Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Imtech« Terug naar discussie overzicht

Imtech weekdraadje van 10 t/m 14 augustus 2015 (Penny Stock)

3.245 Posts
Pagina: «« 1 ... 68 69 70 71 72 ... 163 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 augustus 2015 11:46
    quote:

    Tatan schreef op 11 augustus 2015 11:43:

    [...]

    lol..
    dat staat op de borden...

    en daarachter die 0,50 en 1,80 ..
    boekje hoef je niet te geloven......
    Mag je die bewegingen in MArketviewer (tijdens freeze) geloven?? .... volgende stap is ENKEL 11k aan 0,48 .... nadien is het 1,8 met slechts 1000 stuks. Hoe zot zou dat niet zijn?!!
  2. [verwijderd] 11 augustus 2015 11:48
    quote:

    pbr schreef op 11 augustus 2015 11:45:

    [...]
    ik keek alleen naar de eerste 10 orders in het boek;
    die geven het vaak wel redelijk weer
    kon ook zo maar weer eens lager openen
    ik weet het niet meer
    niemand die het weet...
    ze schoppen maar raak..
    Maar nog een klein stukje en Imtech staat al weer in het groen..
    En dan vertellen ze dood leuk dat het ligt aan de uitstel van betaling...
    Het is gewoon koopwoede...Spielerij...
    Maak je borst maar nat .;..
    Alle kanten schoppen ze het aandeel op...
  3. [verwijderd] 11 augustus 2015 11:49
    quote:

    Henri Nostradamus schreef op 11 augustus 2015 11:46:

    Een van de bewindvoerders van Imtech laat in een eerste reactie aan RTL Z weten dat het uitstel van betaling alleen de holding betreft. "Het gaat om de centrale organisatie. De werkmaatschappijen zijn niet in surseance."

    Ziet er naar uit dat de directie met name de banken wilden bedienen en de (anonieme) aandeelhouders maximaal hebben laten bloeden. Ik neem aan dat door het uitponden de banken nog maximaal hun leningen terug gaan krijgen met boeterente etc. Tenminste er van uitgaande dat de werkmaatschappijen nog iets waard zijn. Aandeelhouders staan nu volledig buitenspel en gezien de rol van de banken vanaf het begin waag ik te betwijfelen of er nog een uitkering komt. Van de Aast heeft maximaal uitgebeend voor ze - hij zal zijn bonus dus al wel gehad hebben. In ieder geval gaat Royal Imtech nu ontmanteld worden en zal het fonds dus van de beurs verdwijnen. Die RABO is erg sluw - waarschijnlijk komen ze er zo zonder kleerscheuren vanaf qua leningen. Die aandelen hebben ze allang bij hun huisfondsen ondergebracht. Jammer dat er geen SEC is in NL - is wel hard nodig met dit soort praktijken. Annemarie (van Gaal) aan de slag! Ik beleg daarom liever in de US - heb je tenminste nog het gevoel dat er enige vorm van toezicht is. AFM in NL is natuurlijk een lachertje als je dit soort IM taferelen ziet. Bij ENRON verdween de directie achter de tralies - Vd Aast zal er wel een villa aan overhouden en verder in de zon gaan liggen. Niet te geloven hoe de beleggers hier het schip in zijn geholpen door de banken. Een parlementaire enquete naar de rol van de banken waard.

    HN
    Turkesteen zei ook dat Imtech NV geen garanties, anders dan de financiering, heeft tov de duitse Imtech GmbH & Co,KG.
    Van de Aast heeft een contract voor 4 jaren en krijgt dus niets en heeft zijn aandelen ook zien "neerstorten".
  4. [verwijderd] 11 augustus 2015 11:50
    quote:

    PinkViewer schreef op 11 augustus 2015 11:46:

    [...]

    Mag je die bewegingen in MArketviewer (tijdens freeze) geloven?? .... volgende stap is ENKEL 11k aan 0,48 .... nadien is het 1,8 met slechts 1000 stuks. Hoe zot zou dat niet zijn?!!
    Nee ,het is niet te vertrouwen het boek....
    uit het niets komen er grote kopers en dan meteen een freeze....
    Bestens order zie niet aankomen..
    zelfs kleine kopers uit het niets...
    steeds een freeze...
    ze zouden met dit soort aandelen bij 20% een freeze moeten doen...
  5. forum rang 4 bammie 11 augustus 2015 11:54
    quote:

    Wisenwaarachtig schreef op 11 augustus 2015 11:49:

    [...]
    Turkesteen zei ook dat Imtech NV geen garanties, anders dan de financiering, heeft tov de duitse Imtech GmbH & Co,KG.
    Van de Aast heeft een contract voor 4 jaren en krijgt dus niets en heeft zijn aandelen ook zien "neerstorten".
    Tegen welke prijs zou hij zijn aandelen hebben?
  6. aandeeltje! 11 augustus 2015 11:57
    quote:

    POKKAI schreef op 11 augustus 2015 11:40:

    Alle shorters eruit!

    Als de koers omhoog gaat worden de shortposities gewoon vergroot, simpel toch. Dan pak je de winst toch twee weekjes later. Denk je nu echt dat shortes uitstappen nu het einde zich steeds duidelijker aftekend. Shorters hebben nog nooit zoveel bevestiging gekregen als nu dus die blijven zitten of verhogen hun short positie.
  7. [verwijderd] 11 augustus 2015 11:58
    Ook Van de Aast en zijn financieel topman Hans Turkesteen verliezen een behoorlijk deel van hun privévermogen. Bij de laatste herfinanciering zijn zij namelijk verlicht aandeelhouder geworden.

    Dit is ook allemaal gelul om niets, die eten er echt geen boterham minder om, van de 8 miljoen is er 1 weg, dat gaat voedselbank worden dus.. maar aangezien dit soort gasten een DIJK van een pensioen hebben en weet ik wat niet al meer, een bestuursfunctie daar en daar..en daar.. hoeven we geen medelijden te hebben...
  8. [verwijderd] 11 augustus 2015 11:59
    Banken nu eigenaar van Imtech

    Door Levien de Feijter

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De financierende banken van Royal Imtech nv (IM.AE) zijn nu de materiele eigenaren van de onderdelen van het bedrijf dat vanochtend uitstel van betaling heeft aangevraagd.

    Dat zei een van de aangestelde bewindvoerders Paul Peters van AKD dinsdag tijdens een persconferentie.

    "We hopen op korte termijn een bod van een of meerdere kopers te ontvangen", zei Peters die dinsdagochtend is aangesteld als bewindvoerder. De banken zullen vervolgens moeten instemmen met een eventueel bod, voegde hij toe. Gedurende de ochtend werd eerder al bekend dat Pon Holdings en investeringsmaatschappij Parcom Capital interesse hebben in een mogelijke overname van Imtech onderdeel Marine.

    Bewindvoerders Paul Peters en Jeroen Princen gaven een korte verklaring af en beantwoorden geen vragen.

    Bestuursvoorzitter Gerard van de Aast en financieel directeur Hans Turkesteen gaven weinig informatie over de stand van zaken. "Hoe het nu verder moet met Imtech is aan de bewindvoerders", zei Van de Aast. Later zei de topman dat in de komende dagen en weken moet blijken welke onderdelen van de technisch dienstverlener een doorstart zullen maken.

    Imtech vroeg surseance van betaling aan nadat onderhandelingen met financiers over extra liquiditeit van EUR75 miljoen mislukten. Dit extra geld was nodig omdat het herstel van de winstgevendheid niet verliep zoals was verwacht. Afgelopen donderdag werd bekend dat de Duitse tak een faillissementsaanvraag heeft ingediend.

    De koers van het aandeel noteert omstreeks 11.30 uur 24,5% lager op EUR0,32.


    Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@wsj.com


    (END) Dow Jones Newswires

    August 11, 2015 05:34 ET (09:34 GMT)

    *Binck is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden
  9. gerrit 69 11 augustus 2015 12:01

    www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/imtech...

    Van de Aast: Koe niet in de kont kijken
    door Edwin van de Schoot
    Een aangeslagen Imtech topman Gerard van de Aast wil geen zwartepiet uitdelen. Op vragen of met de wijsheid van achteraf zaken anders hadden moeten worden aangepakt, zei de Tukker: "Dat is de koe in de kont kijken."

    Van de Aast, die de afgelopen maanden erg gebukt leek te gaan onder het lot van Imtech, werd 2,5 jaar geleden nog binnengehaald als opvolger van de bewierookte topman René van der Bruggen.

    Imtech-topman Van de Aast

    Destijds was Imtech nog een beurslieveling. Enkele weken later brak de pleuris uit, en moest Van de Aast vol aan de bak om Imtech te redden. Dat lukte vier maal, maar nog een heronderhandeling met Imtechs complexe financiersachterban mislukte vannacht definitief.
    Te kleine claimemissies
    Zowel de omvang van de eerste (€500 miljoen) en tweede (€600 miljoen) claimemissie waren achteraf gezien te laag, en Van der Bruggens ongebreidelde overnamelust was wellicht ook niet zo wijs.
    Maar Van de Aast hield het bij de eerder genoemde Twentse boerenwijsheid, in antwoord op vragen hierna.
    Met pensioen
    Hoe Van de Aast zich zelf voelde? "Niet best, maar wat ik er zelf van vind is niet zo belangrijk. Ik ga nu met pensioen."
    Van de Aast deed wel zijn best het personeel wat op te beuren. "Aan hen heeft het niet gelegen. Ik wil ze bedanken voor hun inzet"
    Ook Van de Aast en zijn financieel topman Hans Turkesteen verliezen een behoorlijk deel van hun privévermogen. Bij de laatste herfinanciering zijn zij namelijk verplicht aandeelhouder geworden.
  10. aandeeltje! 11 augustus 2015 12:03
    quote:

    bammie schreef op 11 augustus 2015 11:54:

    [...]

    Tegen welke prijs zou hij zijn aandelen hebben?
    Nul want dit is via een slimme bonusconstructie gecompenseerd. Die mannen investeren helemaal niet. Het zijn niet de slimsten, maar dit begrijpen ze wel. Daarnaast: Het vrouwtje thuis geeft geen toestemming om het geld over de balk te gooien dus die heeft ook geen toestemming verleend. Die weet namelijk genoeg en je hebt weimig inhoudelijke kennis nodig om te zien dat het dweilen met de kraan open was.
  11. forum rang 4 bammie 11 augustus 2015 12:05
    quote:

    aandeeltje! schreef op 11 augustus 2015 12:03:

    [...]

    Nul want dit is via een slimme bonusconstructie gecompenseerd. Die mannen investeren helemaal niet. Het zijn niet de slimsten, maar dit begrijpen ze wel. Daarnaast: Het vrouwtje thuis geeft geen toestemming om het geld over de balk te gooien dus die heeft ook geen toestemming verleend. Die weet namelijk genoeg en je hebt weimig inhoudelijke kennis nodig om te zien dat het dweilen met de kraan open was.
    Heb geen medelijden met zijn virtuele verlies. Dit zet het weer in het juiste perspectief.;)
  12. [verwijderd] 11 augustus 2015 12:06
    Banken eigenaar??
    en meteen de koers stabiel...

    en meteen alles opslokken de aandelen..
    en nu wel langzaam omhoog onder controle en zonder freeze....????

    Steeds een freeze en de rem erop tot er wat duidelijkheid kwam''
    Wat een manipulatie denk je dan...
    nu geen freeze?????

    en gewoon een bied en alles onder controle...???
    Banken en macht mooi voorbeeld weer....

    cumsize 100K in de bied op 0,30...
    ze kopen ze gewoon op voor 30 cent .///

    en dan gaan ze langzaam omhoog zonder freeze....
    wat een toneel spel weer...
    de hele morgen een freeze////
    één bericht banken eigenaar en alles onder controle,..

  13. [verwijderd] 11 augustus 2015 12:11
    Hahaha ja laten we even medelijden met deze TOP mannen gaan hebben, blijkbaar hebben velen niet door wat voor vermogen dat soort lieden al hebben, buiten het plukje IM om... alleen van hun pensioen kan je al riant leven, laat staan rest.... En daarbij werken ze over 3 maanden weer ergens anders als bestuurslid voor 200.000 per jaar.... en 1 dag per week aanwezig zijn..kom op zeg..
3.245 Posts
Pagina: «« 1 ... 68 69 70 71 72 ... 163 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.