Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Meer rendement uit je beleggingen? Volg deze 7 tips

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Redactie IEX

Auteur:

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 april 2019 16:54
    Snap niet waarom hier geen tip over Crypto Valuta bij staat. Bitcoin is zeker één om naar te kijken en om te investeren. De bearmarket is weer achter de rug en verwacht zelf een lang anderhalf tot twee jarige bullmarket. Don't miss the boat. Er zijn ook vele goede (Nederlandse) Crypto Fondsen die goed rendement maken in deze dagen. Kwam de website crypto-fondsen.nl tegen en daar staan alle Nederlandse crypto fondsen op, zeer interessant!
  2. Bunder 4 april 2019 14:25
    Eens Markiee, er zijn meerdere kansen die je moet bekijken. Ook Crypto Valuta zijn goede beleggingen wat mij betreft. Bitcoin heeft de afgelopen dagen alweer een mooie stijging laten zien. Maar ook aandelen als Apple, Ajax en Galapagos zijn goede beleggingen. Ajax doet goed zaken als het van Juventus wint komende wedstrijden. Apple heeft komende tijd met zijn Apple Macbooks goede zaken. Ze worden ook steeds goedkoper naar mijn mening, vooral omdat er refurbished Macbooks komen, zoals op www.rentyourmac.com/refurbished-macbook/ kun je al een refurbished macbook leasen voor 40 euro per maand, dat is geen geld. Daarom verwacht ik dat er vele macbooks verkocht zullen worden. Het leasen is het nieuwe kopen, kijk naar swapfiets, naar wasmachines leasen en nu macbooks leasen. Het komt steeds vaker voor dat producten worden geleased. Ook galapagos is bezig met een medicijn in de achter kamer die binnenkort, binnen nu en twee jaar moet komen. Galapagos kan makkelijk naar € 500,- per stuk.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.