Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Imtech« Terug naar discussie overzicht

Draadje voor evt adviezen van andere aandelen dan Imtech....

41.365 Posts
Pagina: «« 1 ... 1810 1811 1812 1813 1814 ... 2069 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 juni 2017 17:56
    quote:

    JKI schreef op 13 juni 2017 16:19:

    Achteraf gezien geen onaardig idee om gisteren weer in @Vallourec te stappen
    Hallo Jur, Inderdaad een mooie rally vandaag en zit weer aan target en ook nog een paar centjes wpa eraan overgehouden.

    Voor de portefeuille dankzij @VALLOUREC een super dag met onder de streep 1,5% in de plus die nagenoeg teniet wordt gedaan door de hedge die momenteel balanceert tussen rood/groen..

    Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe prijzen..
    Succes......Peter
  2. [verwijderd] 13 juni 2017 21:56
    Dag Peter,

    Ik heb @Vallourec maar een beetje uit laten razen en na een paar dagen wat meer rust leek het me een mooi moment.

    Altijd weer een nieuwe dag met nieuwe kansen... Zit de komende dagen een beetje te azen op een nieuwe piek van @AF-KLM zodat ik mijn shirt uit kan breiden.

    Fijne avond,

    Jur
  3. [verwijderd] 14 juni 2017 11:33
    Vandaag is de FED aan ZET met de door iedereen verwachte verhoging van de rente en wellicht nog wat hints over verdere rente aanpassingen.
    Zou dit optreden van de FED het signaal voor de markt zijn om aan de zomer flauwte te beginnen? @DOW staat op ATH, een mooi moment om de portefeuille gereed te maken voor de zomer..

    Wat mezelf betreft zijn er nog 2 fondsen waar ik voor de vakantie wil afbouwen;
    @AHOLD zit aan 300% van target op 19,427 en daarboven reduceer ik naar target
    @TT zit aan 150% van target op 9,2095 en daarboven reduceer ik naar target

    Resterende posities;
    @EURONAV, ruim 90% aan $7,30 mag blijven tot na de zomer
    @JCP, 25% aan $4,84 met een SHORT percentage van 37,9% is daar nog alles mogelijk, dus bij een daling breidt ik uit en boven de $5 gaan de stukken eruit..
    @VALLOUREC, 100% aan 5,669 (gisteren voor de 2e maal dit jaar m'n target met 50% verhoogt) met een SHORT percentage van 21,69% blijft dit een aandeel voor ritjes..

    @DAIMLER, met rit #55 wederom van de partij aan 100% aan 65,58 en gaan er vandaag weer uit..

    @SLV $ @GLD, moest gisteren stevig op m'n handen blijven zitten om niet te verkopen toen de HEDGE in de min stond, uiteindelijk gesloten op 0,35% in de plus.

    In een week tijd 6% verdampt en mijn hedge heeft momenteel een omvang van 167% tov de posities in de portefeuille (dus voor iedere 1 euro in de portefeuille staat 1,67 euro in de hedge) en dan is het onder aan de streep dweilen met de kraan open.
    Grote stommiteit om voorafgaand aan de Trump-gate de hedge uit te breiden!
    Succes.........Peter
  4. [verwijderd] 14 juni 2017 13:01
    @Corbion: lijkt me degelijk, maar geen grote fluctuaties. Zitten en blijven zitten, behoudens bijzonder nieuws.

    @AF KLM: gelukkig niet short gegaan het afgelopen half jaar, maar deze sprong....gaat mijn pet te boven.

    @TomTom: doe de koers van AF eens na! Het forum zou exploderen van gelukzaligheid. Vooralsnog elke dag weer op een houtje bijten, ook al is een koers van 9 een stuk fraaier dan 7-8.

    @Ahold/PostNL: worden we hier dan vrolijk van? Dreigen in vergetelheid te raken.

    @Accell/Refresco: het is stil geworden.

    @Akzo: ook stil geworden, maar koers kruipt toch omhoog. Gelet op het verschil met 100 euro, de plannen en het vinkentouw vind ik 80 euro voor het aandeel wel zo redelijk.

    Hoe nu verder in brede zin? Ik houd het op beetje aanmodderen zijwaarts. Goldman Sachs heeft pleziertje weer gehad. Enige hoop op spektakel lijkt me op individueel bedrijfsniveau. Als het overnames betreft, dan graag een keer iets dat wel kansrijk is. Koersdoel-aanpassingen kunnen wat deining veroorzaken. Deals out-of-the-blue. Congress-hearings zullen dood bloeden: veel suggesties/verdenkingen, geen bewijs. Trump hint op tax-cuts: kom er dan maar eens mee. In Nederland niks missionairs. Beperkt wel alvast too much government spending, niet eens zo verkeerd. Draghi beweegt de kalenderjaar niet meer. Alles rustig dus.
  5. [verwijderd] 14 juni 2017 15:16
    quote:

    Garibaldi schreef op 14 juni 2017 15:02:

    De hedge doet z'n werk Peter, ook al gaat de dollar wel naar beneden ook.
    Hedge staat weer 2,2% in de plus en gezien de verhouding 40% @GLD en 60% @SLV gaat het extra hard nu het zilver 2,3% erbij krijgt, benieuwd wat op het eind van de dag hiervan over blijft! bij opening ga ik @SLV reduceren..

    ik heb m'n laatste US$ genomen bij 1.08..09 en pas daaronder wissel ik terug naar euro's dus blijft het (naar ik hoop) bij een papieren valuta verlies..
  6. Garibaldi 14 juni 2017 21:23
    Eerste pluk @CLF binnen op $5,90. Verder stond de porto mooi groen vandaag, totdat de olievoorraden roet in het eten gooiden en er een rode dag van maakten. @USO tikte vandaag met $9.21 een 52-weeks dieptepunt aan en het wachten is op de ommekeer weer richting $11,00. Kan me niet voorstellen dat de OPEC de productiebeperking verder opvoert. Daarnaast beginnen de schalieolie producenten in de VS ook de pijn te voelen als de prijs van WTI nog verder wegzakt.Niemand is gebaat bij prijzen onder de $40.

    Edit: @GLD er vandaag uitgegooid met $1,04 wpa.
  7. forum rang 9 rationeel 14 juni 2017 21:28
    De komende jaren gaat Porsche enorm veel geld pompen in Israëlische start-ups die aan de top staan op het vlak van kunstmatige intelligentie.
    In Israël blinken heel wat start-ups uit op het domein van kunstmatige intelligentie. En omdat die techniek nauw verbonden is met de autonome voertuigen van de toekomst heeft Porsche beslist om tientallen miljoenen dollar te investeren in de best presterende bedrijven. De beslissing is zelfs officieel meegedeeld door de constructeur. Wat meteen veel zegt over het belang dat die er zelf aan hecht…
    Aparte filialen
    Concreet gaat Porsche de Israëlische bedrijven nauw opvolgen via twee aparte filialen: Porsche Digital en de investeringsfondsen Magma en Grove. Dat laatste heeft als doel te investeren in fondsen en start-ups in Israël. Magma Venture is bijvoorbeeld een fonds dat zich concentreert op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie in Israël en beheert 600 miljoen dollar. Grove van zijn kant investeert veel in het internet der dingen en eveneens in kunstmatige intelligentie.
    Israëlische experts
    Tijdens de aankondiging verklaarde Lutz Meschke, een van de leden van de uitvoerende raad van Porsche die belast is met innovatie: “Israël is een onvermijdelijke markt voor ingenieurs en specialisten in informatietechnologie. Nergens anders ter wereld vind je zoveel start-ups in de sector. Dit talent en die knowhow in combinatie met de expertise van de arbeiders van Porsche vormen een uitstekende basis voor de groei van de commerciële modellen van de toekomst”. Een heldere verklaring. Tot slot wil de constructeur nog een permante vertegenwoordiging openen in Israël, zodat het spitstechnologie nog beter kan opsporen en in zijn projecten kan integreren.
    - See more at: www.autogids.be/autonieuws/industrie-...
  8. Garibaldi 14 juni 2017 22:01
    De dood of de gladiolen: nog een pluk @USO erbij tegen $9.25. Zit nu op 450% van target en hoop gauw weer te kunnen reduceren. Dit scenario zou fijn zijn

    quote:

    schreef:

    As oil tanks, Saudi Arabia's next effort to boost prices may be targeting US oil inventory data
    Saudi Arabia and other producers are frustrated that growing U.S. production is hurting the oil market.
    Saudi Arabia is said to be considering holding back exports into the U.S. in July.
    Reduced exports would show up in weekly U.S. government data and send a bullish signal to the market.

  9. [verwijderd] 14 juni 2017 22:56
    quote:

    Garibaldi schreef op 14 juni 2017 22:01:

    De dood of de gladiolen: nog een pluk @USO erbij tegen $9.25. Zit nu op 450% van target en hoop gauw weer te kunnen reduceren. Dit scenario zou fijn zijn

    [...]
    Fingers crossed Garibaldi, d'r zullen nog een aantal volatiele dagen volgen maar uiteindelijk komt de $10+ weer in beeld..

    Was me een dagje wel met de edele metalen, gelukkig bij opening @SLV gereduceerd en daarna ook nog @GLD en zit met m'n hedge nog aan 115% (33% @GLD & 67% @SLV) en met 0,14% nog nipt in het groen..

    De portefeuille heeft het vandaag beter gedaan met krap 1% in de plus.
    Had nog beter gekund wanneer ik mijn @VALLOUREC had laten gaan, had de verkoop orders klaar staan rond de 5,80 maar wilde 'n keer een ander weg bewandelen, niet moeten doen!!
    Nog in portefeuille;

    @AHOLD aan € 19,43 voor 300% van target
    @CLF aan $5,89 voor 50% van target
    @EURONAV aan $7,30 voor 94% van target
    @JCP aan $4,77 voor 50% van target
    @TOMTOM aan € 9,21 voor 150 van target
    @VALLOUREC aan € 5,67 voor 100% van target

    Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe prijzen, @VALLOUREC, nog 21,63% aan SHORT en 2 partijen hebben minimaal uitgebreid, indien de daling doorzet neem ik weer stukken bij..

    En morgen natuurlijk weer het nagenoeg dagelijkse ritje @DAIMLER, wat mij betreft blijft het gesjoemel nog een aantal weken aanhouden..

    Prettige avond.......Peter
41.365 Posts
Pagina: «« 1 ... 1810 1811 1812 1813 1814 ... 2069 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.