Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Nieuws 2015

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 376 377 378 379 380 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 oktober 2015 17:28
    Ik weet niet wie er allemaal in Exact Science zitten , maar oprecht mijn medeleven met het slopen van het aandeel door een shortende partij . het zal me niets verbazen dat deze persoon connecties heeft met USPSTF.
    Ze verdienen nu bakken met geld en over een paar weken/maanden stelt deze organisatie misschien zijn conclusie bij en gaat dezelfde partij weer long .
    Liegen en bedriegen .Het gebeurd momenteel bij alle aandelen .Het lijkt allemaal normaal te zijn . De computerhandel verziekt iig overal de koers.
  2. J_2000 8 oktober 2015 17:34
    quote:

    J_2000 schreef op 28 september 2015 20:54:

    [...]
    ,
    Voor de liefhebbers.. goed uurtje geleden ook uit Exas gertriggerd aan 18,25.. 100% cash nu..

    1,5 week geleden.. oef, denk ik nu.. Pakte 10% verlies op korte termijn..
    Ik vrees dat Cologuard door de uspstf-beslissing richting mislukking geduwd is..
  3. [verwijderd] 8 oktober 2015 17:34
    quote:

    J_2000 schreef op 8 oktober 2015 17:31:

    [...]

    1,5 week geleden.. oef, denk ik nu..
    Ik vrees dat Cologuard door de uspstf-beslissing richting mislukking geduwd is..
    Dit kan het einde betekenen voor EXAS.
    Ik ben bang dat "we" maar beter het gehele cologuard deel van het mdxaandeel kunnen afboeken. Nu maar de pijn nemen.
    Ik ben heel blij dat ik geen stukken EXAS meer had.
    De gehele biotech krijgt met dit fenomeen te maken.
  4. [verwijderd] 8 oktober 2015 17:40
    MDxHealth heeft recht op royalties op de verkoop van Cologuard (low-to-mid single digit, hetzij 3- 5%). Gezien de toegenomen
    onzekerheid over het feit of Cologuard wel de verwachtingen volledig zal kunnen inlossen, en in een tweede afgeleide een
    impact zal hebben op de te verwachten royalties voor MDxHealth, verlaagt KBC Securities-analist Jan De Kerpel zijn faire
    waarde voor het Belgische biotechaandeel van 6,5 naar 5,5 euro per aandeel. Aan 1,1 euro per aandeel is Cologuard
    momenteel goed voor 20% in de som-van-de-delen waardering (voorheen 30%).

    Wie deze berekening begrijpt mag het zeggen. het eindresultaat is duidelijk. 1 euro eraf. Dus indien Cologuard exit is dan nog een x 1 euro of anderhalf?
  5. [verwijderd] 8 oktober 2015 17:48
    quote:

    bioscience schreef op 8 oktober 2015 11:43:

    [...]

    Er zitten duidelijk lobby /maffia achtige personen in de medische wereld . Ze beschermen elkaar - hoge inkomen . Overigens zie je dat in alle branches .
    Zodra de medische wereld ( en misschien met hulp van hoog geplaatste politieke mensen ) ziet dat er heel veel geld bespaard kan worden met preventieve detectie testen , zal er een ommekeer komen .
    1 ding weten we zeker . Overal ter wereld lopen de gezondheidskosten ieder jaar op . De verzekerde kan dit in de toekomst niet blijven betalen . Er zal dus iets moeten gaan veranderen . Voor diagnostische testen ligt gewoon een grote toekomst ( met veel besparingen in de gezondheidskosten) weggelegd . Er moeten echter een aantal grote antihobbels genomen worden .
    Besparing in gezondheidskosten zal een zeer belangrijk thema punt gaan worden .

    Ik weet niet hoe die geldstromen lopen maar het is nog maar de vraag in hoeverre die hooggeplaatste politieke figuren op die manier geld willen besparen bioscience. Als de kapper ze prijzen omhoog doet en het te duur voor sommige mensen wordt maar: minder wachttijd, betere knipbeurten, mogelijk meer winst. Dan zou de overheid kunnen denken: dan maar meer mensen die met een verstrooide coup rondlopen XD.
    Niet om cynisch te zijn maar gezond eten, sporten, preventie, is dat wel de richting dat de powers that be echt heen willen ?
  6. [verwijderd] 8 oktober 2015 17:59
    Natte .

    Die waardering in de koers bij MDX is al van 5,88 naar 3,68 gegaan .
    Al meer dan 2 euro er af . MDX heeft niet van de gigantische koers boost van Exact Science mee mogen profiteren ( + 300% )
    Volgens mij staat op dit moment de waardering al op 0 . Alles wat er nog uit gaat komen bij Exact Science is meegenomen. MDX heeft daar geen kosten aan .Ik geloof echter niet dat Exact Science hierdoor niets meer zal verkopen . De verkopen stijgen nog steeds . Ik denk ook dat ze de boel echt wel gaan aanvechten . Ze(E.S.) hebben met coloncancer detectie het beste product in huis .Andere organisaties die wel vergoeden zien daar wel de waarde van in . De grote boost van E.S zal waarschijnlijk minder worden of langer gaan duren .
  7. [verwijderd] 8 oktober 2015 18:11
    @bio. Wel bij de les blijven

    Wat is een reele koers voor MDX. Weet jij het? Dat ie 5,88 aantikte in februari maakt dat nog niet een ijkpunt.
    Dat EXAS vele malen over de kop ging daar hebben we ons hier allemaal over verbaasd. Nu is het voor hen terug bij af. Was je 5 jaar geleden ingestapt dan sta je nu 5% in de min.

    Nu mdx. KBC verlaagd het koersdoel met 1 Euro. Als EXAS, nu aangeschoten wild, zich niet kan redden dan vrees ik dat het gameover is.
    Zelf vind ik dat de verlaging van het koersdoel zeer fors is. Nu al.
    Mogelijk al met in het achterhoofd dat EXAS sowieso een lastig verhaal wordt qua revenues.
    Het is merkwaardig dat ondanks het feit dat er de laatste tijd bijzonder goede berichten waren voor MDX deze EXAS affaire behoorlijk wat roet in het eten gooit. Laten we hopen dat het niet meer is dan dat.
  8. [verwijderd] 8 oktober 2015 18:28
    Ik denk dat we ongeveer hetzelfde bedoelen Natte . De koers van MDX is al vooruitgelopen ( of moet ik zeggen achteruit naar 3,68) op het hele E.S. verhaal .Gelukkig heeft MDX zijn pipeline verder uitgebreid en veel geld in kas .

    Ik geloof echter niet dat Exact Science einde verhaal is . Dezelfde shorters gaan straks vanzelf weer long en gaan dan hard roepen dat het aandeel weer veels te goedkoop is . Het is overal hetzelfde liedje
  9. [verwijderd] 8 oktober 2015 19:22
    quote:

    JACKY CHAN schreef op 8 oktober 2015 19:17:

    De verhalen achter Cologuard waren eigenlijk te mooi om waar te zijn. Exact vandaag nog maar eens onderuit.Ik weet niet wat ik van de volgende resultaten moet verwachten maar ik denk dat we dezelfde weg gaan afleggen zoals bij de vorige keer.
    Ik hoop oprecht dat de cijfers goed zijn.
    Zo niet dan komt er een behoorlijk sell off.
    Diskwalificatie van het management.
    Uiteraard kunnen ze nog wat verzachting inbrengen vwb cologuard.
  10. NielsjeB 8 oktober 2015 19:30
    quote:

    bioscience schreef op 8 oktober 2015 10:15:

    Nielsje .
    Ik heb dat artikel volledig gelezen (inclusief de reacties > daar staan zinnige zaken in) De spreker lult uiteraard volledig naar eigen zak .Hij heeft een enkel goed punt , maar verdraaid andere volledig . Als het aan hem ligt ondergaat iedereen een pijnlijk onderzoek in de anus/darmen(colonscopy) . Laten we beginnen met hem . De keuze : Of een veilig en makkelijk Cologuard testje en daarna indien nodig(bij kankerdetectie-afwijkingen) een colonscopy .Of direct op voorhand ( zonder te weten of er afwijkingen zijn ) een pijnlijk anus-darm onderzoek . We weten al wat hij doet >>>>> coveren van zijn short die uit zijn broek loopt .

    Wat overigens opvalt is dat er gesproken wordt in de reacties(onder het artikel) over colonscopy .
    Er wordt heel veel geld verdient in de colonscopy ( 1 van de redenen dat de gezondheidskosten zo hoog zijn ) Er verdienen veel mensen hun dik belegde boterham in deze onderzoeken . Exact SCience is dus een directe bedreiging /concurrent voor hun inkomen . Colonscopy is pijnlijk / risicovoller en duurder dan Cologuard , maar levert veel geld op .
    Het is nog geen gelopen race met USPSTF . Het zal me niets verbazen als ze alsnog de status aanpassen .

    Nu staat de koers van Exact Science laag , maar ik heb wel altijd geroepen dat Exact Science tov MDX veels te hoog in koers stond . MDX heeft zeer weinig geprofiteerd van de uptrend van Exact Science , maar wel regelmatig afgestraft in de downtrend door ES .

    Dit terwijl de ontwikkelingen/pipeline/kostenplaatje bij MDX veel beter is .
    Hopelijk wordt dat eindelijk eens ingezien in de markt .

    Bioscience, ik ben het inhoudelijk helemaal met je eens. Daarom zit ik ook in EXAS. Uiteraard doet dat pijn nu, maar ik blijf gewoon zitten. M'n positie is niet zo heel groot gelukkig, maar wel iets groter dan MDX.
    Die artikelen komen meestal niet veel verder dan stompzinnige opmerkingen als "wie gaat er nu in een doos schijten". Geeft wel aan dat ze geen flauw idee hebben wat er bij een colonoscopy komt kijken.

    Los van de inhoud is het gewoon een reëel gevaar nu dat EXAS het onderspit delft, tenzij ze op korte termijn die USPSTF rating beter krijgen, of dat de USPSTF de rating toelicht, met name wat nu precies de status is van "alternative". Het zou zo maar kunnen dat als er meer data aangeleverd wordt de rating zou kunnen wijzigen, het probleem is echter dat die ratings maar eens in de zoveel jaar worden gedaan, het kwaad is nu geschied.

    Eerstvolgende ijkmoment zal de Q3 verkoopcijfers zijn van EXAS, als die meevallen dan kan het wel eens heel hard de andere kant op gaan. Op diverse fora zag ik dat er een wachtlijst bestaat voor het inlenen van aandelen om te shorten. Het lijkt me enorm risicovol om bij die 10 euro nog een shortpositie in te nemen.

    De impact voor MDX kan ik niet echt goed inschatten, de markt vind dat het blijkbaar wel meevalt (op die flinke daling na). Is er in de rapportages van MDX beschikbaar welk omzetpercentage van Exact afkomstig is? Als Exact omvalt kunnen we sowieso fluiten naar de verkoopmilestones en -royalties. Komt voor MDX op een heel slecht moment dit, veel zal afhangen van aankomende Q3 cijfers.

    Mijn posities MDX en EXAS zijn ongewijzigd dus, ter volledigheid.
8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 376 377 378 379 380 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.