Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

Tele 2 wil internetdiensten in Nederland aanb

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 november 2004 13:10
    Door Stefan Simons en Arent Jan Hesselink

    VAn DOW JONES NEWSWIRES

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het Zweedse Tele 2 wil in Nederland breedband-internetdiensten aanbieden, aldus een bron.

    Momenteel is Tele 2 met enkele aanbieders in Nederland in gesprek om een overeenkomst te sluiten voor het gebruik van hun netwerk. Het zou gaan om zowel Koninklijke KPN nv, BBned (dochter van Telecom Italia SPA) alsook Versatel Telecom International nv.

    Versatel laat weten inderdaad in gesprek te zijn, "maar deze gesprekken staan op een laag pitje", aldus de woordvoerder van het telecomconcern.

    Per Borgklint, topman voor Tele 2's Nederlandse activiteiten, zegt dat het de bedoeling is de diensten "begin 2005" aan te bieden. Ook "hoopt hij binnenkort meer te laten weten door middel van een persbericht."

    Tele 2 heeft geen eigen netwerk, maar biedt telefoondiensten aan via de lokale netwerken door grote hoeveelheden belminuten in te kopen. Tele 2 biedt zowel vaste- als mobiele telefoondiensten aan.

    Borgklint laat weten dat de gesprekken "gaande" zijn, maar nog geen verdere details te kunnen geven.

    Dow Jones Nieuwsdienst; 31-20-5890270

    (END) Dow Jones Newswires

    November 08, 2004 07:07 ET (12:07 GMT)

  2. [verwijderd] 8 november 2004 14:23
    Okee, het heeft dus niets met een overname te maken.

    T'is meer een soort van kamertje onderverhuren :-) En volgens mij een vorm van kannibalisme... Maarja, volgens mij biedt Tele2 op dit moment haar telefonie al aan via KPN. Misschien is het dan voor hun handiger om breedband dan ook via KPN te gaan doen. Of ze moeten Versatel echt helemaal overnemen.

    Maar wat is er nou zo goed aan een overname? Okee, stel dat de koers dan 25% stijgt. Dat is maar 1 keer en dan is het afgelopen. Nu hobbelt Versatel best wel omhoog, langzaam maar zeker. Dat is toch veel mooier? Laat Versatel nog maar iemand overnemen... Ik denk dat ze in Q4 erg veel ADSL klanten erbij krijgen want onbeperkt bellen naar vaste nummers en onbeperkt ADSL voor 30 euro per maand is erg okee! En eerdaags VOIP niet te vergeten!
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.