Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Dobbel Apple, Google, eBay en Starbucks

Eigenlijk duurt het KW4-cijferseizoen welgeteld acht beursdagen. Vanaf volgende week woensdag tot en met vrijdag de week daarop komt bijna alles wat er in de VS toe doet met rapportages door. Dit bepaalt de richting van de markt samen met de eventuele winstwaarschuwers die al dan niet nog doorkomen.

Leuk en aardig dat de grote, wereldwijde kudde daarna nog op de proppen komt, maar dit heeft doorgaans niet of nauwelijks meer invloed op de brede markt. Beursblog Bespoke heeft de belangrijkste Amerikaanse namen van de komende twee weken op een rij gezet mét historische koersreacties.

Kijk, is dit even leuk voor handelaren. Garantie tot de traditionele voordeur, maar een turbootje, sprintertje of speedertje long Apple, Google, eBay of Starbucks in anticipatie op de cijfers lijkt statistisch gezien een aardig dobbel, toch?


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Arend Jan Kamp

Auteur:

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.