Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

uniQure« Terug naar discussie overzicht

Wat is de waarde van uniQure?

7.816 Posts
Pagina: «« 1 ... 320 321 322 323 324 ... 391 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 augustus 2018 16:18
    seekingalpha.com/news/3383518-fda-nih...

    Even via google translate:
    "Onder verwijzing naar de noodzaak om op een veilige manier de ontwikkeling van gentherapieën en de snelle wetenschappelijke vooruitgang met betrekking tot het bewerken van genen te versnellen, ondersteunen de FDA en de NIH bijgeschaafd toezicht op relevante klinische onderzoeken, met name het elimineren van de overlapping van toezicht met betrekking tot initiële onderzoeksprotocollen, jaarverslagen , wijzigingen en meldingen van ernstige ongewenste voorvallen. Senior leiders in beide organisaties zijn van mening dat er niet langer voldoende bewijs is om te beweren dat de risico's van gentherapie volledig uniek en onvoorspelbaar zijn of dat het veld een speciaal overzicht vereist boven het bestaande raamwerk.

    De wijzigingen, die morgen in het Federal Register zullen worden gepubliceerd, zullen de rol van NIH en de Recombinant DNA Advisory Committee (RAC), die in 1974 werd opgericht om de directeur van de NIH over onderzoek met betrekking tot de manipulatie van nucleïnezuren te adviseren, verder beperken in de beoordeling van gen. therapieprotocollen en de beoordeling van veiligheidsinformatie. RAC-evaluatie- en rapportagevereisten voor de NIH voor protocollen voor menselijke gentherapie worden geëlimineerd. De verantwoordelijkheden van institutionele BioSafety Committees (lokaal onderzoek van het onderzoek) zullen ook worden herzien, waardoor hun protocollen voor humane gentherapie consistent zijn met ander onderzoek, onderworpen aan NIH-richtlijnen".
  2. [verwijderd] 23 augustus 2018 15:36
    Dosing underway in uniQure's mid-stage study of gene therapy AMT-061 in hemophilia B

    The first patient has been treated in an open-label Phase 2b dose-confirmation clinical trial evaluating uniQure's (NASDAQ:QURE) AAV5-based gene therapy in patients with moderately severe-to-severe hemophilia B, a Breakthrough Therapy-tagged indication in the U.S. and PRIME in Europe.

    Three participants will receive a single IV infusion of 2x1013 vc/kg and will be evaluated for six-to-eight weeks to assess Factor IX activity.

    Enrollment is underway in a Phase 3 study, HOPE-B, evaluating the safety and efficacy of AMT-061 in ~50 adult hemophilia B patients. Dosing should start in Q1 2019.
    seekingalpha.com/news/3385160-dosing-...
  3. [verwijderd] 28 augustus 2018 18:59
    quote:

    Tex Mex schreef op 28 augustus 2018 07:41:

    investorplace.com/2018/08/play-the-fu...

    Niet slecht om in hetzelfde rijtje als Gilead, Sarepta of Bluebird opgenomen te zijn.

    “Shares of the biotech stock have nearly doubled this year. But those gains could be peanuts as the firm’s drugs advance through trials.”
    Grappig:
    "There’s a good chance you’ve never heard of Dutch-based uniQure (NASDAQ:QURE). But the firm is gene therapy royalty."
    Als meer beleggers Qure ontdekken dan gaat die koers nog verder omhoog.

    @de breyde, hoop dat je ze vastgehouden hebt
7.816 Posts
Pagina: «« 1 ... 320 321 322 323 324 ... 391 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.