Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
Laatste kans! Volg 10 masterclasses en interviews met 5 CEO's

Laatste kans! Volg 10 masterclasses en interviews met 5 CEO's

In theater Spant in Bussum staan komende vrijdag 28 juni meer dan 20 sprekers voor u klaar, verspreid over vijf zalen, om u te voorzien van waardevolle achtergrondinformatie en de beste kooptips. U kunt daar bij zijn, maar wees wel snel: de laatste kaarten gaan in de verkoop.

Wij doen u één belofte: wie de IEX Beleggersdag (hier kunt u nog een ticket kopen) bezoekt, komt niet met lege handen thuis. Niet alleen 5 CEO's van beursgenoteerde bedrijven (waaronder NN Group, Unilever en Flow Traders) maken hun opwachting, maar ook de beste beleggingsexperts van Nederland.

Het complete programma van de IEX Beleggersdag vindt u hier. Dit zijn de highlights:

1. Luister naar interessante sprekers

We hebben een line-up van sprekers die klinkt als een klok. Of zij het makkelijk zullen krijgen, is de vraag. Dagvoorzitter Jort Kelder deinst nooit terug voor een prikkelende vraag.

9:30 uur

Opening door Peter Paul de Vries

Peter Paul de Vries, grootaandeelhouder en CEO van Value8 en voorzitter van de Raad van Commissarissen van IEX, opent de dag met een inspirerend verhaal.

09:45 - 10:30 uur

Hein Schumacher, CEO Unilever

De eerste topspreker die het podium betreedt is Hein Schumacher, die vorig jaar aan het roer kwam bij Unilever. Hij ging meteen vol aan de bak. Zo kondigde Schumacher de afsplitsing van de ijsdivisie aan en snijdt hij diep in de kosten. Dit moet leiden tot meer focus én meer aandeelhouderswaarde. Maar Unilever ligt ook meer onder vuur bij klimaatactivisten. Hoe gaat Schumacher om met dit spanningsveld? En wat kunnen we nog meer van hem verwachten?

10.45 - 11.15 uur

Alexander van der Lof, CEO TKH

De meest geavanceerde bandenbouwmachines ter wereld, camerasystemen, glasvezelnetwerken, kabels voor het elektriciteitsnet en windparken op zee... Midkapper TKH maakt het allemaal en speelt daarmee in op drie megatrends: automatisering, digitalisering en de energietransitie. Maar de beurskoers blijft achter. Hoe kan dat? CEO Alexander van der Lof geeft tekst en uitleg.

11:30 - 12:10 uur

Mike Kuehnel, CEO Flow Traders

Beleggers hebben het liefst een keurig opgaande beurs, maar bij Flow Traders gaat juist de vlag uit als de vlam in de pan slaat. Geen wonder dat veel beleggers wat stukjes Flow in hun portefeuille hebben ter bescherming tegen onzekere beurstijden. CEO Mike Kuehnel zoekt de publiciteit niet vaak op, maar maakt voor de IEX Beleggersdag graag een uitzondering. Welke kansen ziet hij voor Flow Traders? En wat is zijn visie op de financiële markten?

13:15 - 13:55 uur

Ester Barendregt, hoofdeconoom Rabobank

De verkiezingen voor het Europees Parlement hebben geleid tot een politieke aardverschuiving. Dat is ook aan de financiële markten niet voorbijgegaan. Zo vlogen in Frankrijk de obligatierentes omhoog - en de beurskoersen omlaag - vanwege toenemende zorgen over de staatsschuld en politieke onrust. Ester Barendregt, hoofdeconoom bij Rabobank, legt het vergrootglas op ons continent. Hoe staat Europa er nu écht voor?

14:50 - 15:30 uur

David Knibbe, CEO NN Group

NN Group viert binnenkort zijn tienjarig beursjubileum. In de achterliggende periode is de verzekeraar uitgegroeid tot een vaste waarde in de AEX. Een dividendwaarde, kunnen we wel stellen, want de verzekeraar legt aandeelhouders flink in de watten. Dit geld moet natuurlijk nog wel worden verdiend. Topman David Knibbe neemt u mee in de wereld van verzekeren.

2. Word een betere belegger met een van deze masterclasses

1. Kansrijke aandelen en sectoren in de tweede helft van 2024

Wat brengt de tweede jaarhelft, die extra spannend wordt vanwege de Amerikaanse presidentsverkiezingen? Technisch analist Wouter Slot van Tostrams bespreekt aan de hand van koersgrafieken in welke aandelen en sectoren de beste kansen liggen.

2. Succesvol beleggen met opties

De wekelijkse IEX-optietips gaan als een malle. Zou u graag mee willen doen, maar mist u de expertise? Volg dan deze masterclass van Hildo Laman, hoofd van de IEX Beleggersdesk. Hij geeft praktische tips en vertelt waar u op moet letten bij het inleggen van orders.

3. Hoe Nvidia de wereld van AI vormgeeft 

Wie AI zegt, zegt Nvidia. In deze masterclass vertelt Justin Blekemolen, beleggingsspecialist bij LYNX, over de cruciale rol van dit bedrijf in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. U krijgt ook waardevolle tips over alternatieve beleggingsopties binnen de AI-sector.

4. Beleggen in grondstoffen

De prijzen van veel grondstoffen zijn fors omhoog geschoten. Er wordt zelfs gespeculeerd over een nieuwe Commodities Super Cycle. Martijn Rozemuller, CEO van VanEck Europa, vertelt hoe u met ETF's in deze interessante categorie kunt beleggen en wat de kansen én risico's zijn.

5. Het begin van een nieuwe bullmarkt

In de circa 50 jaar dat hij in het wereldje meeloopt, heeft technisch analist Royce Tostrams zelden zoveel positieve signalen tegelijkertijd gezien. Hij is er dan ook van overtuigd dat we aan de vooravond staan van een nieuwe bullmarkt. Laat u meevoeren door zijn verhaal.

6. Beleggen in AI en chiptechnologie

De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan razendsnel. In het verlengde hiervan neemt de vraag naar chips exponentieel toe. Dit biedt volop beleggingskansen. Jos Versteeg, analist bij InsingerGilissen Bankiers, verkent de mogelijkheden, kansen en risico's van beleggen in AI en chiptechnologie.

7. Turbo’s: een succesformule om versneld kapitaal op te bouwen

Met Turbo's kunt u versneld kapitaal opbouwen. Turbo- en beleggingsexpert Jean-Paul van Oudheusden (Markets are Everywhere, eToro) en technisch analist Nico Bakker (van BTAC, gelieerd aan BNP Paribas) leggen uit hoe u de Turbo optimaal kunt inzetten. Mét allerlei tips & tricks.

8. Beleggen op Wall Street

Wie met succes wil beleggen kan eigenlijk niet om Wall Street heen. In deze masterclass verkent beleggerstrainer Peter Siks van Saxo Bank de beleggingsmogelijkheden in de VS. Hij zal ook twee USA-strategieën uit de doeken doen waarmee u direct aan de slag kunt.

9. Leer beleggen als Warren Buffett

Warren Buffett is misschien wel de meest succesvolle belegger ooit. Zijn geheim? Hij belegt in aandelen die - ten onrechte - laag gewaardeerd zijn. Leer de fijne kneepjes van value investing van Hendrik Oude Nijhuis van beleggingsfonds ValueMachines en Beterinbeleggen.nl.

10. Hoe wordt uw effectenelftal kampioen?

Niet alleen op het EK Voetbal, maar ook in uw beleggingsportefeuille zijn een goede balans tussen aanvallers en verdedigers en een evenwichtige spreiding cruciaal. Hans Oudshoorn, beleggerstrainer bij SaxoAcademy, leert u beleggen als een voetbalcoach.

3. Ontmoet de analisten van de IEX Beleggersdesk

Wat zou een IEX Beleggersdag zijn zonder de analisten van de IEX Beleggersdesk? Wilt u sparren over de beurs of over bepaalde aandelen in uw portefeuille? Breng dan een bezoekje aan de stand van IEX. Wie kunt u wanneer verwachten?

  • 10:00-11:00 uur: Wouter Slot en Tom Nederhoff - technisch analisten van Tostrams Groep
  • 11:00-12:30 uur: Hildo Laman, hoofd IEX Beleggersdesk - opties en optietips
  • 12:30-13:30 uur: Ivo Breukink - techaandelen
  • 13:30-15:00 uur: Teun Verhagen - cyclische aandelen
  • 15:00-16:00 uur: Martin Crum - Nederlandse aandelen

Foto: Alva Bedrijfsfotografie

4. Volg dit spannende slotdebat vol kooptips

We sluiten de beleggersdag af met een knaller: een slotdebat onder leiding van talkshowhost Jort Kelder, met Hildo Laman (IEX Beleggersdesk), technisch analist Royce Tostrams, Jos Versteeg (InsingerGilissen) en Jean-Paul van Oudheusden (Markets Are Everywhere, eToro). Goedgebekte gasten, duidelijke meningen en, uiteraard, véél beleggingstips waar u direct mee aan de slag kunt op de beurs... dit wilt u niet missen!

5. Live: IEX BeleggersPodcast

De IEX Beleggersdag is op een vrijdag en dat betekent dat er gewóón een aflevering van de IEX BeleggersPodcast wordt opgenomen. Hoewel, gewoon... Ditmaal doen we dat met live publiek en ontvangt IEX-er Pieter Kort enkele speciale gasten. Wie dat zijn, verklappen we nog niet. Maar u wilt hier zeker bij zijn.

Waneer en waar is het?

De IEX Beleggersdag vindt plaats in het sfeervolle theater en congrescentrum Spant aan de Abraham Kuyperlaan 3 in Bussum. Spant is makkelijk bereikbaar met zowel het OV als de auto. Parkeren is gratis, waar kan dat nog tegenwoordig?

De deuren gaan open om 9.10 uur en tot 17 uur kunt u zich vermaken met al het moois dat we voor u in petto hebben.

Meer weten over de IEX Beleggersdag? Bekijk nu de website. Het complete programma vindt u hier.

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. Podcast live: 2 ceo's aan tafel en wat er misging bij Alfen en Ebusco
  2. Laatste kans! Volg 10 masterclasses en interviews met 5 CEO's
  3. 10 masterclasses vol beleggingstips om uw rendement te verhogen