Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

DVRG« Terug naar discussie overzicht

Aandelen De Vries Robbe per 29/01 uit noterin

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 18 januari 2010 16:07
    Aandelen De Vries Robbe per 29/01 uit notering


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De aandelen van De Vries Robbe Groep nv zullen per 29 januari 2010 uit de notering van Euronext Amsterdam worden genomen, zo blijkt uit een recente mededeling van Euronext Amsterdam.

    Reden voor de beeindiging van de notering is dat de investeringsmaatschappij per die datum 12 maanden op het strafbankje van Euronext zit.

    Die noteringsmaatregel ging op 29 januari 2009 in, nadat het bedrijf uitstel van betaling aanvroeg. De Vries Robbe mocht maximaal twaalf maanden op het zogenoemde strafbankje plaatsnemen. Als de noteringsmaatregel in die twaalf maanden niet kon worden opgeheven, zou de notering van de aandelen worden beeindigd, hetgeen nu het geval is.



    Door Maaike Noordhuis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; maaike.noordhuis@dowjones.com

  2. forum rang 4 ramptoerist 18 januari 2010 16:19
    Ach en wee.....

    Beste vrienden, aanhangers van de DonJon, een bordje Bruin met mosterd, Terranova, afbraakpanden in Schiedam, een reeks Tothiaanse trucjes waar zelfs de fiscus geen antwoord op had, en natuurlijk dat alles onder de fantastisch & bezielende leiding van cjpm vd maarel, ( nu actief bij oa Vivenda ) sNeerlands succesvolste accountant.

    Hup Rowdy Sickman ! Gooi de laatste rest er nog uit jong, je hebt er zeker nog 426.860 , en een zak opties. Kan jou het schelen, pak je toch nog ene leuke Kerstbonus.

    Komt dat schoooooot !
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.