Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Voetbalwedstrijd IEX.nl - Koffiekamer (31-07)

200 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 juli 2004 13:16
    SWIFT - Sportpark Olympiaplein - Olympiaplein 31A - 1077 CL AMSTERDAM - Zaterdag 31 juli 2004 - 14.00u - Poorten geopend vanaf 13.00u

    ---

    Oplettende forumleden hadden het al opgemerkt. Enkele weken geleden werd het 1.000.000 forumbericht op IEX.nl geplaatst. Die mijlpaal willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom daagt IEX.nl haar leden uit in volledig vriendschappelijke sfeer de degens te kruisen op het groene gras.

    IEX.nl heeft een nagenoeg onverslaanbaar voetbalteam in het leven geroepen - een sterke mix van columnisten, redacteuren en directie, onder leiding van trainer-coach Michael Kraland (inclusief regenjas en Cohiba) - en daagt haar leden uit. Wilt u Gökhan Erem poorten of Lukas Daalder met een fraaie schaarbeweging uittellen? Kunt u de K3-redactie (Kort, Kamp en Van Kleef) ontmantelen? Onno over de knie leggen of gezellig natafelen met Jos Koets? Want ook dat kan. Na de wedstrijd (toeschouwers welkom) is er nog een borrel in de kantine.

    Forummoderator Koos, in het bezit van de benodigde KNVB-papieren, is - zoals we van hem gewend zijn - de volledig objectieve en betrouwbare scheidsrechter. (Over dit punt kan niet gediscussieerd worden).


    Wanneer? Zaterdag 31 juli 2004
    Waar? Op een goed bereikbaar sportpark in Amsterdam
    Hoe? Meld u aan in deze draad


    Exacte tijd en locatie worden op korte termijn bekendgemaakt.

    Het Koffiekamerteam (ook trouwe posters van de ander populaire IEX.nl forums zijn welkom) moet uit haar eigen midden een coach aanstellen, bij voorkeur een oudgediende op de forums, die op zijn beurt vanuit de aanmeldingen een selectie kiest en de directe lijn met IEX.nl onderhoudt voor alle organisatorische punten. Maximaal zestien spelers (basiself plus vijf wisselspelers). Voor verdere vragen over het evenement kunt u in deze draad vragen stellen aan de IEX.nl-redactie. We proberen die dan zo snel mogelijk te beantwoorden.


    Tot op en rond het veld!
    Redactie IEX.nl
  2. [verwijderd] 13 juli 2004 16:09
    Ik ga er hierbij wel van uit dat trainer-coach Michael Kraland (inclusief regenjas en Cohiba) zijn spelers in de rust en vanaf de zijlijn regelmatig voorziet van een goed glas rode wijn.

    Dit na gebleken succes tijdens de IEX-presentaties op de vorige maand gehouden Alex-beleggersdag ;)
  3. forum rang 7 ffff 13 juli 2004 19:19
    quote:

    -PR- schreef:

    Goed idee IEX.

    Helaas kan ik er zelf niet bij aanwezig zijn.

    Als coach zou ik naar voren willen schuiven: ffff

    Lijkt mij toch de man met een visie en een duidelijke taktiek.
    Misschien een tikkeltje te verdedigend, maar voetbal vanuit de verdediging kan ook mooi zijn, zie Griekenland.

    -PR-
    Beste PR,

    Dank voor uw voordracht.

    Als buitenlandse arts zou ik er natuurlijk voor kunnen zorgen dat ik wat stevige anabolica en andere spierversterkende middelen meeneem om het KK-team op "Ben Johnsson "-niveau te krijgen met rushes à la Virenque. De magazijnen van Omega Pharma zijn mij even bekend als hun aandelen. En in België wordt in menige sportschool of fitness-centrum een oogje dichtgeknepen en fantastische resultaten gehaald nadat de dokter even langsgeweest is.......

    Maar ik heb goed in mijn agenda gekeken: in de eerste week van augustus ga ik op vakantie en de laatste "vrije" zaterdag voor mijn vakantie, dus die bewuste 31 juli, zit al vol met verplichtingen. Ik kan ze ook niet verschuiven omdat ik de weken daarna eindelijk weg ben. Ik ben eraan toe!
    En jullie zij effe van fff af!

    Dus moeten jullie het zonder mij doen! Vind het eigenlijk wel jammer.

    Peter

200 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.