Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Let op CSM

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 marique 4 maart 2004 11:28
    Hi Zwolle, ik heb een fijne neus voor verkeerde momenten. Ik heb pas nog CSM verkocht op 16 euro. Sindsdien al 10% gestegen. Historisch fundamenteel is er best wel groeipotentie, maar de jongste jaarcijfers met vooruitzichten stemden mij niet vrolijk. Verder zijn alle foods de laatste tijd wat in de lift.

    vrgr
    marique
  2. [verwijderd] 4 maart 2004 12:04
    Je bedoelt waarschijnlijk 17 euro Marique. Zestien euro was mijn nachtmerriescenario omdat dat op 16 juni de uitoefenprijs van mijn calls is. Jammer van je verkoop. Hopelijk kocht je er Shell voor terug.

    Zwet, waarschijnlijk is het doorbreken van de zone rond 18 euro de directe aanleiding dat het omhoog gaat. Technisch dus. Maar het fonds is volgens veel banken ook ondergewaardeerd. Een aantal banken pasten de koersdoelen onlangs naar beneden aan en dat ging dan van 23 naar 20 euro. Het aandeel is nog steeds niet duur.
  3. [verwijderd] 4 maart 2004 14:22
    Er zijn op dit moment diverse adviezen afgegeven om voorzichtig een draai van groei (tech) naar fundamenteel te maken met een voorkeur voor food.
    Aangezien de meeste van deze aandelen in ons Nederlandje, al fors gestegen zijn; zoals Unilever, Wessanen, Heineken, Numico, kan CSM nu ook profiteren van deze tendens en dus aan een inhaalrace beginnen.

    groet
  4. forum rang 6 marique 4 maart 2004 14:45
    Ja, moest 16,96 zijn. En idd o.a. KO aangeschaft. Ik maak me ook nooit zo druk om verkoopresultaten. Verkocht is verkocht en de beslissing neem je zonder 'voortschrijdende inzichten' want die komen pas later. Ergens rond 19,50 ligt nog wat weerstand. Daar voorbij kan het nog fors stijgen.

    vrgr
    marique
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.