Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Lavide ontvangt eerste investering van Haerlem Capital
Beeld: ABM Financial News

Lavide ontvangt eerste investering van Haerlem Capital

(ABM FN-Dow Jones) Lavide heeft een eerste investering ontvangen van Haerlem Capital ter waarde van 50.000 euro. Dit meldde de holding donderdag nabeurs.

De investering door Haerlem is onderdeel van de eerste tranche van 250.000 euro. De resterende 200.000 euro ontvangt Lavide na de benoeming van Thijs Groeneveld als CEO van de vennootschap. Dit betekent dat Diede van den Ouden zal stoppen als CEO.

Lavide kondigde donderdag verder een buitengewone aandeelhoudersvergadering aan, die wordt gehouden op 14 november aanstaande. 

Lavide en Haerlem zullen tijdens de bijeenkomst aandeelhouders aanvullend informeren over de nieuw uit te rollen strategie.

Na de aandeelhoudersvergadering en een succesvolle betaling, zullen 500.000 aandelen uitgegeven worden, tegen de nominale waarde van 0,50 euro, zodat Haerlem voor 8 procent aandeelhouder wordt van Lavide, aldus de holding.

"We kijken dan ook uit naar de aankomende BAVA, waar we de kans krijgen om de strategie van Haerlem Capital en onze visie voor de toekomst van Lavide te delen. Samen willen we de onderneming verder laten groeien en naar een hoger niveau tillen. Met vertrouwen en enthousiasme zien we de verdere samenwerking tegemoet”, zei Groeneveld in een toelichting.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Klein verlies voor Lavide
  2. Haerlem Capital wil aandeelhouder Lavide worden

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.