Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Techniek staat voor niets

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Frank van Dongen (Cees Smit)

Auteur:

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. De Show is over: Iedereen bedankt
  2. Mindf*ck
  3. De beren krijgen lucht

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juli 2011 09:29
    Dat mensen sturing nodig hebben, klopt wel. Vroeger de kerk en nu TomTom, stemwijzer etc.. Mijn ervaring is dat TomTom goed is bij ingewikkelde fly-overs maar voor het grote plaatje(waar ben ik in dit land?) is een wegenkaart vele malen beter, nog afgezien van het feit dat je volledig de verkeerde kant opgestuurd kan worden en dus verdwaald als je geen kaart kan lezen. Dat zijn dan de overeenkomsten met beleggen.
  2. [verwijderd] 4 juli 2011 12:01
    Fundamenteel gezien is er een overeenkomst tussen RIM, TomTom en Nokia. Ze hadden elk één product waarmee ze beroemd werden, dat product is nu uit de gratie, voornamelijk door het succes van de producten van Apple, die in staat zijn geweest om de producten van deze drie te vervangen.

    RIM (blackberry), TomTom (GPS) en Nokia (mobiele telefoon) scoorden doordat ze innovatief en pionier waren. Ze hebben hun "moment of glory" gehad, ik verwacht niet dat ze makkelijk of snel weer zullen gaan presteren.

    Nokia zou nog een draai kunnen geven a la "IBM" aangezien ze hebben getoond dat ze in staat zijn om te innoveren. RIM misschien ook als het succesvol kan blijven op de zakelijke markt, maar TomTom zie ik zelf nog niet succesvol innoveren, ze blijven en GPS-maker.
  3. [verwijderd] 4 juli 2011 19:51
    "In de lange grafiek van TomTom kan er in echt geld niet zo veel meer vanaf."
    Dit lijkt mij een rare opmerking. In 'echt' geld kan er natuurlijk niet heel veel meer af, maar procentueel kan dit aandeel vanaf vandaag net zoveel dalen (of stijgen) als alle andere aandelen. Met hetzelfde effect op de portefeuille...

    Groet,
    Buna
  4. MtBaker 5 juli 2011 10:12
    RIM is blackberry en zakelijk schakelt men naar apple of android azie.
    T2 is hype, 1 product en het werkt beperkt. Meeste bezoekers hier rijden 20 tot 30 km extra, een kaart zou je dus geld besparen buiten de uitgave aan de tomtom.
    Nokia is cellphone en beperkt ander aanbod. dus 3 X een beperkt assortiment zoals arod 74 meedeelde.
    Jammer dat je weer de zogenaamde 3de wereld mist. Samsung blijft draaien bij onder ander tv, telefoon en andere producten. Heb overigens geen samsung, behalve wellicht in de groeimarkten funds.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.