heeft niet voldaan aan hun bewijslast, punt. Het bewijs is allemaal binnen, het kwam allemaal binnen vanaf afgelopen dinsdag, en dat bewijs - zoals ik op 22 april tegen jullie zei - zou jullie naar meer moeten laten verlangen.
  2. forum rang 5 DurianCS 28 mei 2024 15:53
    quote:

    gnocchi. schreef op 28 mei 2024 15:47:

    1m geleden14.44 BST
    Verdediging begint slotpleidooi: 'President Trump is onschuldig'

    Verdedigingsadvocaat Todd Blanche begint met zijn slotpleidooi.

    “Ieder van jullie is hier op tijd geweest en we zien dat jullie de hele dag aandacht besteden aan het bewijsmateriaal en dat waarderen we echt,” zei Blanche.

    “Ons strafrechtsysteem is uniek, zoals rechter Merchan jullie net vertelde.”

    Blanche zei “ieder van jullie zal aan het einde van deze zaak beslissen of President Trump schuldig of niet schuldig is.”

    President Trump is onschuldig. Hij heeft geen misdaden begaan en de officier van justitie heeft niet voldaan aan hun bewijslast, punt. Het bewijs is allemaal binnen, het kwam allemaal binnen vanaf afgelopen dinsdag, en dat bewijs - zoals ik op 22 april tegen jullie zei - zou jullie naar meer moeten laten verlangen.
    Alleen al het feit dat burger Trump als president wordt gepresenteerd geeft aan dat er iets mis moet zijn met deze man.
  3. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 15:54
    2m geleden14.51 BST
    Verdediging vertelt juryleden: 'Je kunt Trump niet veroordelen voor een misdaad op basis van de woorden van Michael Cohen'

    Trump advocaat Todd Blanche zei dat juryleden meer zouden moeten willen dan de getuigenis van Michael Cohen.

    “Iets meer dan het woord van een vrouw die beweert dat er iets is gebeurd in 2006”, zei hij, verwijzend naar Stormy Daniels.

    “Waar het op neerkomt is dat de aanklachten in deze zaak te maken hebben met facturen, vouchers en cheques. De facturen zijn allemaal ingediend door Michael Cohen,” zei hij.

    Je kunt president Trump niet veroordelen. Je kunt president Trump niet buiten redelijke twijfel veroordelen voor een misdaad gebaseerd op de woorden van Michael Cohen.

    “De woorden die Michael Cohen tegen je zei op die tribune, die doen er toe. Ze doen ertoe,” zei Blanche.

    Hij vertelde je een aantal dingen in die getuigenbank die leugens waren.
  4. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 15:56
    37s geleden14.53 BST

    “De taal in de documentatie van de cheques wordt allemaal aangestuurd door de vouchers die allemaal worden aangestuurd door facturen,” zei Trump advocaat Todd Blanche.

    “Elke cheque was geadresseerd aan Allen Weisselberg, voor Donald Trump,” zei hij, verwijzend naar de voormalige financieel directeur van de Trump Organization.

    Hij vervolgde:

    Het staat buiten kijf dat geen enkele factuur rechtstreeks naar Donald Trump is gestuurd.
  5. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 15:58
    28 mei 202414.55 BST

    “Cohen verleende in 2017 diensten aan president Trump als zijn persoonlijke advocaat,” zei Trump-advocaat Todd Blanche.

    Het staat echt buiten kijf dat Michael Cohen in 2017 diende als de persoonlijke advocaat van president Trump.

    Cohen zei: “een van de redenen dat hij moest dienen als de persoonlijke advocaat van president Trump was omdat er openstaande zaken waren die hij moest behandelen.”
  6. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:01
    28 mei 202414.58 BST
    Trump zegt dat het 'een donkere dag in Amerika' is voordat hij de rechtszaal binnengaat

    Donald Trump sprak met verslaggevers voordat hij de rechtszaal binnenging, terwijl hij zijn beweringen herhaalde dat hij gedwongen werd om zijn rechtszaak over zwijggeld bij te wonen vanwege Joe Biden, zonder bewijs te leveren.

    Trump, met zijn advocaat Todd Blanche naast zich, las passages voor uit een verhaal van de Wall Street Journal (WSJ), waarbij hij zichzelf af en toe onderbrak met zijn eigen mening.

    Hij noemde de rechter, Juan Merchan, “corrupt” en “in conflict” maar zei dat hij niet over het proces kon spreken vanwege het spreekverbod. Hij voegde eraan toe:

    We zullen zien hoe het loopt. Dit is een zeer gevaarlijke dag voor Amerika. Het is een zeer trieste dag.
  7. forum rang 8 Lepre Chaun 28 mei 2024 16:02
    Democratische insiders zijn absoluut ‘in paniek’ over de slechte peilingen van Biden

    Strategen en gekozen democratische functionarissen die voorheen optimistisch waren over de vooruitzichten van Biden, maken zich nu steeds meer zorgen

    www.independent.co.uk/news/world/amer...

    Nou pas ???/ wat een puinbak heeft die kerel er van gemaakt en achter gelaten
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 28 mei 2024 16:09
    Trump spreekt over gevaarlijke dag voor Amerika bij slotpleidooi

    Dit is ‘een zeer gevaarlijke dag voor Amerika’, zei de Amerikaanse ex-president Donald Trump in het gerechtsgebouw in New York, kort voor de slotpleidooien in zijn strafproces.
    De Republikein, die campagne voert om terug te keren naar het Witte Huis, hekelde opnieuw ‘een gemanipuleerde rechtszaak die niet had mogen plaatsvinden’.
    Hij noemde de rechter corrupt.

    .

    Nou hij heeft wel een beetje gelijk hoor Trump
    Marinus van der Lubbe (1909-1934) en de Rijksdagbrand .
    Of hij de brand ook echt stichtte wordt betwijfeld. De Duitse militaire leider Hermann Göring zou bijvoorbeeld eens hebben gezegd dat hij zelf de brand had gesticht. Sommigen geloven inderdaad dat de nazi’s de Rijksdag zelf in brand staken om zo een aanleiding te hebben hard op te treden tegen tegenstanders van de NSDAP.
  9. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:11
    1m geleden10.08 EDT

    Wat betreft de bonnen die de betaling aan Michael Cohen beschrijven als een juridische dienst, zei Trump advocaat Todd Blanche dat “er geen andere manier is om een factuur van een advocaat” aan Donald Trump te categoriseren.

    “De overheid heeft dat gecriminaliseerd,” zei Blanche. “Dat is absurd.”
  10. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:22
    4m geleden15.16 BST
    Trump advocaat merkt op dat Don Jr en Eric Trump niet zijn opgeroepen als getuigen

    De advocaat van Trump, Todd Blanche, probeert de beschuldigingen te weerleggen dat er een plan was om bedrijfsgegevens te vervalsen.

    Hij wijst op een document dat de zonen van Trump, Eric en Donald Jr, hebben ondertekend in verband met de terugbetaling aan Michael Cohen.

    “Raad eens van wie je nog meer niets hebt gehoord in deze rechtszaak -- Don of Eric,” zei Blanche.

    Is er een beschuldiging dat ze deel uitmaken van het plan, dat ze deel uitmaken van de samenzwering? Dat is redelijke twijfel. We hebben geen last om iets te doen. De last ligt altijd bij de overheid. Zij maken beslissingen over wie ze oproepen tijdens het proces. Ze hebben Cohen gebeld. Ze hebben Don of Eric niet gebeld.
  11. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:24
    3m geleden15.19 BST

    “Zoals u van twee getuigen hebt gehoord, had Donald Trump het erg druk. Hij runde het land. Dat zou geen verrassing moeten zijn,” zei Trump-advocaat Todd Blanche, die een andere argumentatie aanvoerde.

    Hij zei dat de door het werk verzadigde Trump soms een halve centimeter aan persoonlijke cheques had die hij moest ondertekenen.

    “Het feit dat de cheques en de persoonlijke informatie met Fed Ex werden verzonden van Trump Tower naar [Trump bodyguard] Keith Schiller,” die het aan Trump gaf, “is een kwestie van gezond verstand”, zei Blanche.

    Herinneren: Getuigenverklaringen onthulden dat Trump post, zoals cheques, naar zijn lijfwacht stuurde, die het dan naar het Witte Huis bracht. Ze hebben gesuggereerd dat dit routine was voor presidenten die persoonlijke post wilden krijgen, vanwege vertragingen in het ontvangen van post in het Witte Huis, zelfs als je president bent.
  12. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:26
    26s geleden15.24 BST

    “Zelfs zonder de heer Cohen, wat we net hebben meegemaakt, kan de regering niet om het feit heen dat de facturen niet werden vereerd door iemand van de Trump Organization -- ze werden gegenereerd door Michael Cohen,” zei Trump advocaat Todd Blanche.

    “Het feit dat de facturen gaan over diensten verleend door Michael Cohen en het feit dat hij diensten verleende in 2017.”

    Dat alles, zei Blanche, “beëindigt de zaak -- niet schuldig.”

    Blanche zei dat, aan het einde van de dag, aanklagers verwachten dat juryleden op Cohen vertrouwen, wat, om redenen die hij zal blijven uitdiepen, niet genoeg is.
  13. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:28
    53s geleden10.25 EDT

    Trump advocaat Todd Blanche wees juryleden op Michael Cohen's getuigenis dat hij verwachtte gratis te werken als Trump's persoonlijke advocaat.

    Aanklagers hopen natuurlijk dat deze getuigenis Cohens bewering ondersteunt dat de terugbetalingen betrekking hadden op zwijggeld en niet op juridische diensten.

    “Gelooft u voor meer dan een seconde dat nadat hij in 2016 werd bestraft met zijn bonus,” zei Blanche,

    Denkt u dat de heer Cohen dacht: 'Ik ga gratis werken'? Is dat de man die getuigde? Of is dat een leugen?
  14. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:30
    1m geleden15.27 BST

    “Het idee dat president Trump zou instemmen om Michael Cohen 420.000 dollar te betalen - ook al was hij hem maar 100 en 30 schuldig, is absurd”, zei Trump-advocaat Todd Blanche.

    Cohen vertelde zelfs dat hij Allen Weisselberg dat stuk papier zag overhandigen waar president Trump naar zou kijken.
  15. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:34
    39s geleden15.31 BST

    Trump advocaat Todd Blanche sprak over de ontmoeting begin februari tussen Michael Cohen en het Witte Huis waar, zo getuigde hij, Donald Trump vroeg of hij geld nodig had.

    Cohen citeerde Trump in de trant van: “Heb je geld nodig? Wil je dat ik een cheque voor je uitschrijf?” zei Blanche. Cohen beweerde “nee” te hebben gezegd.

    Blanche merkte op dat Cohen met anderen samenwerkte om kort daarna betaald te krijgen, wat hij volgens mij opmerkt om te ondermijnen dat Trump verantwoordelijk was voor enige betaling.
  16. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:38
    45s geleden15.35 BST

    Trump advocaat Todd Blanche merkte ook op dat Trump's comptroller de documenten in deze zaak, die naar verluidt vervalst waren, vasthield.

    De redenering lijkt te zijn: als documenten vervalst zijn, met de bedoeling om te frauderen, waarom zou zijn ondergeschikte ze dan bewaren?

    “Dit is een zaak over valse aangiften -- over valse bedrijfsdocumenten,” zei Blanche.

    En toch zat het vermeende bewijs van valse aangifte in de administratie van Trumps salarisadministratie.

    Blanche zei ook dat er een 1099 belastingformulier was ingediend voor Cohen.

    Als er een diepgewortelde intentie was om te frauderen, waarom denk je dan dat het werd gemeld aan de IRS?
  17. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:45
    2m geleden15.40 BST

    “De theorie van de regering is dat president Trump in 2017 valse inschrijvingen heeft veroorzaakt in boeken over zijn persoonlijke administratie, om de kandidatuur te promoten van een verkiezing die hij al gewonnen had,” zei Trump advocaat Todd Blanche.

    De regering wil je doen geloven dat hij deze dingen deed, met deze gegevens, om de inspanningen te verbergen om zijn succesvolle kandidatuur in 2016 te promoten -- het jaar daarvoor.
  18. forum rang 9 gnocchi. 28 mei 2024 16:47
    37s geleden10.44 EDT

    Trump-advocaat Todd Blanche heeft gesproken over de ontmoeting tussen Donald Trump, voormalig tabloid-honcho David Pecker en Michael Cohen in Trump Tower in 2015, kort nadat de toenmalige Apprentice-ster zijn kandidatuur had aangekondigd.

    “Veel politici werken samen met de media om te proberen hun imago te promoten.” Blanche vervolgde: “Het was een standaardprocedure om dat te doen. Hij is er tientallen jaren mee bezig geweest. Blanche zei:

    Er is niets crimineels aan, het wordt de hele tijd gedaan.
73.138 Posts
Pagina: «« 1 ... 3592 3593 3594 3595 3596 ... 3657 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.