Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Franse aandelen« Terug naar discussie overzicht

Median Technologies - AI based kanker detectie

38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ponzi_NL 26 februari 2024 19:54
    vandaag +8.62% erbij. Nabeurs kwam een PB:

    Median Technologies zal deelnemen aan en presenteren op de ECR (European Congress of Radiology) van 28 februari tot 3 maart 2024 in Wenen (Oostenrijk)

    • Twee presentaties tijdens de AI Theatre/AI Lightning Talks industriële sessies,
    • Wetenschappelijke poster: “Developing een nieuwe computerondersteunde diagnostische techniek gebaseerd op deep learning en CT-beelden voor vroege HCC-diagnose”,
    • Het Median-team zal aanwezig zijn op stand #AI-17, AI Exhibition, Hal Expo-X1, om de nieuwste ontwikkelingen van eyonis™ te presenteren evenals het aanbod van diensten op basis van kunstmatige intelligentie voor beeldvorming in klinische onderzoeken.
  2. Ponzi_NL 26 februari 2024 20:03
    HCC constitutes more than 90% of primary liver cancers, ranking as the third leading cause of death
    by cancer worldwide1
    . Notably, the 5-year survival rate of liver cancer patients is only between 3% to
    13% if the cancer is diagnosed at advanced stage (C) yet rises significantly to 36% when diagnosed at
    early stage (A) and even higher when diagnosed at very early stage (0)2
    .
  3. Ponzi_NL 26 februari 2024 20:08
    Median's eyonis™ HCC
    Ongeëvenaarde AI/ML-software als medisch apparaat (SaMD) die een zeer vroege HCC-diagnose met ongekende prestaties mogelijk maakt

    De enige end-to-end AI/ML-technologiegebaseerde CADe/CADx SaMD voor HCC in een zeer vroeg stadium

    Geïndiceerd voor de detectie, lokalisatie en karakterisering van kleine knobbeltjes kleiner dan 2 cm

    Ongekende gevoeligheid en specificiteit versus zorgstandaard
  4. DrBob 21 maart 2024 13:12
    Beste Ponzi_NL, dank voor al je input.Overwoog in te stappen. Echter Median is sinds dec met zo'n 40% gedaald en na een kleine opleving in feb met zo'n 35%. Gaat gestaag lager. Kan geen spectaculaire ontwikkelingen voor komende periode ontdekken. Wat is nu je verwachting betreffende dit aandeel? Zit je er zelf nog in? Vast dank voor je reactie
  5. Ponzi_NL 11 april 2024 22:00
    Vandaag +31% en slot op 3.30. De laatste weken was het niet leuk om aandeelhouder te zijn. Echter de casus is niet veranderd. Nog steeds komt er een Big PHARMA partner voor Icro aan het begin van Q2. Dat is de reden dat de koers deze week zo oploopt, of de grote verkoper is klaar. En dan krijg je het bal onder water effect. De druk valt weg en dan spuit het aandeel omhoog. Zal me niks verbazen als er morgen weer +20% bijkomt. Ik blijf gewoon long en heb gister op 2.57 nog bijgekocht.
  6. Ponzi_NL 19 juni 2024 08:45
    Met zijn unieke oplossing tegen kanker is Median Technologies onderweg naar de Verenigde Staten
    Gepubliceerd op 18 juni 2024

    Longkanker is de dodelijkste ter wereld. Maar als de patiënt vroeg wordt ontdekt, kan hij worden behandeld en in leven blijven. Het gezondheidstechnologiebedrijf uit Sophia Antipolis, Median Technologies, had heel goed het fatale wapen tegen deze plaag kunnen vinden: een innovatie om deze kanker in realtime op te sporen, in het stadium waarin deze nog kan worden uitgeroeid. Maar het is in de Verenigde Staten dat ze zich voorbereidt op de lancering.

    Fredrik Brag spreekt van een “gigantische revolutie”. Median Technologies (240 medewerkers, omzet 2023: € 22,2 miljoen), het bedrijf dat hij in 2002 oprichtte in Sophia Antipolis, bereidt zich voor op de afronding van zijn medisch hulpmiddel voor longkanker. “We bevinden ons in de fase van de twee laatste cruciale onderzoeken die zullen worden voorgelegd aan de regelgevende instanties in zowel Europa als de Verenigde Staten. Volgend jaar zullen we dus toestemming krijgen om naar de markten te gaan”, geeft de ondernemer aan.

    Wereldwijd dankzij de cloud
    In elk ziekenhuis of medisch beeldvormingscentrum ter wereld, via de cloud, en bijna in realtime, zal de oplossing van Median het mogelijk maken om de scanner van een patiënt uit te lezen en te zeggen of hij al dan niet longkanker heeft, waar invasief, gevaarlijke en dure biopsieën, en vertragingen die altijd te lang duren, zijn tegenwoordig onvermijdelijk. “Wat de situatie volledig verandert, zijn de technologische revoluties die het vandaag de dag, dankzij AI, mogelijk maken om vroegtijdig en uiterst nauwkeurig te detecteren, met zeer eenvoudige onderzoeken”, zegt Fredrik Brag.

    Bundel de krachten met Nvidia of Google
    Om dit bewustzijn te versnellen wil Median Technologies dichter bij de techgiganten komen. “Wat de situatie ook zal veranderen, is ook de informatie die we zullen doorgeven. We zijn erg klein en kunnen niet aandringen op screening over de hele wereld met Nvidia, Microsoft, Google en Amazon die de gezondheidszorgmarkt willen penetreren, merkt Fredrik Brag op. De combinatie van de grote spelers in de cloud of processors, en mensen zoals wij, bij de analyse van informatie, zal de wereld van de gezondheidszorg volledig transformeren ." Een revolutie dus, die nog maar in de kinderschoenen staat.

    Door uiteindelijk “alle vormen van kanker” op te sporen,
    zou de innovatie van Median Technologies ook kunnen worden toegepast op leverkanker waarvoor het al een programma is gestart. “We weten dat het ook werkt voor de pancreas, prostaat, dikke darm, borst… bijna alle langdurige kankers”, voegt de manager toe. En zelfs daarbuiten om, altijd zo vroeg mogelijk, neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer of Parkinson op te sporen.
38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.