Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Beleggers bedrogen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Mark Leenards

Auteur:

Mark Leenards is strategieontwikkelaar voor beleggingsfondsen en vanaf zeer jonge leeftijd actief belegger voor eigen rekening. Leenards selecteert aandelen op basis van een zelf ontwikkeld kwantitatief screeningmodel dat toegepast kan worden op ruim 50.000 aandelen wereldwijd. Naast aandelenselectie houdt hij zich bezig met ...

Recente artikelen van Mark Leenards

  1. Deflatie of schuldontwaarding
  2. Keerzijde van succes
  3. Eindejaarsklif

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. k2es 27 april 2011 17:48
    Ik was ook even bij Mychinastocks.com, maar heb het meteen gecancelled omdat ik het risico veel te groot vond en ik te weinig inzicht heb in de Chinese markt. Volgens mij kun er je beter helemaal niet zelf in individuele aandelen beleggen (ook al staan die genoteerd in de VS), maar dit via een in China gespecialiseerd beleggingsfonds doen, mits dat een goede trackrecord heeft. Ik doe dat nu en dat gaat vrij goed.
  2. [verwijderd] 27 april 2011 23:30
    mag ik concluderen dat wanneer dit gerucht waar blijkt te zijn het aandeel zakt naar nul en wanneer er niks van klopt het aandeel deels/ of geheel terugstijgt? Dan is misschien het kopen van een long optie 70 % van de inleg en een short optie 30 % van de inleg een mogelijkheid gegeven uw voorkeur voor kopen. Of zijn de opties al erg duur?

    PS: Helemaal eens dat er meer aandacht moet komen naar dit soort kansrijke en interessante gebeurtenissen.

    Alvast bedankt en succes
  3. [verwijderd] 28 april 2011 02:24
    Een poos geleden was er een handelsoorlog tussen China en de VS, en vanaf dat moment is het gezeik begonnen over Chinese aandelen.
    Ik lees regelmatig artikelen op SA, The Street, etc en sinds het handelsconflict kon je ook stilaan merken dat de Amerikaanse media een tegenaanval heeft gelanceerd tegen Chinese bedrijven.
    Het zit 'm vaak in de details...
    Maar de Amerkianen zouden weleens in hun eigen voet kunnen schieten, want het zijn de Chinezen die veel Amerikaanse schuld hebben opgekocht en als die op hun beurt een tegenaanval lanceren dan kan het wel eens best spannend worden.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.