Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
Japanse beurs op all-time high
Beeld: ABM Financial News

Japanse beurs op all-time high

(ABM FN-Dow Jones) De Aziatische beurzen noteerden dinsdagochtend overwegend hoger, met als uitschieter de beurs in Tokio.

De Japanse Nikkei index won ruim 2 procent en doorbrak daarmee overtuigend zijn hoogste stand ooit. Sydney steeg daarnaast bijna een procent, terwijl de Hang Seng index in Hongkong juist bijna een half procent in het rood noteerde.

Wall Street kende maandag een afwachtende weekstart, waarbij techbeurs Nasdaq wel op de hoogste stand ooit sloot. Beleggers leken het wat rustiger aan te doen in aanloop naar de start van het bedrijfscijferseizoen en nieuwe inflatiecijfers, die donderdag worden vrijgegeven.

Donderdag rapporteert ook Delta Airlines cijfers, en vrijdag staan onder meer de financiële zwaargewichten BlackRock, Citigroup, JPMorgan en Wells Fargo op de agenda. 

De Amerikaanse olie-future koerste maandagavond in New York 1,0 procent lager op 82,33 dollar. Vanochtend daalde de future met 0,3 procent. 

De Europese beurzen lijken zich op te maken voor een min of meer neutrale opening. 

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
JP225 kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.