Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

71.776 Posts
Pagina: «« 1 ... 3558 3559 3560 3561 3562 ... 3589 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Succes 10 mei 2024 19:48
    Republican Voters Against Trump

    “For the first time in over 50 years of voting in presidential elections, I will not vote Republican.”
    These are former Donald Trump voters. They supported him and his policies in the past. But now, they refuse to support him for president again. Watch them explain in their own words why they’re voting against their party to ensure that Trump never holds office again.

    ...

    Trump Voter Testimonials
    Hear why these former Trump voters don’t believe he should ever hold office again.


    rvat.org/
  2. forum rang 4 robrdam 10 mei 2024 21:28
    Voor sommige mensen is het glas altijd halfvol:

    meidasnews.Com/news/judge-cannons-lat...

    De schrijver van dit verhaal vindt het niet erg dat Aileen Cannon het proces over de geheime documenten voor onbepaalde tijd heeft uitgesteld want "dat maakt de kalender vrij voor Tanya Chutkan om het J6 proces nog voor de verkiezingen af te ronden".

    Moet alleen SCOTUS nog even besluiten dat de founding fathers die net een oorlog tegen een koning met absolute macht hadden gevoerd het geen goed idee zouden vinden een president met absolute macht te installeren (de claim van "presidentiële immuniteit"), want zolang ze daar nog over nadenken kan rechter Chutkan niet verder.

    Zelf vind ik het wel jammer dat de documentenzaak niet vóór de verkiezingen plaats zal vinden. De gemiddelde Magat zal het belachelijk vinden dat Trump wordt veroordeeld voor "het betalen van zwijggeld aan Stormy Daniels" (het gaat om boekhoudfraude om verkiezingsfraude toe te dekken, maar ja, leg dat maar eens uit aan een Trump aanhanger met beperkte cognitieve vermogens).
    Ook het organiseren van een "onbegeleid bezoek aan het Capitool" zal niet iedereen burger Trump kwalijk nemen.

    Maar het bewaren van geheime gegevens op de WC valt niet recht te praten, zelfs niet voor een Fox News verslaafde.
  3. forum rang 10 luchtschip 10 mei 2024 22:13
    De zwijggeld rechtszaak tegen Trump

    >>> NBC News :

    Michael Cohen begint maandag zijn getuigenis in het strafproces tegen Trump.

    Dit heeft NBC News via meerdere bronnen vernomen. De verwachting is dat hij enkele dagen op de tribune zal staan.

    twitter.com/kylegriffin1/status/17889...

    >>>Hier is hoe de Manhattan DA ( Districts Attorney--openbare aanklager ) aan het totaal van 34 misdrijven van Trump als aanklacht kwam :

    11 vervalste facturen

    12 vervalste grootboekposten

    11 cheques

    34 stuks BEWIJS =
    34 CRIMINELE MISDADEN

    Eenvoudige wiskunde, eenvoudige grafiek met dank aan de Manhattan DA :

    grafiekweergave :
    pbs.twimg.com/media/GNN6ZrZXIAA6pRI?f...

    twitter.com/MaryPatFlynn1/status/1788...

    >>>voor de duidelijkheid :

    Het gaat om 1 geldbedrag en je zou zeggen 1 aanklacht met bijbehorende straf.

    Maar Trump heeft de betaling verspreid over 11 cheques, waarbij 11 vervalste facturen en 12 vervalste grootboekposten te pas kwamen

    Hij heeft dus 34 maal een misdaad begaan en daaruit volgt dat hij dan 34 maal de bijbehorende straf krijgt.
  4. forum rang 10 luchtschip 10 mei 2024 22:18
    Maandag zal Michael Cohen getuigen -- dit is cruciaal omdat hij als advocaat en 'fixer van Trump louche zaken" alle betalingen regelde in deze zwijggeld affaire

    >>Cohen staat centraal in de zaak als degene die Stormy Daniels het zwijggeld van 130.000 dollar betaalde om haar stil te houden over haar vermeende affaire met Trump tegen het einde van de presidentiële campagne van 2016.

    twitter.com/VivaDido/status/178891576...
  5. forum rang 9 gnocchi. 10 mei 2024 23:01

    Palmer Rapport
    Het zwijggeld van Donald Trump om Allen Weisselberg stil te houden is zojuist mislukt en ontploft in de rechtszaal
    Bill Palmer | 3:28 pm EDT 10 mei 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Net toen we dachten te weten hoe de rest van de zaak van de aanklager eruit zou gaan zien - Michael Cohen en een niet nader genoemd aantal bijkomende getuigen - slaagden Alvin Bragg en zijn team er vandaag toch nog in om een verrassing uit hun hoed te toveren.

    De aanklagers beweerden vandaag in de rechtszaal dat Donald Trump Allen Weisselberg $750.000 heeft betaald om niet tegen hem te getuigen en onthulden plannen om de jury bewijs van deze betalingen te laten zien om uit te leggen waarom Weisselberg niet getuigde.

    Dit bracht rechter Merchan op het idee om Weisselberg binnen te halen en hem te vragen of hij wilde getuigen, waardoor de advocaten van Trump in paniek raakten bij het vooruitzicht dat Weisselberg zou getuigen. Tegen de tijd dat de rechter scenario's begon voor te stellen om Weisselbergs getuigenis mogelijk te maken, was de zitting al afgelopen. Dus nu kijken we naar een behoorlijke cliffhanger.

    Het lijkt erop dat we hier uitkomen met één van twee scenario's. Het eerste zou zijn dat de rechter de aanklagers toestaat om de jury te laten zien hoe Trump het stilzwijgen van Weisselberg heeft gekocht. Het tweede scenario is dat Weisselberg inderdaad wordt opgeroepen om te getuigen. Dit zou surrealistisch zijn, aangezien Weisselberg momenteel in de gevangenis zit voor de meineed die hij pleegde in het laatste proces tegen Trump.

    Maar Weisselberg, beschadigd en terughoudend als hij is, zou Trump kunnen vernietigen in de getuigenbank. Houd in gedachten dat zelfs zonder een samenwerkingsovereenkomst Weisselberg volgens de wet nog steeds bepaalde getuigenissen moet afleggen. Het Vijfde Amendement beschermt hem alleen tegen zichzelf, niet tegen Trump.

    Dus Weisselberg zou moeten getuigen over de misdaden die hij Trump zag plegen, maar waaraan hij niet heeft deelgenomen. Weisselberg zou ook moeten getuigen over de misdaden waaraan hij al schuldig heeft gepleit, omdat het Vijfde Amendement in dat geval niet meer van toepassing is. Het is ook de vraag of Weisselberg stom genoeg zou zijn om in dit proces opnieuw meineed te plegen, waardoor zijn huidige gevangenisstraf langer zou worden. Maar als Weisselberg wordt betrapt op liegen in deze rechtszaak om Trump te helpen, kan dat waarschijnlijk alleen maar goed zijn voor de zaak van de aanklager.

    Hoe dan ook, de Trump rechtszaak heeft de week zeker met onverwacht drama afgesloten. We zullen zien wat de rechter er maandag mee gaat doen. Maar hoe dan ook, dit kan niet goed zijn voor Trump. Ofwel de jury staat op het punt om uit te vinden dat Trump Weisselberg betaalde om te zwijgen over iets waarover Weisselberg niet getuigt, ofwel Weisselberg staat op het punt om te getuigen.
  6. forum rang 4 robrdam 10 mei 2024 23:02
    Nou, dit is een leuke cliffhanger voor het weekeinde:

    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Volgens Bill Palmer wil de aanklager ook Weisselberg laten getuigen. Voorzover ik begrijp is er daarbij een probleem: het 5e amendment, je hoeft niet te verklaren over misdaden waar je zelf aan mee hebt gedaan. Als er misdaden zijn waar je niet aan hebt meegedaan maar wel getuige van bent geweest kun je gedwongen worden te getuigen (denk Hope Hicks die niet vrijwillig getuigde).
    Het wordt lastig om misdaden in deze zaak te vinden waar Weisselberg niet aan mee heeft gedaan, maar de aanklager ziet een mogelijkheid. Dat zou dan heel lastig worden voor Weisselberg: weigeren te getuigen wordt bestraft met gevangenisstraf wegens minachting van de rechtbank, liegen is meineed, en daar zit hij momenteel alweer voor in de gevangenis, ik zou het zelf geen goed idee vinden om voor de derde keer opgesloten te gaan worden voor burger Trump.

    Dus als de aanklager de rechter weet te overtuigen dat er vragen aan Weisselberg gesteld kunnen worden waarop hij niet de 5e kan pleiten kon dat wel eens zeer verhelderend gaan worden :)

    Bewerking: ik zie dat Gnochi het verhaal ook heeft gepost.
  7. forum rang 9 gnocchi. 10 mei 2024 23:55

    Wat iedereen mist als Steve Bannon naar de gevangenis gaat
    Bill Palmer | 5:27 pm EDT 10 mei 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-thi...

    Vandaag heeft het hof van beroep de gevangenisstraf van vier maanden van Steve Bannon voor minachting van het Congres bevestigd. Hij kan nog één of twee aanklachten indienen, maar dat levert hem hooguit een paar weken op. Bannon gaat nu naar de gevangenis - en hier zit een les in die we allemaal goed in de gaten moeten houden.

    De enige reden waarom Bannon zijn gevangenisstraf kon uitstellen, was omdat die aanvankelijk zo kort was. Zijn argument was dat, omdat het meer dan vier maanden zou duren voordat het beroep zou zijn afgehandeld, hij het risico liep zijn hele straf uit te zitten, alleen maar om de straf vervolgens ongedaan te maken. Nu zijn beroep is afgehandeld, gaat hij naar de gevangenis.

    Sterker nog, Bannon zal nu het grootste deel of de hele rest van de verkiezingscyclus van 2024 achter de tralies doorbrengen. Dit zet een serieuze domper op zijn vermogen om welke verkiezingscapriolen dan ook uit te halen waar hij bij betrokken hoopte te raken. Het zal het ook erg moeilijk maken voor Bannon om de verkiezingen te besteden aan het vullen van zijn eigen zakken. Het is moeilijk om je podcastpubliek geld te laten sturen als je opgesloten zit en je podcast niet kunt doen, toch?

    Het zou dus slimmer zijn geweest als Bannon gewoon zijn straf van vier maanden had uitgezeten toen hij voor het eerst werd veroordeeld.

    Het is de laatste herinnering dat Bannon het tegenovergestelde is van slim. Hij is iemand die zichzelf in een kuil graaft, zichzelf vervolgens het etiket “slim” opgeplakt geeft omdat hij eruit is gekropen en op de een of andere manier de media (aan beide kanten) zover krijgt om hem af te schilderen als een politiek genie.

    Maar het grotere punt hier is dat dit nog maar het begin is voor Bannon. Hij moet in september ook terechtstaan in New York voor zijn “bouw de muur”-zwendel. Dus Bannon bevindt zich nu in een positie waarin hij in de federale gevangenis moet zitten terwijl hij een strafproces heeft op staatsniveau. Misschien komen de data zo overeen dat Bannon al uit de gevangenis is tegen de tijd dat zijn rechtszaak begint. Maar het is heel goed mogelijk dat hij zijn rechtszaak moet voorbereiden terwijl hij in de gevangenis zit. En dit is allemaal omdat hij vorig jaar niet gewoon zijn straf van vier maanden heeft uitgezeten en het achter de rug heeft.

    Bannon wordt waarschijnlijk veroordeeld in zijn rechtszaak in New York. Het gaat om het soort ernstige misdrijven waar meerjarige gevangenisstraffen op staan. Dus deze keer zal de rechter Bannon niet thuis laten zitten terwijl hij in hoger beroep gaat. Met andere woorden, Bannon is nu op weg om van de federale gevangenis, naar een strafproces, naar de staatsgevangenis te gaan.

    Het is ook de moeite waard om te vermelden dat zelfs als Trump op de een of andere manier zou winnen in november, hij nog steeds geen gratie zou kunnen verlenen aan Bannon voor deze aanklachten in New York. Het leven van Steve Bannon bestaat nu dus uit gevangenis, rechtszaak en gevangenis. Hij is zeventig jaar oud en lijkt in slechte gezondheid te verkeren, dus hij komt er misschien nooit meer uit.

    Tot zover het idee dat mensen zoals Steve Bannon weten wat ze doen, of weten hoe ze het systeem moeten bespelen, of dat ze “hoe dan ook nooit naar de gevangenis gaan”. Steve Bannon zal binnen enkele weken in de federale gevangenis zitten - en het is goed mogelijk dat hij de rest van zijn leven in de staatsgevangenis doorbrengt. Bannon heeft geen toverstafje en Trump ook niet.
  8. forum rang 9 gnocchi. 11 mei 2024 08:33
    We moeten het hebben over hoe onbekwaam Donald Trump de zaak Allen Weisselberg heeft verpest.
    Bill Palmer | 8:00 pm EDT 10 mei 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/we-need...

    Vrijdag beweerden Alvin Bragg en zijn team in de rechtszaal dat Donald Trump $750.000 betaalt aan Allen Weisselberg om te voorkomen dat hij getuigt in dit strafproces. Dit zette een nieuw verhaal in gang over hoe Trump nog steeds misdaden en corrupte handelingen pleegt. En dit is waar. Trump is een crimineel tot het einde. Maar er is hier een veel groter verhaal.

    Trump's beslissing om Weisselberg te betalen heeft een spectaculaire averechtse uitwerking gehad. Aanklagers willen de jury nu bewijs laten zien dat Trump Weisselberg heeft omgekocht. De rechter heeft het erover om Weisselberg binnen te halen zodat hij hem onder ede kan ondervragen over de hele zaak. De rechter heeft het ook over de mogelijkheid om Weisselberg te laten getuigen in het proces. En in het midden van al het heen en weer gepraat op vrijdag, erkende de aanklager dat ze niet eens van plan waren om Weisselberg te laten getuigen. Dus Trump heeft Weisselberg voor niets betaald.

    Even recapituleren: Trump heeft een getuige omgekocht die, naar nu blijkt, toch niet van plan was om te getuigen. Nu kan de aanklager deze omkoping gebruiken om de jury te overtuigen van de schuld van Trump.

    En nu zal de getuige misschien toch getuigen, als direct gevolg van het feit dat Trump hem betaald heeft om niet te getuigen.

    Meer cartoonesk onhandig dan dit kun je niet worden. Donald Trump maakte een zeer corrupte maar vooral zeer domme paniekbeweging met betrekking tot Allen Weisselberg, en nu wordt het in Trump's gezicht opgeblazen. Trumps onbeholpen poging tot criminaliteit heeft een negatieve invloed op zijn strafproces en kan helpen zijn veroordeling te bekrachtigen.

    De laatste wanhopige pogingen van Trump om zichzelf te redden maken de dingen slechter voor hem, niet beter. Of dat komt omdat er nog maar zo weinig over is van zijn cognitieve vermogens, of gewoon omdat hij al zo ver op weg is naar een nederlaag dat niets hem nog kan helpen, dat is een andere zaak. Maar het komt erop neer dat alles wat Trump op dit moment zegt en doet zijn problemen alleen maar erger maakt.
  9. forum rang 9 gnocchi. 11 mei 2024 08:38

    Barron Trump is net de heuvels in gerend
    Bill Palmer | 10:30 pm EDT 10 mei 2024

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/barron-...

    Onlangs werd bekend dat Barron Trump, die nu achttien is, als afgevaardigde van Florida zou deelnemen aan de Republikeinse Nationale Conventie van deze zomer. Dit betekende dat de jongste zoon van Donald Trump in dezelfde slonzige voetsporen zou treden als de rest van zijn familie.

    Maar na een paar dagen slechte pers zegt NBC News nu dat Barron Trump toch geen afgevaardigde wordt. Dit is niet per se verrassend. Iedereen heeft zich nogal afzijdig gehouden van dit kind, omdat het een kind is. Maar als hij zou verschijnen om de politieke agenda van zijn misdadig monsterlijke vader te steunen, zou Barron al snel als monster worden bestempeld naast zijn vader.

    Ondertussen blijft het opvallen hoe weinig de familie van Donald Trump aanwezig was bij zijn strafproces. Als ze zouden komen opdagen, zou dat Trump een goede politieke uitstraling geven en zou zelfs de jury kunnen zien dat zijn familie hem steunt. Maar zoals het er nu voor staat, blijft Trump alleen wegrotten in de rechtszaal.
  10. forum rang 9 gnocchi. 11 mei 2024 08:48


    'Melania sloeg hem neer': Brekend Barron Trump-nieuws zorgt voor onmiddellijke spot met Donald
    Kathleen Culliton
    10 mei 2024 6:46PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/barron-trump/

    Het nieuws dat Melania Trump namens haar zoon Barron een uitnodiging had geweigerd om als afgevaardigde in Florida deel te nemen aan de Republikeinse Nationale Conventie, leidde tot bijna onmiddellijke spot met zijn vader, voormalig president Donald Trump.

    Een woordvoerder van Melania gaf vrijdag een verklaring uit, enkele uren nadat Trump in het openbaar had opgeschept over de lengte en politieke dapperheid van zijn jongste zoon.

    Het kantoor van voormalig First Lady Melania Trump bevestigde in een verklaring aan The Daily Mail: “Hoewel Barron vereerd is te zijn gekozen als afgevaardigde door de Republikeinse Partij van Florida, weigert hij tot zijn spijt deel te nemen vanwege eerdere verplichtingen.”

    Deze ontkenning, die aankomt te midden van Trumps lopende strafproces in verband met beschuldigingen dat hij een volwassen filmster betaalde om geen affaire bekend te maken, deed wenkbrauwen fronsen op sociale media en veroorzaakte meer dan een paar digitale tee-hees.

    In één geval was het lachen niet zo subtiel.

    “LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” reageerde politiek strateeg Simon Rosenberg.

    X-gebruiker Alayna Treene poneerde een theorie die waarschijnlijk gebaseerd was op haar herinnering aan beelden van Donald en Melania Trump die in 2017 in Tel Aviv aankwamen.

    “Wow. Klinkt alsof dit nooit was afgesproken,” antwoordde Treene. “Ik durf te wedden dat Lara de beslissing nam en Melania het afsloeg (zoals ze met Trump's hand deed).”

    X-gebruiker Pat Collins waagde een gokje naar de eerdere verplichtingen van Barron Trump.

    “Die videospelletjes gaan zichzelf natuurlijk niet spelen,” schreef Collins. “Ik ben geen fan van Melania, maar ik denk dat ze het instinct heeft om haar zoon zo ver mogelijk weg te houden van zijn lieve oude vader.”

    “Zou het kunnen dat hij altijd al heeft geweten dat papa een punker is, een lafaard en dat hij niets met dit komende circus te maken wil hebben,” vroeg Alan Geik.

    “Hopelijk, maar het moet moeilijk voor hem zijn,” antwoordde X-gebruiker Kaz. “De man is nog steeds zijn vader. Ik voel met het kind mee.”
  11. forum rang 9 gnocchi. 11 mei 2024 09:07
    MSNBC's Nicolle Wallace barst in lachen uit over Trump's stuntelige ontkenningen van vermeende affaire
    Sarah K. Burris
    10 mei 2024 6:38PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-hush-money-exc...

    De excuses van Donald Trump rond de zwijggeldzaak kloppen niet in de hoofden van de panelleden op MSNBC vrijdag.

    Trump wordt beschuldigd van 34 aanklachten wegens het vervalsen van bedrijfsgegevens om een vermeende affaire te verdoezelen. Hij blijft volhouden dat er geen affaire was en dat hij niets verkeerd heeft gedaan.

    Het panel van Nicolle Wallace's “Deadline White House” kon niet anders dan lachen om het falen van de excuses en redeneringen achter Trump's ontkenningen van de affaire en de doofpotaffaire.

    De show bracht de tape ter sprake die was opgenomen door ex-Trump advocaat Michael Cohen waarin Trump het heeft over iedereen geld geven om de affaire te verbergen.

    “Nou, mijn mening over de hele zaak is dat je kunt zeggen wat je wilt over het veranderen van de getuigenis, maar we hebben de tape afgespeeld waarop Donald Trump zelf praat met [Michael] Cohen, en Cohen zegt, we moeten het bedrijf opzetten. Welk bedrijf? Welke financiering?” Rev. Al Sharpton zei over de opname.

    Wallace brak in en herinnerde eraan dat Trump ervoor pleitte om contant te betalen, wat haar aan het lachen bracht.

    Tegelijkertijd pleit Trump er nog steeds voor om iets contant te betalen.

    “Wat contant betalen? Als je niet betrokken was bij deze regeling? Hij zei niet, waar had je het over? Hij zegt niet, waarom betalen we? Hij zegt contant betalen,” zei Sharpton onder aanhoudend gegrinnik van Wallace.

    NBC News verslaggever Vaughn Hillyard vermeldde dat Trump vrijdag zei dat Cohen alleen “kleine deals deed, geen grote deals”.

    “Dus, als ze gaan proberen om hem af te schilderen als een onbelangrijke figuur, wie was dan degene die Allen Weisselberg vertelde om dit te doen?” vroeg hij. “Want Allen Weisselberg was niet bij de Trump Tower bijeenkomst in augustus 2015? Wie heeft Allen Weisselberg dan de leiding gegeven? Was het Donald Trump of Michael Cohen? Heeft Michael Cohen dat soort macht dat Allen Weisselberg respecteert?”

    Vervolgens herinnerde hij zich het interview van mei 2018 van Sean Hannity en Rudy Giuliani, “toen dit begon te ontrafelen en openbaar werd.”

    In het interview vertelde Giuliani Hannity dat Cohen dit soort afspraken regelde.

    Wallace viel in en riep uit: “Dat trechterde geld!”

    Vervolgens vroeg ze hoeveel “legitieme juridische kosten worden vergoed met contant geld en doorgesluisd naar iemand?”

    Men hoorde de verslaggeefster van de New York Times, Susanne Craig, grinniken om de vraag.

    “Nou,” zei Sharpton, “hoe kun je vergoeden als je tegen de man waarvan je beweerde dat hij je juridische diensten verleende, zegt: ‘Betaal het contant’. Wie is 'het' dan als jij degene bent die verondersteld wordt de ontvanger te zijn?”

    Wallace begon weer te lachen.

    Bekijk de clip hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=RFqFETzRdL8
  12. forum rang 9 gnocchi. 11 mei 2024 09:16
    'Is dit een schending?' Internet beschuldigt Trump-team opnieuw van negeren gag order
    David McAfee
    11 mei 2024 12:00AM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-violation-flou...

    De eigen politieke campagne van Donald Trump heeft mogelijk zojuist het spreekverbod van de voormalige president in de doofpotaffaire geschonden.

    De perschef van de Trump-campagne, Karoline Leavitt, verscheen op Fox News, waar haar werd gevraagd naar het spreekverbod.

    “Ik ben monddood gemaakt”, zei Leavitt op het conservatieve nieuwsnetwerk.

    Jesse Watters vroeg Leavitt of ze “niet mag” zeggen wat ze wil in Amerika.

    Terwijl ze bevestigde dat ze “de mond gesnoerd is”, zei de woordvoerder dat Michael Cohen, een belangrijke getuige in de zaak, “meer leugens” zal vertellen wanneer hij getuigt, waarschijnlijk volgende week.

    Het internet was niet zo vriendelijk voor Lauren.

    @LisaCameBack tagde de aanklagers in Manhattan en vroeg vervolgens: “Is dit een overtreding?”.

    “Het is maar dat je het weet @kristenhcnn zei op @CNN dat Trump zijn mensen over de hele media laat gaan om jullie getuige Cohen voor hem af te kraken. Misschien wil je met de rechter praten. Nu zie je @KLeavitt45 precies dat doen.”

    Bekijk de video hieronder.
    twitter.com/i/status/1789090300473806974
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 mei 2024 10:06
    quote:

    Vriendelijke schreef op 11 mei 2024 09:56:

    Ik vraag me af als Trump naar de gevangenis moet vanwege het spreekverbod, wat voor invloed zal dit hebben op de beurzen?
    Ik kan me voorstellen dat in het rare wereldje van beleggen, dat dit toch een flinke deuk kan veroorzaken.
    Wat een onzin.....!!!

    Trump in de gevangenis is totaal niet van belang voor de beurs.
  14. forum rang 4 Vriendelijke 11 mei 2024 12:02
    quote:

    closer schreef op 11 mei 2024 10:59:

    Ik verwacht zelfs een stijging zodra de dreiging van een Trump-presidentschap niet meer boven de markt hangt.
    Ja dat kan ook, maar als hij naar de gevangenis moet, (wat zeker kan gebeuren) heb je toch kans dat de kiezers achter Trump weer een chaos gaan veroorzaken, het blijft een raar volk.
  15. forum rang 8 Lepre Chaun 11 mei 2024 15:09
    NAVO-lidstaten reageren te ‘verkrampt’ op mogelijk presidentschap Trump.

    Binnen de NAVO wordt te ‘verkrampt’ gereageerd op een nieuw ambtstermijn van president Trump. Dat zegt Sabine Mengelberg, universitair docent internationale veiligheidsstudies aan de Nederlandse Defensie Academie, in BNR's Big Five.
    De NAVO moet in plaats daarvan nadenken over opties om Trump aan boord te krijgen. ‘Linksom of rechtsom hebben we de Verenigde Staten ook nodig.’

    Landen moeten kijken naar wat hij interessant vindt en wat ze hem kunnen bieden.
    'Vaak zit dat in het economische aspect.'
    Nu wordt er veelal te 'verkrampt' gereageerd op een mogelijk presidentschap van Trump.

    www.bnr.nl/nieuws/internationaal/1054...
  16. forum rang 8 Lepre Chaun 11 mei 2024 15:16
    quote:

    Vriendelijke schreef op 11 mei 2024 09:56:

    Ik vraag me af als Trump naar de gevangenis moet vanwege het spreekverbod, wat voor invloed zal dit hebben op de beurzen?
    Ik kan me voorstellen dat in het rare wereldje van beleggen, dat dit toch een flinke deuk kan veroorzaken.
    Je moet juist nu al voorsorteren op Aandelen\Fondsen van Gevangenis bedrijven.

    De harde houding van de verkozen president tegenover illegale immigratie en misdaad kan ook leiden tot meer opsluiting, wat ten goede zou kunnen komen aan particuliere gevangenisbedrijven.

    Weet je nog de1e termijn van Trump toen ze gilden de Beurs zou crashen.

    Toch waren gevangenisaandelen woensdag de echte winnaars van de markt.

    Van de 1000 grootste Amerikaanse bedrijven was de grootste winnaar van de verkiezingen Corrections Corporation of America (CXW), een van de grootste exploitanten van particuliere gevangenissen in het land.
    De aandelen van Corrections Corp. stegen aan het begin van de middag met meer dan 49%, terwijl een ander particulier gevangenisaandeel, de GEO Group (GEO), met meer dan 21% steeg.

    Nou je weet wat die nu al meld uitzetten van illegalen.
    Maar ze moeten wel opgesloten worden dus gouden zaken.
  17. forum rang 8 Lepre Chaun 11 mei 2024 15:22
    Diep verstopt in de bossen van Virginia bevindt zich een waar walhalla voor Trump aanhangers. Bezoekers worden welkom geheten met enorme billboards waarop 'Trump Town' staat.
    En dat trekt mensen uit het hele land naar het piepkleine Boones Mill.

    Tv-uitzending EenVandaag 10-05-2024
    10-05-2024 13:34 Buitenland

    eenvandaag.avrotros.nl/item/in-virgin...

    We bidden allemaal voor zijn Verkiezingsoverwinning.
    Halleluja prease the Trump
  18. forum rang 9 gnocchi. 11 mei 2024 15:55

    Hier komt de Michael Cohen show
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 11 mei 2024
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/here-co...

    Toen dit proces begon met David Pecker die Donald Trump absoluut ten grave droeg, werd het duidelijk dat de zaak van de aanklager niet op één getuige zou rusten. Er zouden verschillende kroongetuigen zijn die elkaar bevestigden, wat betekende dat geen van hen perfect hoefde te zijn.

    Tegen de tijd dat Hope Hicks een rokende verklaring tegen Trump aflegde, was het duidelijk dat de rest van de getuigen er alleen maar bovenop zou komen. De veroordeling van Trump zou niet afhangen van het feit of de overige getuigen perfect waren in hun getuigenis. Zelfs de politieke media, die graag doen alsof er overal spanning in zit, gaven grotendeels toe dat Trump was gezonken door Hicks.

    Maar op dat moment zei ik cynisch dat zodra de getuigenis van Michael Cohen eraan zat te komen, de media plotseling zouden vergeten dat ze dit hadden gezegd en in plaats daarvan zouden doen alsof de hele zaak afhing van de getuigenis van Cohen. Verder voorspelde ik dat de media zouden proberen iedereen bang te maken en te laten geloven dat Cohen het zou verpesten in de getuigenbank.

    Nu zegt de aanklager dat er nog maar twee getuigen over zijn. Een van hen is nog niet genoemd en is mogelijk slechts een transactie. De andere is Michael Cohen, die maandag zal getuigen.
    Natuurlijk, zodra dit nieuws naar buiten kwam, begon MSBNC met een lang verhaal over hoe Cohen een ongeleid projectiel zou zijn die niet onder controle kan worden gehouden, en jullie kunnen maar beter naar jullie schermen blijven staren in angst dat Cohen maandag de hele rechtszaak gaat verpesten.

    Spoiler alert: nee, dat doet hij niet. Michael Cohen heeft al getuigd voor de grote jury in deze strafzaak. Hij heeft al getuigd voor het Congres. Hij heeft al getuigd in civiele processen. En hij heeft consequent laten zien dat hij begrijpt welke rol hij moet spelen als hij getuigt tegen Trump. Waarom zou dat nu plotseling veranderen? Dat zou het niet. Cohen gaat niet getuigen alsof hij in een podcast zit. Hij gaat getuigen zoals hij altijd doet.

    De advocaten van Trump zullen Cohen hard aanpakken tijdens een kruisverhoor. Maar nogmaals, dit is niet Cohen's eerste rodeo. En hij heeft zeker veel tijd besteed aan de voorbereiding met de aanklagers, die zeker alle gekke dingen naar Cohen hebben geslingerd die de advocaten van Trump naar hem gaan gooien. Niets van dit alles zal Cohen van zijn stuk brengen. Hij redt zich wel.

    Sterker nog, omdat al deze andere getuigen Trump al hebben begraven, hoeft Michael Cohen niet perfect te zijn in de getuigenbank. Het enige dat Cohen moet doen is Trump schuldiger laten lijken tegen de tijd dat hij klaar is met getuigen dan toen de dag begon. Deze rechtszaak draait niet alleen om Cohen en dat heeft hij ook nooit gedaan. Het enige wat hij hoeft te doen is doorgaan - en dat weet hij - en dat zal hij ook doen. Dus laten we dit weekend niet gaan zitten piekeren over de getuigenis van Cohen. Laten we ons klaarmaken om maandag van de show te genieten.
71.776 Posts
Pagina: «« 1 ... 3558 3559 3560 3561 3562 ... 3589 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 917,80 +0,80%
EUR/USD 1,0858 +0,32%
FTSE 100 8.369,04 -0,02%
Germany40^ 18.715,30 +0,19%
Gold spot 2.364,64 -0,58%
NY-Nasdaq Composite 16.801,54 -0,18%

Stijgers

VIVORY...
+62,24%
HEIJMA...
+4,68%
ASML
+4,41%
Vastned
+4,06%
ASMI
+2,80%

Dalers

AZERION
-2,82%
JDE PE...
-2,49%
FASTNED
-2,00%
EBUSCO...
-1,83%
NSI
-1,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links